Χάντμπολ 2016-2017
- BlackBlockAttack
Re: Χάντμπολ 2016-2017
Μην θέλετε να κάνουμε συνεχώς μάγκες τ μμε αφού έμαθαν ότι πάμε για παίχτη ας ρωτήσουν αυτούς που τους έδωσαν την είδηση να πουν κ όνομα κ όχι του τυπου μισή είδηση κ όταν κλείσει θ σας το δώσουμε γελάω μαζί τους
Το καλοκαίρι θ τους κάνω ξεφτίλα σε όλα
Φέτος ασχολήθηκα μόνο με βόλεϊ
Τώρα τ διαβάζουν
Το καλοκαίρι θ τους κάνω ξεφτίλα σε όλα
Φέτος ασχολήθηκα μόνο με βόλεϊ
Τώρα τ διαβάζουν
Δε ξέρω πολλά από χάντμπολ αλλά τα αρχικά μου θυμίζουν τον παίκτη που μας στέρησε το πρωτάθλημα στα τελευταία δευτερόλεπτα μέσα στη μικρά...μέσα είμαι?
- BlackBlockAttack
Καταφεραν να τσακωθουν και με αυτον τοτε?????????????????aver4a έγραψε:Οχι. κ ο συγκεκριμένος οσο υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι μέσα στην ομάδα δεν έρχεται ούτε με σφαίρες.
Ο καλυτερος παιχτης που εχω δει ζωντανα.......Ξερεις τι εχει γινει και εφυγε απο την ρουμανια και τωρα εχει γυρισει στην Κερκυρα??????
Τι ομαδα μοντελο ειχαμε τοτε......Κι ο Θοδωρος ο Ευαγγελιδης....Αυτη η ηρεμη δηναμη.....Αλλη μεγαλη καψουρα.....
Το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με το Δημήτρη Μπαντή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.aver4a έγραψε:Αλάνια εκτός από βόλεϊ οτι έχει με ΑΣ σε όλα τ αθλήματα ξέρω τ πάντα απλά δεν θέλω να γράφω αλλά θ σας δώσω κ για χάντμπολ
Δ....
Μ..
Αν χαλάσει θ σας πω τον λόγο κιόλας αλλά νομίζω θ έρθει τ ξανά λέμε.
Αν, έγραφα για όλα τ αθλήματα δεν θ τελειώναμε.
Μπάλα μπάσκετ δεν ξέρω όμως
Ο 36χρονος αθλητής θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του Νίκου Γεωργιάδη στην προσπάθεια επίτευξης των φετινών στόχων.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου την περσινή σεζόν κατέκτησε το νταμπλ με τη φανέλα του Φίλιππου Βέροιας όντας μάλιστα και 3ος κατά σειρά σκόρερ της πρώην ομάδας του.
Ο ύψους 1.92 αθλητής αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ.
- BlackBlockAttack
Αυτον ειχα στο μυαλο μου οταν εγραφα τα χθεσινα ποστ αλλα ειχα δει οτι εχει σταματησει απο το χαντμπολ(αν δε κανω λαθος)
Δικαιωση aver4a!!!!
Το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΑΣ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με το Δημήτρη Μπαντή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ο 36χρονος αθλητής θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του Νίκου Γεωργιάδη στην προσπάθεια επίτευξης των φετινών στόχων.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου την περσινή σεζόν κατέκτησε το νταμπλ με τη φανέλα του Φίλιππου Βέροιας όντας μάλιστα και 3ος κατά σειρά σκόρερ της πρώην ομάδας του.
http://acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/1 ... E%AE%CF%82
Εγω παντως απορω γιατι δεν κινουμαστε για δεξι ιντερ που εχουμε πιο πολυ αναγκη....

Το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΑΣ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με το Δημήτρη Μπαντή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
http://acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/1 ... E%AE%CF%82
Εγω παντως απορω γιατι δεν κινουμαστε για δεξι ιντερ που εχουμε πιο πολυ αναγκη....
εγώ έλεγα θα είναι ο Δομπρής, τον είχα και στον καζαμία...
τεσπα. Μπαντής. χρόνια συμπαίχτης, παιχταράς απο τους λίγους, ξέρει το άθλημα στην Ελλάδα όσο λίγοι, σουτ σε πρώτο, δεύτερο χρόνο άψογα απο όλα τα ύψη, προσποίηση με χέρια υψηλοτάτου επιπέδου, καρπός αλητεία στέλνει το τέρμα απο την άλλη, παιχνίδι με το πίβοτ πολύ καλό, γενικά πλειμεικερ να τον χαίρεσαι, βγάζει plays συνεχώς, μιλάει στην ομάδα, ψηλό καμαρωτό παιδί, εθνική χρόνια βασικός. καλό παιδί, αρχηγός. Παίζει και στην άμυνα αν χρειαστεί, όπως ο ΜακΦαντεν.
Αλλά νόμιζα ότι σταμάτησε. Πάντως μιλάμε για τεράστια προσθήκη εμπειρίας και σε συνδυασμό με το Σανίκη ο ΠΑΟΚ αποκτάει δύο απο τους καλύτερους Βεροιώτες παίχτες τα τελευταία χρόνια.
τεσπα. Μπαντής. χρόνια συμπαίχτης, παιχταράς απο τους λίγους, ξέρει το άθλημα στην Ελλάδα όσο λίγοι, σουτ σε πρώτο, δεύτερο χρόνο άψογα απο όλα τα ύψη, προσποίηση με χέρια υψηλοτάτου επιπέδου, καρπός αλητεία στέλνει το τέρμα απο την άλλη, παιχνίδι με το πίβοτ πολύ καλό, γενικά πλειμεικερ να τον χαίρεσαι, βγάζει plays συνεχώς, μιλάει στην ομάδα, ψηλό καμαρωτό παιδί, εθνική χρόνια βασικός. καλό παιδί, αρχηγός. Παίζει και στην άμυνα αν χρειαστεί, όπως ο ΜακΦαντεν.
Αλλά νόμιζα ότι σταμάτησε. Πάντως μιλάμε για τεράστια προσθήκη εμπειρίας και σε συνδυασμό με το Σανίκη ο ΠΑΟΚ αποκτάει δύο απο τους καλύτερους Βεροιώτες παίχτες τα τελευταία χρόνια.
http://www.paokmania.gr/alla-spor/xantm ... k-o-bantis
Καλώς ήλθες και εσύ στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.

Καλώς ήλθες και εσύ στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.
Εγώ πάντως ακόμα απορώ γιατί έφυγε ο Αλέξης Αλβανός από την ομάδα... Μόνο αυτός που τον έδιωξε και ο aver γνωρίζουν...

Καλώς ήρθε το παλικάρι...
Του εύχομαι να είναι πάντα υγιής και στο τέλος της σεζόν ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ!!!!

Του εύχομαι να είναι πάντα υγιής και στο τέλος της σεζόν ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ!!!!
Εδω ειμαστε εμεις να τους ξεβρακονουμε μακαρι να ξεραμε κ για μπαλα
Καποια στιγμη θ γραψω για Αλβανο υπομονη ενα ενα
Δεν μπορειτε να πειτε ειμαι οκ