33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
τσιριγώτης

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Μόνο εσύ....
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Dimg4 έγραψε:
CCCP έγραψε:Αντε ρε κομπλεξικοι. Το ποτο το τσιγαρο και το ξενυχτι ειναι στο αιμα του Ελληνα(ρα) που θα τους κριτικάρετε κι ολας.

Αντε ρε... ανθελληνες!
ΠΕΕΕΕΣΤΑ! Τωρα ανακαλυψαμε την αμερικη με τον βετερανο ετων 28? 1000 ποστ καναμε λεγοντας πως ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΖΩΗΣ... Η απαντηση? Ανθελληνες, κι ο κριστιανο βγαινει κ το καημενο θελει στηριξη. Αντε ανοιξε κανα μπαρακι ρε βετερανε να τελειωνουμε
τουλάχιστον αυτός δεν εγινε βαζελιδης για 2$ και 5 σοκοφρέτες... μονο από αυτό αξίζει σεβασμό :lol:
τσιριγώτης

Μακάρι να έφτανε το μισό του σαλπι... ο 28χρονος σαλπιγγιδης πολλά σκαλιά πάνω από τον τωρινό 28χρονο κλαους
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sfinas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
CCCP έγραψε:Αντε ρε κομπλεξικοι. Το ποτο το τσιγαρο και το ξενυχτι ειναι στο αιμα του Ελληνα(ρα) που θα τους κριτικάρετε κι ολας.

Αντε ρε... ανθελληνες!
ΠΕΕΕΕΣΤΑ! Τωρα ανακαλυψαμε την αμερικη με τον βετερανο ετων 28? 1000 ποστ καναμε λεγοντας πως ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΖΩΗΣ... Η απαντηση? Ανθελληνες, κι ο κριστιανο βγαινει κ το καημενο θελει στηριξη. Αντε ανοιξε κανα μπαρακι ρε βετερανε να τελειωνουμε
τουλάχιστον αυτός δεν εγινε βαζελιδης για 2$ και 5 σοκοφρέτες... μονο από αυτό αξίζει σεβασμό :lol:
Ετσι, σεβασμος στον 28χρονο παλαιμαχο που μας δουλευει και εχει καταντησει ορεστης μακρης. Σεβασμος σε εναν σελεμπριτι που καθε μερα μπεκρουλιαζει και καπνιζει ενω εχει 0 γκολ.
Ετσι ΠΑΟΚτσακι μου, τσοκο μαροκανα.
Ο Σαλπι ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ δεν εφυγε ουτε αραξε στο συμβολαιο του. Ο Σαλπι δεν σε προκαλεσε με εξωαγωνιστικα κι ας δεχοταν βρισιες επι χρονια.
Το 33 σου ομως κατευθειαν το ονοματακι της φανελας σου εδειξε καταμουτρα ενω τον εχουμε στα πουπουλα.
τσιριγώτης

Έτσι
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Sera4 έγραψε:πες το πιλοτε ο χαρισης ηταν...αυτο που αποκρυψαν βεβαια ειναι οτι και ο τεντιμποης ο αρχηγος παραδιπλα ηταν...αφηστε τωρα μη μιλαμε η εικονα τους στο γηπεδο τα δειχνει ολα η ουσια ειναι τι κανει ο ΠΑΟΚ γι αυτο...εκει ειναι το τρυπημα...

και τα αδεια καρεκλακια θα αυξανονται και παει λεγοντας...
Ψεμα αυτος που ηταν μαζι του ηταν κοντος εκτος κ αν ειχα πιει τοσο παραπανω κ εβλεπα τον κλαους πιο κοντο κ απο τον σαλπι..αυτο που κανεις δεν ειναι τρυπημα στον αρχηγο της ομαδας μας?μπορεις να κραζεις οσο θελεις πραγματα που δεν εκανε δεν θα του τα φορτωνεις...

Αχαριστοι κ εγωιστες του κερατα ειμαστε αυτο εχω καταλαβει τοσα χρονια,ειναι πολλα αυτα που εχει προσφερει αυτος ο ανθρωπος στην ομαδα μας κ εμεις το μονο που του δωσαμε ειναι απαξιωση κ χλευασμο,ναι λαθη εχει κανει κ μαλιστα πολλα αλλα ενα χτυπημα στην πλατη ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να δωσουμε το να γινομαστε μπουρδελο επειδη δεν γουσταρουμε καποιον η γιατι θα πουληθει ο ροντριγκεζ ειναι οτι πιο κομπλεξικο υπαρχει για εναν οπαδο.

