Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
- costacurtaG4
...
αν του στείλεις όμως το καλοκαίρι τον Βαγγελη και κανεναν Κυριακιδη και λιγα χιλιαρικακια... θα πει οχι???
- costacurtaG4
...
Πολλα γίνονται... και ολα θα γίνουν!!
Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει, αλλάζει σιγά σιγά πρέπει να αλλάζει η νοοτροπία μας και στο θέμα τοων μεταγραφών! πλέον μπορούμε και να αγορασουμε παίχτες...
Η αρχή έγινε με Μούσλι το καλοκαίρι...
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΣΠΟΥΡΝΙΝΓΚ, ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ...
Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει, αλλάζει σιγά σιγά πρέπει να αλλάζει η νοοτροπία μας και στο θέμα τοων μεταγραφών! πλέον μπορούμε και να αγορασουμε παίχτες...
Η αρχή έγινε με Μούσλι το καλοκαίρι...
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΣΠΟΥΡΝΙΝΓΚ, ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ...
Καλησπέρα αδέρφια,διαβάζοντας το topic έχω να κάνω μια πρόταση any "μεταονομαστι" σε radio αρβυλα.Ο καθένας γραφει ότι όνομα να είναι και αρχίζει η σπέκουλα.Δε λέω και εγώ θέλω να δω παιχταράδες στην ομάδα αλλα καλο είναι να μένουμε προσγειωμένοι και να μη ξεχνάμε σε τι κατάσταση βρισκόταν η ομάδα πέρυσι και ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα.
Δε θέλω να παρεξηγήσω κανέναν.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.

Δε θέλω να παρεξηγήσω κανέναν.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9s_D%27Alessandro
On December 13, 2008 it was reported on ESPN Deportes that the Los Angeles Galaxy had made a $10 million dollar offer to Internacional for D'Alesandro but was denied. Internacional vice president Fernando Carvalho was quoted; "The offer came from the Los Angeles Galaxy of the United States. I didn't even want to listen to the details. The offer was for more money than we paid for D'Alessandro, who arrived here for five million euros, but we want to keep the Argentinian."
On December 13, 2008 it was reported on ESPN Deportes that the Los Angeles Galaxy had made a $10 million dollar offer to Internacional for D'Alesandro but was denied. Internacional vice president Fernando Carvalho was quoted; "The offer came from the Los Angeles Galaxy of the United States. I didn't even want to listen to the details. The offer was for more money than we paid for D'Alessandro, who arrived here for five million euros, but we want to keep the Argentinian."