Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PaokP

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από PaokP »

Από περιέργεια, πριν από πόσα χρόνια είχαμε αριστεροποδαρο σέντερ φορ

Στάλθηκε από το LG-H650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Ο Ιβιτς ειπε και κατι αλλο εχτες
Δύο ίσως και τρεις παίκτες που θα μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε σε αυτό το πρόγραμμα που είναι μπροστά μας
μπροστα μας εχουμε πρωταθλημα, κυπελλο ΚΑΙ γιουροπα λιγκ

μου αρεσει ο Εντουαρντο παντως για 1,5 χρονο
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

PaokP έγραψε:Από περιέργεια, πριν από πόσα χρόνια είχαμε αριστεροποδαρο σέντερ φορ

Βρυζας;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το πρωταθλημα παιζεται ακομα...με δυο αποτεσματα ολα ερχονται τουμπα κ αρχιζει η πιεση για γκευ..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

O Eduardo έκανε πολύ καλή περυσινή σεζόν. Φέτος δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Πιο πολύ είμαι εναντίον των μεγάλων, λόγω απολαβών. Αν θέλει να ερθει στα λεφτά του Μάτος (550Κ) ας έρθει, αλλά να χαλάσω τις ισορροπίες δίνοντας 1εκ+ για παίκτη που μπορεί να μην προσφέρει δεν ψήνομαι. Θα προτιμούσα το 1εκ μισθού να το έδινα σε παίκτη που ξέρω σίγουρα τι προσφέρει δηλ στον Γκάρυ. Αν κλείσουμε τελικά παίκτη 33-34 ετών με μισθό 1εκ/έτος για 1,5 χρόνο, τότε θα έχουμε πληρώσει συνολικά μαζί με εφορία: 3,3εκ! Γιατί να μη δώσουμε αυτά τα λεφτά σε μια αγορά ταλεντάρας 21-25ετών?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 04 Ιαν 2017, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

revolution1976 έγραψε:Φίλε Goran64 αρχικά συγνώμη για την αργοπορία αλλά δεν ήταν εσκεμμένη καθώς καλά έκανες και μου το υπέδειξες.
Κατα δεύτερο λόγο ξέρω οτι είμαι εκτός θέματος αλλά δεν ήξερα αν έχω τη δυνατότητα να ανοίξω θέμα συζήτησης γι αυτό και θα είμαι πολύ περιεκτικός.
Για όποιον ενδιαφέρεται το πλήρες εγχειρίδιο του FFP βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ εδώ http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
(το βάζω με κάθε επιφύλαξη και με γνώμονα οτι είναι από επίσημο σαιτ ενός διεθνές φορέα).
Για να σου απαντηθούν τα ερωτήματα που έθεσες αρκεί να διαβάσεις τον όρο break even καθώς εκεί ορίζονται ποια έσοδα μετράνε και πόσο και ποιά έξοδα μετράνε και πόσο.
Συγνώμη και πάλι από όλους για το εκτός θέματος
Την προσωπική σου άποψη θα ήθελα, αυτά τα έχω ήδη διαβασμένα...Αν δεν θέλεις όμως, no problem φυσικά...

Υ.Γ. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι στην ρήμη του γραπτού σου λόγου ανέφερες ότι παρακολουθείς τον Π.Α.Ο.Κ. 45 χρόνια, από την μεγάλη ομάδα του Κούδα, παρόμοια της οποίας ετοιμάζουμε τώρα κατά την άποψη σου, ενώ παράλληλα δηλώνεις ηλικία 40 χρόνων στα προσωπικά σου στοιχεία...Κάτι απ τα δύο λογικά δεν θα ισχύει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 04 Ιαν 2017, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

