Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Τα εκατομμύρια δεν είναι μαρουλόφυλλα και τα 800 χιλ. και το 1 ή 1,5 μύριο είναι καθαρές αποδοχές και όχι μεικτές που μετατρέπονται για παράδειγμα σε 1,5 - 1,8 ή 2,5. Καλό θα είναι να σκεφτομαστε μερικά πράγματα...
- Sick Bastard
[/quote]revolution1976 έγραψε:Έχουμε κι ένα τοπ-20 να μπούμε κι από χθες ρωτάω και δεν έχει απαντήσει ένας. [/color]
Φίλε sick, αυτό είναι το απαραίτητο τίμημα που πρέπει να πληρώσεις ώστε να μεγαλώσει η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά. Πρέπει όμως να γίνει συγκροτημένα και με σχέδιο.
[/quote]
Μαζί σου.
Κι εμένα δεν με νοιάζει η φυγή του Γκάρι με νοιάζει η αντικατάστασή του.
Βλέπεις εσύ κανα σχέδιο για την ώρα;
Γιατί εγώ θυμάμαι τον Ίβιτς να λέει ότι θέλει 2 παίχτες έτοιμους να κάνουν τη διαφορά στις αρχές Γενάρη.
Αρχές Γενάρη για μένα, είναι οι πρώτες 10 μέρες. Έχει ακόμα λίγο, περιμένω να δω.
Απ τα πρότερα δείγματα λειτουργίας της ΠΑΕ δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος.
Και στο μέτωπο του ποιός θα έρθει και στο ποιός κι αν θα φύγει.
Στο τοπ-20 πάντως και στις πωλήσεις 10-15 μύρια δεν πας αν δεν παράγεις ποδόσφαιρο και δεν πάρεις τίτλους.
Δεν παράγεις ποδόσφαιρο και δεν παίρνεις τίτλους αν αλλάζεις κάθε χρόνο 10 παίχτες. Ή αν ας πούμε, πουλάς καλώς, τον πρώτο σου σκόρερ με 10πλασια αξία, αλλά στη θέση του φέρνεις έναν παίχτη που τα γκολ που έχασες
δεν τα έχει βάλει ποτέ και πουθενά. Παραδείγματα λέω κι εγώ όπως καταλαβαίνεις.
- revolution1976
Φίλε sick, αυτό είναι το απαραίτητο τίμημα που πρέπει να πληρώσεις ώστε να μεγαλώσει η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά. Πρέπει όμως να γίνει συγκροτημένα και με σχέδιο.Sick Bastard έγραψε:revolution1976 έγραψε:Έχουμε κι ένα τοπ-20 να μπούμε κι από χθες ρωτάω και δεν έχει απαντήσει ένας. [/color]
[/quote]
Μαζί σου.
Γιατί εγώ θυμάμαι τον Ίβιτς να λέει ότι θέλει 2 παίχτες έτοιμους να κάνουν τη διαφορά στις αρχές Γενάρη.
Αρχές Γενάρη για μένα, είναι οι πρώτες 10 μέρες. Έχει ακόμα λίγο, περιμένω να δω.
Στο τοπ-20 πάντως και στις πωλήσεις 10-15 μύρια δεν πας αν δεν παράγεις ποδόσφαιρο και δεν πάρεις τίτλους.
