Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Σερβο κ μαικον απο λοκομοτίβα
Με τα μισά του γκαρι με τα αλλα μισά εναν παικταρα ακομα
Με τα μισά του γκαρι με τα αλλα μισά εναν παικταρα ακομα
- kataramenos5
Σ αυτη τη χωρα οπου ολοι ειναι καλυτεροι πρωθυπουργοι,προπονητες προεδροι και ΤΔ ολα μας φαινονται ευκολα κι απλα καθοτι εξω απ το χορό .Απο μεσα ομως δεν ειναι ετσι,παλευεις με οικονομικα ,νομικα,με μεγαλα αλλα κατα βαση ΠΑΙΔΙΑ,γυναικες παιδιων(Σορλεν),μανατζαρεους.Δεν ειναι ευκολο να τα φερεις ολα βολτα με τον καλυτερο τροπο και να πετυχαινεις παντα το ιδανικο.Ακομα κι εμεις που "κοβει το ματι μας"
ψιλοπαλτο τον βγαλαμε περσι τον Γκαρυ.Ποιος το περιμενε περσι οτι θα γινοταν αναντικατασταστος?Ποιος το περιμενε για το Βιειρινια?Που φταιει η ΠΑΕ στο θεμα ρητρα και στο οτι ο παικτης θελει να φυγει?
Το ποιος θα ερθει ποιος θα φυγει,αν ειναι πουλεν αν δεν ειναι δεν εχει τοση σημασια.Μην βλεπετε μονο τη μαυρη πλευρα καθε ζητηματος και τρελαινεστε.Σημασια εχει οτι η ομαδα δειχνει να μεγαλωνει σα μεγεθος χρονο με το χρονο και να ξεπερναει παικτες οπως ο Τζιολης ,ο Κλαους ,ο Κατσε.Το ιδιο θα γινει με τον Γκαρυ.Ας το παρουμε λιγο πιο ΧΑΛΑΡΑ κι ας απολαυσουμε το ταξιδι .

Το ποιος θα ερθει ποιος θα φυγει,αν ειναι πουλεν αν δεν ειναι δεν εχει τοση σημασια.Μην βλεπετε μονο τη μαυρη πλευρα καθε ζητηματος και τρελαινεστε.Σημασια εχει οτι η ομαδα δειχνει να μεγαλωνει σα μεγεθος χρονο με το χρονο και να ξεπερναει παικτες οπως ο Τζιολης ,ο Κλαους ,ο Κατσε.Το ιδιο θα γινει με τον Γκαρυ.Ας το παρουμε λιγο πιο ΧΑΛΑΡΑ κι ας απολαυσουμε το ταξιδι .
Διαβαζωντας τα αλλα σαιτ,οπως πχ ιν ΠΑΟΚ,ΣΔΝΑ,ΓΚΑΖΕΤΑ, βλεπω με λυπη ότι υπαρχουν πολύ,μα παρα πολύ ασχημα σχολια για την ομαδα την παε κ τον Σαββιδη.Το κλιμα είναι πολύ ασχημο και για αυτό θεωρω ότι εμεις εδώ ειμαστε υποχρεωμένοι,κατα καποιο τροπο, και πρεπει να κρατησουμε οσο πιο καλο μπορούμε το επιπεδο του φορουμ.Το οποιο πιστευω ότι το κανουμε σε μεγαλο βαθμο.
Υπαρχει κοσμος που θελει να ενημερωθει σωστα,να διαβασει διαφορετικες αποψεις από ΠΑΟΚτσηδες,χωρις κραυγες
κ αφορισμούς.
Δε το βρισκω λογικο πριν την εναρξη της μεταγραφικης περιοδου σχεδόν,χωρις καμια ανακοινωση από τη παε,λιγο πριν τη μεγαλυτερη σε λεφτα, ισως πωληση παιχτη μας να κραζουν ολοι στα σαιτ.
