Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ 0-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
5
4%
Μάτος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρέλα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κρέσπο
2
2%
Λέοβατς
2
2%
Κάνιας
3
3%
Τσίμιροτ
29
25%
Μπίσεσβαρ
54
47%
Κάμπος
3
3%
Μυστακίδης
3
3%
Κλάους
1
1%
Πέλκας
13
11%
Κουλούρης
1
1%
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 116

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ 0-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωραίο ποδόσφαιρο είδαμε εχθές νομίζω...Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο όμως και όχι "μπάλα"...

Με τακτικές, στρατηγικές, πλάνα και εναλλαγές τους...Με επισήμανση των αδύνατων σημείων του αντιπάλου (δεξιά του πλευρά και άξονα) και συνεχείς βομβαρδισμούς από εκεί που έπρεπε και λίγα πράγματα απ την αντίθετη πλευρά...

Με αποφυγή τυχούσας "έκθεσης" μας με ανεβάσματα του Μάτος, αφού εκείνο το νταμαροντάμαρο ο Μιλιάζες είναι πολύ επικίνδυνος στην κόντρα, βρίσκοντας σε συνεργασίες τον "χαντμπολίστα" πλέον Μάντζιο και έχοντας τις δυνατότητες με 1-2 φάσεις να κάνουν ένα "άκυρο" γκολάκι κλέβοντας βαθμούς από οποιαδήποτε ομάδα...

Τα δύο (ίσως μοναδικά) ατού των αντιπάλων λοιπόν "βιδώθηκαν" για τα καλά, με την έξυπνη προσθήκη του Μάτος στους δύο στόπερς μας σαν τρίτος και του Τζάλμα σαν τέταρτου μας χαφ, όταν η Λιβαδιά προσπαθούσε να βγει στο transition απ τον άξονα ή την αριστερή της πτέρυγα, οι οποίοι έκλειναν πολύ γρήγορα κάθε διάδρομο και κάθε πιθανότητα σωστών συνεργασιών που θα μπορούσαν να μας αποφέρουν κάποια ίσως μεμονωμένα προβλήματα!!!!

Κάποιοι, ειδικά αν δεν κερδίζαμε, ίσως έλεγαν ότι η ομάδα χθες πήγαινε μονόμπαντα με συνεχείς επιθέσεις από τα αριστερά της επίθεσης μας, λιγότερο απ τον άξονα και καθόλου σχεδόν απ τα δεξιά, ειδικά αν δεν είχε μπει και το γκολ του Πέλκα από καλοζυγισμένη σέντρα-ασσίστ του Κάμπος από κείνη την πλευρά...

Θυμίζω λοιπόν ότι απ την αριστερή μας πλευρά μας έλειπε ο για πολλούς μέχρι τώρα φετινός μας MVP (πόσο γρήγορα ξέχασαν κάποιοι τον Μάτος), ότι επίσης ο Μυστακίδης με τον Λέοβατς δεν είναι ακόμα "ζυμωμένοι" καλά, εξ ου και αρκετά δείγματα ασυνεννοησίας τους (ακόμα), αλλά παρ όλα αυτά, η ομάδα "έπνιξε" πάλι τον αντίπαλο με ανηλεές πρέσινγκ τραβώντας την άμυνα ψηλά στον χώρο του κέντρου και δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, χορταίνοντας μας πραγματικά με ένα ευχάριστο θέαμα, προσωπικά δε θυμίζοντας μου τον αγώνα με τις κωλόγριες στην Τούμπα, που κι εκείνος έληξε 1-0, παρά την σωρεία ευκαιριών που δημιούργησε η ομάδα!!!!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στον Βλάντο Ίβιτς, ο οποίος, εκτός από παλίκαρος, δείχνει αγωνιστική με την αγωνιστική (φυσιολογικότατο το βρίσκω με 5-6 νέους παίχτες στην 11άδα μας) να δένει μια ομάδα άξια θαυμασμού, που επιβάλει το δικό της παιχνίδι, μέσα κι έξω απ την Τούμπα!!!!

Ένα μεγάλο μπράβο και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν εχθές δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό (πλην ενός που πλέον δείχνει να μην μπορεί ή θέλει, δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος ακόμα)...

