josh τον Νάτχο την παιχτάρα να το καταλάβω ... τον άλλο τον παρλαπίπα τι τον θέλεις ? αυτός με το ταλέντο που έχει έπρεπε να παίζει στην Λίβερπουλ και έχει τώρα 5 χρόνια και τρώει τα τρελά φράγκα που του έδωσαν ... μηδέν φιλοδοξία ... άσε ρε φίλε ... τον θυμάμαι ακόμα να φεύγει το αντίπαλο μπακ μπροστά και αυτός να κοιτάει το γρασίδι περπατώντας ... μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ...joshua έγραψε:Ας φερουν και Στοχ,Νατχο και δεν θα με χαλασει η ηλικια του Εντουαρντο...
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- Kostas_Peraia4
Δεν νομίζω να πάρουν παίκτη που δεν έχει δικαίωμα να παίξει με την schalke
- Kostas_Peraia4
Ο Λαμπρου εχει ρητρα?Μη βαλει κανα γκολ και μας τον τσιμπησουν με κανα μυριο το καλοκαιρι!Kostas_Peraia4 έγραψε:Μια χαρα μπορει ο Λαμπρου
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tupac έγραψε:Δεν νομίζω να πάρουν παίκτη που δεν έχει δικαίωμα να παίξει με την schalke
Την ίδια ακριβως άποψη έχω και εγώ.
-Καλησπέρα,ο μάνατζερ του Εντουάρντο?
-Οοοο καλώς τους καλώς τους περάστε!!!
-Ξέρετε ενδιαφερόμαστε για τον Εντουάρντο μάθαμε είναι ελεύθερος.
-Βεβαίως βεβαίως τι θέλετε να σας πω?
-Σε τι κατάσταση είναι,πως πάει?
-Αααα πολύ καλός.Ατρακάριστος είχε παλιά κάτι τσαμπουκάδες αλλά τίποτα σοβαρό,λαμαρινοδουλειά..Είναι injection,τραβάει στην ανηφόρα,με τα χιλιόμετρα του στρωμένος πολύ έμπειρος και πολύ καλός χαρακτήρας.
-Ξέρετε μας τα λέτε λίγο κινέζικα...
-Ααα από την Κίνα είσαστε?Να σας βγάλω λίγο τον κατάλογο έχω κάτι πολύ κομμάτια εξαιρετικοί παίκτες!!!
-Όχι από την Ελλάδα είμαστε δεν καταλάβατε.Συγνώμη πόσο χρονών είναι?
-Εεε γκουχγουχτέσσερα...
-Πόσο είπατε συγνώμη?
-Εεε πόσο να ναι?Να ναι να μην είναι 34...
-Μήπως βγαίνει και σε 31,32?
-Αααχ είχα κάτι τελευταία τέτοια καλά κομμάτια αλλά μόλις τα έδωσα πριν τις γιορτές Σαουδική Αραβία..
-Κρίμα θα αργήσαμε φαίνεται...Δεν πειράζει πόσο κάνει?
-Ε περίπου ένα-ενάμισο θα τα βρούμε ρε αδερφέ...
-Τι λέει ρε ο μαλάγκουχγκουχκας?
-Τι είπατε?
-Τίποτα τίποτα μωρέ να λέμε να το ξανασκεφτούμε,ξέρετεεε είναι και αργάααα,δεν διεκδικούμε και πρωτάθλημα,δεν θα παίζει και γιουρόπα,άααστο μωρέ δεν πειράζει..
-Δεν θα πάρετε δεν χρειάζεστε?
-Ξέρετε δεν μας ενοχλεί αυτό,σημασία έχει για μας να ψάχνουμε..άμα δεν βρίσκουμε δεν πειράζει κανέναν!!!Άντε ευχαριστούμε πολύ και καλή χρονιά να έχετε!!!!
-Αααα πολύ καλός.Ατρακάριστος είχε παλιά κάτι τσαμπουκάδες αλλά τίποτα σοβαρό,λαμαρινοδουλειά..Είναι injection,τραβάει στην ανηφόρα,με τα χιλιόμετρα του στρωμένος πολύ έμπειρος και πολύ καλός χαρακτήρας.