Να το πω και από άλλη οπτικη,ειναι ευκαιρια για τον κοσμο να καταλαβει τις διαφορες στα σαιτ που ενημερώνεται,αλλα και σχηματισει πιο καλη αποψη για το τι γινεται.
Υπαρχει κοσμος που θελει να ενημερωθει σωστα,να διαβασει διαφορετικες αποψεις από ΠΑΟΚτσηδες,χωρις κραυγες
κ αφορισμούς.
Δε το βρισκω λογικο πριν την εναρξη της μεταγραφικης περιοδου σχεδόν,χωρις καμια ανακοινωση από τη παε,λιγο πριν τη μεγαλυτερη σε λεφτα, ισως πωληση παιχτη μας να κραζουν ολοι στα σαιτ.
Να το πω και από άλλη οπτικη,ειναι ευκαιρια για τον κοσμο να καταλαβει τις διαφορες στα σαιτ που ενημερώνεται,αλλα και σχηματισει πιο καλη αποψη για το τι γινεται.
Καποιος ανεφερε παραπανω πως τα τελευταια χρονια μας παιρνουν τους καλους μας παιχτες ευκολα ενω παλαιοτερα δεν συνεβαινε αυτο...
Ο κυριοτερος λογος ειναι πψς παλια ειχαμε καλους παιχτες αλλα σε αντιεμπορικες ηλικιες. Οταν το εξτρεμ σου ειναι 32 (κονσεισαο) το αμ. χαφ σου 32 (γκαρσια) ο αμυντικος σου 31 (κοντρερας) και το μπακ σου 33 (λινο) τοτε οσο παιχταραδες και να ειναι κανενας δεμ θα τους παρει...
εναν βιειρινια ειχαμε και μας τον πηραν για ενα κομματι ψωμι.
Προ Ιβαν δεν θα ερχοταν ταλαντουχος ξενος παιχτης ηλικιας 22-26 ουτε για πλακα!δεν επειθες!
Πλεον οι καλυτεροι σου παιχτες ειναι σε ιδανικες ηλικιες για τις μεγαλες ομαδες του εξωτερικου... 25 αρηδες εχουν δλδ 2-3 χρονια να προσφερουν και προοπτικη να κανουν και ακομη μια καλη μεταγραφη!
Το μονο λαθος της ΠΑΕ ειναι π δεν προεβλεψε κατι τετοιο να εχει ηδη αλλα 2-3 εξτρεμ ταλεντακια σε ηλικιες 19-22 για να αντικαταστησεις τον καθε γκαρυ!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο κυριοτερος λογος ειναι πψς παλια ειχαμε καλους παιχτες αλλα σε αντιεμπορικες ηλικιες. Οταν το εξτρεμ σου ειναι 32 (κονσεισαο) το αμ. χαφ σου 32 (γκαρσια) ο αμυντικος σου 31 (κοντρερας) και το μπακ σου 33 (λινο) τοτε οσο παιχταραδες και να ειναι κανενας δεμ θα τους παρει...
εναν βιειρινια ειχαμε και μας τον πηραν για ενα κομματι ψωμι.
Προ Ιβαν δεν θα ερχοταν ταλαντουχος ξενος παιχτης ηλικιας 22-26 ουτε για πλακα!δεν επειθες!
Πλεον οι καλυτεροι σου παιχτες ειναι σε ιδανικες ηλικιες για τις μεγαλες ομαδες του εξωτερικου... 25 αρηδες εχουν δλδ 2-3 χρονια να προσφερουν και προοπτικη να κανουν και ακομη μια καλη μεταγραφη!
Το μονο λαθος της ΠΑΕ ειναι π δεν προεβλεψε κατι τετοιο να εχει ηδη αλλα 2-3 εξτρεμ ταλεντακια σε ηλικιες 19-22 για να αντικαταστησεις τον καθε γκαρυ!
Κατ, Gospi και Νασσος είστε πολύ λογικοί για το κλίμα που επικρατεί ακόμα κι εδώ μέσα. Οι κραυγές υπερισχύουν.