Εχθές απέναντι σε μια ομάδα λεωφορείο, είδα αυτό που γουστάρω πολύ όταν βλέπω (παραδειγματικά τα ονόματα των ομάδων) την Μπάγερν να αντιμετωπίζει την Ίγκλοσταντ...ΕΙΔΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΜΕ ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!! Άσχετα αν κάποια πήγαν στα πουλιά (3 του Μυστακίδη κι ένα του Τσίμιροτ και του Μάτος), κάποια πέρασαν μια μπάλα δίπλα απ τα δοκάρια (4 του Μπίσεσβαρ και 1 του Τζάλμα) και κάποια πήγαν πάνω στον τερματά (1 του Τσίμιροτ κι ένα του Κουλούρη, τόσο όμως δυνατό, που εξ αιτίας του χάσαμε την πιο κλασική μας ευκαιρία με τον Τζάλμα), ΕΙΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΦ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ (μετά το 60' και την αλλαγή Κλάους ειδικά ΟΛΟΙ) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!! Έτσι το αντίπαλο λεωφορείο αναγκάζεται να βγει πιο έξω για να καλύψει τέτοια επικίνδυνα σουτ και δημιουργούνται οι χώροι να κινηθεί πιο άνετα ο φορ (ευκαιρία Κουλούρη) και οι πλάγιοι μέσα στην αντίπαλη περιοχή!!!!

Ασχέτως λοιπόν της χθεσινής νίκης μας, προσωπικά εμένα αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. με έθελξε σαν οπαδό με την απόδοση του...Με γλύκανε...Με κέρδισε ρε αδερφέ...Στα @@ μου κι αν δεν κέρδιζε επειδή εκείνο το νέο είδος σπάνιου παραδείσιου πουλιού, ο Τ Ζ Η Λ Ο Σ, είχε σκοπό του να δυσκολευτώ όσο περισσότερο γίνεται, αφήνοντας ατιμώρητα τους Λιβαδινούς να παίζουν κατς, τιμωρώντας παράλληλα τους παίχτες μας με κανονισμούς μπάσκετ (πρώτη φορά βλέπω τόσο έξαλλο τον Κρέσπο από διατητικές αποφάσεις) και σφυρίζοντας τα ανήκουστα, κόβοντας μας μέχρι κι εκείνο το τετ α τετ του Μυστακίδη στο 1ο ημίχρονο, μόνο και μόνο επειδή (μπροστα στα έκπληκτα μάτια της "καρακάξας" με το σημαιάκι) το μικροτσουτσουνάκι του Μουλόπουλου βρισκόταν στην αριστερή μεριά του μπόξερ του, αντί στην δεξιά, μπερδεύοντας τον και ρίχνοντας τον κάτω!!!!

Υ.Γ. Όταν στο τελευταίο 10άλεπτο έβλεπα την ομάδα να συνεχίζει με ψυχραιμία και τρομερή αγωνιστικότητα να ψάχνει τόσο ορθολογικά (αλλά και με νέους τρόπους, όπως π.χ. όταν ο Τσίμιροτ βρέθηκε στην μία φάση δεξί εξτρέμ και την αμέσως επόμενη αριστερό, εκεί που τον έβγαλαν off side που δεν ήταν) το γκολ, ήμουν βέβαιος ότι θα κερδίζαμε, έστω και στο 93', απλά γιατί υπήρχε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ-ΣΩΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!!

:pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 04 Ιαν 2017, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ωραίος Γκοραν!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν σχολιάσαμε τον διαιτητή. Ευτυχώς που κτίζουμε ομάδα (σιγά - σιγά) που θα κερδίζει και τους διαιτητές
Α ναι σωστά.Φυσικά ανύπαρκτο οφσάιντ στον Μυστακίδη και φάουλ-ανέκδοτο όταν βγήκε φάτσα με το τέρμα..Όλα τριγύρω αλλάζουνε κ όλα τα ίδια μένουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το οτι ο μαντζιος δε βγηκε με κοκκινη κανεις δε το σχολιασε...
Πανω απο 4 τραβηγματα για κιτρινη..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλα, αυτο με το μυστακιδη ηταν αστα να πανε. και ο τυπισα μαλιστα δε σηκωσε σημαιακι, ο διαιτητης το εδωσε.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πολλα μπραβο στην ομαδα στον Βλανταν και στο σκαουτινκ.

Δεν μπορω να θυμηθω πολλα παιχνιδια που ο αντιμετωπισε ο ΠΑΟΚ τοσο καλα εναν υπουλο επιθετικο οπως τον Μαντζιο. Περα απο 1-2 κακες στιγμες κυριως του Βαρελα τον πνιξαμε.