Δεν παράγεις ποδόσφαιρο και δεν παίρνεις τίτλους αν αλλάζεις κάθε χρόνο 10 παίχτες. Ή αν ας πούμε, πουλάς καλώς, τον πρώτο σου σκόρερ με 10πλασια αξία, αλλά στη θέση του φέρνεις έναν παίχτη που τα γκολ που έχασες
δεν τα έχει βάλει ποτέ και πουθενά. Παραδείγματα λέω κι εγώ όπως καταλαβαίνεις.[/quote]
Πολύ σωστά διακρίνεις απόγνωση και όχι τσατίλα. Και πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου για τις δηλώσεις Ιβιτς.Αλλα αν δείς οτι το διάστημα είναι πολύ μικρό για να κριθεί το δίδυμο προπονητή-ΤΔ και σε συνδυασμό οτι εγώ προσωπικά βλέπω πρώτη φορά μακροπρόθεσμο πλάνο (στα πλαίσια μεγάλων Ευρωπαικών συλλόγων) πιστευω οτι η υπομονή σου θα ανταμοιφθεί με πολύ μεγάλα πράγματα. Για παράδειγμα αν δεις το μοντέλο Μπενφίκα θα καταλάβεις
Αν τα βάλουμε κάτω και τα αναλύσουμε θα δουμε ότι οι τρύπες του Σαββίδη είναι από τις αποζημιώσεις που πληρώνει για τα παλτά και τους υπερκοστολογημένους. Όταν είσαι ελάχιστα καλύτερος από την αεκ και εκείνη έχει το 1/3 του δικού σου μπάτζετ, πρέπει να την ψάξεις λιγάκι. Αφού γουστάρει να πετάει άσκοπα τα λεφτά του, θα πρέπει εμένα να με νοιάζει και να μην κάνω ποδοσφαιρική κριτική? Πουλάει ότι καλύτερο έχει, για να καλύπτει αυτές τις τρύπες και η ομαδα μένει στάσιμη κάθε χρόνο αγωνιστικά. Δεν παίρνουν αποζημίωση μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλα και οι παράγοντες, ΤΔ.. Μιλάμε για πανελλήνια πρωτοτυπία.mpouJr έγραψε:Ενα μικρο λαθακι στα νουμερα κανεις αλλα δεν πειραζει (πλακα κανω)Γκουερινο έγραψε:το φορολογικο ετος στο ποδοσφαιρο τελειωνει 30 ιουνιουmpouJr έγραψε:
ΑΜΚ γιατι γινονται εφοσον εχει 10 μυρια ο αλλος κερδος απο τις μεταγραφες ποτε δεν καταλαβα.....
1 ιουλιου 2015 - 30 ιουνιου 2016 ειχες ζημια 10 εκ
αυτα πρεπει να καλυφθουν με ΑΜΚ
τα εσοδα απο τις μεταγραφες ανηκουν στο τρεχον ετος. τον ιουλιο βλεπουμε αν θα υπαρχει κερδος η ζημια φετος
14-15
-15.567.205
15-16
-9.969.967
- revolution1976
Φίλε sick, αυτό είναι το απαραίτητο τίμημα που πρέπει να πληρώσεις ώστε να μεγαλώσει η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά. Πρέπει όμως να γίνει συγκροτημένα και με σχέδιο.Sick Bastard έγραψε:revolution1976 έγραψε:Έχουμε κι ένα τοπ-20 να μπούμε κι από χθες ρωτάω και δεν έχει απαντήσει ένας. [/color]
[/quote]
Μαζί σου.
δεν τα έχει βάλει ποτέ και πουθενά. Παραδείγματα λέω κι εγώ όπως καταλαβαίνεις.[/quote]
Να κρίνουμε τους παίκτες σε σχέση με το τακτικό πλάνο που κλήθηκαν να υπηρετήσουν.
Ο Κάμπος δεν ήταν κακός. Ο Κάμπος έπαιξε για την ομάδα και υπηρέτησε σωστά την ομαδική τακτική που τον ήθελε να συγκλίνει μόνιμα για να αφήνει ελεύθερο χώρο στον Μάτος. Αναγκαστικά λοιπόν έπαιζε συνεχώς με ανάποδο πόδι. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι τακτικά μέσα στις 15 καλύτερες της Ευρώπης και με παίκτες που όλοι είδαμε τι επιπέδου είναι, νομίζω ότι τα πήγε όχι απλώς καλά αλλά πάρα πολύ καλά. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέλκα. Υπηρέτησε κι αυτός την ομαδική τακτική σε ένα χώρο όπου μόνιμα βρίσκονταν τρεις με τέσεερις παίκτες γύρω του και πολύ κοντά του. Έκανε αυτό που του ζήτησε ο προπονητής του να κάνει. Είναι φανερά βελτιωμένος σε σχεση με περσι.
Ο ΠΑΟΚ φέτος πάει να φτιάξει μια ομάδα που θα είναι πάνω και πρώτα από όλα ομάδα με τακτική. Ο ΠΑΟΚ φέτος πάει να χτίσει μια ομάδα που σε δυό χρόνια θα είναι (σε τακτικό επίπεδο) μέσα στις 20 καλύτερες της Ευρώπης. Τακτικά πλάνα τέτοιας μορφής απαιτούν παίκτες που θα υπακούουν πρωτίστως στο προπονητικό σχέδιο και όχι στις εκλάμψεις και στο ατομικό ταλέντο κάθε ποδοσφαιριστή. Εάν βέβαια έχεις και σούπερ παικτες (λεφτά δηλ. αλλά και γνωριμίες στους διαδρόμους της ΟΥΕΦΑ) τότε φτιάχνεις ομάδα στο ΤΟΠ 5. Αν όμως δεν έχεις σούπερ παίκτες (ατομικά) αλλά έχεις πολύ καλούς τακτικά τότε το κατώφλι σου είναι η 20ή θέση στην Ευρωπαίκή κατάταξη. Εμένα δε με χαλάει καθόλου ένα τέτοιο σχέδιο.