ΥΓ. Gospi : Μυστακίδης, ΔεληγιάννΊδης, Ματθαίου, Τζοβάρας. Στην ανάγκη Γιανούλης και επιστροφή Κάκο. Όλα αυτά αν δεν βρεις άμεσα αντικαταστάτη.
ΥΓ. Gospi : Μυστακίδης, ΔεληγιάννΊδης, Ματθαίου, Τζοβάρας. Στην ανάγκη Γιανούλης και επιστροφή Κάκο. Όλα αυτά αν δεν βρεις άμεσα αντικαταστάτη.
-
Η αλήθεια είναι όταν διάβασα κάπου πρόταση για Γκάρι, λέω θα είναι απο Ισπανία η Ιταλία η τέλος πάντων σε καποιο μεγαλο πρωτάθλημα η τουλάχιστον καμια Ρωσία η Βέλγιο.. Και μπαίνω και διαβάζω για γαλατασαραι και τουρκικό πρωτάθλημα.. Ε λέω εντάξει μαλακιες σιγά μην παει.. Εδώ επαιζε πριμερα, θα παει Τουρκία να παίξει μπάλα? Και διαβάζω μετα οτι πίεζει να παει κιόλας.. Ο Χριστός και η μάνα του.. Γελανε και τα πλακάκια της τούμπας Γκάρι.. Ειλικρινά.. Ειμαι εντελώς αντιθετος στις πωλησεις παικτών κορμού..οτιδήποτε λιγοτερο απο ρήτρα είναι πολύ κακό.. Ουτε μισό ευρώ κάτω και αν θέλουν.. Περιμένω "σφήνα" κάποιας ομάδας,καταππροτίμηση κινεζικής..
kostas54 ο μυστακιδης δυστυχως δεν με εχει πεισει οτι μπορει να προσφερει ουσιαστικα και με διαρκεια... δεν ξερω αν καλα καλα ειναι εξτρεμ το παλικαρι!
Οι υπολοιποι ειναι πολυ μικροι για να μπουν σε συνθηκες αγωνων με πιεση και αγχος... επρεπε να υπαρχει τουλαχιστον ενας 22-23 εξτρεμ στην ομαδα οπως ηταν ο βιειρινια την πρωτη του χρονια... αγουρος παιχτικα αλλα με προοπτικες!
Οι υπολοιποι ειναι πολυ μικροι για να μπουν σε συνθηκες αγωνων με πιεση και αγχος... επρεπε να υπαρχει τουλαχιστον ενας 22-23 εξτρεμ στην ομαδα οπως ηταν ο βιειρινια την πρωτη του χρονια... αγουρος παιχτικα αλλα με προοπτικες!
Επιτέλους και οι μικροί στα δύσκολα.
ΔεληγιάννΊδης 20, Γιαννούλης που έπαιζε και εξτρέμ 21.
ΔεληγιάννΊδης 20, Γιαννούλης που έπαιζε και εξτρέμ 21.
Καλά τα λες ρε συ kat σε γενικές γραμμές, δεν έχω τίποτα μεγάλες αντιρρήσεις επί αυτών...kataramenos5 έγραψε:Σ αυτη τη χωρα οπου ολοι ειναι καλυτεροι πρωθυπουργοι,προπονητες προεδροι και ΤΔ ολα μας φαινονται ευκολα κι απλα καθοτι εξω απ το χορό .Απο μεσα ομως δεν ειναι ετσι,παλευεις με οικονομικα ,νομικα,με μεγαλα αλλα κατα βαση ΠΑΙΔΙΑ,γυναικες παιδιων(Σορλεν),μανατζαρεους.Δεν ειναι ευκολο να τα φερεις ολα βολτα με τον καλυτερο τροπο και να πετυχαινεις παντα το ιδανικο.Ακομα κι εμεις που "κοβει το ματι μας"ψιλοπαλτο τον βγαλαμε περσι τον Γκαρυ.Ποιος το περιμενε περσι οτι θα γινοταν αναντικατασταστος?Ποιος το περιμενε για το Βιειρινια?Που φταιει η ΠΑΕ στο θεμα ρητρα και στο οτι ο παικτης θελει να φυγει?