Δυστυχως υπαρχει μια σοβαρη παραφωνια που πρεπει να βελτιωθει αμεσα και ξερουμε ολη ποια ειναι.

Συνεχιζουμε.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

northend4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
northend4 έγραψε:Να πανηγυρίζεις έξαλλα το γκολ γιατι δεν αντέχεις άλλη μιρλα πάει πολυ.
Μπράβο στα παιδια το ήθελαν παρά πολυ κ το πήραν.
Ενδεικτικοί οι έντονοι πανηγυρισμοί των παικτών στο σφύριγμα της λήξης σαν μια γροθιά.
Μεγάλοι μ@λ@κες αυτοί που πέταγαν καθίσματα μεςα.
Ειναι οι ίδιοι που έβριζαν και τον πρόεδρο σήμερα.
Σέντερ Φορ κ εξτρέμ εχθές.
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ
Συνεχίζουμε
Εσενα πως και δε σε ειδα;;;
Επάνω τέρμα αριστερά με την κόρη μου ήμουν Sourme, έριξα κ εγω μια μάτια αλλά δεν ειδα κανεναν σας. Στο επόμενο να συννενοηθουμε
Ρε αλήτες, γιατί δεν στείλατε κανένα μήνυμα;
Kap

Δημοσίευση από Kap »

northend4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε παλίκαρε υπάρχουν και τα τηλέφωνα για τις προγηπεδικές συνεννοήσεις. Εμείς τουλάχιστον που έχουμε συναντηθεί και έχουμε ανταλλάξει κάποια τηλέφωνα είναι κουτό να μην συνεννοούμαστε εκ των προτέρω.
Το κακό Αποστολή ειναι πως εγω δεν αντάλλαξα τηλέφωνο. Καιρός να οργανώσουμε μια ακομη συνάντηση λοιπόν.
Εγώ έχω το δικό σου από το θέατρο που συναντηθήκαμε. Θα σου στείλω και το δικό μου με sms
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Ωραία η ομάδα χθες,χίλια μπράβο!
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Kap έγραψε:
northend4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε παλίκαρε υπάρχουν και τα τηλέφωνα για τις προγηπεδικές συνεννοήσεις. Εμείς τουλάχιστον που έχουμε συναντηθεί και έχουμε ανταλλάξει κάποια τηλέφωνα είναι κουτό να μην συνεννοούμαστε εκ των προτέρω.
Το κακό Αποστολή ειναι πως εγω δεν αντάλλαξα τηλέφωνο. Καιρός να οργανώσουμε μια ακομη συνάντηση λοιπόν.
Εγώ έχω το δικό σου από το θέατρο που συναντηθήκαμε. Θα σου στείλω και το δικό μου με sms
Εγινε φίλε μου.
Sourme σε σένα πεφτει το φορτίο τωρα, οργανωσε συνάντηση.
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Είναι πραγματικά απελπιστική η ξεφτίλα ορισμένων "ανδρών" όπως ο Ντόστανιτς. Ούτε τη λεβεντιά να παραδεχτεί το προφανές δεν έχει. Δίνει τα διαπιστευτήρια στο μεγάλο αφεντικό.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ωραια αναλυση goran!
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

revolution1976 έγραψε:Είναι πραγματικά απελπιστική η ξεφτίλα ορισμένων "ανδρών" όπως ο Ντόστανιτς. Ούτε τη λεβεντιά να παραδεχτεί το προφανές δεν έχει. Δίνει τα διαπιστευτήρια στο μεγάλο αφεντικό.
Τον έβαλε στην θέση του ο φυσιοθεραπευτής της ίδιας της ομάδας του ο οποίος δήλωσε :
«75 % κατοχή ο ΠΑΟΚ , 22 τελικές, δοκάρι , χωρίς Ροντρίγκεζ αλλά.....ήταν πολύ τυχερός σύμφωνα με τον κόουτς !!!! Κάτι σαν την ανάπτυξη του Τσίπρα δηλαδή !!!!!», ήταν το ποστάρισμα-φαρμάκι του Λουκά Καραμάνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου είχε αναρτήσει δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Ντόστανιτς.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

goran 64 έγραψε:Ωραίο ποδόσφαιρο είδαμε εχθές νομίζω...Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο όμως και όχι "μπάλα"...