-Ααα από την Κίνα είσαστε?Να σας βγάλω λίγο τον κατάλογο έχω κάτι πολύ κομμάτια εξαιρετικοί παίκτες!!!
-Εεε γκουχγουχτέσσερα...
-Πόσο είπατε συγνώμη?
-Αααχ είχα κάτι τελευταία τέτοια καλά κομμάτια αλλά μόλις τα έδωσα πριν τις γιορτές Σαουδική Αραβία..
-Τι είπατε?
-Τίποτα τίποτα μωρέ να λέμε να το ξανασκεφτούμε,ξέρετεεε είναι και αργάααα,δεν διεκδικούμε και πρωτάθλημα,δεν θα παίζει και γιουρόπα,άααστο μωρέ δεν πειράζει..
-Ξέρετε δεν μας ενοχλεί αυτό,σημασία έχει για μας να ψάχνουμε..άμα δεν βρίσκουμε δεν πειράζει κανέναν!!!Άντε ευχαριστούμε πολύ και καλή χρονιά να έχετε!!!!
Ε ρε παιδιά να με συμπαθάτε αλλά δε μπορώ να βλέπω άλλες παπαριές.
Καλός, χρυσός ο Εντουάρντο, δε το συζητώ. Δυο τρια χρόνια πριν θα ήταν μεταγραφάρα.
Ούτε και τραυματισμούς σοβαρούς είχε τη τελευταία... δεκαετία.
Αλλά επιτέλους δεν αντέχω άλλο να μας τρολάρει αυτή η ομάδα και οι δημοσιογράφοι από πίσω.
Πέντε μήνες διαβάζουμε για το... σκάουτινγκ τιμ.
Έξι μήνες ΤΣΙΡΙΖΟΥΜΕ για ΔΥΟ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΙΣ θέσεις που πονάει η ομάδα (οχτάρι, φορ, και εξτρέμ ειδικά αν φύγει ο Γκάρι).
Και η απάντηση είναι ο Εντουάρντο; Που έμεινε ελεύθερος απο τη Σαχτάρ (μιλάμε για φοβερή έρευνα αγοράς).
Τον παίκτη τον συζητούσαμε ΠΑΛΙ εδώ, πριν ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Και τότε πάλι είχαμε συζητήσεις.
Έλεος δηλαδή, νισάφι.
Αν κάποιος ξεκινούσε τώρα την ενασχόλησή του με το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και διάβαζε εδώ μέσα, θα πίστευε οτι οι μόνοι διαθέσιμοι παίκτες στο σύμπαν είναι ο Βιερίνια, ο Στοχ και ο Εντουάρντο.
Δε ξέρω αν το θυμάστε, αλλά ήδη από εποχής Στέφενς είχαμε τις πρώτες (εντελώς γελοίες) φωτογραφίες με υποτιθέμενες συσκέψεις με το σκάουτινγκ τιμ (ποιος ξεχνά άλλωστε τον ύπουλο τύπο με το γυαλί ηλίου σε κλειστή αίθουσα με προτζέκτορα) και έκτοτε, τρια χρόνια μετά, δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Ε Νισάφι.
ΥΓ. ΑΝ ισχύει και ΑΝ έρθει ο παίκτης, ΜΑΚΑΡΙ να πάει σουπερ και να βγάζει φωτιές. Δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου.
Καλός, χρυσός ο Εντουάρντο, δε το συζητώ. Δυο τρια χρόνια πριν θα ήταν μεταγραφάρα.
Αλλά επιτέλους δεν αντέχω άλλο να μας τρολάρει αυτή η ομάδα και οι δημοσιογράφοι από πίσω.
Έξι μήνες ΤΣΙΡΙΖΟΥΜΕ για ΔΥΟ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΙΣ θέσεις που πονάει η ομάδα (οχτάρι, φορ, και εξτρέμ ειδικά αν φύγει ο Γκάρι).
Και η απάντηση είναι ο Εντουάρντο; Που έμεινε ελεύθερος απο τη Σαχτάρ (μιλάμε για φοβερή έρευνα αγοράς).
Τον παίκτη τον συζητούσαμε ΠΑΛΙ εδώ, πριν ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Και τότε πάλι είχαμε συζητήσεις.
