33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
παιχταρά μου γάμησες σήμερα, πίεζες παντού έκανες τα πάντα , βεβαια έτσι όπως παίζει η ομάδα δεν βοηθάει τον επιθετικό , αλλα έβγαλες το μεροκάματο παλικαρίσια πάλι 

- teo4giannitsa
-
Είμαι ο πρώτος που θα πω κρίμα γιατί δεν έγινε ο παίκτης που θα μπορούσε να γίνει..
Αλλά πραγματικά, ξαναδείτε μάτς του προ διετίας. Αν εξαιρέσεις τα παστέλια που τώρα ΔΕΝ μπαίνουν, εγώ βλέπω ελάχιστες διαφορές μέσα στο παιχνίδι. Τα ίδια κάνει με τότε, τα ίδια δεν κάνει. Τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση.
Κάντε το για πείραμα, ξαναδείτε 2 ματς του από τότε.
Αλλά πραγματικά, ξαναδείτε μάτς του προ διετίας. Αν εξαιρέσεις τα παστέλια που τώρα ΔΕΝ μπαίνουν, εγώ βλέπω ελάχιστες διαφορές μέσα στο παιχνίδι. Τα ίδια κάνει με τότε, τα ίδια δεν κάνει. Τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση.
-
Δεν ξέρω αν τα πίνει και και και
Είναι παίκτης που πληρώνεται για πρωταγωνιστής κι αυτος κάνει τον κομπάρσο
Ε δε γίνεται έτσι
Ψυχολογικό στα 27;
Ε τότε να τον περιμένουμε ως τα 30 να ωριμασει...
Να μη στερεί όμως μέχρι τοτε από το μπάτζετ τόσα χρήματα
Σοβαρέψου παλικαρε
Είναι παίκτης που πληρώνεται για πρωταγωνιστής κι αυτος κάνει τον κομπάρσο
Ε δε γίνεται έτσι
Ψυχολογικό στα 27;
Ε τότε να τον περιμένουμε ως τα 30 να ωριμασει...
Να μη στερεί όμως μέχρι τοτε από το μπάτζετ τόσα χρήματα
Σοβαρέψου παλικαρε
Ισως αλλα τοτε ηταν μαχητικος, πηδουσε για κεφαλια και δεν τον επαιρνε χαμπαρι ο αμυντικοςPerestroika_G4 έγραψε:Είμαι ο πρώτος που θα πω κρίμα γιατί δεν έγινε ο παίκτης που θα μπορούσε να γίνει..
simba έγραψε:Ειχα γραψει κατι 17 δεκεμβρη, αλλα το'χωσα στα προχειρα γτ πραγματικα προσπαθω να απεχω απ'το νεο "σαλποτοπικ" οπως το ονομασα το καλοκαιρι..
Αυτα για κατι φωτος που πηρε το ματι μου πριν...Νετο και λοιποι, ειλικρινα, δε μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείτε να δικαιολογησετε με το απιστευτο "κι αλλοι κανουν τσιγαρα ή καταχρησεις"..Και για ποιον λογο..
Αν τα'κανε αυτα ο Μπισε, ξεφτιλα μισθοφορο θα εγραφαν οι περισσοτεροι, να σηκωθει να φυγει θα λεγαν οι πιο ηπιοι..
Τι, επειδη ειναι σπλαχνο ή πετσι ή εχει προσφερει?
Ισα ισα, απο σπλαχνο θα νιωσεις τις μεγαλυτερες απογοητεύσεις-"προδοσιες", οταν με τις πράξεις κ τη νοοτροπια του δειχνει οτι δε σεβεται την αγάπη, στηριξη, χρημα π εχεις προσφερει..Οταν δειχνει οτι δε σεβεται τα ονειρα ή τις στεναχώριες των συνοπαδων του, τη θεση κ την ευθυνη που έχει, την τιμη που τουχει γινει..
