Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
............
διαβασα σημερα στη μετροσπορτ οτι ενδιαφερομαστε για τον Σικαλια.. τερματοφυλακα των ιωαννινων 22 χρονων
Ναι ρε Mastora... Έχουμε πάρει παίκτη που έχει περάσει απο τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες (Κονσεϊσάο), έχουμε πάρει παίκτη απο τη Ρεάλ Μαδρίτης (Πάμπλο Γκαρσία), έχουμε πάρει αρχηγό εθνικής ομάδας (Κοντρέρας)...
Και αυτός μιλάει για πολύ μεγαλύτερο όνομα που όμοιό του δεν έχει ξανάρθει... Ίσως βέβαια εκφράζει την υποκειμενική του κρίση... Εδώ τα σκουλήκια θεωρούσαν μεγάλο όνομα το Ντελόρτε...
Πάντως αν έχει κανένας μπροστά του το FM 2009, ίσως να βρεί άκρη... Βάζοντας στη μηχανή αναζήτησης χώρα προέλευσης Βραζιλία, αριστερό πόδι, ζητήσει μέσους και επιθετικούς, αποκλείσει τις Ευρωπαϊκές ομάδες και θέσει ώς ηλικία πάνω απο 26-27 ετών (αφού αποκλείεται να είναι νεότερος και να έρθει εδώ...), νομίζω πως απο τα ονόματα που θα εμφανιστούν όλο και κάποια θα χτυπήσουν στο μάτι...
Υ.Γ. greekboy1981 αυτός πρώτον είναι στράικερ, δεύτερον είναι πολύ νέος για να έρθει σε έμας (το πιάσατε το υπονοούμενο......) και τρίτον δεν είναι το μεγάλο όνομα που θα ρίξει τα τσιμέντα της Τούμπας...
Και αυτός μιλάει για πολύ μεγαλύτερο όνομα που όμοιό του δεν έχει ξανάρθει... Ίσως βέβαια εκφράζει την υποκειμενική του κρίση... Εδώ τα σκουλήκια θεωρούσαν μεγάλο όνομα το Ντελόρτε...

Πάντως αν έχει κανένας μπροστά του το FM 2009, ίσως να βρεί άκρη... Βάζοντας στη μηχανή αναζήτησης χώρα προέλευσης Βραζιλία, αριστερό πόδι, ζητήσει μέσους και επιθετικούς, αποκλείσει τις Ευρωπαϊκές ομάδες και θέσει ώς ηλικία πάνω απο 26-27 ετών (αφού αποκλείεται να είναι νεότερος και να έρθει εδώ...), νομίζω πως απο τα ονόματα που θα εμφανιστούν όλο και κάποια θα χτυπήσουν στο μάτι...

Υ.Γ. greekboy1981 αυτός πρώτον είναι στράικερ, δεύτερον είναι πολύ νέος για να έρθει σε έμας (το πιάσατε το υπονοούμενο......) και τρίτον δεν είναι το μεγάλο όνομα που θα ρίξει τα τσιμέντα της Τούμπας...

- costacurtaG4
...
Σικαλια?? Έλληνας???
Παρακολουθεί κανένας β' εθνικη?? να ρωτησουμε κανεναν αρειανο!!
για να μας πει αν ειναι καλος...

Παρακολουθεί κανένας β' εθνικη?? να ρωτησουμε κανεναν αρειανο!!
για να μας πει αν ειναι καλος...

Λέτε να μας ξαναφέρουν πίσω το Μπαϊάνο...??
Τουλάχιστον ας έρθει πακέτο με τον Άλαν, το πουλέν μου...
Πάντως όσο θυμάμαι τους Βραζιλιάνους που έχουν παίξει όλα αυτά τα χρόνια στην ΠΑΟΚάρα με πιάνει πονοκέφαλος...
Άλαν, Μπαϊάνο, Πιά, Λουτσιάνο (σε εμάς δεν έπιασε καθόλου)... Πως βρίσκουμε όλα τα Βραζιλιάνικα παλτά δεν μπορώ να καταλάβω...
Τώρα είχαμε μια μικρή βελτίωση με τον Μάρκος Αντόνιο... Για να δούμε λοιπόν...
Τουλάχιστον ας έρθει πακέτο με τον Άλαν, το πουλέν μου...
Πάντως όσο θυμάμαι τους Βραζιλιάνους που έχουν παίξει όλα αυτά τα χρόνια στην ΠΑΟΚάρα με πιάνει πονοκέφαλος...

Άλαν, Μπαϊάνο, Πιά, Λουτσιάνο (σε εμάς δεν έπιασε καθόλου)... Πως βρίσκουμε όλα τα Βραζιλιάνικα παλτά δεν μπορώ να καταλάβω...
Τώρα είχαμε μια μικρή βελτίωση με τον Μάρκος Αντόνιο... Για να δούμε λοιπόν...

Οριστε παιδια βρεθηκε παιχτης για την Παοκαρα:
Θέλει να φύγει ο Ποντόλσκι από τη Μπάγερν
Δυσαρεστημένος και απογοητευμένος. Ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής, που έχει φέτος ο Λούκας Ποντόλσκι με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, τον έχει δυσαρεστήσει με αποτέλεσμα να έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την γερμανική ομάδα. Μάλιστα, με δηλώσεις του στη «Bild» υπενθύμισε για άλλη μια φορά αυτήν του την επιθυμία. «Έχω ήδη αποφασίσει ότι θα φύγω τον Ιανουάριο. Το έχω πει στην ομάδα μου πως θέλω να φύγω», ανέφερε με νόημα ο 23χρονος φορ.
Θέλει να φύγει ο Ποντόλσκι από τη Μπάγερν
Δυσαρεστημένος και απογοητευμένος. Ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής, που έχει φέτος ο Λούκας Ποντόλσκι με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, τον έχει δυσαρεστήσει με αποτέλεσμα να έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την γερμανική ομάδα. Μάλιστα, με δηλώσεις του στη «Bild» υπενθύμισε για άλλη μια φορά αυτήν του την επιθυμία. «Έχω ήδη αποφασίσει ότι θα φύγω τον Ιανουάριο. Το έχω πει στην ομάδα μου πως θέλω να φύγω», ανέφερε με νόημα ο 23χρονος φορ.
- costacurtaG4
...
εγώ θέλω τον φραντζέσκο του 1998...
μην λέμε τι θέλουμε!! ο Ζήσης ξέρει...
Να και ο σικάλιας...
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Στον βάζελο έπαιζε... δανεικός είναι στον ΠΑΣ??
μην λέμε τι θέλουμε!! ο Ζήσης ξέρει...
Να και ο σικάλιας...
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Στον βάζελο έπαιζε... δανεικός είναι στον ΠΑΣ??
- costacurtaG4
...
Πάντως στην Γατα (και γαμώ την εγκυρότητα μιλάμε!
) λέει για Γκσπούρνινγκ...
Ελπίζω να βγεί έστω και μια φορά έγκυρη αυτήν η εφημερίδα...
ΜΑΚΑΡΙ.....

Ελπίζω να βγεί έστω και μια φορά έγκυρη αυτήν η εφημερίδα...
ΜΑΚΑΡΙ.....