Ουτε καλη χρονια ουτε τιποτα δουλεψε κ βαλε κατω το κεφαλι ωστε να επανελθεις με γκολ να παρεις καμμια καλη μεταγραφη μπας κ ησυχασουμε κ εμεις,αλλα ξεχασα αν τα πας καλα θα επιτεθουμε στην παε γιατι σε πουλαει ασε πανε χαλια μπας κ φυγεις

Αυτο το οτι μπεκρουλιαζει δεν το εχω καταλαβει ποτε ποιος αξιολογος κυριος απο εσας εχει βγει εστω κ μια φορα η τον ειδε εστω κ μια φορα σουρωμενο?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πρωτον ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ φιλε οποτε για ποια αχαριστια μιλας??? Μεχρι να αρχισει φετος να ειναι βετερανος και να αραζει στο συμβολαιο του ενω σερνεται μια χαρα τον στηριζαμε. Δηλαδη θες τυφλη υποστηριξη κι ας μας δουλευει?
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ειλικρινα θελεις να ανατρεξω σε ποστ απο τις προηγουμενες χρονιες?η μηπως σε πεσιματα εξω απο την τουμπα?μηπως σε κραξιμο σε καφετεριες κουρεια στον δρομο?κ οχι φιλε ΘΕΟ τον ειχαμε κανα 2 βδομαδες οταν εβαζε κανα γκολ στον γαυρο μετα το κραξιμο της αρκουδας κλασικα.....
Εννοειτε οτι δεν θελει χαιδεμα στα αυτια αλλα αυτο που κανουμε εμεις δεν ειναι νορμαλ ειναι αρρωστο.....
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

mpouJr έγραψε:
Sera4 έγραψε:πες το πιλοτε ο χαρισης ηταν...αυτο που αποκρυψαν βεβαια ειναι οτι και ο τεντιμποης ο αρχηγος παραδιπλα ηταν...αφηστε τωρα μη μιλαμε η εικονα τους στο γηπεδο τα δειχνει ολα η ουσια ειναι τι κανει ο ΠΑΟΚ γι αυτο...εκει ειναι το τρυπημα...

και τα αδεια καρεκλακια θα αυξανονται και παει λεγοντας...
Ψεμα αυτος που ηταν μαζι του ηταν κοντος εκτος κ αν ειχα πιει τοσο παραπανω κ εβλεπα τον κλαους πιο κοντο κ απο τον σαλπι..αυτο που κανεις δεν ειναι τρυπημα στον αρχηγο της ομαδας μας?μπορεις να κραζεις οσο θελεις πραγματα που δεν εκανε δεν θα του τα φορτωνεις...

Αχαριστοι κ εγωιστες του κερατα ειμαστε αυτο εχω καταλαβει τοσα χρονια,ειναι πολλα αυτα που εχει προσφερει αυτος ο ανθρωπος στην ομαδα μας κ εμεις το μονο που του δωσαμε ειναι απαξιωση κ χλευασμο,ναι λαθη εχει κανει κ μαλιστα πολλα αλλα ενα χτυπημα στην πλατη ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να δωσουμε το να γινομαστε μπουρδελο επειδη δεν γουσταρουμε καποιον η γιατι θα πουληθει ο ροντριγκεζ ειναι οτι πιο κομπλεξικο υπαρχει για εναν οπαδο.