Το signature σου όμως, μην ξεχνάς ότι, πάνω σε κάτι τέτοιες κωλοστιγμές τρέλας-απογοήτευσης το άλλαξες, κάνοντας το αυτό που είναι τώρα, κάνω λάθος???
Υ.Γ. "Είναι αυτή η γ@μημένη η στιγμή του ντε-ζα-βου που βλέπεις να ρχεται και σου λιώνει τον εγκέφαλο..."!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 02 Ιαν 2017, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κανονικα kostas54 θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου!Ελα ομως π εχουμε τα σημαντικα παιχνιδια με σαλκε και με τρομαζει η ιδεα να παω με εξτρεμ καποιον απο αυτους!
Εν τω μεταξυ δεν εχω καταλαβει γτ γυρναμε ολπυς τους παιχτες στα μπακ?δλδ τοσα πολλα εξτρεμ εχει η ομαδα στις ακαδημιες και βαζει τους θεωρητικα πιο ταλαντουχους στα μπακ?Δεληγιαννιδης και Γιαννουλης...
Εν τω μεταξυ δεν εχω καταλαβει γτ γυρναμε ολπυς τους παιχτες στα μπακ?δλδ τοσα πολλα εξτρεμ εχει η ομαδα στις ακαδημιες και βαζει τους θεωρητικα πιο ταλαντουχους στα μπακ?Δεληγιαννιδης και Γιαννουλης...
KOSTAS54 πιστευω ότι ειμαστε το πιο σοβαρο σαιτ,αφου υπαρχουν θεσεις κ αποψεις με επιχειρηματα,λογο κ αντιλογο,αλλα βασικα με τα μονιμα τοπικς για όλα τα θεματα, υπαρχουν οι θεσεις από την αρχη μεχρι το σημερα,και όχι μονο αποψεις της ημερας η του θεματος της εβδομάδας.KOSTAS54 έγραψε:Κατ και Νασσος είστε πολύ λογικοί για το κλίμα που επικρατεί ακόμα κι εδώ μέσα. Οι κραυγές υπερισχύουν.
Αυτό το σαιτ εχει κατά τη γνωμη μου ένα μαγικο τροπο να αυτοπροστατευεται και να αυτοκαθαριζεται,ενω δεν εχει,η αν εχει,εχει ελαχιστους αλλοθρησκους,και για πολύ λιγο χρονο.Ακομα και το επιπεδο του τρολαρισματος είναι πολύ καλο,και εάν μου το επιτρεπει,χωρις παρεξηγηση,θα εφερνα σα παράδειγμα τον Μανιακο,που είναι κατά βαση Μανιακος με αποψη,και όχι σκετος Μανιακος.
Τελος και πολύ βασικο θα ελεγα ότι είναι το ότι δεν γραφουν,ανοιγουν τοπικ, ΑΡΔ, αλλα οπαδοι της ομαδας.
Το σαιτ είναι και αναλογο της ομαδας.Οπως παει προς τα πανω η ομαδα,ετσι παει και το σαιτ,και ο κοσμος βασικα που συμετεχει και διαβαζει το φορουμ.
Οι δε κραυγες, είναι αλλου τυπου αυτες που εχουν να κανουν κατά κυριο λογο με τις σχεσεις μεταξυ μας,και αλλου τυπου καθαρα για θεματα της ομαδας.
Καλησπερα και καλή χρονια με υγεια σε όλα τα αδέρφια και τις οικογένειες τους ...
Έλειπα και μπήκα να διαβάσω τις εξελίξεις και απογοητευτικά παλι ...
Κυρίως απο πολλούς απο εμάς οι οποίοι παλι ασχολούνται με τα οικονομικά, με τους Τζαβελες και τα χρήματα που θα πληρώσει η ΠΑΕ, με τα λογιστικά κλπ.
