Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
-
milhouse777 έγραψε:paok87 έγραψε:para(παικταρας βεβαια) δεν τον δινει με τιποτα η αελ...
για τη συγκεκριμενη θεση, νομιζω θα ειμαστε πληρεις το καλοκαιρι με την αποκτηση του λομανα λουα λουα ως ελευθερου..
ποιος σου ειπε οτι ο para ανοικει στην αελ?
ο παιχτης ανοικει στην chacarita και εχει ρητρα ,αν δεν κανω λαθος, 500 χιλ ευρω.
Σκοπος ειναι να παρουμε καλυτερους απο αυτους που εχουμε και οχι ισαξιους ή χειροτερους.
Υπομονη μια δυο βδομαδες,και ολα θα ανακοινωθουν.
Είχα ρωτήσει σε προηγούμενο post αν είναι ακόμη δανεικός από την Τσακαρίτα. Πάντως αν ισχύει η ρήτρα των 500 χιλ, νομίζω ότι αξίζει να μπει η ΠΑΕ σε διαπραγματευση με τους Αργεντίνους (θεωρώ με 350 χιλ μπορούμε να τον πάρουμε). Είναι παικταράς και το κυριότερο πιστεύω ότι κολλάει πολύ με την νοοτροπία της φετινής ομάδας μας στο αγωνιστικό στυλ.
Αυτήν η εξαιρετική εφημερίδα που φέρει το όνομα ΓΑΤΙ γράφει σήμερα...
Γκσπουρνινγκ ο έρωτας του ΠΑΟΚ..
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 008&cid=11
Και να σας θυμίσω ότι έχει γράψει αυτήν η εφημερίδα για τον ΠΑΟΚ δεν έχει πέσει ποτέ μέσα...πρέπει να υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ 2%..άν κάνουν ρεπορτάζ και δεν τα γράφουν έτσι για να πουν ότι κάτι έγραψαν..

Γκσπουρνινγκ ο έρωτας του ΠΑΟΚ..
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 008&cid=11
Και να σας θυμίσω ότι έχει γράψει αυτήν η εφημερίδα για τον ΠΑΟΚ δεν έχει πέσει ποτέ μέσα...πρέπει να υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ 2%..άν κάνουν ρεπορτάζ και δεν τα γράφουν έτσι για να πουν ότι κάτι έγραψαν..

-
....ρε παιδια ποιος ντι μαρια και κουραφεξαλα..δεν ερχονται αυτοι οι παικτες στην ελλαδα,τουλαχιστον σ'αυτη την ηληκια..ο ντι μαρια που λετε ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο της αργεντινης,τουλαχιστον στην ηληκια του και η μπενφικα ξοδεψε πολλα λεφτα και επενδυσε πανω του,με σκοπο να παρει το πρωταθλημα στην πορτογαλια...εμεις ειμαστε για αλλους παικτες σε πιο οικονομικα πλαισια,ο ζησης και οι υπολοιποι ξερουν τι κανουν,,υπομονη και θα μας φερουν κατι καλο... 

Γράφουν πολλές εφημερίδες σήμερα ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για Βραζιλιάνο αριστεροπόδαρο μέσο... Άλλοι τον αναφέρουν ώς αριστερό μέσο, άλλοι τον θεωρούν επιτελικό, πάντως σχεδόν όλοι αναπαράγουν τη φήμη...
Επίσης χθές ο Μίνος στο παραλήρημά του έλεγε ότι θα έρθει ο Λατίνος αυτός παίκτης που δεν έχει ξαναέρθει ποτέ ξανά τέτοιο όνομα στον ΠΑΟΚ και θα πέσει το αεροδρόμιο και άλλα τέτοια...
Η πλάκα είναι ότι κατα 99% ξέρω ποιόν εννοεί ο Μίνος αφού πρόκειται για μια φήμη που σέρνεται ποοοοοοολύ καιρό...
Όμως δεν μου φαίνεται λογικό να κινείται η ΠΑΕ γι'αυτό τον παίκτη...
Γιατί?
ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ...
Υ.Γ. Μην ρωτάτε όνομα, αφού με την παροιμία ουσιαστικά το φωτογράφισα το όνομα... Άλλωστε το ξέρετε όλοι...
Επίσης χθές ο Μίνος στο παραλήρημά του έλεγε ότι θα έρθει ο Λατίνος αυτός παίκτης που δεν έχει ξαναέρθει ποτέ ξανά τέτοιο όνομα στον ΠΑΟΚ και θα πέσει το αεροδρόμιο και άλλα τέτοια...
Η πλάκα είναι ότι κατα 99% ξέρω ποιόν εννοεί ο Μίνος αφού πρόκειται για μια φήμη που σέρνεται ποοοοοοολύ καιρό...
Όμως δεν μου φαίνεται λογικό να κινείται η ΠΑΕ γι'αυτό τον παίκτη...
Γιατί?
ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ...
Υ.Γ. Μην ρωτάτε όνομα, αφού με την παροιμία ουσιαστικά το φωτογράφισα το όνομα... Άλλωστε το ξέρετε όλοι...
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Den%C3%ADl ... ra%C3%BAjo
simfona me to wikipedia exei simvoleo me tin palmeiras eos ton fevrouario...
xlomo na einai autos.
simfona me to wikipedia exei simvoleo me tin palmeiras eos ton fevrouario...
xlomo na einai autos.