Έλεος δηλαδή, νισάφι.
Αν κάποιος ξεκινούσε τώρα την ενασχόλησή του με το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και διάβαζε εδώ μέσα, θα πίστευε οτι οι μόνοι διαθέσιμοι παίκτες στο σύμπαν είναι ο Βιερίνια, ο Στοχ και ο Εντουάρντο.
Δε ξέρω αν το θυμάστε, αλλά ήδη από εποχής Στέφενς είχαμε τις πρώτες (εντελώς γελοίες) φωτογραφίες με υποτιθέμενες συσκέψεις με το σκάουτινγκ τιμ (ποιος ξεχνά άλλωστε τον ύπουλο τύπο με το γυαλί ηλίου σε κλειστή αίθουσα με προτζέκτορα) και έκτοτε, τρια χρόνια μετά, δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Ε Νισάφι.
ΥΓ. ΑΝ ισχύει και ΑΝ έρθει ο παίκτης, ΜΑΚΑΡΙ να πάει σουπερ και να βγάζει φωτιές. Δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου.
- sakis_the_fraud
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σκαλωνετε στο οτι καποιοι παικτες δεν θα μπορουν να παιξουν ευρωπη.
Ο ιβιτς το ειπε οσο πιο ξεκαθαρα γινοταν, ο στοχος ηταν να μπουμε στους 32 και μπκηκαμε. Οτι ερθει απο δω κσι περα ειναι εξτρα.
Δεν νομιζω πως εχουν ως κριτηριο να παιξει ο παικτης ευρωπη, αλλα να κανουν ομαδα με μελλον.
Μπορει για φετος ο εντουαρντο και ο ματεους να ειναι καλες λυσεις αλλα το καλοκαιρι παλι θα ψαχνεις μια καραβια παικτες.
Sent from my Xperia Z5 using Tapatalk
Ο ιβιτς το ειπε οσο πιο ξεκαθαρα γινοταν, ο στοχος ηταν να μπουμε στους 32 και μπκηκαμε. Οτι ερθει απο δω κσι περα ειναι εξτρα.
Δεν νομιζω πως εχουν ως κριτηριο να παιξει ο παικτης ευρωπη, αλλα να κανουν ομαδα με μελλον.
Μπορει για φετος ο εντουαρντο και ο ματεους να ειναι καλες λυσεις αλλα το καλοκαιρι παλι θα ψαχνεις μια καραβια παικτες.
Sent from my Xperia Z5 using Tapatalk

Δεν νομίζω να ισχυεί του Eduardo,
1) Γιατί δεν παίζει με την σάλκε europa league
2) Eίναι 33. (Είχαν πεί επιθετικό θα πάρουν μέχρι 28-29)
Επίσης δεν νομίζω που λέτε όλοι για τον Stoch. (ούτε αυτός θα έρθει) ο λόγος;
1) Δεν παίζει και αυτός με την Σάλκε γιατί έπαιξε στους ομίλους του EL me tin Fenerbahce.
2) O χαρακτήρας του είναι απροσδιόριστος "λόγω χαρακτήρα".
3) Και πέρυσι πάλι δεν χρησιμοποιούταν κοιτούσε να μείνει ελεύθερος κ ούτε ίδρωσε το αυτί μας.
4) Πιο έυκολά βλέπω να έρχετε ο Vieirinha παρά αυτός.
"Ζάχαρη κυρά μ το πράμα σου" που λένε...paok87 έγραψε:Αριστερό μπακ Κροάτης, δεξί μπακ Βραζιλιάνος, σεντερφορ Βραζιλιανοκροατης

Αν τα "μπουμπουνίζει" δε και σωρηδόν, τότε η ζάχαρη θα γίνει "μέλι μεσα απ το παστέλι"...

agios έγραψε:-Καλησπέρα,ο μάνατζερ του Εντουάρντο?
-Εεε γκουχγουχτέσσερα...
-Πόσο είπατε συγνώμη?
-Τι είπατε?

Απλά Θεϊκό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χωρις να θελω να υπερασπιστω το σκαουτιγκ της παε και χωρις να ειμαι και σιγουρος οτι ο Εντουαρντο θα ειναι ο φορ μας θα σου πω την γνωμη μου για το θεμα που θιγεις.rainmaker έγραψε:Ε ρε παιδιά να με συμπαθάτε αλλά δε μπορώ να βλέπω άλλες παπαριές.
