Γι αυτό έβαλα Τόλη ''ΑΝ ισχύουν''.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εντάξει μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε. Σιγά μην μας πάρουν τον Bis που δεν έχει κάνει καμιά σοβαρή εμφάνιση στην Ευρώπη.
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Tι να φταιει ρε Αγιε. Παιζουν σε ενα πρωταθλημα χαλια και ενω παιζουν το καλυτερο ποδοσφαιρο απο ολους ειναι κανα 15αρι βαθμους πισω απο τον πρωτο. Λιγο ειναι;
- Sick Bastard
Μα δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος προβληματισμού.agios έγραψε:Γι αυτό προβληματίζομαι ρε Sick...Επίσης δεν φεύγουν όλοι πάντα για Τουρκία.Έχει κι άλλες χώρες.Τι φταίει?Sick Bastard έγραψε:Δηλάδή τι λένε;agios έγραψε:Εάν ισχύουν,καλές οι πωλήσεις,αλλά σε ένα υγιή σύλλογο που πληρώνει θα πρέπει να σας προβληματίσει λίγο αν αρκετοί παίκτες έχουν τάσεις φυγής.Όλοι μιλάνε μεταξύ τους,παίκτες,μάνατζερ και δεν είναι ότι καλύτερο να λένε π.χ. ''μην πας εκεί είναι λέλο'' ή ''μη τυχόν'' και τέτοια..Πως θα έρθουν άλλοι??Δίκοπο μαχαίρι είναι...
Μην πας εκεί που πληρώνουν στην ώρα τους και τα έχουν όλα και παίζουν κι Ευρώπη αλλά είναι μπουρδέλο η ομάδα
οπότε πάνε στην Τουρκία που σκάνε βόμβες σε γήπεδα και σε κλαμπ κάθε βδομάδα σχεδόν και δεν παίζουν Ευρώπη, αλλά μπουρδέλο δεν είναι;
Seems legit.
Ανθυποβολή είναι.
Ποιός λεει ότι θέλουν να φύγουν, για να καταλάβω δηλαδή.
Οι Τούρκοι αρδ λένε οτι ο ΠΑΟΚ έπεσε στα 3,5 αλλα αυτοί μεχρι 2,5 δίνουν.., μιλάμε για ξεφτίλα ...δεν μπορώ να καταλάβω γιατι παζαρεύουμε...η ρήτρα η τιποτα... απίστευτο... άγεται κ φέρεται η ομαδα απο μανατζαρεους ..κριμα...λες κ εμεις καιγόμαστε να πουλήσουμε... για μένα διαπραγμάτευση δεν πρέπει να υπάρχει η τα δίνεται η οχι... τέλος...
Μακάρι ρε Sick.Το κακό πρωτάθλημα είναι ένας λόγος όπως λέει και ένας φίλος.Τώρα τι να πω...
- ΑποστόληςΑ
Αυτό σημαίνει ότι ο Rodrigues δεν φεύγει προς το παρόν, άρα θα καθυστερήσει και ο Vieirinha. Μπορεί η μεταγραφή να μην γίνει καθόλου εάν δεν προηγηθεί και η πώληση της Γαλατά.
με το μιλάμε ΣΥΝΕΧΩΣ για τον βιερίνια, μικραίνουμε αφάνταστα το μέγεθος του ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 03 Ιαν 2017, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Ρε παιδιά κι Agios δεν το λέω για σένα, είναι δυνατόν στο 2017 να μην ξέρει παίχτης που στοιχειδώς ενδιαφέρεται για την καριέρα του, που και σε ποιό περίπου πρωτάθλημα πάει; Και ξαφνικά το θυμάται;
Χάλασε την τιτίκα που ήρθε στον ΠΑΟΚ απ τα βάθη της Ουκρανία;
Χάλσε τον Αντελίνο; Τον Μακ μήπως; Τον Γκάρι τώρα (άσχετα που πρέπει να είναι τελείως στόκος για να πάει μέσα στις μπόμπες).
