Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν πάνε για εντουαρντο ε ? Ποιον θα φέρουν τον σουαρεζ?ασταδιαλλαααααα
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Οποτε αφου δεν ενδιαφερομαστε για τον Εντουαρντο,ψαχνουμε παικτη που να μπορει να παιξει και Ευρωπη
Άβαταρ μέλους
Mackos

Δημοσίευση από Mackos »

tad έγραψε:To ποια είναι η κατάσταση του παίχτη ο Μίχελ πιστεύω ότι θα το γνωρίζει άριστα ... άρα εάν τον θέλουν με τον Ίβιτς τότε εμείς περισσεύουμε ...

κατά τα άλλα μην με κάνετε πλάκα ... δηλαδή δεν θέλουμε τέτοιους παίχτες λόγω ηλικίας ???
ίσα ίσα ... θέλουμε παίχτες κλάσης ... παιχταράδες με λίγα λόγια ... και ας είναι και 50 ... το θέμα είναι αυτοί που πρέπει να αξιολογήσουν εάν ο παίχτης μπορεί ακόμα να παίξει σε υψηλό επίπεδο ... εάν μπορεί ... βουρ στον πατσά ...

Ο εντουάρντο είναι παιχτάρα από αυτές που μου αρέσουν μέσα στην περιοχή στον σύγχρονο ποδόσφαιρο ... ξεπέταγμα βραζιλιάνικο στα δύο μέτρα΄, άριστες τοποθετήσεις και πάρτο μέσα ... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο ... το ότι δεν παίζει με Σάλκε αρνητικό αλλά ούτε που με νοιάζει ...

Για όσους διαφωνείτε με την ηλικία εάν μπορείτε να μου βρείτε έναν ίδιο στα 25 ή στα 20 τότε μαζί σας ... μέχρι τότε μια χαρά είναι ο Εντουάρντο ...

υποσ.
ο παίχτης ήταν άτυχος όταν έπαθε τον μεγάλο τραυματισμό νομίζω πριν 5-6 χρόνια ... τότε ήταν στα φόρτε του και είχα λυπηθεί πολύ γιατί μιλούσαμε για παιχτάρα. είχαν γράψει ότι μπορεί να σταματούσε ... αλλά αυτός επανήλθε στο υψηλότερο επίπεδο χωρίς όμως να παίξει στην Άρσεναλ, Μπάρτσα που λεγανε τότε. Κια η Σαχτάρ σούπερ ομάδα είναι ... και ο Μίχελ τους ξέρει άριστα
Αυτό.

Η ηλικία ενός παίκτη βασικά είναι άσχετη με το θέμα μας. Είναι παικταράς? Είναι σε καλή κατάσταση? Αν ναι, τότε με χίλια να έρθει. Εδώ ήρθε ο Κονσεισάο από Αραβία και έκανε τη διαφορά. Το ίδιο και ο Βούκιτς, το ίδιο και ο Γκαρσία και πόσοι άλλοι.

Αυτό το μάνατζερ κατέστρεψε κόσμο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

revolution1976 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
revolution1976 έγραψε:Φίλε Goran64 αρχικά συγνώμη για την αργοπορία αλλά δεν ήταν εσκεμμένη καθώς καλά έκανες και μου το υπέδειξες.
Κατα δεύτερο λόγο ξέρω οτι είμαι εκτός θέματος αλλά δεν ήξερα αν έχω τη δυνατότητα να ανοίξω θέμα συζήτησης γι αυτό και θα είμαι πολύ περιεκτικός.
Για όποιον ενδιαφέρεται το πλήρες εγχειρίδιο του FFP βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ εδώ http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
(το βάζω με κάθε επιφύλαξη και με γνώμονα οτι είναι από επίσημο σαιτ ενός διεθνές φορέα).
Για να σου απαντηθούν τα ερωτήματα που έθεσες αρκεί να διαβάσεις τον όρο break even καθώς εκεί ορίζονται ποια έσοδα μετράνε και πόσο και ποιά έξοδα μετράνε και πόσο.
Συγνώμη και πάλι από όλους για το εκτός θέματος
Την προσωπική σου άποψη θα ήθελα, αυτά τα έχω ήδη διαβασμένα...Αν δεν θέλεις όμως, no problem φυσικά...

Υ.Γ. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι στην ρήμη του γραπτού σου λόγου ανέφερες ότι παρακολουθείς τον Π.Α.Ο.Κ. 45 χρόνια, από την μεγάλη ομάδα του Κούδα, παρόμοια της οποίας ετοιμάζουμε τώρα κατά την άποψη σου, ενώ παράλληλα δηλώνεις ηλικία 40 χρόνων στα προσωπικά σου στοιχεία...Κάτι απ τα δύο λογικά δεν θα ισχύει...
Εννοείται οτι με τιμάει και μόνο το γεγονός οτι ζητάς τη γνώμη μου.
1.Στο πρώτο ερώτημα εγω καταλαβαίνω οτι η ΟΥΕΦΑ θέλει α)να αποτρέψει το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω του προιόντος της.Φαντάσου λοιπόν με τη μέθοδολογία της υπεραξίας μια ομάδα να αποκτάει παίκτες ξοδεύοντας αλόγιστα ποσά τα οποία μετά να καλύπτονται απο ΑΜΚ και β)προφανώς και θέλει να αποτρέψει την ''απειλή'' μικρών και πλούσιων ομάδων να πρωταγωνιστήσουν (πλουτοκρατία κανονική κατά την άποψη μου)