και πολυ καλα κανει και δεν τους σεβεται. μετα απο το κραξιμο που εχει φαει και πιο πριν αλλα ειδικα με τον αγιαξ κι εγω στη θεση του την ιδια συμπεριφορα θα ειχα. αυτοι που υποτιθεται οτι αγαπανε την ομαδα τον εκαψαν οποτε ας τον φανε στην μαπα ετσι οπως τον εκαναν. την στηριξη του Πελκα και του Κουλουρη ειχε κι αυτος και κατεληξε ετσι. ετσι θα καταληξουν κι οι αλλοι αν μεινουν πολυ καιρο εδω
Θα μου πειτε, κ ολα αυτα απο 3 τσιγαρα?
Ναι, ΚΑΙ απ'αυτα, μην κρυβομαστε πισω απτο δαχτυλο μας.
Οταν κατι τετοιο γινεται τοσο απροκαλυπτα, απτον αρχηγο μαλιστα, απο μονο του συνιστα μεγάλη προκληση κ ασεβεια (εφοσον δν το περιοριζεις στον ιδιωτικο σου χωρο, τοτε ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ)...END OF DISCUSSION.
οσο αφορα το να παει σπιτι του, αυτο ειναι αποφαση Ιβιτς ο οποιος οχι μονο δεν τον στελνει σπιτι του αλλα τον βαζει και βασικο
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ οταν επι 1.5 χρονο, ειναι σε ελευθερη πτώση, αγωνιστικά, ψυχολογικά κ αθλητικά (εργομετρικα καλοκαιριου, φυσικη κατασταση στους αγωνες, απωλεια εκρηξης-ταχυτητας) κ στο γηπεδο θυμιζει πρώην αθλητη..
Συνυπολογίζοντας τη νωθροτητα κ αδιαφορια (για βελτίωση) που βγάζει, χάνει καθε .... "δικαιωμα"στην κατάχρηση.
Τουλάχιστον, ο ζιζου κ αλλοι μεγαλοι παικτες (με καταχρησεις) που μνημονευονται, το "κερδιζουν" μες στο γήπεδο, τοσο με την απόδοση οσο κ την αγωνιστικότητα τους.
Και στην τελική, ξερουμε αν το κανανε περιστασιακα ή μόνιμα?
Γτ στην περιπτωση του Κλαους, γινεται εδω κ καιρο και δειχνει οτι ειναι κατι συστηματικο κ εντονο, ιδιως αφου γίνεται τοσο απροκάλυπτα.
Εξαλλοθ οπως είπε ο VS, πολυ σημαντικό ρολο παιζει ο βαθμος της καταχρησης (ποσοτητα,συχνότητα), αλλα κ το ποσες συνδυάζονται..
Ξερουμε ποσο ξεσκιζονταν στην προπονηση (+ ατομική) , στη διατροφη, στη ζωη (αποφυγη ξενυχτιων), ουτως ωστε να υπάρχει χωρος για λιγες παρασπονδίες ή τελος παντων αυτες να μην τους επηρεαζουν, παρα μονο ελαχιστα?
την κανω γρηγορα
Αδερφε, σεβομαι τις αποψεις σου γενικα, αλλα στο συγκεκριμενο θεμα δε θα μπορουσες νασαι πιο λαθος, πιο τυφλωμενος..Ουτε ο πατερας του δε θα συμμεριζοταν την οπτικη σου..
και καμια σχεση με πελκα, κουλουρη κλπ, στο λεω εγω που εχω δωσει "μαχες" εδω μεσα για τη διαφορετικη αντιμετωπιση και την προκαταληψη που υπαρχει γι'αυτους..
Αλλα αν βαδισουν στα βηματα του, με δικια τους ευθυνη και οχι αλλων, θα κανουν κακο στον εαυτο τους και θα μας βρουν απεναντι τους..οπως και καθε παικτης που δε σεβεται..
