ΠεριμένωKap έγραψε:Εγώ έχω το δικό σου από το θέατρο που συναντηθήκαμε. Θα σου στείλω και το δικό μου με smsnorthend4 έγραψε:Το κακό Αποστολή ειναι πως εγω δεν αντάλλαξα τηλέφωνο. Καιρός να οργανώσουμε μια ακομη συνάντηση λοιπόν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε παλίκαρε υπάρχουν και τα τηλέφωνα για τις προγηπεδικές συνεννοήσεις. Εμείς τουλάχιστον που έχουμε συναντηθεί και έχουμε ανταλλάξει κάποια τηλέφωνα είναι κουτό να μην συνεννοούμαστε εκ των προτέρω.
Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ 0-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ 0-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
K_geo έγραψε:ωραίος Γκοραν!

sic-4 έγραψε:ωραια αναλυση goran!

@cellophan και @theo-drama (είναι και περίοδος μεταγραφών, οπότε κι οι 10 με σκορ 0-1 καλές θα είναι

Υ.Γ. Για MVP ψήφισα (μόλις τώρα) τον Τσίμιροτ, για το σκύλιασμα του για την νίκη ως το 90+ (το καλύτερο του παιχνίδι σαν 8άρι στον Π.Α.Ο.Κ.), αλλά αφού βλέπω εξασφαλισμένο τον τίτλο δικαίως για τον Μπίσεσβαρ...

Ωραία ανάλυση Γρηγόρη. ΠΑΟΚτσίδικα και κιμπάρικα. Μπράβο.
Δεν γίνεσαι καθόλου κατανοητός αδερφέ...Μπορείς να το κάνεις πιο λιανά σε παρακαλώ πολύ???revolution1976 έγραψε:Είναι πραγματικά απελπιστική η ξεφτίλα ορισμένων "ανδρών" όπως ο Ντόστανιτς. Ούτε τη λεβεντιά να παραδεχτεί το προφανές δεν έχει. Δίνει τα διαπιστευτήρια στο μεγάλο αφεντικό.
ΟΚ...Διάβασα το παρακάτω σχόλιο και κατάλαβα "κεσκεσέ" Ντόστανιτς...

Υ.Γ. @revolution1976, υπάρχουν δύο ερωτήματα μου που αφορούν το ffp σε σένα, στην σελίδα 196 του topic "Μεταγραφές χειμώνα 2016-2017"...Αν θέλεις σε παρακαλώ μπορείς να μου λύσεις τις απορίες, αφού φάνηκε να είσαι πολύ καταρτισμένος γι αυτό σε προηγούμενα σου posts???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 04 Ιαν 2017, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι να γράφεις Γρηγόρη και πιο συχνά!!!!! ΕΥΓΕ!!!!!
Είναι πολύ καλη η αναλυση του Goran.Εμενα μου δωθηκε η εντυπωση χτες ότι σαν να εχει γινει ένα 2πλο κλικ στους παιχτες, και από τη μια να εχουν πλεον καταλαβει τι πρεπει να κανουν τακτικα στον αγωνα,δοξα το θεο,και από την άλλη ότι αυτό είναι το καλυτερο κ για την ομαδα,αλλα κ για αυτους,2 φορες δοξα το θεο.
nikolasf έγραψε:Έτσι να γράφεις Γρηγόρη και πιο συχνά!!!!! ΕΥΓΕ!!!!!

@Nassos66, έτσι το είδα κι εγώ και καταχάρηκα που φάνηκε αυτό μετά την 15ήμερη διακοπή...nasos66 έγραψε:Είναι πολύ καλη η αναλυση του Goran.Εμενα μου δωθηκε η εντυπωση χτες ότι σαν να εχει γινει ένα 2πλο κλικ στους παιχτες, και από τη μια να εχουν πλεον καταλαβει τι πρεπει να κανουν τακτικα στον αγωνα,δοξα το θεο,και από την άλλη ότι αυτό είναι το καλυτερο κ για την ομαδα,αλλα κ για αυτους,2 φορες δοξα το θεο.

Ωραιος γκοραν!
Πολυ καλη αναλυση
Την απορια που χεις για το αν θελει η αν μπορει (προφανως εννοεις τον Κλαους) την εχω και εγω.
Οκ τοσο ντεφορμε δεν εχω ξαναδει παικτη
Πολυ καλη αναλυση
Την απορια που χεις για το αν θελει η αν μπορει (προφανως εννοεις τον Κλαους) την εχω και εγω.
Ο Γκοραν έμαθε ποδόσφαιρο στα τσιμέντα, όχι στα FM
SM-G935F
SM-G935F
-
- Mr Ξερόλας 2019
Και με μακρυ μαλλι.pilotos έγραψε:Ο Γκοραν έμαθε ποδόσφαιρο στα τσιμέντα, όχι στα FM
SM-G935F
Παντως μου ελειψε πολυ η γιομα του Τζαβελλα,την πεθυμισα εδω και καιρο.
μπραβο ρε ΠΑΟΚαρα ενα υπεροχο απογευμα με σημαντικο τριποντο και καλη εμφανιση
τα κενα της ομαδας ειναι φανερα δε χρειαζεται να επαναλαμβανομαστε και ελπιζουμε αυτοι που πρεπει αν κανουν το καθηκον τους...

τα κενα της ομαδας ειναι φανερα δε χρειαζεται να επαναλαμβανομαστε και ελπιζουμε αυτοι που πρεπει αν κανουν το καθηκον τους...
7sins έγραψε:Ωραιος γκοραν!
Πολυ καλη αναλυση

pilotos έγραψε:Ο Γκοραν έμαθε ποδόσφαιρο στα τσιμέντα, όχι στα FM
SM-G935F

Υ.Γ. @theo-drama:

- kataramenos5
Τι λες μωρε κι εσυ.Μονο 2 εμοτικον εβαλε.Αηδια...nikolasf έγραψε:Έτσι να γράφεις Γρηγόρη και πιο συχνά!!!!! ΕΥΓΕ!!!!!
pilotos έγραψε:Ο Γκοραν έμαθε ποδόσφαιρο στα τσιμέντα, όχι στα FM
SM-G935F