Ποιό πρωτάθλημα με λέτε τώρα; Η μία επωδός είναι το καλοκαίρι δεν έρχονται παίχτες γιατί capital controls και ΕΟ
αλλά το χειμώνα φέρε Ιβάν δύο παιχταράδες, αλλά η διαιτησία μας έχει 15 βαθμούς πίσω όπότε δεν χρειάζεται, αλλά χρειάζεται αλλά ξαφνικά όλοι θέλουν να φύγουν;
Αποφασίστε λίγο τι θέλετε/θέλουμε γιατί είμαι σαν τον Καρεμπέ στην 7αρα του γαύρου απ τη Juve.

Χάλασε την τιτίκα που ήρθε στον ΠΑΟΚ απ τα βάθη της Ουκρανία;
Χάλσε τον Αντελίνο; Τον Μακ μήπως; Τον Γκάρι τώρα (άσχετα που πρέπει να είναι τελείως στόκος για να πάει μέσα στις μπόμπες).
Ποιό πρωτάθλημα με λέτε τώρα; Η μία επωδός είναι το καλοκαίρι δεν έρχονται παίχτες γιατί capital controls και ΕΟ
αλλά το χειμώνα φέρε Ιβάν δύο παιχταράδες, αλλά η διαιτησία μας έχει 15 βαθμούς πίσω όπότε δεν χρειάζεται, αλλά χρειάζεται αλλά ξαφνικά όλοι θέλουν να φύγουν;
Αποφασίστε λίγο τι θέλετε/θέλουμε γιατί είμαι σαν τον Καρεμπέ στην 7αρα του γαύρου απ τη Juve.

Φοβάμαι οτι μεταγραφή γενικα δεν θα γίνει αν δεν τελειώσει του γκαρυ... γενικα όταν υπάρχει κατι δυσκολα αντιμετωπίσιμο κολλάνε τα πάντα....
Μα το γραφω και στο τελος του ποστ μου!χαβαλες να γινεται!βεβαια αν πουληθουν το καλοκαιρακι δεν θα χαλαστω καθολου!τωρα μακαρι να μην φυγει ουτε ο γκαρυSick Bastard έγραψε:Προφανώς κάνεις πλάκα έτσι;Gospi έγραψε: Αν οντως ισχυουν ολες αυτες οι φημες τοτε ισως ειναι ιδανικη ευκαιρια να εμφανισουμε τρελα εσοδα αυτην την χρονια απο πωλησεις και το καλοκαιρι να κανουμε μεταγραφαρες!
Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρα;
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε @revolution1976 διάβασα πολύ προσεκτικά όλην την προσέγγιση σου επί του θέματος του ffp, η οποία μου φάνηκε πολύ προχωρημένη, ειδικότερα δε επειδή γίνεται σε ένα χρονικό σημείο που ο Π.Α.Ο.Κ. βρίσκεται προ των πυλών μιας ακόμα πώλησης βασικότατου παίχτη του...revolution1976 έγραψε:Indio έγραψε:Το f.f.f. ειναι περισσοτερο δικαιολογια για την ομαδα μας και παυσιπονο-πανακεια για τους οπαδους μας.
Το μεγαλυτερο ποσο μας ειναι 1,5 Μ οπως ειπε ενας φιλος πιο πριν και αυτο πρεπει να μας προβληματισει.
Ισως εφτανε αυτο το ποσο αν δεν υπηρχε υπερκοστολογηση σε πολλους παικτες βεβαια.
Ακομα και ενα μικρο παραστρατημα απο το fff δεν ειναι το τελος του κοσμου.Η uefa ξεκινα με προειδοποιησεις,επιπληξεις συνεχιζει με προστιματα και παρακρατηση εσοδων απο ευρ.διοργανοσεις.
Μεγαλα κλαμπ οπως η παρι η ρεαλ και η μπαρτσα γραψαν στα τετοια τους το fff και πληρωσαν προστιμο η δεν καναν μεταγραφες.Ολα αυτα ηταν σχεδιασμενα απο τα κλαμ.Τα βαλαν κατω και ειπαν οτι τους συμφερει αυτο το πλανο.
Προς Θεου δεν μιλαω για ακραια παραδειγματα αλλα απο τν στιγμη που τα εσοδα ερχονται πρεπει επιτελους να γινει ενα ανοιγμα,εχει μαλλιασει η γλωσσα μου.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων βάζω ξανά την απάντηση σε προηγούμενο φίλο που μάλλον δεν πέρασε...