και καμια σχεση με πελκα, κουλουρη κλπ, στο λεω εγω που εχω δωσει "μαχες" εδω μεσα για τη διαφορετικη αντιμετωπιση και την προκαταληψη που υπαρχει γι'αυτους..
Αλλα αν βαδισουν στα βηματα του, με δικια τους ευθυνη και οχι αλλων, θα κανουν κακο στον εαυτο τους και θα μας βρουν απεναντι τους..οπως και καθε παικτης που δε σεβεται..
- ramolimendo
Πιτσιρικας γινόμουν σούρα όταν πήγαινα στα μπαρ-κλαμπ για γκόμενα και όσο δεν έβρισκα έπινα γιατι αυτο κάνεις αν είσαι ώρα εκεί( σιγα μην βγαλεις γκόμενα σε τέτοια μερη - τοτε ). Οταν έκανα σχέση και γ@@@σα όποτε ήθελα ούτε γουλιά. Οι ενδοφρίνες τρέχαν ποτάμι. Ετρωγα σάντουιτς με μπιφτέκι , πάπρικα και μελιτζανοσαλάτα απο τον Τακη (Β.Ολγας ,Ραδιο Σιτυ ) γιατι έμενα απο δυνάμεις .Αν έχεις γκόμενα και γίνεσαι σούρα σημαίνει οτι μάλλον δεν γαμάς για άλλους λόγους οπότε υπάρχει διπλό ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν σκοράρεις γενικά.
Γενικά μιλάω.
Στο θέμα τώρα . Ο Κλάους πρέπει να μείνει και να δουλέψει. Εστω και αν κάτσει στον πάγκο σε αρκετά παιχνίδια.
Πάντα είχαμε πολύ γεμάτο πρόγραμμα οπότε θα του ξαναδοθεί η ευκαιρία αν το θέλει να επανέλθει. Αν φυγει τωρα με αυτά τα στατιστικα και την απόδοση του μάλλον σε κωλοχανείο θα πάει και μπορεί να καταλήξει σαν τον Αντώνις . Μια - δυο γκέλες το πολυ και θα τον βιδόσουν , οπότε τέρμα μια και καλή.
Προτείνω να αλλάξουμε όλοι την φωτο του άβαταρ και να βάλουμε την δικιά του ευχόμενοι να το δει και να καταλάβει ότι εχουμε αναλάβει όλοι σπόνσορες του ( ετσι δεν το λένε στους Ανων. Αλκο/κους ? ) για να πάρει δύναμη και να αλλάξει τρόπο ζωής και ψυχολογίας.
Γενικά μιλάω.
Στο θέμα τώρα . Ο Κλάους πρέπει να μείνει και να δουλέψει. Εστω και αν κάτσει στον πάγκο σε αρκετά παιχνίδια.
Πάντα είχαμε πολύ γεμάτο πρόγραμμα οπότε θα του ξαναδοθεί η ευκαιρία αν το θέλει να επανέλθει. Αν φυγει τωρα με αυτά τα στατιστικα και την απόδοση του μάλλον σε κωλοχανείο θα πάει και μπορεί να καταλήξει σαν τον Αντώνις . Μια - δυο γκέλες το πολυ και θα τον βιδόσουν , οπότε τέρμα μια και καλή.
Προτείνω να αλλάξουμε όλοι την φωτο του άβαταρ και να βάλουμε την δικιά του ευχόμενοι να το δει και να καταλάβει ότι εχουμε αναλάβει όλοι σπόνσορες του ( ετσι δεν το λένε στους Ανων. Αλκο/κους ? ) για να πάρει δύναμη και να αλλάξει τρόπο ζωής και ψυχολογίας.
