Για τον Goran και τον revolution1976 πηγαινεDimg4 έγραψε:Θες να πιασουμε κλαους μηπως?Kostas_Peraia4 έγραψε:Φτανει ρε παιδια με τα off-topic![]()
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- Kostas_Peraia4
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- ΑποστόληςΑ
Εν τω μεταξυ μια αποφαση σχετικα με τον Ροντριγκεζ ποτε αναμενεται να παρουν? Για ποσο καιρο θα ειναι εκτος προπονησεων ετσι απλα επειδη υπαρχει μια προταση?
- ace79grpaok
Σε πειραζωKostas_Peraia4 έγραψε:Για τον Goran και τον revolution1976 πηγαινεDimg4 έγραψε:Θες να πιασουμε κλαους μηπως?Kostas_Peraia4 έγραψε:Φτανει ρε παιδια με τα off-topic![]()
- Chuck Norris
Αργά ή γρήγορα θα βγουν τα ονόματα, ο ιβιτσ είχε πει πως περιμένει οι παίκτες να κλείσουν 2-3 Ιανουαρίου οπότε έχουν ήδη αργήσει
Με προλαβες!Kostas_Peraia4 έγραψε:ΘΑΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙace79grpaok έγραψε:ΠΟΔΟΣσφαιρικη καψούρα μου ο εντουαρντο ,33 ετών με 19 μαΤς στην σαχταρ όχι στα άσπρα χώματα φετος δεν τον λες βετερανο.Τον θέλω στην ομάδα μου παικταρά είναι.![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι ξεκάθαρο ότι περίμεναν τον Ιβάν,σήμερα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.joshua έγραψε:Εν τω μεταξυ μια αποφαση σχετικα με τον Ροντριγκεζ ποτε αναμενεται να παρουν? Για ποσο καιρο θα ειναι εκτος προπονησεων ετσι απλα επειδη υπαρχει μια προταση?
Να σου πω Μπανε ειναι αλλο η αποφαση για πωληση η μη και αλλο η συμμετοχη στην ομαδα.Αυτο ειναι αποφαση Ιβιτς και αν αυτος κρινει οτι ο παικτης παρουσιαζει αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα υπαρχει και ο κανονισμος της ομαδας,οχι τον αφηνουμε σπιτι του να αποφασισει αν θελει να επιστρεψει.
Aσ μας δώσουνε τέσσερα συν μικρο ποςοςτο μεταπώληση συν
http://www.transfermarkt.de/lucas-ontiv ... aison=2015
22 χρ εξτρεμ
http://www.transfermarkt.de/lucas-ontiv ... aison=2015
22 χρ εξτρεμ
Δε διαφωνώ ρε συ,θεωρώ πλεον δεδομένο ότι θα τον πουλήσουν,απλά περίμεναν το αφεντικό για την οριστικοποίηση.joshua έγραψε:Να σου πω Μπανε ειναι αλλο η αποφαση για πωληση η μη και αλλο η συμμετοχη στην ομαδα.Αυτο ειναι αποφαση Ιβιτς και αν αυτος κρινει οτι ο παικτης παρουσιαζει αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα υπαρχει και ο κανονισμος της ομαδας,οχι τον αφηνουμε σπιτι του να αποφασισει αν θελει να επιστρεψει.
Από τη στιγμή που λογικά του είπαν ότι θα τον αφήσουν να πάει στη Γαλατά,είναι φυσιολογικό να μην προπονηθεί μη τυχόν και τραυματιστεί.
Ίωση δεν έχει;
Το πε και ο psyxras επικαλούμενος πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης αν δεν κάνω λάθος.
Η αλήθεια θα λάμψει.
Το πε και ο psyxras επικαλούμενος πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης αν δεν κάνω λάθος.
Η αλήθεια θα λάμψει.
http://www.transfermarkt.de/luka-zahovi ... ler/169362
Πρώτος σκόρερ Σλοβενία δανικος απο χερενφεν λήγει το 18 , 21 χρ
Σεν γιος του Ζλάτκο Ζάχοβιτς να ναι ιςως
Πρώτος σκόρερ Σλοβενία δανικος απο χερενφεν λήγει το 18 , 21 χρ
Σεν γιος του Ζλάτκο Ζάχοβιτς να ναι ιςως
Kostas_Peraia4 έγραψε:ΘΑΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙace79grpaok έγραψε:ΠΟΔΟΣσφαιρικη καψούρα μου ο εντουαρντο ,33 ετών με 19 μαΤς στην σαχταρ όχι στα άσπρα χώματα φετος δεν τον λες βετερανο.Τον θέλω στην ομάδα μου παικταρά είναι.![]()
![]()
![]()
προσκυνω!
εγινα πιστος προχθες που ο joshua υπερασπιζοταν την ΠΑΕ...
τωρα εδραιωνεται η πιστη μου