Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
2,5;ρήτρα ούτε για πλάκα..καλά παπας ήταν που τον βγάλανε οι Τούρκοι... θα δούμε...
Καλημερα ΠΑΟΚΑΡΑ απ οσα ακουσα χθες για μεταγραφες με γεμισαν οι μεταγραφες του Λεοναρντο και εννοειται του δολοφονου Μαρκο Ντεβιτς ετσι κατι χτιζεις αν και ο Ντεβιτς ειναι 32 2 χρονακια στα βγαζει
- ace79grpaok
Όχι ρε σεις άλλος λεοναρντο ,μπορούσαν να φέρουν τον μικελαντζελο η τον ραφαελ η άλλο χελωνονιτζακι τέλος πάντων .

ας τους δώσουμε 1 μυριο και τον Ζε για να βαράει το τύμπανο πριν τους αγώνες της Παρτιζάν
άντε ψηθείτε ρε orthodox brothers
άντε ψηθείτε ρε orthodox brothers
-
Κι εμενα δεν με ψηνει ιδιαιτερα γιατι ειναι πολυ χαμηλο το επιπεδο στη Σερβια.
Επισης απ το φιλικο που τον θυμαμαι (αν οντως ηταν αυτος) δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο.
Επισης απ το φιλικο που τον θυμαμαι (αν οντως ηταν αυτος) δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο.
-
Ξέρουμε ποιους παίχτες εκπροσωπεί ο μάνατζερ αλβαρο τορρες? Είναι του κάνιας. Μήπως υπάρχει λαβράκι?
- Chuck Norris
Σιγά το υψηλό επίπεδο που έχουμε στην Ελλάδα
Ενδιαφέρον περίπτωση που δείχνει ότι έχουμε τμήμα scouting

ace79grpaok έγραψε:Όχι ρε σεις άλλος λεοναρντο ,μπορούσαν να φέρουν τον μικελαντζελο η τον ραφαελ η άλλο χελωνονιτζακι τέλος πάντων .![]()
![]()
![]()
![]()

A Π Α Ι Χ Τ Ο Σ !!!!

Μακάρι να έρθουν. Θα δούμε αν δουλεύει το σκαουτιγκ. Εμένα από τα βίντεο μου φαίνονται καλές περιπτώσεις.
Καλα τα 2,5 μυρια για παικτη που πηραν ελευθερο το καλοκαιρι ειναι ανεκδοτο και παλυ ομως με τιποτα ως αντιΡοντριγκεζ.Να τον παρουμε και αυτον να παιξει καλα να τον πουλησουμε του χρονου και αν κανουμε ομαδα ποτε εμενα να με ......ΑντιΡοντριγκεζ πρεπει για πολλους και διαφορους λογους να ειναι παικτης με εμπειρια και ονομα να κανει γκελ στον κοσμο.
Σε ποσους απο εσας αρεσε ο Βιειρινια στα βιντεο που ειδατε πριν τον παρουμε?Σε ποσους ο Ροντριγκεζ?Λογικο ειναι οταν μιλαμε για 23χρονους εξτρεμ να μην ειναι πληρεις και ολοκληρωμενοι παιχτες, εκτος βεβαια αν μιλαμε για εξτρεμ π θα ειχαν ηδη παει στην Μπαρτσελονα και την ρεαλ...
Απο τα βιντεο μου φανηκε πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση και με προοπτικες!
Εξαλλου αν δει καποιος βιντεακια απο την πρωτη χρονια του ροντριγκεζ και του βιειρινια στον ΠΑΟΚ δεν νομιζω πως θα εντυπωσιαστει...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο τα βιντεο μου φανηκε πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση και με προοπτικες!
Εξαλλου αν δει καποιος βιντεακια απο την πρωτη χρονια του ροντριγκεζ και του βιειρινια στον ΠΑΟΚ δεν νομιζω πως θα εντυπωσιαστει...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπιζω να μην κάνει γκελ στον κόσμο αλλα γκελ στον Ίβιτς... βλέπω σχόλια του στυλ "δεν τον ξέρω ,φέρε όνομα καβούρια" ...καβούριας ο ιβαν ,δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε ρε φούστη,,, αν τον είδαν και άρεσε σε Ίβιτς δεν εχει κανένας λόγο για τον αν του κάνει ο παικτης η οχι ...
- kataramenos5
ace79grpaok έγραψε:Όχι ρε σεις άλλος λεοναρντο ,μπορούσαν να φέρουν τον μικελαντζελο η τον ραφαελ η άλλο χελωνονιτζακι τέλος πάντων .![]()
![]()
![]()
![]()

Μαζί σου 100%...Demir έγραψε:Ελπιζω να μην κάνει γκελ στον κόσμο αλλα γκελ στον Ίβιτς...αν τον είδαν και άρεσε σε Ίβιτς δεν εχει κανένας λόγο για τον αν του κάνει ο παικτης η οχι ...
Παραδέχομαι πάντως ότι σε μένα μια χαρά "γκελάρισε"...
Περισσότερο από Βιέρι με θύμισε σε κινήσεις, ταχύτητα και τεχνικά σουτ...Νάτσο Σκόκο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 05 Ιαν 2017, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ας ερθει κατι μεχρι το Σκ να ξεχαρμανιασουμε λιγο,αν και πιστευω οτι 1-2 θα ερθουν.