Αυτό που ο ΠΑΟΚ πάει να κάνει φέτος (και ξεκίνησε πέρσι αλλά δεν μας έκατσε για διάφορους λόγους), δεν το έχει ξανακάνει καμμιά ελληνική ομάδα, ΠΟΤΕ. Αποτελεί πρωτοπορία για τα ελληνικά δεδομένα και κάποια στιγμή θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε εμείς οι ίδιοι και να το υποστηρίξουμε. Πρέπει να υποστηρίζουμε θερμά τους παίκτες και τον προπονητή. Την μουρμούρα και την γκρίνια ας την μειώσουμε. Δεν λέω να την σβήσουμε, ας την μειώσουμε όμως σε αποδεκτό πλαίσιο και ας μην στοχοποιούμε παίκτες. Στο δε γήπεδο πρέπει να χειροκροτάμε τον παίκτη ακόμη κι όταν κάνει λάθος για να τον εμψυχώσουμε.
Το έχω ξαναγράψει. Αυτό που χτίζεται στον ΠΑΟΚ θα μας κάνει να ξεχάσουμε την φοβερή ομάδα του 70. Δεν είναι θέμα υπομονής. Είναι θέμα εμπιστοσύνης και αγάπης στην ομάδα μας.
Ευτυχώς που το έγραψες , γιατί διαβάζοντας τις τελευταίες 16 σελίδες , μου έρχεται συνεχώς στο μυαλό το ανέκδοτοSick Bastard έγραψε: ......................
...................................
--Δεν πεινούσες , διψούσες.
- Sick Bastard
Το τοπ20 που είχε ειπωθεί ως όνειρο είναι σαν εφηβικές φαντασιώσεις με τοπ μοντελς.
Αυτή είναι η λίστα με τα τοπ κλαμπς σε αξία:
http://www.transfermarkt.com/spieler-st ... ktwertetop
Στη θέση 20 είναι η Μίλαν με 232εκ αξία. Αυτό το νούμερο δε γίνεται να το πετύχεις στην Ελλάδα 20 χρόνια πρωτάθλημα να παίρνεις. Ο Γκέι μέχρι τα 100εκ έφτανε στην καλύτερή του. Στο τοπ50, 50η ομάδα είναι ο Άγιαξ με 110εκ. Νομίζω αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Να πλησιάσουμε το τοπ50 και κυρίως να πάρουμε και κάναν εγχώριο τίτλο (έστω κύπελλο).
Υγ: σήμερα ο γαύρος είναι στη θέση 92 σε αξία κατά το τράνσφερ. Η Γαλατά στη θέση 51.
Στη θέση 20 είναι η Μίλαν με 232εκ αξία. Αυτό το νούμερο δε γίνεται να το πετύχεις στην Ελλάδα 20 χρόνια πρωτάθλημα να παίρνεις. Ο Γκέι μέχρι τα 100εκ έφτανε στην καλύτερή του. Στο τοπ50, 50η ομάδα είναι ο Άγιαξ με 110εκ. Νομίζω αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Να πλησιάσουμε το τοπ50 και κυρίως να πάρουμε και κάναν εγχώριο τίτλο (έστω κύπελλο).
