Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- zarathustra79
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Οχι γιατί μιλάμε για τον dmtri seluk τον αρχοντα της ιντριγκας και του παρασκηνίου. Ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε κάνει αρνητικές δηλώσεις για την ομάδα μας λόγω των περιπτώσεων zuela και bussaindi στις οποίες είχε εμπλακεί. Δεν αποκλείεται να μας εμπλέκει για να σμπρώξει τον παίκτη κάπου αλλού (που πιθανότατα θα πληρώσουν και όλη τη ρήτρα)...
-
Παντως 2-2,5 εκατομμυρια για 24χρονο που κανει παπαδες μονο στην Σερβια δεν ειναι πολλα;
Ο Γκαρι ανεβασε μετοχες με τις εμφανισεις στο Europa.
Ο Γκαρι ανεβασε μετοχες με τις εμφανισεις στο Europa.
Ο Λεονάρντο , ή για να είμαι ακριβέστερος τα χαρακτηριστικά/νούμερα του παίκτη αυτού , τον κάνουν ιδανικό αντικαταστάτη του Ροντριγκεζ.
Νομίζω πως , αν μπορεί να γίνει , θα είναι πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα μας .
Το ίδιο και το χαφ που λένε από Αργεντινή.
Γενικά ο μπούσουλας μου είναι για το Ελληνικό πρωτάθλημα , τουρμπίνια στα άκρα , δυνατό κέντρο να κερδίζει μονομαχίες και να διατηρεί τον έλεγχο και εμπειρία στην επίθεση.
Τέλος , μου αρέσει να αγοράζουμε νέους και σε άνοδο παίκτες. Ελάχιστες φορές το έχουμε κάνει.
Νομίζω πως , αν μπορεί να γίνει , θα είναι πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα μας .
Το ίδιο και το χαφ που λένε από Αργεντινή.
Γενικά ο μπούσουλας μου είναι για το Ελληνικό πρωτάθλημα , τουρμπίνια στα άκρα , δυνατό κέντρο να κερδίζει μονομαχίες και να διατηρεί τον έλεγχο και εμπειρία στην επίθεση.
Τέλος , μου αρέσει να αγοράζουμε νέους και σε άνοδο παίκτες. Ελάχιστες φορές το έχουμε κάνει.
- BlackBlockAttack
Μηπως εμεις βοηθαμε τη Παρτιζαν να τον σμπρωξει καπου αλλου?zarathustra79 έγραψε:Οχι γιατί μιλάμε για τον dmtri seluk τον αρχοντα της ιντριγκας και του παρασκηνίου. Ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε κάνει αρνητικές δηλώσεις για την ομάδα μας λόγω των περιπτώσεων zuela και bussaindi στις οποίες είχε εμπλακεί. Δεν αποκλείεται να μας εμπλέκει για να σμπρώξει τον παίκτη κάπου αλλού (που πιθανότατα θα πληρώσουν και όλη τη ρήτρα)...
Αυτό που λέτε για σερβικό πρωτάθλημα κ την δυναμικότητα σε σχεση με ικανότητα παικτών ,τιμής και πιθανότητας να βγει ο παικτης δεν στέκει ,γιατι μιλάμε μια αγορά που εχει βγάλει τσουβάλια παικταράδες..προφανώς και θα πουλάει σχετικά ακριβά...
Συμφωνώ με την παρομοίωση της κατάστασης με μας και την Γαλατά, μόνο που...Demir έγραψε:Καλά ειναι εντελώς ίδια κατάσταση με εμάς κ γάλατα... εκεί πέρνει 120.000 και θα του κάνουμε 400-450... όταν ο μανατζερ τηλέφωνα πρόεδρο παρτιζαν κ λέει υπάρχει προταση απο ΠΑΟΚ ,λες να μην τα βρήκανε???
Με 300-350 βία την χρονιά, ο νεαρός έρχεται χοροπηδώντας σε ρυθμό γιάνγκας απ το Βελιγράδι...
Όπως κι ο Πρόεδρας των Serbian brothers με 1-1,5 το μέγιστο (ελεύθερο τον πήρε το καλοκαίρι) κάνει 10 απανωτά φλικ φλακ πάνω σε κάγκελο γέφυρας του Δουνάβεος...
Βρε Στοχ λέμε με τα 1000!!! Πάρτε και τον βραζιλιανό δεν με νοιάζει αλλα το παοκτσακι πρέπει να γυρίσει.
- Sick Bastard
Γιατί τόση για έναν (μάλλον) πρωην παίχτη;joshua έγραψε:Βρε Στοχ λέμε με τα 1000!!! Πάρτε και τον βραζιλιανό δεν με νοιάζει αλλα το παοκτσακι πρέπει να γυρίσει.
Ποιος πρωην παίχτης ρε παιδια;εδω επαιξε μπαλα ο μπαλοτελι.ο τυπος μετα τον βιειρινια ειναι οτι καλυτερο περασε.απλα πρέπει να βρεις το κουμπι του και να του κανεις ενα συμβόλαιο που να καλυβει την ομαδα σε περιπτώσεις που θα κάνει μα και μου.μια χαρα μπαλα θα παιξει.απλα βρειτε το κουμπι του
- ace79grpaok
Με βάλατε χθες τα χαράματα και έβλεπα video του να τον μάθω λίγο και τώρα πάπαλα... Σα δε ντρέπεστε... Σήμερα θέλω ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!! 

Κι εγω δεν το καταλαβαινω.Sick Bastard έγραψε:Γιατί τόση για έναν (μάλλον) πρωην παίχτη;joshua έγραψε:Βρε Στοχ λέμε με τα 1000!!! Πάρτε και τον βραζιλιανό δεν με νοιάζει αλλα το παοκτσακι πρέπει να γυρίσει.