Κουραζει ομως...northend4 έγραψε:Προσωπικά δεν μου αρέσει να βγάζει ο Γιώργης στην σέντρα τον Βιεϊρίνια. Κανείς παίκτης επαγγελματίας δεν ειναι ΠΑΟΚ ιδιαίτερα όταν δεν παίζει στον ΠΑΟΚ.
Επαγγελματίες ειναι.
Το θεμα ειναι όταν ειναι στον ΠΑΟΚ να παίζουν σαν ΠΑΟΚ και ας ειναι κ άλλη ομάδα (βλέπε Κατσουράνης).
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- sourmenetes
- Moderator
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Πορδές τα 80 εκ.!!!!eorptol1 έγραψε:Δεν το θέλεις μόνο εσύ αλλά πάτα καί στην γη γκοραν.... Χωρίς να ξέρουμε τι παίχτηκε μιλάμε για πορδες και άλλα τέτοια γραφικά......
Δεν διαφωνώ καθόλου Simba, εννοείται πως θα σπέρνει η ομάδα με την πρόταση σου. Παρόλο που έχω έναν μικρό ενδοιασμό στην συγκέντρωση του Τσιμιροτ στην θέση 6.simba έγραψε:Ψηθηκες, ε Μπανε?
Μετα το μαιμουδακι κιολας, θα τριβεις τα χερια σου![]()
@ northend4
Νταξ, αδερφε, δε μιλαω και για εκτοπιση, απλα για ναχεις μια ποιοτικη λυση, πιο επιθετικη.
Εξαλλου, μεχρι ναρθει, να μπει στο κλιμα, θα φτασουμε Μαρτη.
Το προτιμω απο τωρα, να ψηθει, να προσαρμοστει, απ'το να γινεται αυγουστιατικα..
Anw, σε 6 μηνες ελευθερος μενει
Με ενα διφραγκο,και κοντα στο μυριο συμβολαιο 800+200 μπονους στοχων θεωρω οτι ερχεται,μπακαλοπροσεγγιση κανω,πιστευω ομως οτι και ο ιδιος γουσταρε στον ΠΑΟΚ και θελει να επιστρεψει.MANIAKOS έγραψε:Τότε ειχε ρήτρα τέσσερα ο στοχ αν θυμάμαι καλα
Ανοδική δεν τη λες την πορεία του ..2,5-3 δίνουμε ; Γιώργη;
Βιερι τελος εκτος αν μας δουκευει
Τελειωμένο τον έχουν ,σιγά μην δώσουμε 2 .... ταβάνι 1,5 και τοπ συμβόλαιο 800.000 με βαρβάτα μπόνους 3,5 χρονια συμβόλαιο ..
Σορυ μου διέφυγε.agios έγραψε:Αφού σε έβαλα link με ρεπορταζ φίλος...δες το ξανά..από χθες το βράδυ το πέταξα...pilotos έγραψε:Εγώ κοιτάω της γυναίκας του, είναι πιο λίγα
Όχι ρε Μλκ, έγκυος είναι η γυναίκα του...
Δε θα κοιμάται τα βράδια με το μωρό, θα τον πρήξει κι η άλλη μέχρι να γεννήσει, μακριά!!!!!!
Βρε άγιε, νόμιζα Πλάκα έκανες με το καρότσι...
SM-G935F
Πάω να κοιμηθώ με την απορία από την ανάρτηση του μικρού.
Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Σαλκε. (μέχρι τότε έχουμε άλλους 6 7 8 αγώνες...), άρα πάμε να πάρουμε παίκτες για να περάσουμε.
Και μου βάζεις γκολ του στοχ που δεν μπορεί να παίξει.
Ρε Μλκ Γιώργο, πόντιος είσαι ;;;
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 05 Ιαν 2017, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir έγραψε:Τελειωμένο τον έχουν ,σιγά μην δώσουμε 2 .... ταβάνι 1,5 και τοπ συμβόλαιο 800.000 με βαρβάτα μπόνους 3,5 χρονια συμβόλαιο ..
Ας ειναι και ετσι,να ερθει ομως.
