Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
απ τα βιντεακια που είδα ο μαικον εμένα μου κανει για σεντερφορ
τέτοιο επιθετικό θελω κορυφή
ταχύτητα τριπλά τελειώματα τεχνική
δε μπορώ αλλο να ακούω για δυνατά κριάρια που κυνηγάμε
- sourmenetes
- Moderator
Πραγματικα απορω...που πας ρε κατακαημενε γκαρυ...joshua έγραψε:Εν τω μεταξυ νεα βομβιστικη στη Τουρκια,go gary go...

Οχι βέβαια, απλα όπως κ ναχει υπαρχει διαφορα με πανιωνιους,γιαννενα,παναιτωλικους.che4 έγραψε:ενώ η υπόλοιπη λίγκα μεγαθήρια σιμπα
ο ΠΑΟΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ 10 βαθμούς παραπάνω και να μαμαει μεσα εξω αν είχε ενα γμημενο σωστό σεντερφορι
Τα ερχόμενα 3 παιχνίδια θαναι ενδεικτικα.
Στο αλλο π λες, εννοείται..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 05 Ιαν 2017, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tzelas έγραψε:Από οτι είδα σε γνωστό σάιτ, ο Λεοναρντο την Κυριακή πιθανότατα θα είναι Τούμπα.

joshua έγραψε:Δεν εχει γκολ ομως ρε τσε,30 εχει βαλει σε 180 παιχνιδια!!!
κοιτά εγω το εννοω πιο πολυ δεν στιλ παίχτη εχει και κεφαλή οποτε άνετα παιζει εκει και δε θελω κλασικό εννιάρι
ενα λουκας στη χειρότερη

12 φορες εχει παιξει φορ και 127 στα φτερα συμφωνα με το τρανσφερ, μαλλον γιαυτο εχει 30 γκολ
joshua έγραψε:Δεν εχει γκολ ομως ρε τσε,30 εχει βαλει σε 180 παιχνιδια!!!
Ενώ όταν ήρθε ο γκάρυ στα 25 του είχε τρελά γκολ. Όπως και ο μάκ επίσης στα 25 του. Όπως και ο λούκας στα 26 που ήρθε είχε τρελλά νούμερα... Τελευταίο να αναφέρω βιερινια ο οποίος ήρθε στα 23 σαν χασογκόλης... Εάν έρθει στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ο μαικον με τον τρόπο που παίζει ο Ίβιτς και που προσπαθεί να βγάλει κάθετες στους γρήγορους κάμπος μάτος ροντρίγκεζ και εχθές και στον πέλκα νομίζω ότι θαείναι ΜΑΜΑΚΟΥΛΑ ο μαικόν.... Θα ιεχάσουμε γρήγορα τον γκάρυ... Είναι ψηλός για εξτρέμ 1,82 όσο και ο μάτος και δείχνει ολοκληρωμένος. Αρκεί να μαρκάρει και στο δικό μας μισό όπως πίεσε και μάρκαρε τον τερματά και πέτυχε το γκόλ στο βίντεο....
Magpies4 έγραψε:Πριν 2 μήνες μας λέγανε ότι θα καλυφθούν τα κενά τον Γενάρη.
Νομίζω ότι η διοίκηση κοιμάται. Εντελώς αναποφάσιστη.............................
Τα Φώτα είναι ευτυχώς κοντά (μακάρι να φωτιστούν) αλλά δυστυχώς λίγο μακρύτερα είναι κι ο Μάρτης αν δεν...ace79grpaok έγραψε:παλι νεκρααα

Τουλαχιστον με εξτρεμ πιστευω εχουν συμφωνησει απλα περιμενουν την εξελιξη της υποθεσης Ροντριγκες αν και την βλεπω να οδευει προς ναυαγιο.Οσον αφορα τον επιθετικο τωρα,ειναι μια θεση που απαιτει ρισκο,ειτε αποκτωντας καποιον εμπειρο στυλ Εντουραντο σε μεγαλη ηλικια ειτε καποιο ανενεργο και ο Μιχελς δεν μου μοιαζει ανθρωπος που λαμβανει ρισκα.Τωρα τι αλλη θεση κοιταμε δεν εχω καταλαβει.
I think Vlado doesn't like this...che4 έγραψε:joshua έγραψε:Δεν εχει γκολ ομως ρε τσε,30 εχει βαλει σε 180 παιχνιδια!!!
κοιτά εγω το εννοω πιο πολυ δεν στιλ παίχτη εχει και κεφαλή οποτε άνετα παιζει εκει και δε θελω κλασικό εννιάρι...
My personal opinion, as i have seen until now...
Υ.Γ. Με πιθανότατη μετακίνηση (έδειξε ότι κουμπώνει μαζί με τον αχινό στο 10) του Πέλκα στο 8άρι (back up του Μπίσε μπορεί να είναι κι ο Δημητριάδης ή ο κι Λάμπρου για τέταρτα και μισάωρα σε καθαρισμένα ματσάκια), μάλλον για γρήγορο στόπερ κοιτάμε πιστεύω ή/και ένα υψηλόσωμο 6άρι (αυτό σε περίπτωση που φεύγει ο Τσίμι καλοκαίρι θα χρειαστεί)...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 05 Ιαν 2017, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πάλι πιστεύω οτι με γάλατα τα έχουμε βρει κ για τα μάτια του κόσμου τον κρατάμε 2-3 μέρες μεχρι να βρούμε παικτη...
Θέση πάρκινγκ?joshua έγραψε:Τουλαχιστον με εξτρεμ πιστευω εχουν συμφωνησει απλα περιμενουν την εξελιξη της υποθεσης Ροντριγκες αν και την βλεπω να οδευει προς ναυαγιο.Οσον αφορα τον επιθετικο τωρα,ειναι μια θεση που απαιτει ρισκο,ειτε αποκτωντας καποιον εμπειρο στυλ Εντουραντο σε μεγαλη ηλικια ειτε καποιο ανενεργο και ο Μιχελς δεν μου μοιαζει ανθρωπος που λαμβανει ρισκα.Τωρα τι αλλη θεση κοιταμε δεν εχω καταλαβει.

- ilovegame27
che4 έγραψε:απ τα βιντεακια που είδα ο μαικον εμένα μου κανει για σεντερφορ
Είναι παιχταρας δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι ελεύθερος