2.Αν διάβασες προσεκτικά στο υπόμνημα Χ, μετράνε και τις υπόγειες διαδρομές μέσω ΥΠΕΡΑΚΤΙΩΝ εταιριών κτλ. Προσωπικά πιστευω οτι πάλι εξυπηρετεί τους 2 λόγους που έγραψα παραπάνω προστιθέμενο εδώ και το παράνομο στοίχημα που ΔΕΝ μπορεί να διακινηθεί διαφορετικά
Ευχαριστώ για την υπομονή σας
Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά-κατάλαβες καλά τα ερωτήματα μου...
1...Για ποιο ξέπλυμα μιλάμε όταν υπάρχει σε κάθε χώρα η αντίστοιχη με την δική μας Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία, μαζί με τις αντίστοιχες Τραπεζικές εγγυητικές διασφαλίζει την πλήρη νομιμότητα???

2...Δεν αναφέρομαι σε καμιά "υπόγεια διαδρομή" αλλά σε καθαρότατες αγορές εισιτηρίων διαρκείας ή official products των ομάδων, οι οποίες μπορούν να φέρουν έσοδα πολλών εκατομμυρίων οποτεδήποτε...

3...Στο παραπάνω παρατιθέμενο Υ.Γ. μου δεν έδωσες δε καμία σημασία-απάντηση...

Αν είναι τόσο σοβαρό θέμα το off topic, τότε μπορούμε πανεύκολα να μεταφέρουμε την κουβέντα μας σε ανάλογο topic, π.χ. στο "ΕΠΟ, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ και διάφορες "δημοκρατικές δυνάμεις"...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ace79grpaok έγραψε:ΠΟΔΟΣσφαιρικη καψούρα μου ο εντουαρντο ,33 ετών με 19 μαΤς στην σαχταρ όχι στα άσπρα χώματα φετος δεν τον λες βετερανο.Τον θέλω στην ομάδα μου παικταρά είναι.

https://m.youtube.com/watch?v=_z3HIAyMOrk

Τα 18 γκολ που έβαλε περσυ,ιβαν φερτον να παστελωνει.
Θεμα διαχειρισης ειναι ομως ace, αν ειναι να τον φερεις και κανεις αλχημειες για να μη βγει απο την 11αδα ο Κλαους αστον εκει που ειναι. Αν και δεν νομιζω, Ιβιτς εχω
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

ace79grpaok έγραψε:Δεν πάνε για εντουαρντο ε ? Ποιον θα φέρουν τον σουαρεζ?ασταδιαλλαααααα
χαχα ace εισαι μεγαλη καψουρα να ξες.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Φτανει ρε παιδια με τα off-topic
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κι εγω ψηθηκα για Εντουαρντο ρε φουστη. :mrgreen:

Φερτε γρηγορα φορ, εχουμε θεμα λεμε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Ας φερουν και Στοχ,Νατχο και δεν θα με χαλασει η ηλικια του Εντουαρντο...
O Εδουάρδο δένει καλά με Ματέους
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Φτανει ρε παιδια με τα off-topic
Θες να πιασουμε κλαους μηπως? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Mario Zarate,Adrian Lopez παικτες υπαρχουν,αν ερχονται δεν ξερω βεβαια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MANIAKOS έγραψε:Εκει που ψηνομεθα για Εντουάρντο διαψεύδεται

Αστο διάλο ρε
:mrgreen:
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

vs40, δεν μπηκα σε διαδικασια για το ποσα θα παιρνει ο ενας και ποσα ο αλλος μιας και δεν ειμαι ο λογιστης της παε :mrgreen: Σωστο ειναι αυτο που λες για την ισοροπια και πρεπει να ειναι δεδομενο σαν ζητημα στην παε, αλλα ας την βρουνε αυτοι την ακρη στο θεμα. Εγω μιλησα καθαρα στο θεμα αγωνιστικης προσφορας σε σχεση με τους στοχους, προκριση & κατακτηση τιτλου φετος vs φτιαχνω ομαδαρα για το μελλον. Με 3 μεταγραφες που λενε να κανουν δεν καλυπτεις και τα δυο.

Ασε που αμα φερουν το καλο το ταλεντακι και κανα δυο χρονια μετα φυγει και αυτο θα γινουμε κωλος παλι :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Marianov6 την Τετ 04 Ιαν 2017, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Dimg4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:ΠΟΔΟΣσφαιρικη καψούρα μου ο εντουαρντο ,33 ετών με 19 μαΤς στην σαχταρ όχι στα άσπρα χώματα φετος δεν τον λες βετερανο.Τον θέλω στην ομάδα μου παικταρά είναι.

https://m.youtube.com/watch?v=_z3HIAyMOrk

Τα 18 γκολ που έβαλε περσυ,ιβαν φερτον να παστελωνει.
Θεμα διαχειρισης ειναι ομως ace, αν ειναι να τον φερεις και κανεις αλχημειες για να μη βγει απο την 11αδα ο Κλαους
αστον εκει που ειναι. Αν και δεν νομιζω, Ιβιτς εχω
Ελπίζω να τρολλαρεις.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ζουμ Ζουμ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”