Με τακτικές, στρατηγικές, πλάνα και εναλλαγές τους...Με επισήμανση των αδύνατων σημείων του αντιπάλου (δεξιά του πλευρά και άξονα) και συνεχείς βομβαρδισμούς από εκεί που έπρεπε και λίγα πράγματα απ την αντίθετη πλευρά...

Με αποφυγή τυχούσας "έκθεσης" μας με ανεβάσματα του Μάτος, αφού εκείνο το νταμαροντάμαρο ο Μιλιάζες είναι πολύ επικίνδυνος στην κόντρα, βρίσκοντας σε συνεργασίες τον "χαντμπολίστα" πλέον Μάντζιο και έχοντας τις δυνατότητες με 1-2 φάσεις να κάνουν ένα "άκυρο" γκολάκι κλέβοντας βαθμούς από οποιαδήποτε ομάδα...

Τα δύο (ίσως μοναδικά) ατού των αντιπάλων λοιπόν "βιδώθηκαν" για τα καλά, με την έξυπνη προσθήκη του Μάτος στους δύο στόπερς μας σαν τρίτος και του Τζάλμα σαν τέταρτου μας χαφ, όταν η Λιβαδιά προσπαθούσε να βγει στο transition απ τον άξονα ή την αριστερή της πτέρυγα, οι οποίοι έκλειναν πολύ γρήγορα κάθε διάδρομο και κάθε πιθανότητα σωστών συνεργασιών που θα μπορούσαν να μας αποφέρουν κάποια ίσως μεμονωμένα προβλήματα!!!!

Κάποιοι, ειδικά αν δεν κερδίζαμε, ίσως έλεγαν ότι η ομάδα χθες πήγαινε μονόμπαντα με συνεχείς επιθέσεις από τα αριστερά της επίθεσης μας, λιγότερο απ τον άξονα και καθόλου σχεδόν απ τα δεξιά, ειδικά αν δεν είχε μπει και το γκολ του Πέλκα από καλοζυγισμένη σέντρα-ασσίστ του Κάμπος από κείνη την πλευρά...

Θυμίζω λοιπόν ότι απ την αριστερή μας πλευρά μας έλειπε ο για πολλούς μέχρι τώρα φετινός μας MVP (πόσο γρήγορα ξέχασαν κάποιοι τον Μάτος), ότι επίσης ο Μυστακίδης με τον Λέοβατς δεν είναι ακόμα "ζυμωμένοι" καλά, εξ ου και αρκετά δείγματα ασυνεννοησίας τους (ακόμα), αλλά παρ όλα αυτά, η ομάδα "έπνιξε" πάλι τον αντίπαλο με ανηλεές πρέσινγκ τραβώντας την άμυνα ψηλά στον χώρο του κέντρου και δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, χορταίνοντας μας πραγματικά με ένα ευχάριστο θέαμα, προσωπικά δε θυμίζοντας μου τον αγώνα με τις κωλόγριες στην Τούμπα, που κι εκείνος έληξε 1-0, παρά την σωρεία ευκαιριών που δημιούργησε η ομάδα!!!!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στον Βλάντο Ίβιτς, ο οποίος, εκτός από παλίκαρος, δείχνει αγωνιστική με την αγωνιστική (φυσιολογικότατο το βρίσκω με 5-6 νέους παίχτες στην 11άδα μας) να δένει μια ομάδα άξια θαυμασμού, που επιβάλει το δικό της παιχνίδι, μέσα κι έξω απ την Τούμπα!!!!

Ένα μεγάλο μπράβο και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν εχθές δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό (πλην ενός που πλέον δείχνει να μην μπορεί ή θέλει, δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος ακόμα)...

Εχθές απέναντι σε μια ομάδα λεωφορείο, είδα αυτό που γουστάρω πολύ όταν βλέπω (παραδειγματικά τα ονόματα των ομάδων) την Μπάγερν να αντιμετωπίζει την Ίγκλοσταντ...ΕΙΔΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΜΕ ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!! Άσχετα αν κάποια πήγαν στα πουλιά (3 του Μυστακίδη κι ένα του Τσίμιροτ), κάποια πέρασαν μια μπάλα δίπλα απ τα δοκάρια (4 του Μπίσεσβαρ και 1 του Τζάλμα) και κάποια πήγαν πάνω στον τερματά (1 του Τσίμιροτ κι ένα του Κουλούρη, τόσο όμως δυνατό, που εξ αιτίας του χάσαμε την πιο κλασική μας ευκαιρία με τον Τζάλμα), ΕΙΔΑ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΦ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ (μετά το 60' και την αλλαγή Κλάους ειδικά ΟΛΟΙ) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!! Έτσι το αντίπαλο λεωφορείο αναγκάζεται να βγει πιο έξω για να καλύψει τέτοια επικίνδυνα σουτ και δημιουργούνται οι χώροι να κινηθεί πιο άνετα ο φορ (ευκαιρία Κουλούρη) και οι πλάγιοι μέσα στην αντίπαλη περιοχή!!!!