Οντως.Οταν καποιος τα δινει ολα και παιζει τοσο μετρια,λεει πολλα για το ποδοσφαιρικο ποιον του παικτη.Και αυτο ειναι το τραγικοτερο της υποθεσης.Οτι δεν προκειται για καποια φαση η για ντεφορμαρισμα."Και ο Αθανασιάδης και ο Κουλούρης δουλεύουν σκληρά. Δουλεύουν για την ομάδα, έχουν θέληση και ο ένας και ο άλλος και είμαι σίγουρος πως αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. Θέλω εννοείται και γκολ, όμως δεν πρέπει να πιέζουν τους εαυτούς τους. Χάνουν την ψυχραιμία τους. Πάντως έχει σημασία πως τα δίνουν όλα»."
Αν καποιος ειναι λιγο εξυπνος,καταλαβαινει πως ο Ιβιτς λεει οτι μεχρι εδω ειναι το ταβανι τους,απλα τα παιδια δεν φταινε για αυτο...
Αδερφέ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..πετάτε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα κρύβεστε πίσω από ένα νικνειμ και παπαριές ότι είναι όλα καλά.Και πως ξέρουμε ότι δεν είσαι φίλος του κι ότι δεν είσασταν μαζί?Ότι δεν είσαι των μαγαζιών μη χάσεις το τζίρο?Βίντεο έχεις ότι ήσουνα όλη την παραμονή σπίτι κι όχι μαζί του?ε?ε?βίντεο?ε?Βίντεο,βίντεο,βίντεο..
Μεσα επεσες ρε αλανι μαζι ειμασταν (στην ιδια παρεα φυσικα δεν ειμαι κ κανας κολλητος του) το οτι επινε ενα ποτο το οποιο πρεπει να πιεις κανα 3-4 μπουκαλια για να πεις δεν θελω αλλο γιατι φουσκωσα ξεχασε να αναφερει ο τυπος που τον ειδε να γεμιζει συνεχεια το ποτηρι του το οτι σε ολη την πολυωρη παρουσια του εκει (ουτε μισαωρο δεν εκατσε ) γεμισε μια φορα το γαμοποτηρο του κ δεν αναψε καν τσιγαρο,εφυγε γιατι τον πρηξαμε την ψυχη με τα συνελθε παλιομαλακα κ μην σερνεσαι....οχι δεν εχω ποσοστα σε κανενα μαγαζι (κλαψ) κ πρωτος εγω τον κραζω οταν κανει παπαριες,αλλα για ακομη μια φορα το οτι ο καθενας εδω μεσα λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι επειδη ετσι γουσταρει με ενοχλει...
Στα αγωνιστικα παλι χαλι μαυρο λιγοστες σωστες ενεργειες κ αυτες νωχελικες.....
Μεσα επεσες ρε αλανι μαζι ειμασταν (στην ιδια παρεα φυσικα δεν ειμαι κ κανας κολλητος του) το οτι επινε ενα ποτο το οποιο πρεπει να πιεις κανα 3-4 μπουκαλια για να πεις δεν θελω αλλο γιατι φουσκωσα ξεχασε να αναφερει ο τυπος που τον ειδε να γεμιζει συνεχεια το ποτηρι του το οτι σε ολη την πολυωρη παρουσια του εκει (ουτε μισαωρο δεν εκατσε ) γεμισε μια φορα το γαμοποτηρο του κ δεν αναψε καν τσιγαρο,εφυγε γιατι τον πρηξαμε την ψυχη με τα συνελθε παλιομαλακα κ μην σερνεσαι....οχι δεν εχω ποσοστα σε κανενα μαγαζι (κλαψ) κ πρωτος εγω τον κραζω οταν κανει παπαριες,αλλα για ακομη μια φορα το οτι ο καθενας εδω μεσα λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι επειδη ετσι γουσταρει με ενοχλει...