Υγ: σήμερα ο γαύρος είναι στη θέση 92 σε αξία κατά το τράνσφερ. Η Γαλατά στη θέση 51.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 03 Ιαν 2017, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- revolution1976
Ολα θα γίνουν, όμως χρειάζεται μια σειρά. Πρώτο μέλημα να πέσει η ΕΠΟ. Δεύτερο μέλημα να φύγουμε από ΝΟΒΑ (αν ο Ιβάν πάρει κανάλι θα είναι πιό εύκολο). Τρίτο μέλημα να σπάσουμε τις σχέσεις μας με ΠΑΟ και ΑΕΚ (η συμμαχία είναι προσωρινή-εγώ αυτό κατάλαβα από κάποιες παλιές δηλώσεις του Ιβάν). Μετά, κι όταν με το καλό η ομάδα ανέβει στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ (αυτό μας νοιάζει ΣΗΜΕΡΑ περισσότερο κι από το πρωτάθλημα) τότε θα έρθει κι η σειρά του Κουτσολιάκου και του κάθε Κουτσολιάκου. Μην ξεχνάμε το εξής: όταν ΔΕΝ βρίσκεσαι σε θέση ισχύος (όπως ο ΠΑΟΚ σήμερα) τότε δεν χτυπάς σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα αλλά τα αντιμετωπίζεις ένα-ένα φροντίζοντας να κάνεις τις κατάλληλες συμμαχίες.vs40 έγραψε:Το τοπ20 που είχε ειπωθεί ως όνειρο είναι σαν εφηβικές φαντασιώσεις με τοπ μοντελς.
Η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ μας έχει βάθος πενταετίας (στα διοικητικά) και διετίας στα αγωνιστικά. Εγώ αυτό έχω καταλάβει από όσα διαβάζω, ακούω και βλέπω, κι είναι η πρώτη φορά μετά από 45 Χρόνια που παρακολουθώ την ΠΑΟΚΑΡΑ που νιώθω τόσο σίγουρος και τόσο ήρεμος. Ο Ιβάν δεν είναι τυχαίος ούτε ο Ιβιτς ούτε ο Μιχελ είναι τυχαίοι.
- Sick Bastard
Ο Ιβάν το είπε, δεν το έβγαλα απ τον κώλο μου και δεν είπα να γίνει αυθημερόν
άσε που αυτά είναι οικονομικά μεγέθη. Στην 34η θέση του ίδιου πίνακα είναι και η Stoke, τι να λέει.
Εγώ δεν θέλω καν 20. 50αδα θέλω, πριν κλείσω για πάντα τα μάτια μου αν γίνεται ή τέλος πάντων
πριν αρχίζω να χέζομαι πάνω μου ή/και να μη θυμάμαι το όνομα της μάνας μου ξερω γω.
άσε που αυτά είναι οικονομικά μεγέθη. Στην 34η θέση του ίδιου πίνακα είναι και η Stoke, τι να λέει.
Εγώ δεν θέλω καν 20. 50αδα θέλω, πριν κλείσω για πάντα τα μάτια μου αν γίνεται ή τέλος πάντων
πριν αρχίζω να χέζομαι πάνω μου ή/και να μη θυμάμαι το όνομα της μάνας μου ξερω γω.
Δε σε κατηγόρησα. Η σπόντα πήγε σε εκείνον που έκανε τις δηλώσεις σαν πολιτικός προ 50ετίας. Το ίδο με σενα θελω και εγώSick Bastard έγραψε:Ο Ιβάν το είπε, δεν το έβγαλα απ τον κώλο μου και δεν είπα να γίνει αυθημερόν

Μαζί σου.revolution1976 έγραψε:Φίλε sick, αυτό είναι το απαραίτητο τίμημα που πρέπει να πληρώσεις ώστε να μεγαλώσει η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά. Πρέπει όμως να γίνει συγκροτημένα και με σχέδιο.Sick Bastard έγραψε:revolution1976 έγραψε:Έχουμε κι ένα τοπ-20 να μπούμε κι από χθες ρωτάω και δεν έχει απαντήσει ένας. [/color]
Να κρίνουμε τους παίκτες σε σχέση με το τακτικό πλάνο που κλήθηκαν να υπηρετήσουν.
Ο Κάμπος δεν ήταν κακός. Ο Κάμπος έπαιξε για την ομάδα και υπηρέτησε σωστά την ομαδική τακτική που τον ήθελε να συγκλίνει μόνιμα για να αφήνει ελεύθερο χώρο στον Μάτος. Αναγκαστικά λοιπόν έπαιζε συνεχώς με ανάποδο πόδι. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι τακτικά μέσα στις 15 καλύτερες της Ευρώπης και με παίκτες που όλοι είδαμε τι επιπέδου είναι, νομίζω ότι τα πήγε όχι απλώς καλά αλλά πάρα πολύ καλά. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέλκα. Υπηρέτησε κι αυτός την ομαδική τακτική σε ένα χώρο όπου μόνιμα βρίσκονταν τρεις με τέσεερις παίκτες γύρω του και πολύ κοντά του. Έκανε αυτό που του ζήτησε ο προπονητής του να κάνει. Είναι φανερά βελτιωμένος σε σχεση με περσι.