Εγώ θα επιμείνω στις σκέψεις μου όλο τον τελευταίο καιρό για την ομαδα.
Μπήκε η πρώτη ημέρα του χρονου και αντί να έχουμε κάποιο νέο στην διόρθωση των κενών της ομάδας με παιχταράδες που θα έρθουν άμεσα και θα προσαρμοστούν με την ομαδα μας φεύγει ο καλύτερος παιχτης της ομάδας τελευταια (το οτι ο Γκαρι ειναι ο καλύτερος παιχτης μας δείχνει και το επίπεδο μας) ...
πρώτον στα παπαρια μου ο Γκαρι και το αν θα φύγει με 4 και 5 μυρια. Ο Μακ ειναι καλύτερος και πιο ακριβός παιχτης και έφυγε με λιγότερα. Το θεμα ειναι οτι ενώ χρειαζόμαστε και άλλους καλούς και μαλιστα πολυ καλύτερους παίχτες εμείς μένουμε ρεστοι και δίνουμε δικαιώματα σε όλο τον συρφετό που εχθρευετε τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα ανεξέλεγκτα ...
Δεύτερον ... μόνο επικοινωνιακά να δούμε το θεμα, εκεί που πήγαμε λιγο να σηκώσουμε κεφάλι ...πάρε παλι την καρπαζιά ... καλα ρε μάγκες ... γιατι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά τα απλά θέματα που εχει το ποδόσφαιρο ? Ο Ζαγορ σε αυτά παρα τις άλλες μαλακιες ήταν σούπερ ... και δεν εχει βγάλει λύκειο ...και χωρις φράγκα.
Τρίτον αυτή η ιστορία με τους ξένους που παίρνουμε και τους κάνουμε τριετή συμβόλαια, δεν ξέρω ποίου ιδέα ειναι ? Ο Βαρέλα πχ δώσαμε και φράγκα και του έγινε 3ετες ... αυτός παλι καλα που ειναι μεγαλουτσικος ... ο Γκαρι, ο Μακ, ο Τσιμι, όλοι παίχτες που τους πίστευες και χωρις μεγάλους μισθούς για ποιο λόγο δεν υπέγραψαν 3ετη ? Και αν φοβόσουν γιατι δεν τους κανεις ανανέωση στην πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αλλα κάποια πράγματα δεν κολλάνε ...
Τέλος πάντων, όσο το μελετάω μετα παρασύρομαι και εγώ στα διοικητικά ... μεγια σου και χαρά σου πρόεδρε όλες οι κινήσεις που αφορούν φράγκα, συμβόλαια και λοιπές διοικητικές επιλογές.
Σε παρακαλώ
Πρώτον μιλά στον κόσμο και μην αφήνεις να μιλάνε εν ονόματι σου λαμόγια ΑΡΔ
Δεύτερον πρώτα φέρνουμε παίχτες και μετα πουλάμε ... μην παίζετε με την τρέλα του ΠΑΟΚΤΣΗ. αφού ξέρετε οτι άρρωστοι σαν εμάς δεν υπάρχουν ...
Τρίτον για να μην ξεχνιόμαστε ... θελουμε 3-4 παιχταραδες να μπαίνουν μεσα και να τρίζουν τα τσιμέντα ... τα διαφορα γατάκια δεν θελουμε να βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα ... μόνο οι παιχταραδες
Έλειπα και μπήκα να διαβάσω τις εξελίξεις και απογοητευτικά παλι ...
Κυρίως απο πολλούς απο εμάς οι οποίοι παλι ασχολούνται με τα οικονομικά, με τους Τζαβελες και τα χρήματα που θα πληρώσει η ΠΑΕ, με τα λογιστικά κλπ.
Εγώ θα επιμείνω στις σκέψεις μου όλο τον τελευταίο καιρό για την ομαδα.