Αφού ειναι επαγγελματίας να μη χρησιμοποιεί το όνομα του ΠΑΟΚ, οταν είναι σε άλλη ομάδα και ότι κάποτε θα επιστρέψει, δημιουργώντας κλίμα.northend4 έγραψε:Προσωπικά δεν μου αρέσει να βγάζει ο Γιώργης στην σέντρα τον Βιεϊρίνια. Κανείς παίκτης επαγγελματίας δεν ειναι ΠΑΟΚ ιδιαίτερα όταν δεν παίζει στον ΠΑΟΚ.
Επαγγελματίες ειναι.
Το θεμα ειναι όταν ειναι στον ΠΑΟΚ να παίζουν σαν ΠΑΟΚ και ας ειναι κ άλλη ομάδα (βλέπε Κατσουράνης).
Κάνε μια πρόταση ρε Φενερ για Γκάρυ να γίνει της πουτ@νας θα τους πάρω τα βρακιά τους Γαλατάδες...αυτοί από εγωισμό θα δώσουν κώλο θα ξεχάσον και ffp και μπούρδες..agios έγραψε:agios έγραψε:Έτοιμο παίκτη θες και καλό.Τα πράματα απλά.Όλοι τα κάνουν εκτός από εμάς...
Πας στον αιώνιο εχθρό και βασικό αντίπαλο της και λες χτύπα την προσφορά να ανεβεί η τιμή.Θέλω να τους πάρω όσο περισσότερα μπορώ και μετά θα πάρω από σένα Στοχ.Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν υπάρχει δημοπρασία για κάποιον παίκτη.Λες και οι άλλοι δεν το κάνουν το κόλπο αυτό με τους μάνατζερ..Σε μας ένας έρχεται δίνει ρήτρα γεια σας..
Αλήθεια,εμείς σε όλο τον πλανήτη που δεν βρίσκουμε 10,9,8 και 6Χ8 48 και δεν ξέρω γω,πότε θα πληρώσουμε μια ρήτρα για να πάρουμε αυτόν που θέλουμε και όταν τον θέλουμε??
- alex ioannina
Λογικά ο Αντώνης Οικονομίδης του SDNA.obanebane έγραψε:Ποιος ειναι αυτος ο Οικονομιδης;
Ε ναι, northend γι'αυτο τονισα στα ματς με μικρομεσαιους, που νταξ πολυ αξια τους δινουμε βαζοντας καθαροαιμο 6αρι..
Και στα δυσκολα κανεις πιο αμυντικογενεις επιλογες. Με κανιας-τσιμι-καστρο ή κανιας-καστρο-μπισε ή σαχοφ.
Και επισης εισαι σχετικα καλυμμενος χωρις να ματωσεις οικονομικα στην πιθανη φυγη Τσιμι.
Ναι ρε αγιε, γμτ, εναν ωραιο πλειστηριασμο δεν εχουμε ζησει..
Και στα δυσκολα κανεις πιο αμυντικογενεις επιλογες. Με κανιας-τσιμι-καστρο ή κανιας-καστρο-μπισε ή σαχοφ.
Και επισης εισαι σχετικα καλυμμενος χωρις να ματωσεις οικονομικα στην πιθανη φυγη Τσιμι.
Ναι ρε αγιε, γμτ, εναν ωραιο πλειστηριασμο δεν εχουμε ζησει..
Αφηστε τον Βιερινια στην ησυχια του,ακομα και αυτον τον ξεπερναει ο ΠΑΟΚ σιγα σιγα.
Ας παει σε κανεναν Κολοσσο επιπεδου Γουοτφορντ να παιξει και ας μας αφησει εμας.
Ας παει σε κανεναν Κολοσσο επιπεδου Γουοτφορντ να παιξει και ας μας αφησει εμας.
- Kostas_Peraia4
Υπαρχουν αρθρα παντως που λενε πως ο Στοχ θα συνεχισει στην Τραμπζονσπορ ή σε ομαδα του Μαροκο.
Για να μην γράφουν τα ΠΑΟΚτσιδικα σαιτ τιποτα μάλλον θα έχουμε κατι στα εξώφυλλα...