Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Gospi »

zarathustra79 έγραψε:@Gospi εκ των πραγματων δε μπορεις να παρεις μεγάλο όνομα, ας μη γελιομαστε... Μπορεις να παρεις είτε παίκτη από μικρότερο πρωτάθλημα (που ομως λογω διαφορας δυναμικοτητας δε μπορεις να εισαι σίγουρος για την αξια του), ειτε παικτη που για διαφορους λογους η καριερα του πηγε πισω και ψαχνει τον τροπο να την ξανακερδισει. Τετοιος ηταν ας πουμε ο garry, ή ο berg του βαζελου ή o berbatov που ηρθε περσι. Ας μη γελιομαστε κιολας το ιδιο ισχυε και για garcia, contreras που ειχαν μεινει ελευθεροι απο τις προηγουμενες ομαδες τους. Τετοιος ειναι κ ο eduardo.
συμφωνω απολυτα!
Το εγκλημα ηταν που δεν αποκτηθηκε φορ το καλοκαιρι που ειναι και περισσοτερες οι επιλογες. Ας ελπισουμε πως ο Εντουαρντο θα βοηθησει και το καλοκαιρι θα βρεθει και ενας φορ σε καλη ηλικια για να ετοιμασουμε κορμο.
το μονο που με χαλαει ειναι π δεν θα παιξει με σαλκε και φυσικα στον τελικο με την Μαν Γιου [FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

δεν διαφωνω vs40 με το να παρουμε ταλεντακι, ειμαι πολυ υπερ αυτου σε ολα τα αθληματα. Απλα αυτο που λεω ειναι οτι αν οι στοχοι σου ειναι αμεσοι, τοτε πιο πολυ θα βοηθησον 3 μεταγραφες τυπου Ματος παρα τυπου Τσιμιροτ (βαλε οποιο ονομα θελεις, παραδειγμα ειναι). Επισης οι πιο εμπειροι θα βοηθησουν και τον Ιβιτς οταν θα ειναι υπο πιεση η ομαδα γιατι θα εχουν την εμπειρια να το διαχειριστουν αυτο. Ολα εξαρτωνται για μενα στο αν οι στοχοι ειναι αμεσοι (να περασουμε στους 8 του γιουροπα φετος για παραδειγμα) οι μακροχρονιοι, οπου εκει ειμαι υπερ του να φτιαξεις κορμο αρα πας σε κανα καλο ταλεντο. Σαν ΠΑΟΚ εχουμε αναγκη και του αμεσους στοχους αλλα και του μακροχρονιους μεχρι να μπουμε στο σωστο καλουπι. Το θεμα ειναι η διοικηση τι στοχους εχει γιατι αυτη κανει τις μεταγραφες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν παρουμε εντιυαρντο δειχνουμε οτι κυριος στοχος ειναι το κυπελλο και το τσου λου εκτος κι αν γινει κανα θαυμα ισοτητας και πλησιασουμε γκει. Τα ματς με σαλκε προφανως (εαν ισχυει του εντουαρντο) δε μας καινε αλλιως θα τα χωναμε για παιχταραδες που μποορυν να παιξουν με σαλκε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΠΑικτες απο το γραφείο Εντουάρντο
Που εχουν ενδιαφερον

http://www.transfermarkt.de/jean-daniel ... ler/170481 Μεσος λήγει το 17-23χρ

http://www.transfermarkt.de/ricardo-cen ... ler/230058
http://www.transfermarkt.de/christian-a ... ler/186997
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ΠΟΔΟΣσφαιρικη καψούρα μου ο εντουαρντο ,33 ετών με 19 μαΤς στην σαχταρ όχι στα άσπρα χώματα φετος δεν τον λες βετερανο.Τον θέλω στην ομάδα μου παικταρά είναι.

https://m.youtube.com/watch?v=_z3HIAyMOrk

Τα 18 γκολ που έβαλε περσυ,ιβαν φερτον να παστελωνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Τετ 04 Ιαν 2017, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Γιατι δεν άνοιξες του Λάμπρου ρε γρουσουζη ;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Κάποιοι ψηλωσανε τόσο που τους χαλάει ο μέχρι προχθές βασικός σέντερ φορ της σαχταρ .

Ξέρετε μάγκες το πιο εύκολο για όλους τους εμπλεκόμενους στις μεταγραφές είναι να κάνουν ότι κάνει η κούλα.Να βρουν κάνα πρώτο σκόρερ σε καμια β Αργεντινής Βραζιλίας ή Ουρουγουάης και να σου τον παρουσιάσουν σαν το επόμενο μεγάλο λατινικο ταλέντο.

Δυστυχώς η ομάδα έχει άμεση ανάγκη από παίκτη που μπορεί να μπει αύριο και να κάνει την διαφορά και τέτοιος είναι ο εντουαρντο

Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για το ότι ξέραν τόσο καιρό για την ανάγκη για επιθετικό,αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Για μια ομάδα που δεν μπορεί να δώσει πάνω από δύο μύρια για Αγορά το να βρει αξιόλογο επιθετικό είναι πολύ δύσκολο,όταν μικρομεσαίες ευρωπαϊκές ομάδες δίνουν 4-5-6 μπορεί και παραπάνω
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Πραγματικά πανάκριβη θεςη με δυο μυρρια παίρνεις κλαους στα μετρια το
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Μπορεί ρωσικά, ουκρανικά, αλλά και κροατικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Εντουάρντο να είναι κοντά στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όπως τονίζουν στην ΠΑΕ ο Δικέφαλος αν και εξετάστηκε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Όπως σας είχε ενημερώσει το INPAOK άλλωστε (δείτε εδώ), το θέμα του Εντουάρντο αρχικά είχε παγώσει και στη συνέχεια απορρίφθηκε.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

ace79grpaok έγραψε:ΠΟΔΟΣσφαιρικη καψούρα μου ο εντουαρντο ,33 ετών με 19 μαΤς στην σαχταρ όχι στα άσπρα χώματα φετος δεν τον λες βετερανο.Τον θέλω στην ομάδα μου παικταρά είναι.
ΘΑΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Marianov6 έγραψε:δεν διαφωνω vs40 με το να παρουμε ταλεντακι, ειμαι πολυ υπερ αυτου σε ολα τα αθληματα. Απλα αυτο που λεω ειναι οτι αν οι στοχοι σου ειναι αμεσοι, τοτε πιο πολυ θα βοηθησον 3 μεταγραφες τυπου Ματος παρα τυπου Τσιμιροτ (βαλε οποιο ονομα θελεις, παραδειγμα ειναι). Επισης οι πιο εμπειροι θα βοηθησουν και τον Ιβιτς οταν θα ειναι υπο πιεση η ομαδα γιατι θα εχουν την εμπειρια να το διαχειριστουν αυτο. Ολα εξαρτωνται για μενα στο αν οι στοχοι ειναι αμεσοι (να περασουμε στους 8 του γιουροπα φετος για παραδειγμα) οι μακροχρονιοι, οπου εκει ειμαι υπερ του να φτιαξεις κορμο αρα πας σε κανα καλο ταλεντο. Σαν ΠΑΟΚ εχουμε αναγκη και του αμεσους στοχους αλλα και του μακροχρονιους μεχρι να μπουμε στο σωστο καλουπι. Το θεμα ειναι η διοικηση τι στοχους εχει γιατι αυτη κανει τις μεταγραφες.
Το θέμα είναι ότι δεν πιστεύω ότι άμεσα μπορεί να μας βοηθήσει ο ώριμος παίκτης, χωρίς προετοιμασία. Εμπειρία έχει, αλλά πνευμόνι και αντοχές? Ο Μάτος είναι η μόνη εξαίρεση και πάλι είναι τώρα 30. Δεν είναι 32 ούτε 33. Ο μισθός είναι το κλειδί. Ο Μάτος παίρνει 550Κ. Με τέτοιο μισθό ας φέρουν παίκτη σαν τον Εντουάρντο. Αλλά το να δώσεις 1εκ στον Κόστα, το Γενάρη με κίνδυνο να μη σου βγει, μετά πώς θα καταφέρεις να ανανεώσεις τον Πέλκα? Ο Κουτσολλιάκος τα σόβρακα θα μας πάρει. Θα αρχίσουν πάλι όλοι να νιώθουν ριγμένοι στα λεφτά και το κλίμα θα χαλάσει. Θέλει μεγάλη προσοχή η ισορροπία στις απολαβές. Το μεγάλο ταλέντο 21-25 μπορεί να το αγοράσεις ακριβά, αλλά άνετα του κάνεις συμβόλαιο κάτω από 500Κ, όπως το Μακ που έπαιρνε 300Κ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 04 Ιαν 2017, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:ΠΟΔΟΣσφαιρικη καψούρα μου ο εντουαρντο ,33 ετών με 19 μαΤς στην σαχταρ όχι στα άσπρα χώματα φετος δεν τον λες βετερανο.Τον θέλω στην ομάδα μου παικταρά είναι.
ΘΑΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Για αυτό δεν πρόκειται να έρθει ούτε επίσκεψη Θεσσαλονίκη

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εκει που ψηνομεθα για Εντουάρντο διαψεύδεται

Αστο διάλο ρε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

desperando έγραψε:Κάποιοι ψηλωσανε τόσο που τους χαλάει ο μέχρι προχθές βασικός σέντερ φορ της σαχταρ .

Ξέρετε μάγκες το πιο εύκολο για όλους τους εμπλεκόμενους στις μεταγραφές είναι να κάνουν ότι κάνει η κούλα.Να βρουν κάνα πρώτο σκόρερ σε καμια β Αργεντινής Βραζιλίας ή Ουρουγουάης και να σου τον παρουσιάσουν σαν το επόμενο μεγάλο λατινικο ταλέντο.

Δυστυχώς η ομάδα έχει άμεση ανάγκη από παίκτη που μπορεί να μπει αύριο και να κάνει την διαφορά και τέτοιος είναι ο εντουαρντο

Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για το ότι ξέραν τόσο καιρό για την ανάγκη για επιθετικό,αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Για μια ομάδα που δεν μπορεί να δώσει πάνω από δύο μύρια για Αγορά το να βρει αξιόλογο επιθετικό είναι πολύ δύσκολο,όταν μικρομεσαίες ευρωπαϊκές ομάδες δίνουν 4-5-6 μπορεί και παραπάνω

Συμφωνώ, στην εξής βάση.
Η ανάγκη για κάποιον που να τα κολλάει είναι πολύ μεγαλύτερη απ το όποιο ρίσκο για το αν πιάσει.
Παίχτη χωρίς κάποιο ''κουσούρι'' αποκλείεται να βρούμε. Οπότε ένας παίχτης με εμπειρία και γκολ στη ζώνη του, δεν είναι θέμα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

https://m.youtube.com/watch?v=_z3HIAyMOrk

Τα 18 γκολ που έβαλε περσυ,ιβαν φερτον να παστελωνει.

Για αυτό και δε θα 'ρθει :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”