- Petros1988
Σαγαπαω σε εκτιμαω ρε Κλαους φορας αυτη την τιμημενη φανελα του ΠΑΟΚ που αγαπας και ηθελες να φορεσεις απο μωρο κατανοητο απολυτα ρε παλικαρι μου,αλλα δε μπορεις να βαλεις γκολ με τιποτα εισαι επιθετικος ρε φιλε και δεν ειναι θεμα ψυχολογιας εδω και χρονια σε βλεπουμε δε μπορεις αλλο στην ομαδα εφτασες στο Ταβανι σου εδω και 3 χρονια μη στενοχωρεις αλλο τους Οπαδους φερε μια καλη προταση απο εξω και ας ειναι και 1εκ και πανε αλλου να παιξεις τη μπαλιτσα σου.Εχω σε δω να παιζεις σαν φορ πολλα χρονια δε ξερω τι να πω αλλα ο ΠΑΟΚ θελει επιθετικο με στοιχεια που δεν εχει εδω και χρονια και πολλα ματς δε τα κςρδισαμε για αυτον το λογο.
- ΑποστόληςΑ
Dimg4 έγραψε:Φιλοτιμος ετρεξε μοχθησε μαρκαρε και ηταν ατυχος. Στηριξη ψυχολογικη μεχρι να ξεμπουκωσει

- kataramenos5
Ρε παιδια απ τα γραπτα σας φαινεστε σοβαροι ανθρωποι και οι δυο, με ποσταρισματα που μ αρεσει να διαβαζωmpouJr έγραψε:Αδερφέ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..πετάτε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα κρύβεστε πίσω από ένα νικνειμ και παπαριές ότι είναι όλα καλά.Και πως ξέρουμε ότι δεν είσαι φίλος του κι ότι δεν είσασταν μαζί?Ότι δεν είσαι των μαγαζιών μη χάσεις το τζίρο?Βίντεο έχεις ότι ήσουνα όλη την παραμονή σπίτι κι όχι μαζί του?ε?ε?βίντεο?ε?Βίντεο,βίντεο,βίντεο..
αλλα εδω γραφετε τελειως αντιφατικα πραγματα.Ειστε σιγουροι 100% οτι μιλατε για την ιδια μερα και ωρα?
Οπως και να χει μη το συνεχιζετε αμαρτια ειναι.
Mpou σε τι ποτο αναφερεσαι?Οχι για μενα, ο Αλε ενδιαφερεται.επινε ενα ποτο το οποιο πρεπει να πιεις κανα 3-4 μπουκαλια για να πεις δεν θελω αλλο γιατι φουσκωσα

- ΑποστόληςΑ
Ο φετινός Κλάους ΔΕΝ πρέπει να ξεκινάει στην βασική 11άδα του ΠΑΟΚ. Μέχρι να πάρουμε φορ καλύτερα να ξεκινάνε ο Κουλούρης ή ο Pereyra.
Καταρχην δεν εχεις καταλαβει οτι δεν με ενδιαφερει καθολου για τον Κλαους. Πλεον ειναι καμενο χαρτι και ειναι απιθανο να συνελθει στον ΠΑΟΚsimba έγραψε:Αδερφε, σεβομαι τις αποψεις σου γενικα, αλλα στο συγκεκριμενο θεμα δε θα μπορουσες νασαι πιο λαθος, πιο τυφλωμενος..Ουτε ο πατερας του δε θα συμμεριζοταν την οπτικη σου..
Με ενδιαφερει για τους επομενους που θα ακολουθησουν την μοιρα του Κλαους.
Μονος σου λες οτι υπαρχει προκαταληψη για μερικους. πως ειμαι λαθος τοτε?
Πως ζηταμε απο τους παικτες να σεβονται ανθρωπους που λενε "δεν σε γουσταρω, θα σε ανεχομαι οσο παιζεις καλα αλλα στην πρωτη στραβη εδω θα ειμαι να σε κραξω"
ο σεβασμος δεν επιβαλεται κερδιζεται, κι οσοι περιμενουν στη γωνια να κραξουν με την πρωτη στραβη τον πελκα τον γλυκο τον κουλουρη τον δεληγιανιδη τον λαμπρου και ολους οσους ακολουθησουν μονο σεβασμο δεν αξιζουν.