Ο ΠΑΟΚ φέτος πάει να φτιάξει μια ομάδα που θα είναι πάνω και πρώτα από όλα ομάδα με τακτική. Ο ΠΑΟΚ φέτος πάει να χτίσει μια ομάδα που σε δυό χρόνια θα είναι (σε τακτικό επίπεδο) μέσα στις 20 καλύτερες της Ευρώπης. Τακτικά πλάνα τέτοιας μορφής απαιτούν παίκτες που θα υπακούουν πρωτίστως στο προπονητικό σχέδιο και όχι στις εκλάμψεις και στο ατομικό ταλέντο κάθε ποδοσφαιριστή. Εάν βέβαια έχεις και σούπερ παικτες (λεφτά δηλ. αλλά και γνωριμίες στους διαδρόμους της ΟΥΕΦΑ) τότε φτιάχνεις ομάδα στο ΤΟΠ 5. Αν όμως δεν έχεις σούπερ παίκτες (ατομικά) αλλά έχεις πολύ καλούς τακτικά τότε το κατώφλι σου είναι η 20ή θέση στην Ευρωπαίκή κατάταξη. Εμένα δε με χαλάει καθόλου ένα τέτοιο σχέδιο.
Αυτό που ο ΠΑΟΚ πάει να κάνει φέτος (και ξεκίνησε πέρσι αλλά δεν μας έκατσε για διάφορους λόγους), δεν το έχει ξανακάνει καμμιά ελληνική ομάδα, ΠΟΤΕ. Αποτελεί πρωτοπορία για τα ελληνικά δεδομένα και κάποια στιγμή θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε εμείς οι ίδιοι και να το υποστηρίξουμε. Πρέπει να υποστηρίζουμε θερμά τους παίκτες και τον προπονητή. Την μουρμούρα και την γκρίνια ας την μειώσουμε. Δεν λέω να την σβήσουμε, ας την μειώσουμε όμως σε αποδεκτό πλαίσιο και ας μην στοχοποιούμε παίκτες. Στο δε γήπεδο πρέπει να χειροκροτάμε τον παίκτη ακόμη κι όταν κάνει λάθος για να τον εμψυχώσουμε.
Το έχω ξαναγράψει. Αυτό που χτίζεται στον ΠΑΟΚ θα μας κάνει να ξεχάσουμε την φοβερή ομάδα του 70. Δεν είναι θέμα υπομονής. Είναι θέμα εμπιστοσύνης και αγάπης στην ομάδα μας.[/quote]
Ειλικρινα ρε φιλε χαιρομαι να σε διαβαζω!
Δεν γινεται ολα να ειναι μαυρα μια ζωη για αυτην την ομαδα!
Εχουμε μπερδεψει την σωστη δουλεια με τα επιθυμητα αποτελεσματα!Λες και ετσι π ειναι δομημεβο το συστημα υπαρχει περιπτωση να μας αφησουν να παρουμε αυτο π αξιζουμε!
Οποιος ομως δεν βλεπει πως η ομαδα παιζει αλλου επιπεδου ποδοσφαιρο σε σχεση με ολες τις λοιπες ελληνικες ομαδες εθελοτυφλει!Φυσικα θα υπαρξουν και ασχημα παιχνιδια, ολες οι ομαδες κανουν ασχημα παιχνιδια! απλα ο γκευ δεν χανει βαθμους ουτε με με ασχημα παιχνιδια!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στη 53 θεση ειμαστε,μολις τρεις θεσεις απο τη 50αδα.
Φανταζομαι ο στοχος εχει να κανει με τη θεση που καταλαμβανουμε στην ΟΥΕΦΑ και οχι με την αξια στο transfermarket.
Sick θεωρω οτι εισαι πολυ κοντα στο στοχο που εθεσες πριν κλεισεις τα ματια σου.
Φανταζομαι ο στοχος εχει να κανει με τη θεση που καταλαμβανουμε στην ΟΥΕΦΑ και οχι με την αξια στο transfermarket.
Sick θεωρω οτι εισαι πολυ κοντα στο στοχο που εθεσες πριν κλεισεις τα ματια σου.

- Sick Bastard