Μπήκε η πρώτη ημέρα του χρονου και αντί να έχουμε κάποιο νέο στην διόρθωση των κενών της ομάδας με παιχταράδες που θα έρθουν άμεσα και θα προσαρμοστούν με την ομαδα μας φεύγει ο καλύτερος παιχτης της ομάδας τελευταια (το οτι ο Γκαρι ειναι ο καλύτερος παιχτης μας δείχνει και το επίπεδο μας) ...
πρώτον στα παπαρια μου ο Γκαρι και το αν θα φύγει με 4 και 5 μυρια. Ο Μακ ειναι καλύτερος και πιο ακριβός παιχτης και έφυγε με λιγότερα. Το θεμα ειναι οτι ενώ χρειαζόμαστε και άλλους καλούς και μαλιστα πολυ καλύτερους παίχτες εμείς μένουμε ρεστοι και δίνουμε δικαιώματα σε όλο τον συρφετό που εχθρευετε τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα ανεξέλεγκτα ...
Δεύτερον ... μόνο επικοινωνιακά να δούμε το θεμα, εκεί που πήγαμε λιγο να σηκώσουμε κεφάλι ...πάρε παλι την καρπαζιά ... καλα ρε μάγκες ... γιατι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά τα απλά θέματα που εχει το ποδόσφαιρο ? Ο Ζαγορ σε αυτά παρα τις άλλες μαλακιες ήταν σούπερ ... και δεν εχει βγάλει λύκειο ...και χωρις φράγκα.
Τρίτον αυτή η ιστορία με τους ξένους που παίρνουμε και τους κάνουμε τριετή συμβόλαια, δεν ξέρω ποίου ιδέα ειναι ? Ο Βαρέλα πχ δώσαμε και φράγκα και του έγινε 3ετες ... αυτός παλι καλα που ειναι μεγαλουτσικος ... ο Γκαρι, ο Μακ, ο Τσιμι, όλοι παίχτες που τους πίστευες και χωρις μεγάλους μισθούς για ποιο λόγο δεν υπέγραψαν 3ετη ? Και αν φοβόσουν γιατι δεν τους κανεις ανανέωση στην πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αλλα κάποια πράγματα δεν κολλάνε ...
Τέλος πάντων, όσο το μελετάω μετα παρασύρομαι και εγώ στα διοικητικά ... μεγια σου και χαρά σου πρόεδρε όλες οι κινήσεις που αφορούν φράγκα, συμβόλαια και λοιπές διοικητικές επιλογές.
Σε παρακαλώ
Πρώτον μιλά στον κόσμο και μην αφήνεις να μιλάνε εν ονόματι σου λαμόγια ΑΡΔ
Δεύτερον πρώτα φέρνουμε παίχτες και μετα πουλάμε ... μην παίζετε με την τρέλα του ΠΑΟΚΤΣΗ. αφού ξέρετε οτι άρρωστοι σαν εμάς δεν υπάρχουν ...
Τρίτον για να μην ξεχνιόμαστε ... θελουμε 3-4 παιχταραδες να μπαίνουν μεσα και να τρίζουν τα τσιμέντα ... τα διαφορα γατάκια δεν θελουμε να βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα ... μόνο οι παιχταραδες
-
Το να πουλάς και να αγοράζεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι κάτι σύνηθες.
Αρκεί να υπάρχει ένας σταθερός κορμός .
Που η απώλεια κάποιου,θα αναπληρωθεί επάξια χωρίς να διαταραχθεί η ισορροπία του συνόλου.
Στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, έχουν πουληθεί όλα τα φιλέτα,τα μεγαλύτερα περουσιακά του στοιχεία χωρίς να έχουν αναπληρωθεί, ή να έχουν αναπληρωθεί μερικώς.
Αυτό δε δημιουργεί προοπτική ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει,αλλά κάποιας που χαρακτηρίζεται απο αστάθεια & έλλειψη σταθερότητας ως προς την επίτευξη υψηλών στόχων.
