Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ, 03/01, 19:30, NS1
-
Re: Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ, 03/01, 19:30, NS1
Αρχηγαρα βασικουρα ρεεεε.
Τι μεταγραφή φορ κ άλλες τέτοιες βλακειες.
Λαμπάδα να ανάψει στον Γκάρι γιατί θα ξεχαστεί το μεγα θέμα ΦΟΡ
Τι μεταγραφή φορ κ άλλες τέτοιες βλακειες.
Λαμπάδα να ανάψει στον Γκάρι γιατί θα ξεχαστεί το μεγα θέμα ΦΟΡ
Οσος κουρνιαχτός (ή κουραμπιεδόσκονη που λέει ο Σικ) κ να σηκωθεί με το θέμα Γκάρυ , κανένας δεν ξεχνά το θέμα Φορ.
Εγώ προβλέπω 11άδα τους εξής
Γλύκος
Βαρέλα
Κρέσπο
Μάτος
Λέοβατς
Τσίμιροτ
Κάνιας
Κάμπος
Μυστακίδης
Πέλκας
Κουλούρης

Γλύκος
Βαρέλα
Κρέσπο
Μάτος
Λέοβατς
Τσίμιροτ
Κάνιας
Κάμπος
Μυστακίδης
Πέλκας
Κουλούρης
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Διαβάζω ότι μπορεί να ξεκινήσει ο Πέλκας ως 10ρι και ο Bis ως 11ρι.
Πιστεύω ότι ο Ιβιτς θα βάλει τον Μπίσε σαν ακραίο και θα περάσει τον Πέλκα 10άρι. Αυτό είναι και το πιο ορθολογικό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαβάζω ότι μπορεί να ξεκινήσει ο Πέλκας ως 10ρι και ο Bis ως 11ρι.
- Kostomanolis
Αδερφε και εγω ψηνομαι να ερθω. Μιλησα με τον Αποστολη και μου ειπε να τον παρεις να σου δωσει τηλεφωνο να συνεννοηθουμε. Βαζω αμαξι...joshua έγραψε:Εγω παντως θα την κανω την μινι εκδρομουλα.Καλό καιρο θα εχει,σπιτι εχω κοντα,θα φαμε και κανα σουβλακι,μουρμουρα θα υπαρχει,καλα θα περασουμε...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Από πού κ ως πού είναι αυτό το πιο ορθολογικό;Magpies4 έγραψε:Πιστεύω ότι ο Ιβιτς θα βάλει τον Μπίσε σαν ακραίο και θα περάσει τον Πέλκα 10άρι. Αυτό είναι και το πιο ορθολογικό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαβάζω ότι μπορεί να ξεκινήσει ο Πέλκας ως 10ρι και ο Bis ως 11ρι.
Βάζεις τον Μυστακίδη αριστερά και Μπίσεσβαρ δεκάρι.Αν γίνει αυτό που λες και η μια πλευρά θα είναι νεκρή με τον Μπίσεσβαρ εκεί και ο άξονας νεκρός με τον Πέλκα.
Μπορούν να εναλλάσσονται και να τους κάνουμε κουδούνια, κυρίως απ τον άξονα...
Μόνο ύψος στα στημένα θα μας λείψει έτσι, αλλά με τον Λιβαδι-ακό παίζουμε, οπότε...
είσαι!!!!
Πάμε για μια μεγαλοπρεπή 4άρα μωρή αρρώστειαααα!!!!

Μόνο ύψος στα στημένα θα μας λείψει έτσι, αλλά με τον Λιβαδι-ακό παίζουμε, οπότε...

Πάμε για μια μεγαλοπρεπή 4άρα μωρή αρρώστειαααα!!!!

Γιατί και ο Πέλκας και ο Μπίσε είναι σε καλή κατάσταση και ο Μπίσε παίζει και ακραίος. Ο Μυστακίδης όποτε ξεκίνησε βασικός έδειξε πολύ λίγος τακτικά. Το ξαναγράφω, ότι κουτουλάει με τους χάφ και τους φόρ. Οταν μπαίνει αλλαγή στο 60, 70 τα πάει καλύτερα γιατί μπαίνει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και συνήθως τα κάνει. Γι αυτό και σχεδον ποτέ δεν ξεκινάει.Odi έγραψε:Από πού κ ως πού είναι αυτό το πιο ορθολογικό;Magpies4 έγραψε:Πιστεύω ότι ο Ιβιτς θα βάλει τον Μπίσε σαν ακραίο και θα περάσει τον Πέλκα 10άρι. Αυτό είναι και το πιο ορθολογικό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαβάζω ότι μπορεί να ξεκινήσει ο Πέλκας ως 10ρι και ο Bis ως 11ρι.
Βάζεις τον Μυστακίδη αριστερά και Μπίσεσβαρ δεκάρι.Αν γίνει αυτό που λες και η μια πλευρά θα είναι νεκρή με τον Μπίσεσβαρ εκεί και ο άξονας νεκρός με τον Πέλκα.
Φυσικά υπάρχει και το σενάριο λόγω της 5άρας να μην θέλει ο Ιβιτς να αλλάξει παρά μόνο έναν παίκτη, και να βάλει τον Μυστακίδη. Για να δούμε...
- ΑποστόληςΑ
Kostomanolis έγραψε:Αδερφε και εγω ψηνομαι να ερθω. Μιλησα με τον Αποστολη και μου ειπε να τον παρεις να σου δωσει τηλεφωνο να συνεννοηθουμε. Βαζω αμαξι...joshua έγραψε:Εγω παντως θα την κανω την μινι εκδρομουλα.Καλό καιρο θα εχει,σπιτι εχω κοντα,θα φαμε και κανα σουβλακι,μουρμουρα θα υπαρχει,καλα θα περασουμε...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ

Έχω χάσει το τηλέφωνο όπου είχα αποθηκευμένες όλες τις επαφές μου στο paokmania και πλέον δεν έχω κανέναν, πλην του Demir και του Kostomanolis που με πήραν αυτές τις ημέρες.
- ΑποστόληςΑ
Ο Μυστακίδης δυσκολεύεται πολύ όταν παίζει από τα αριστερά, με ανάποδο πόδι. Πέραν του ότι δεν είναι εξτρέμ.Magpies4 έγραψε:Γιατί και ο Πέλκας και ο Μπίσε είναι σε καλή κατάσταση και ο Μπίσε παίζει και ακραίος. Ο Μυστακίδης όποτε ξεκίνησε βασικός έδειξε πολύ λίγος τακτικά. Το ξαναγράφω, ότι κουτουλάει με τους χάφ και τους φόρ. Οταν μπαίνει αλλαγή στο 60, 70 τα πάει καλύτερα γιατί μπαίνει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και συνήθως τα κάνει. Γι αυτό και σχεδον ποτέ δεν ξεκινάει.Odi έγραψε:Από πού κ ως πού είναι αυτό το πιο ορθολογικό;Magpies4 έγραψε: Πιστεύω ότι ο Ιβιτς θα βάλει τον Μπίσε σαν ακραίο και θα περάσει τον Πέλκα 10άρι. Αυτό είναι και το πιο ορθολογικό.
Φυσικά υπάρχει και το σενάριο λόγω της 5άρας να μην θέλει ο Ιβιτς να αλλάξει παρά μόνο έναν παίκτη, και να βάλει τον Μυστακίδη. Για να δούμε...
Παιδιά μιας και είμαι Καρδίτσα ξέρει κανείς αν λειτουργεί ο σύνδεσμος στο κέντρο για να δω το ματς;
Παιδες εγώ είμαι ήδη στην περιοχή,άντε να δούμε τι ποδαρικό θα κάνουμε.
Γειά σου ρε Josh. Μακάρι να ήμουν εκεί...joshua έγραψε:Παιδες εγώ είμαι ήδη στην περιοχή,άντε να δούμε τι ποδαρικό θα κάνουμε.