Ουτε καλη χρονια ουτε τιποτα δουλεψε κ βαλε κατω το κεφαλι ωστε να επανελθεις με γκολ να παρεις καμμια καλη μεταγραφη μπας κ ησυχασουμε κ εμεις,αλλα ξεχασα αν τα πας καλα θα επιτεθουμε στην παε γιατι σε πουλαει ασε πανε χαλια μπας κ φυγεις

Αυτο το οτι μπεκρουλιαζει δεν το εχω καταλαβει ποτε ποιος αξιολογος κυριος απο εσας εχει βγει εστω κ μια φορα η τον ειδε εστω κ μια φορα σουρωμενο?
Αδερφέ Σαββάτο απόγευμα πριν 2,5 μέρες άσε...........
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ρε φιλε στον ΠΑΟΚ ειναι οχι στην καλλιθεα. Ναι εγω ημουν παντα ενενατιον των πεσιματων και βλακειες (αν δεις ποστ μου θα καταλαβεις τοτε που του την επεσαν στο παρκινγκ) αλλα φετος το εχει φερει πανω του μονος του
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ετσι, σεβασμος στον 28χρονο παλαιμαχο που μας δουλευει και εχει καταντησει ορεστης μακρης. Σεβασμος σε εναν σελεμπριτι που καθε μερα μπεκρουλιαζει και καπνιζει ενω εχει 0 γκολ.
Ο Σαλπι ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ δεν εφυγε ουτε αραξε στο συμβολαιο του. Ο Σαλπι δεν σε προκαλεσε με εξωαγωνιστικα κι ας δεχοταν βρισιες επι χρονια.
Το 33 σου ομως κατευθειαν το ονοματακι της φανελας σου εδειξε καταμουτρα ενω τον εχουμε στα πουπουλα.[/quote][/quote]
τον εχεις δει να μπεκρουλιαζει; εσύ προσωπικά; τον εχει δει κανενας αλλος; αν ναι πες μας διευθύνσεις και ονόματα. Αν όχι , είσαι ενας κοινός συκοφαντης, χειρότερος απο αυτούς που τα βάζαν με τον ξάδερφό σου, και θεωρώ οτι βάση κανονισμου του φορουμ πρεπει να δουν το θεμα οι μοντς
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

μπερδεύτηκα με τις παραθέσεις.. προφανώς το πρώτο μισό του προηγουμενου ποστ δεν είναι δικά μου λόγια αλλα του ξαδερφου, και προς αυτόν απευθύνομαι στο ποστ μου
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Μια φωτο ενα κατι?τον εκραξες?τον τραβηξες το αυτι?ποιον ειχε παρεα?σε ποιο μαγαζι?
Παντως στην προπονηση της κυριακης μια χαρα τον ειδα ουτε ξινιλες ουτε κουραση ουτε εμετους...μαλλον δεν εχει χανγκοβερ ο τυπος το εχει συνηθισει....

Κ παλι δεν θελω να σε βγαλω ψευτη ουτε σε αμφισβητω αλλα πλεον εδω μεσα οποιος θελει πεταει την αρλουμπα του χωρις αποδειξεις κ εχει κουρασει (δεν τα λεω για σενα απλα τα λεω στην νυφη να διαβασει κ καμμια πεθερα)

Στον αντιποδα θα μπορουσα να σου πω οτι ηταν μαζι μου κ παιζαμε στο πλει φιφα κ του ελεγα "ετσι τα βαζουν αμπαλε" την ιδια ωρα που εσυ τον ειδες σουρωμενο.....
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Να ενας που εκτιμαει το φιφα και οχι το προ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χωρικός έγραψε:Ετσι, σεβασμος στον 28χρονο παλαιμαχο που μας δουλευει και εχει καταντησει ορεστης μακρης. Σεβασμος σε εναν σελεμπριτι που καθε μερα μπεκρουλιαζει και καπνιζει ενω εχει 0 γκολ.
Το 33 σου ομως κατευθειαν το ονοματακι της φανελας σου εδειξε καταμουτρα ενω τον εχουμε στα πουπουλα.
[/quote]
τον εχεις δει να μπεκρουλιαζει; εσύ προσωπικά; τον εχει δει κανενας αλλος; αν ναι πες μας διευθύνσεις και ονόματα. Αν όχι , είσαι ενας κοινός συκοφαντης, χειρότερος απο αυτούς που τα βάζαν με τον ξάδερφό σου, και θεωρώ οτι βάση κανονισμου του φορουμ πρεπει να δουν το θεμα οι μοντς[/quote]

Θες να απαριθμησουμε συμβαντα οπου τον ειδα κι εγω κι αλλοι συνοπαδοι με τσιγαρα και ποτα? Η στα μπουζουκια συνεχεια? Συκοφαντης ειναι αυτος που λεει πραγματα που δεν ισχυουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”