7. Mame Baba Thiam
-
Re: 7. Mame Baba Thiam
Τουλάχιστον ο Βουλγαρος λεγόταν μπερμπατοφ. Αυτός ο τιαμ γιατί ήρθε,δεν μπόρεσα να το καταλάβω
Τι είδαν και αποκτήθηκε δανεικός δεν ξέρω και με option.
Με το καλό να φύγει.. για δανεικός σε μικρομεσαία ομάδα ιταλίας, δεν έπιασε στην ΟΜΑΔΑ μας.
Με το καλό να φύγει.. για δανεικός σε μικρομεσαία ομάδα ιταλίας, δεν έπιασε στην ΟΜΑΔΑ μας.
Ασε μας ρε πτολ κι εσυ που λεγοταν περπατοφ. Και χαφ ο μπερμπατοφ αρκει να επαιζε ο αρχηγαρας μας
Τί παραπανω πρόσφερε από τον Κλάους ο περπατωφ ?Τον είδαμε που έφυγε από μας δεν τον θέλει κανείς.....Ουτε η άνω ραχούλα
Τι προσφερε ε? καλα εσυ εισαι απο αλλο ανεκδοτο, ο κλαους πανω απο ολα φιλε οκ.
Τί λες ο Κλάους πρόσφερε τώρα όχι....Ο περπατωφ σε μας ήταν τραγικός αλλά εσύ τού έχεις κάνει αγιογραφία
ΤΙ ΠΡΌΣΦΕΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ ? ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΕ αλλά ξέρω φταιγανε όλοι οι άλλοι , είδαμε που πήγε μετά από μάς
ΤΙ ΠΡΌΣΦΕΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ ? ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΕ αλλά ξέρω φταιγανε όλοι οι άλλοι , είδαμε που πήγε μετά από μάς
Πως να προσφερει ρε φιλε οταν του φερθηκες σαν σκουπιδι με 15αλεπτα για να μη στεναχωρεθει το καημενο ΠΑΟΚτσακι με τα ψυχολογικα? Εδω ο χοντροκοκλας 40 αρθρα εγραψε για το πως πρεπει να χωρεσει (!!!) ο Μπερμπατοφ μαζι με Κλαους, γελανε και οι πετρες.
Εφερες εναν σουπερσταρ που μεσα στην περιοχη εχει 1000 και 2 τροπους να σκοραρει και στα 34 τον εβαζες χαφ και περιφερειακο επιθετικο για να μη βγει ο κλαους απο την εντεκαδα. Φαε στη μαπα τωρα τα 0 γκολ στο πρωταθλημα, μεχρι και ο Τιαμ πιο χρησιμος ειναι απο τον τωρινο Κλαους
Εφερες εναν σουπερσταρ που μεσα στην περιοχη εχει 1000 και 2 τροπους να σκοραρει και στα 34 τον εβαζες χαφ και περιφερειακο επιθετικο για να μη βγει ο κλαους απο την εντεκαδα. Φαε στη μαπα τωρα τα 0 γκολ στο πρωταθλημα, μεχρι και ο Τιαμ πιο χρησιμος ειναι απο τον τωρινο Κλαους
Μπορει να εχεις δικιο για τα 15λεπτα, αλλα ο παιχτης εδειξε πως δεν το χει. Αργος σε αντιληψη, χαμηλης ποιοτητας τεχνικη, τραγικα κοντρολ και μετρια φυσικη κατασταση. Ο παιχτης π ξερει μπαλα μπορει να μην καταφερει να γραψει νουμερα στην στατιστικη με 15λεπτα αλλα χρειαζεται μια επαφη με την μπαλα για να δειξει οτι το χει!
Δεν θα ξεχασω εκεινο το φιλικο με την κουλα στην τουμπα... δεν θυμαμαι το ονομα του σουηδου χαφ της κουλας που ξεφτυλισε ο Σικαμπαλα περνωντας του την μπαλα τρεις φορες πανω απο το κεφαλι του και μια απο κατω...
Φυσικα αναφερομαι στον Τιαμ εγω καθως μπερδευτηκα!Νομισα πως η αναφορα σε 15λεπτα ηταν για τον Τιαμ...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θα ξεχασω εκεινο το φιλικο με την κουλα στην τουμπα... δεν θυμαμαι το ονομα του σουηδου χαφ της κουλας που ξεφτυλισε ο Σικαμπαλα περνωντας του την μπαλα τρεις φορες πανω απο το κεφαλι του και μια απο κατω...
Φυσικα αναφερομαι στον Τιαμ εγω καθως μπερδευτηκα!Νομισα πως η αναφορα σε 15λεπτα ηταν για τον Τιαμ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τρί 03 Ιαν 2017, 01:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωπα!σορρυ!δικο.μου λαθος!νομισα πως τα 15λεπτα πηγαιναν στον Τιαμ!
Ο μπερμπατοφ φυσικα εδειχνε σε καθε αγγιγμα της μπαλας οτι ξερει τονους μπαλα!
[FACE WITH TEARS OF JOY] ειπαμε!ειμαι αμπαλος αλλα οχι και τοσο!
Εμεις με την φωτο προφιλ π εχεις να δουμε.πως θα το γλιτωσουμε το εγκεφαλικο!
Εμεις με την φωτο προφιλ π εχεις να δουμε.πως θα το γλιτωσουμε το εγκεφαλικο!