Η περίπτωση Ροντρίγκεζ, έρχεται σε μια περίοδο που ξεκάθαρα δε μπορείς να τον αντικαταστήσεις. Ερχονται και πολύ κρίσιμα παιχνίδια.Ο παίκτης είναι στα καλύτερα του. Μιλάμε για τον κορυφαίο σου παίκτη μαζί με Μάτος.
Ας ελπίσουμε να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα με βελτιωμένη πρόταση,ή αν φύγει,να είναι το καλοκαίρι αρκεί να φέρεις παικταρά.
Τώρα μόνο ζημιά θα προκληθεί.
Λόγια από έναν παλιό γνωστό. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω
Αρκεί να υπάρχει ένας σταθερός κορμός .
Που η απώλεια κάποιου,θα αναπληρωθεί επάξια χωρίς να διαταραχθεί η ισορροπία του συνόλου.
Στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, έχουν πουληθεί όλα τα φιλέτα,τα μεγαλύτερα περουσιακά του στοιχεία χωρίς να έχουν αναπληρωθεί, ή να έχουν αναπληρωθεί μερικώς.
Αυτό δε δημιουργεί προοπτική ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει,αλλά κάποιας που χαρακτηρίζεται απο αστάθεια & έλλειψη σταθερότητας ως προς την επίτευξη υψηλών στόχων.
Η περίπτωση Ροντρίγκεζ, έρχεται σε μια περίοδο που ξεκάθαρα δε μπορείς να τον αντικαταστήσεις. Ερχονται και πολύ κρίσιμα παιχνίδια.Ο παίκτης είναι στα καλύτερα του. Μιλάμε για τον κορυφαίο σου παίκτη μαζί με Μάτος.
Ας ελπίσουμε να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα με βελτιωμένη πρόταση,ή αν φύγει,να είναι το καλοκαίρι αρκεί να φέρεις παικταρά.
Τώρα μόνο ζημιά θα προκληθεί.
Λόγια από έναν παλιό γνωστό. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω
tad για το θεμα με την διαρκεια των συμβολαιων π αναφερεις... δεν μπορεις να πεισεις εναν ξενο ταλαντουχο παιχτη να υπογραψει μεγαλης διαρκειας συμβολαιο... εισαι ενα απαξιωμενο πρωταθλημα. Ο εκαστοτε παιχτης σε βλεπει σαν σκαλοπατι. Αν υπογραψει μεγαλης διαρκειας συμβολαιο ξερει οτι δυσκολα θα παρει μεταγραφη για καλυτερο πρωταθλημα.
Οσο για το θεμα των πωλησεων ο ζαγορακης επαιξε με μεταγραφες παιχτων ηλικιακα ανω των 30... δλδ με παιχτες π δεν εχουν ιδιαιτερη εμπορικοτητα αναφορικα με τις μεγαλες ευρωπαικες ομαδες!
Οσο για το θεμα των πωλησεων ο ζαγορακης επαιξε με μεταγραφες παιχτων ηλικιακα ανω των 30... δλδ με παιχτες π δεν εχουν ιδιαιτερη εμπορικοτητα αναφορικα με τις μεγαλες ευρωπαικες ομαδες!
Να κανω μια υποθεση κ μια υποθετικη ερωτηση.
Ας πουμε ότι εγινε σχεδιασμος για φορ,8ρη,και εξτρεμ,και ότι σε λιγες μερες θα είναι εδώ.
Αν ερθουν προτασεις στις ρητρες τους για Καμπος,Ματος,Μπισεσβαρ,Τσιμιροτ,Κανιας κ Κρεσπο,τι πρεπει να κανει η παε?
Ας πουμε ότι εγινε σχεδιασμος για φορ,8ρη,και εξτρεμ,και ότι σε λιγες μερες θα είναι εδώ.
Αν ερθουν προτασεις στις ρητρες τους για Καμπος,Ματος,Μπισεσβαρ,Τσιμιροτ,Κανιας κ Κρεσπο,τι πρεπει να κανει η παε?