Ασχέτως λοιπόν της χθεσινής νίκης μας, προσωπικά εμένα αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. με έθελξε σαν οπαδό με την απόδοση του...Με γλύκανε...Με κέρδισε ρε αδερφέ...Στα @@ μου κι αν δεν κέρδιζε επειδή εκείνο το νέο είδος σπάνιου παραδείσιου πουλιού, ο Τ Ζ Η Λ Ο Σ, είχε σκοπό του να δυσκολευτώ όσο περισσότερο γίνεται, αφήνοντας ατιμώρητα τους Λιβαδινούς να παίζουν κατς, τιμωρώντας παράλληλα τους παίχτες μας με κανονισμούς μπάσκετ (πρώτη φορά βλέπω τόσο έξαλλο τον Κρέσπο από διατητικές αποφάσεις) και σφυρίζοντας τα ανήκουστα, κόβοντας μας μέχρι κι εκείνο το τετ α τετ του Μυστακίδη στο 1ο ημίχρονο, μόνο και μόνο επειδή (μπροστα στα έκπληκτα μάτια της "καρακάξας" με το σημαιάκι) το μικροτσουτσουνάκι του Μουλόπουλου βρισκόταν στην αριστερή μεριά του μπόξερ του, αντί στην δεξιά, μπερδεύοντας τον και ρίχνοντας τον κάτω!!!!

Υ.Γ. Όταν στο τελευταίο 10άλεπτο έβλεπα την ομάδα να συνεχίζει με ψυχραιμία και τρομερή αγωνιστικότητα να ψάχνει τόσο ορθολογικά (αλλά και με νέους τρόπους, όπως π.χ. όταν ο Τσίμιροτ βρέθηκε στην μία φάση δεξί εξτρέμ και την αμέσως επόμενη αριστερό, εκεί που τον έβγαλαν off side που δεν ήταν) το γκολ, ήμουν βέβαιος ότι θα κερδίζαμε, έστω και στο 93', απλά γιατί υπήρχε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ-ΣΩΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!!

Αυτό με τα σουτ, πες το και ξαναπές το. Παίζει να είδαμε όσα σουτ έχουμε κάνει όλη τη σαιζόν μαζεμένα εχτές.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

goran 64 έγραψε:Ωραίο ποδόσφαιρο είδαμε εχθές νομίζω...Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο όμως και όχι "μπάλα"...

Εχθές απέναντι σε μια ομάδα λεωφορείο, είδα αυτό που γουστάρω πολύ όταν βλέπω (παραδειγματικά τα ονόματα των ομάδων) την Μπάγερν να αντιμετωπίζει την Ίγκλοσταντ...ΕΙΔΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΜΕ ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!! Άσχετα αν κάποια πήγαν στα πουλιά (3 του Μυστακίδη κι ένα του Τσίμιροτ), κάποια πέρασαν μια μπάλα δίπλα απ τα δοκάρια (4 του Μπίσεσβαρ και 1 του Τζάλμα) και κάποια πήγαν πάνω στον τερματά (1 του Τσίμιροτ κι ένα του Κουλούρη, τόσο όμως δυνατό, που εξ αιτίας του χάσαμε την πιο κλασική μας ευκαιρία με τον Τζάλμα), ΕΙΔΑ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΦ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ (μετά το 60' και την αλλαγή Κλάους ειδικά ΟΛΟΙ) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!! Έτσι το αντίπαλο λεωφορείο αναγκάζεται να βγει πιο έξω για να καλύψει τέτοια επικίνδυνα σουτ και δημιουργούνται οι χώροι να κινηθεί πιο άνετα ο φορ (ευκαιρία Κουλούρη) και οι πλάγιοι μέσα στην αντίπαλη περιοχή!!!!

Πολυ ωραια τα ειπες.

Αντε να παμε και στην 8η σελιδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”