@Gospi εκ των πραγματων δε μπορεις να παρεις μεγάλο όνομα, ας μη γελιομαστε... Μπορεις να παρεις είτε παίκτη από μικρότερο πρωτάθλημα (που ομως λογω διαφορας δυναμικοτητας δε μπορεις να εισαι σίγουρος για την αξια του), ειτε παικτη που για διαφορους λογους η καριερα του πηγε πισω και ψαχνει τον τροπο να την ξανακερδισει. Τετοιος ηταν ας πουμε ο garry, ή ο berg του βαζελου ή o berbatov που ηρθε περσι. Ας μη γελιομαστε κιολας το ιδιο ισχυε και για garcia, contreras που ειχαν μεινει ελευθεροι απο τις προηγουμενες ομαδες τους. Τετοιος ειναι κ ο eduardo.
Marianov6

vs40 έγραψε:O Eduardo έκανε πολύ καλή περυσινή σεζόν. Φέτος δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Πιο πολύ είμαι εναντίον των μεγάλων, λόγω απολαβών. Αν θέλει να ερθει στα λεφτά του Μάτος (550Κ) ας έρθει, αλλά να χαλάσω τις ισορροπίες δίνοντας 1εκ+ για παίκτη που μπορεί να μην προσφέρει δεν ψήνομαι. Θα προτιμούσα το 1εκ μισθού να το έδινα σε παίκτη που ξέρω σίγουρα τι προσφέρει δηλ στον Γκάρυ. Αν κλείσουμε τελικά παίκτη 33-34 ετών με μισθό 1εκ/έτος για 1,5 χρόνο, τότε θα έχουμε πληρώσει συνολικά μαζί με εφορία: 3,3εκ! Γιατί να μη δώσουμε αυτά τα λεφτά σε μια αγορά ταλεντάρας 21-25ετών?
Η διαφορα ειναι στην εμπειρια και στο τι εχεις για στοχο. Ο 30+ θα σου προσφερει πιο πολλα ως προς αυτο αν ειναι σε καλη κατασταση, η ταλενταρα θα σου προσφερει μακροχρονια πολλα. Με Σαββιδη παντως, νομιζω μονιμος οι στοχοι μας ειναι παντα αμεσοι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

anekfrastos έγραψε:
PaokP έγραψε:Από περιέργεια, πριν από πόσα χρόνια είχαμε αριστεροποδαρο σέντερ φορ

Βρυζας;
Φιλομένο...

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Marianov6

εδωσε πεναλτι κατα του γκει, χαλασε ο κοσμος :o
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Φρουντζα

Ο Εντουάρντο σπουδαίος αν κ δεν με τρέλανε στο τοπ επιπεδο

Αρνητικό η ηλικια αλλα φαινεται ενεργός παντως

Δεν ξερω ... σιγουρα δεν καις κουλουρη γιατι μαζι πανε

Αν ήταν δυο χρονια νεότερος παρτι θα κάνανε δεν ξερω

Ο εξτρεμ οποτε πρεπει να ναι νέος κ με μεταγγραφη
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θελουμε παστελωτη να κανει το αυτονοητο και ο Εντουαρντο μπορει.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Marianov6 έγραψε:
vs40 έγραψε:O Eduardo έκανε πολύ καλή περυσινή σεζόν. Φέτος δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Πιο πολύ είμαι εναντίον των μεγάλων, λόγω απολαβών. Αν θέλει να ερθει στα λεφτά του Μάτος (550Κ) ας έρθει, αλλά να χαλάσω τις ισορροπίες δίνοντας 1εκ+ για παίκτη που μπορεί να μην προσφέρει δεν ψήνομαι. Θα προτιμούσα το 1εκ μισθού να το έδινα σε παίκτη που ξέρω σίγουρα τι προσφέρει δηλ στον Γκάρυ. Αν κλείσουμε τελικά παίκτη 33-34 ετών με μισθό 1εκ/έτος για 1,5 χρόνο, τότε θα έχουμε πληρώσει συνολικά μαζί με εφορία: 3,3εκ! Γιατί να μη δώσουμε αυτά τα λεφτά σε μια αγορά ταλεντάρας 21-25ετών?
Η διαφορα ειναι στην εμπειρια και στο τι εχεις για στοχο. Ο 30+ θα σου προσφερει πιο πολλα ως προς αυτο αν ειναι σε καλη κατασταση, η ταλενταρα θα σου προσφερει μακροχρονια πολλα. Με Σαββιδη παντως, νομιζω μονιμος οι στοχοι μας ειναι παντα αμεσοι :mrgreen:
Πόσοι πιάσανε όμως σε ποσοστό στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 30+ επι Σαββίδη? Ο Φερνάντο Σάντος είναι μοναδικός στη διαχείρηση των 30+ και ας μην παρασυρόμαστε από εκείνη τη φουρνιά, που πάλι οι περισσότεροι ήταν 29-30 όταν ήρθαν. Έχουμε δοκιμάσει στον ΠΑΟΚ ποτέ μας αγορά πραγματικού ταλέντου? Μέχρι 1,5εκ δίνουμε και πάλι οι παίκτες δε βγήκανε κακοί. Ο Τσίμιροτ μπορεί να πουληθεί ήδη παραπάνω, ενώ ο Λέοβατς που αγοράστηκε βλακωδώς τόσο ακριβά και όχι σε ηλικία που διακαιολογείται η επένδυση πάλι παίζει βασικός.
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