Είναι λίγο πιο σύνθετο το πράγμα φίλε μου. Ο κίνδυνος εάν φέρεις παικταράδες (άρα και έξοδα) είναι να βγείς εκτός FFP (Financial Fair Play) εάν δεν φροντίσεις και τα έσοδά σου να είναι ανάλογα. Δεν είναι ζήτημα εάν η ομάδα έχει χρηματοδότη ή όχι και πόσα θέλει αυτός να βάλει. Δεν μπορείς να κάνεις αυξήσεις κεφαλαίου επ'αόριστον. Αυτό που βλέπω είναι πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί σταδιακά να ανεβάσει τα την αξία των στοιχείων ενεργητικού=παίκτες, άρα και τις ρήτρες κλπ. (άρα και τα επίπεδα του προϋπολογισμού του). Μπορούμε βέβαια να κάνουμε ότι και ο θρήνος και εξασφαλίζοντας με μια εγκληματική οργάνωση για μια π.χ. τριετία τους ομίλους Τσ. Λ. (δεν ισχύει πια) να έχουμε 75 εκ. έσοδα εξασφαλισμένα που σημαίνει χοντρικά και κατά μέγιστο 100 εκ. δαπάνες στην τριετία. Δεν έχω καμμιά αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε αυτόν τον δρόμο μεγαλώματος. Ακόμη κι αν δεν πέσει η ΕΟ, ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει, απλά θα είναι πιο δύσκολο και χρονοβόρο. Θέλει πολύ προσεκτική διαχείριση. Η συγκυρία δεν μας ευνοεί. Τους έχω εμπιστοσύνη. Δείχνει να γνωρίζουν. Λάθη θα γίνουν.
Προσωπικά σε ευχαριστώ για την ενημέρωση επί όλων αυτών, αλλά επειδή παλαιότερα έχω αναφερθεί λίγο "στα ψιλά" για το θέμα του ffp, εκφράζοντας την άποψη ότι "αυτό είναι μια εφεύρεση των παγκοσμίων ταγών του ποδοσφαίρου, η οποία θα αποτελεί την μόνιμη δικαιολογία για κάθε "φτωχούλη" Πρόεδρο ομάδας που δεν θα μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του ελέω της όποιας οικονομικής του επιφάνειας και ότι όλοι οι Πρόεδροι ομάδων που είναι αποφασισμένοι να τα χώσουν βρίσκουν λύσεις να το ξεπεράσουν", διερωτώμαι τώρα τα εξής:
1...Για ποιον λόγο δεν επιτρέπεται η κάλυψη των εξόδων στο 100% από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και μόνο στο 10%, ειδικότερα αφού όλες οι επαγγελματικές ομάδες πλέον λειτουργούν με άδεια συμμετοχής στα Πρωταθλήματα μέσω εγγυητικών επιστολών Τραπεζών και την εποπτεία της αντίστοιχη Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σε κάθε χώρα???
2...Τα έσοδα των ομάδων ελέγχεται από που προέρχονται από κάποιον επίσημο φορέα??? Δηλαδή, για παράδειγμα, αν μία οποιαδήποτε ανώνυμη εταιρία, μην σε πω και υπεράκτια μάλιστα, αγοράσει όλα τα διαρκείας μιας ομάδας για ολόκληρη την χρονιά ή κάνει τα οσαδήποτε εκατομμύρια τζίρο σε αγορές official προϊόντων της ομάδας (κάτι Real, Barca, Man. U., θαρρώ ξέρεις πόσα έσοδα παρουσιάζουν από τέτοιους τζίρους, έτσι?), ελέγχεται τίνος συμφερόντων είναι ή υπάρχει κανένας περιορισμός στα ποσά???
