97. Λάζαρος Λάμπρου
-
Re: 9. Λάζαρος Λάμπρου
Σταθόπουλος και Λαμπρου ειναι απο τα λίγα ταλεντα στην Ελλαδα ,ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει όταν παιρνει οτι καλυτερο απο Ελλαδα. Το μονο που δεν μου αρεσε απο στιγμιοτυπα που εχω δει στο youtube είναι οτι βουτάει ,κατα τα άλλα διαθετει στοιχεία που μπορείς να επενδύσεις πάνω του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Τετ 04 Ιαν 2017, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μικρε δεν σε ξερω, ολοι λενε πολυ καλα λογια για σενα, σου ευχομαστε ολοι να το αποδειξεις και στο επιπεδο της ΠΑΟΚαρας και να αφησεις εποχη.
Αν ειναι αληθεια αυτο που λεει ο φιλος για τις βουτιες, να τις κοψεις εδω που ηρθες. Θελουμε να κερδιζουμε οτι μας αξιζει, οχι με βουτιες και φουστιες. Να παιζεις αντρικια.
Καλως ηρθες

Αν ειναι αληθεια αυτο που λεει ο φιλος για τις βουτιες, να τις κοψεις εδω που ηρθες. Θελουμε να κερδιζουμε οτι μας αξιζει, οχι με βουτιες και φουστιες. Να παιζεις αντρικια.
Καλως ηρθες

Εγώ ρε παίδες, θα σχολιάσω εδώ μέσα μετά τα πρώτα 30παιχνίδια του στην α' ομάδα (ακόμη και ως αλλαγή).
Έως τότε, απλώς ''καλώς όρισες και σιδερένιος'', πιστεύω πως είναι αρκετά.
ΥΣ κάτσε δίπλα στον Κλάους μικρέ, να μάθεις μπάλα.
Έως τότε, απλώς ''καλώς όρισες και σιδερένιος'', πιστεύω πως είναι αρκετά.
ΥΣ κάτσε δίπλα στον Κλάους μικρέ, να μάθεις μπάλα.
O ace έπρεπε να το ανοίξει
Τεσπα θετικό οτι κουρεύτηκε
Καλώς ήλθες κ καλώς να μας πωληθεις
Τεσπα θετικό οτι κουρεύτηκε
Καλώς ήλθες κ καλώς να μας πωληθεις
- desperando
- Επικοινωνία:
- Chuck Norris
desperando έγραψε:Καλά ρε λοκωπαιδο γιατί κουρεφτηκες?
MANIAKOS έγραψε:Μήπως θα παει φαντάρος κ ηρθε σε μας για ευνοϊκή μετάθεση ;

Λες να τον ενημέρωσαν λάθος ή μήπως ετοιμάζεται για επόμενος Τ.Δ.-αντιπρόεδρος-ξεσκονιστής μας??Chuck Norris έγραψε:ΑΑ alert

- john4serres
Πάντως η πρώτη αρνητική κριτική είναι γιατί πήρε το 9 .... Πραγματικά για γέλια είμαστε αντί να δούμε την ουσία την απόδοση στό χόρτο, ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα