Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Δεν καταλαβαινω το νόημα αυτών των ποστ, που το μονο που κανουν ειναι να αυξανουν τις σελιδες 
οταν λες ''γνωστος σε εμας'' επαιζε σε εμας? ή στο ελλ πρωτάθλημα ?
-
ron-swanson
- Kostas_Peraia4
Πετρο σου εστειλα mail στην διευθυνση που εχεις δηλωσει στο paokmania.Οταν το δεις,απαντησε μουPetros1988 έγραψε:Όπως είσαστε και εσείς άρρωστοι και έισαστε ολοι μέρα εδω μεσα είμαι ακόμη χειρότερα εγω.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Παιδιά συγνώμη για την σκέψη που θα διατυπώσω στο φόρουμ μας αλλά χθες το βράδυ σκέφτηκα έναν παίκτη για αντικαταστάτη του γκάρυ, λόγο καταγωγής μου (ειμαι από ΣΕΡΡΕΣ και παράλληλα με ΠΑΟΚΑΡΑ
) βλέπω και Πανσερραικό όλα αυτά τα χρόνια θέλω να ρωτήσω την γνώμη όλων σας (αυτοί που βλέπουν μπάλα Σουπερ Λιγδα σαν εμένα) . Τον Bernard Parker , για εμένα που τον έβλεπα από κοντά για ένα εξάμηνο όσο έπαιξε πανσερραικό ήταν μακράν ο ποιοτικότερος εξτρέμ της λίγδας. Ντρίπλα (στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει καλύτερη- θυμάτε κανείς την ντρίπλα μεσα στην ΑΕΛ?https://www.youtube.com/watch?v=3y_ieIvDzCU- Σικαμπάλα μου θύμισε τότε
) Ταχύτητα (σαν να βλέπω τον Γκάρυ) αλλά και αληταράς και άψογος επαγγελματίας. Απλά δεν ξέρω ενώ μετά τον Πανσερραικό έβγαζε μάτια και στην Ντβέντε τα τελευταία χρόνια στην Νότια Αφρική και στην Καιζερ Τσιφς και αν στα 30 του πλέον(έχει ακόμη 2-3 ποιοτικά χρόνια) μπορεί να κάνει το μεγάλο come back μέσω του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Πάντως είναι από τους παίκτες που δεν βγαίνουν τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο με ποδοσφαιρική φαντασία δηλαδή. Αυτό το Βίντεο βέβαια δεν δείχνει καθόλου την δυνατότητα του παίκτη στα 1vs1 και την ταχύτητα την οποία έχει αλλά τον δείχνει να ξεμπουκώνει απέναντι στον συμπολίτη χα χα
. https://www.youtube.com/watch?v=tn5sTEvFQe4 ΤΙ ΛΕΤΕ?
Ενταξει κατα 90% εννοει τον Στοχ,αν μιλουσε για Βιερινια θα το εγραφε αλλιως.Αλλος ποιοτικος εξτρεμ δεν εχει περασει απο την ομαδα εδω και πολλα χρονια...Τωρα αν το ''εμας'' δεν πηγαινε στο οτι εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ,θα ειναι κανας Βαις η κανας Μπαρμποσα...
Ρε παιδιά αν όντως ξέρετε κάτι γιατί δε το λέτε δημοσίως και μας αφήνετε να καιγόμαστε έτσι;
- desperando
- Επικοινωνία:
Πέτρο το έβαλα το ουισκακι μου!!
Άντε ριξτο τωρα να γουστάρουμε. Γιατι οι περισσότεροι στο τοπικ αυτο πάμε για κατάθλιψη
Άντε ριξτο τωρα να γουστάρουμε. Γιατι οι περισσότεροι στο τοπικ αυτο πάμε για κατάθλιψη
- ace79grpaok