Μετά τις απαντήσεις σου, αν έχω άλλες απορίες, πιθανά να σε ρωτήσω και κάποια ακόμα πράγματα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 03 Ιαν 2017, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τη στιγμή που έχει γίνει τόση κουβέντα σχετικά με τον Vieirinha, θα ήθελα να πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Στα χρόνια του στον ΠΑΟΚ ήταν το πουλέν μου. Το προφίλ της ομάδας του Σάντος (συμπαγής άμυνα και κοντρολαρισμένος ρυθμός στην επίθεση) ήταν ιδανικό για να αναδείξει τα προσόντα του (εκρηκτικότητα, τρίπλα και σουτ) και να καλύψει τις αδυναμίες του (αντοχή, ταχύτητα), με αποτέλεσμα να απογειωθεί η καριέρα του.
Έκτοτε, στη Γερμανία και τη Wolfsburg άλλαξε πολύ ως ποδοσφαιριστής. Δούλεψε στις αδυναμίες του και παράλληλα μετατοπίστηκε στα μετόπισθεν, κάτι που φαίνεται και στα επιτεύγματά του.
Παράλληλα, υπέφερε από σημαντικούς τραυματισμούς ακόμα και στη φετινή σαιζόν. Με δεδομένα αυτά, συν το γεγονός ότι κλείνει πλέον τα 31 σε 3 εβδομάδες, εάν έρθει στην ομάδα δεν θα πρέπει να περιμένουμε να ξαναδούμε τα χαρακτηριστικά του παίκτη που βλέπαμε στην Τούμπα.
Στον σημερινό ΠΑΟΚ που βασίζεται κατά πολύ στην ταχύτητα σε όλες τις γραμμές και κυρίως στην επίθεση, είναι από δύσκολο ως απίθανο να μπορεί να αναλάβει τον ρόλο του Garry (LW). Εκτιμώ ότι ο ρόλος του θα μπορούσε να είναι σχεδόν ίδιος με του Μάτος στη σημερινή ομάδα. Συνεπώς, λαμβάνοντας υπόψη τα ποσά που διαρρέονται για την απόκτησή του, δύσκολα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω πιθανή μεταγραφή του ως πετυχημένη.
Στα χρόνια του στον ΠΑΟΚ ήταν το πουλέν μου. Το προφίλ της ομάδας του Σάντος (συμπαγής άμυνα και κοντρολαρισμένος ρυθμός στην επίθεση) ήταν ιδανικό για να αναδείξει τα προσόντα του (εκρηκτικότητα, τρίπλα και σουτ) και να καλύψει τις αδυναμίες του (αντοχή, ταχύτητα), με αποτέλεσμα να απογειωθεί η καριέρα του.
Έκτοτε, στη Γερμανία και τη Wolfsburg άλλαξε πολύ ως ποδοσφαιριστής. Δούλεψε στις αδυναμίες του και παράλληλα μετατοπίστηκε στα μετόπισθεν, κάτι που φαίνεται και στα επιτεύγματά του.
Παράλληλα, υπέφερε από σημαντικούς τραυματισμούς ακόμα και στη φετινή σαιζόν. Με δεδομένα αυτά, συν το γεγονός ότι κλείνει πλέον τα 31 σε 3 εβδομάδες, εάν έρθει στην ομάδα δεν θα πρέπει να περιμένουμε να ξαναδούμε τα χαρακτηριστικά του παίκτη που βλέπαμε στην Τούμπα.
Στον σημερινό ΠΑΟΚ που βασίζεται κατά πολύ στην ταχύτητα σε όλες τις γραμμές και κυρίως στην επίθεση, είναι από δύσκολο ως απίθανο να μπορεί να αναλάβει τον ρόλο του Garry (LW). Εκτιμώ ότι ο ρόλος του θα μπορούσε να είναι σχεδόν ίδιος με του Μάτος στη σημερινή ομάδα. Συνεπώς, λαμβάνοντας υπόψη τα ποσά που διαρρέονται για την απόκτησή του, δύσκολα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω πιθανή μεταγραφή του ως πετυχημένη.
δε συνηθιζω να μιλαω για παικτες που δεν εχω δει αλλα απο οτι φαινεται γλιτωνουμε απο τον ζουζουνια.
διαβασα κατι σχολια απο ουκρανους και πολυ αγχωθηκα.
διαβασα κατι σχολια απο ουκρανους και πολυ αγχωθηκα.
Συμφωνω με τον προλαλησαντα!