Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ρε πατε καλα... ψηθηκε ο ace και το ακυρωνετε; κοιμαστε εκει στην παε... φερτε Εντουαρντο... ξυπνατεεεε
- Josey Wales
Μετά το μπλα μπλα για Εντουάρντο και με τον Ιβάν στη Θεσσαλονίκη, από αύριο θα περιμένουμε να ακούσουμε, πρώτα με πόσα θα πάει ο Γκάρυ στη Γαλατά και μετά τι πραγματικά παίζει, είτε συμφωνία είτε πρόταση.
Προφανώς θα πρόκειται για παίκτες που θα μπορούν να παίξουν και Ευρώπη, πιθανότατα κάτω από 30 ετών. Τώρα ποιοι θα είναι, ο θεός και η ψυχή τους το ξέρει. Πιστεύω όμως ότι κάτι θα βγει πριν το ματς με τα Γιάννινα.
Προφανώς θα πρόκειται για παίκτες που θα μπορούν να παίξουν και Ευρώπη, πιθανότατα κάτω από 30 ετών. Τώρα ποιοι θα είναι, ο θεός και η ψυχή τους το ξέρει. Πιστεύω όμως ότι κάτι θα βγει πριν το ματς με τα Γιάννινα.
Μην ξανοίγεσαι sic...Κι ο Εωσφόρος άγγελος ήταν πριν εκπέσει...sic-4 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:ΘΑΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙace79grpaok έγραψε:ΠΟΔΟΣσφαιρικη καψούρα μου ο εντουαρντο ,33 ετών με 19 μαΤς στην σαχταρ όχι στα άσπρα χώματα φετος δεν τον λες βετερανο.Τον θέλω στην ομάδα μου παικταρά είναι.![]()
![]()
![]()
προσκυνω!
εγινα πιστος προχθες που ο joshua υπερασπιζοταν την ΠΑΕ...
τωρα εδραιωνεται η πιστη μου

Κάάντε καμιάάάά, κάάντε καμιά μεταγραφήήήή!!!!MANIAKOS έγραψε:Στέρηση εχουμε πάθει

Edit: Να κάνω και μια υποθετική ερώτηση: Άμα χτυπήσει καμιά ίωση και τον Ιβάν, μεταγραφές ΔΕΝ να ούμε???
- Kostas_Peraia4
Παρασκευη κπς να βγάλει υπηρεσίες για αεροδρομιο
Το γερμανικό νουμερο ο ασε να περμενει βιερι
Το γερμανικό νουμερο ο ασε να περμενει βιερι
Ιβαν-μιχελ-ιβιτςKostas_Peraia4 έγραψε:Ποια συναντηση?gergeo4 έγραψε:Ποτε γινεται η συναντηση οεο;
- Kostas_Peraia4
Οι Ents (στον άρχοντα των δαχτυλιδιών το 2) τα δέντρα πιο γρήγορα αποφάσιζαν.....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agios την Τετ 04 Ιαν 2017, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chuck Norris
Βιέρι τέλος...Δεν θέλει να έρθει είπε "η Γιώργηςςς"...
Αμ με πορδές δεν βάφονται αυγά παλικάρι μου...
Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις... 
Υ.Γ. Προς Θεού...Δεν ήμουν υπέρ της επιστροφής του...Μεγάλο ρίσκο θα ήταν αγωνιστικά έχω δηλώσει ήδη...

Αμ με πορδές δεν βάφονται αυγά παλικάρι μου...

Υ.Γ. Προς Θεού...Δεν ήμουν υπέρ της επιστροφής του...Μεγάλο ρίσκο θα ήταν αγωνιστικά έχω δηλώσει ήδη...