goran 64 έγραψε:
revolution1976 έγραψε:Φίλε Goran64 αρχικά συγνώμη για την αργοπορία αλλά δεν ήταν εσκεμμένη καθώς καλά έκανες και μου το υπέδειξες.
Κατα δεύτερο λόγο ξέρω οτι είμαι εκτός θέματος αλλά δεν ήξερα αν έχω τη δυνατότητα να ανοίξω θέμα συζήτησης γι αυτό και θα είμαι πολύ περιεκτικός.
Για όποιον ενδιαφέρεται το πλήρες εγχειρίδιο του FFP βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ εδώ http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
(το βάζω με κάθε επιφύλαξη και με γνώμονα οτι είναι από επίσημο σαιτ ενός διεθνές φορέα).
Για να σου απαντηθούν τα ερωτήματα που έθεσες αρκεί να διαβάσεις τον όρο break even καθώς εκεί ορίζονται ποια έσοδα μετράνε και πόσο και ποιά έξοδα μετράνε και πόσο.
Συγνώμη και πάλι από όλους για το εκτός θέματος
Την προσωπική σου άποψη θα ήθελα, αυτά τα έχω ήδη διαβασμένα...Αν δεν θέλεις όμως, no problem φυσικά...

Υ.Γ. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι στην ρήμη του γραπτού σου λόγου ανέφερες ότι παρακολουθείς τον Π.Α.Ο.Κ. 45 χρόνια, από την μεγάλη ομάδα του Κούδα, παρόμοια της οποίας ετοιμάζουμε τώρα κατά την άποψη σου, ενώ παράλληλα δηλώνεις ηλικία 40 χρόνων στα προσωπικά σου στοιχεία...Κάτι απ τα δύο λογικά δεν θα ισχύει...
Εννοείται οτι με τιμάει και μόνο το γεγονός οτι ζητάς τη γνώμη μου.
1.Στο πρώτο ερώτημα εγω καταλαβαίνω οτι η ΟΥΕΦΑ θέλει α)να αποτρέψει το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω του προιόντος της.Φαντάσου λοιπόν με τη μέθοδολογία της υπεραξίας μια ομάδα να αποκτάει παίκτες ξοδεύοντας αλόγιστα ποσά τα οποία μετά να καλύπτονται απο ΑΜΚ και β)προφανώς και θέλει να αποτρέψει την ''απειλή'' μικρών και πλούσιων ομάδων να πρωταγωνιστήσουν (πλουτοκρατία κανονική κατά την άποψη μου)

2.Αν διάβασες προσεκτικά στο υπόμνημα Χ, μετράνε και τις υπόγειες διαδρομές μέσω ΥΠΕΡΑΚΤΙΩΝ εταιριών κτλ. Προσωπικά πιστευω οτι πάλι εξυπηρετεί τους 2 λόγους που έγραψα παραπάνω προστιθέμενο εδώ και το παράνομο στοίχημα που ΔΕΝ μπορεί να διακινηθεί διαφορετικά
Ευχαριστώ για την υπομονή σας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν ερθει κανας στοχ πακέτο καλα ειμαστε παντως
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”