Έλεος δηλαδή, νισάφι.
Ε Νισάφι.
Εχω την αισθηση απο τα λιγα που ξερω και απο τις συζητησεις που εχω κανει με 1-2 ανθρωπους που ασχολουνται με μεταγραφες, πως η μεταγραφη επιθετικου ειναι ο,τι πιο δυσκολο γενικοτερα και σχεδον απαγορευτικο την περιοδο του Ιανουαριου!
Και εξηγω...
Για να βρεις καλο επιθετικο τον Γεναρη σε καλη ηλικια θα πρεπει να ριξει τρελα λεφτα. Καμια ομαδα δεν θα αφησει εναν επιθετικο που παιζει βασικος και σκοραρει να φυγει ουτε με 1 ουτε με 2 μυρια!
Οποτε παμε σε λυσεις παιχτων που δεν παιζουν βασικοι... αρα δεν εχουν καλα στατιστικα, αρα δεν κανπυν γκελ στο ματι!
Αναποφευκτα λοιπον πρεπει για να κλεισεις την τρυπα στα φορ τον Γρναρη με αξιοπιστη λυση να παρεις εναν παιχτη σε μεγαλυτερη ηλικια αλλα με δυνατο βιογραφικο για να εχεις μια σιγουρια οτι θα σε βοηθησει αμεσα!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για νέο μας το λέει ο Ίβιτς? Και ο Γκάρυ ομάδα έχει.. Ας σκάσουν επιτέλους λεφτά σε αγορές παικτών και ας αφήσουν τους γυρολόγους να πάνε σε καμιά Κίνα καλύτερα.Mīngus έγραψε:Έχουν αρχίσει και με ζώνουν τα φίδια με αυτό που είπε χθες ο Ίβιτς ότι τον Γενάρη τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί οι παίκτες έχουν ομάδες, σε συνδυασμό με τα δημοσιεύματα για Εντουάρντο.
Ελπίζω να μην ισχύει.
http://www.transfermarkt.com/haris-dulj ... ler/184473. Πάρτον να κάνει κλίκα με Τσίμιροτ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 04 Ιαν 2017, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- revolution1976
Φίλε Goran64 αρχικά συγνώμη για την αργοπορία αλλά δεν ήταν εσκεμμένη καθώς καλά έκανες και μου το υπέδειξες.
Κατα δεύτερο λόγο ξέρω οτι είμαι εκτός θέματος αλλά δεν ήξερα αν έχω τη δυνατότητα να ανοίξω θέμα συζήτησης γι αυτό και θα είμαι πολύ περιεκτικός.
Για όποιον ενδιαφέρεται το πλήρες εγχειρίδιο του FFP βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ εδώ http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
(το βάζω με κάθε επιφύλαξη και με γνώμονα οτι είναι από επίσημο σαιτ ενός διεθνές φορέα).
Για να σου απαντηθούν τα ερωτήματα που έθεσες αρκεί να διαβάσεις τον όρο break even καθώς εκεί ορίζονται ποια έσοδα μετράνε και πόσο και ποιά έξοδα μετράνε και πόσο.
Συγνώμη και πάλι από όλους για το εκτός θέματος
Κατα δεύτερο λόγο ξέρω οτι είμαι εκτός θέματος αλλά δεν ήξερα αν έχω τη δυνατότητα να ανοίξω θέμα συζήτησης γι αυτό και θα είμαι πολύ περιεκτικός.
Για όποιον ενδιαφέρεται το πλήρες εγχειρίδιο του FFP βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ εδώ http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
(το βάζω με κάθε επιφύλαξη και με γνώμονα οτι είναι από επίσημο σαιτ ενός διεθνές φορέα).
Για να σου απαντηθούν τα ερωτήματα που έθεσες αρκεί να διαβάσεις τον όρο break even καθώς εκεί ορίζονται ποια έσοδα μετράνε και πόσο και ποιά έξοδα μετράνε και πόσο.
Συγνώμη και πάλι από όλους για το εκτός θέματος