Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- Freedom_Eagle
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Κάποιες παρατηρήσεις:
i) Η ομάδα βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο σε μια μεταγραφική διαπραγμάτευση.
O ΠΑΟΚ για τον Γκάρυ ήταν ένα σκαλοπάτι ανέλιξης στην -πρώιμη- καριέρα του, ενώ ο Γκάρυ για τον ΠΑΟΚ ήταν παίκτης "επένδυση προς υπεραξία". Τίμια και θεμιτή συμφωνία. Τα προβλήματα στη συνεργασία παρουσιάζονται όταν α)ο παίκτης βρει ομάδα από υψηλότερο σκαλοπάτι ή β)η ομάδα βρει υψηλότερο δείκτη υπεραξίας σε άλλο παίκτη. Δυστυχώς, η πραγματικότητα δείχνει πως το (α) είναι πιο εύκολο να συμβεί στον ΠΑΟΚ από το (β).
ii) Τέτοιου είδους συμφωνίες είναι επικερδείς και για τις 2 πλευρές στο βαθμό που δεν υπάρχει εξάρτηση της μιας πλευράς από την άλλη. Δυστυχώς, στην τωρινή συγκυρία (Ιανουάριο μήνα) ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον Γκάρυ πολύ περισσότερο απ' ότι ο Γκάρυ τον ΠΑΟΚ.
Από τη στιγμή που ο παίκτης δείχνει ρητά πως δεν θέλει να βρίσκεται εδώ, εξασθενεί άμεσα η διαπραγματευτική δύναμη της ομάδας. Πρέπει το συμβάν να γίνει μάθημα διαχείρισης κρίσεων στο μέλλον, αλλιώς θα είμαστε αιώνιο φυτώριο.
Εδώ θα φανούν πολλά στο τι βλέψεις έχει η διοίκηση για την ομάδα. Πιθανότερο σενάριο βλέπω να κλείνει στη ρήτρα με τη μορφή μπόνους (3+1). Ίδωμεν.
i) Η ομάδα βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο σε μια μεταγραφική διαπραγμάτευση.
O ΠΑΟΚ για τον Γκάρυ ήταν ένα σκαλοπάτι ανέλιξης στην -πρώιμη- καριέρα του, ενώ ο Γκάρυ για τον ΠΑΟΚ ήταν παίκτης "επένδυση προς υπεραξία". Τίμια και θεμιτή συμφωνία. Τα προβλήματα στη συνεργασία παρουσιάζονται όταν α)ο παίκτης βρει ομάδα από υψηλότερο σκαλοπάτι ή β)η ομάδα βρει υψηλότερο δείκτη υπεραξίας σε άλλο παίκτη. Δυστυχώς, η πραγματικότητα δείχνει πως το (α) είναι πιο εύκολο να συμβεί στον ΠΑΟΚ από το (β).
ii) Τέτοιου είδους συμφωνίες είναι επικερδείς και για τις 2 πλευρές στο βαθμό που δεν υπάρχει εξάρτηση της μιας πλευράς από την άλλη. Δυστυχώς, στην τωρινή συγκυρία (Ιανουάριο μήνα) ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον Γκάρυ πολύ περισσότερο απ' ότι ο Γκάρυ τον ΠΑΟΚ.
Από τη στιγμή που ο παίκτης δείχνει ρητά πως δεν θέλει να βρίσκεται εδώ, εξασθενεί άμεσα η διαπραγματευτική δύναμη της ομάδας. Πρέπει το συμβάν να γίνει μάθημα διαχείρισης κρίσεων στο μέλλον, αλλιώς θα είμαστε αιώνιο φυτώριο.
Εδώ θα φανούν πολλά στο τι βλέψεις έχει η διοίκηση για την ομάδα. Πιθανότερο σενάριο βλέπω να κλείνει στη ρήτρα με τη μορφή μπόνους (3+1). Ίδωμεν.
εγω πάλι νόμιζα ότι τα χαμηλά κοινωνικά στρωματα υποστηριζαν την μπεσίκτας...pilotos έγραψε:In a 2011 poll 1.4 million Turks were asked for the team that they support in Turkey by bilyoner.com, the results ended with Galatasaray scoring 35% of the votes while Fenerbahçe scored 34% making up almost seven tenths of the fans.BlackBlockAttack έγραψε:Λαοφιλεστερη ομαδα στη Τουρκια ειναι η Φενερ μακραν μετα Γαλατα και Μπεσικτας αλλα εχει μεινει πισω αγωνιστικα και οικονομικα
Διαφωνώ αδερφέ. Στην πράξη αν το δεις, την γαλατά την υποστηρίζει ο λαός... Την φενερ, μεσαία τάξη και πάνω, αν κάνεις μια δημοσκόπηση στα δρομάκια της Πόλης...
Οι ρωμιοι της Πόλης, είναι βέβαια 90% φενερ, για άλλους λόγους.
SM-G935F
Paokovie, ρίχνουμε ζαριά και φέρνουμε ντορτια2...
Ετιεν, ελάχιστοι είναι Μπεσικτας σε σχέση με τους άλλους 2. Βασικά είναι περιορισμενοι σε μια γειτονιά αυτοί, της Μπεσικτας.
Κι απορώ πως μερικοί ( επειδή βλέπουν τα χρώματα), θεωρούν ότι έχουμε κάτι κοινό με αυτούς...
SM-G935F
Ετιεν, ελάχιστοι είναι Μπεσικτας σε σχέση με τους άλλους 2. Βασικά είναι περιορισμενοι σε μια γειτονιά αυτοί, της Μπεσικτας.
Κι απορώ πως μερικοί ( επειδή βλέπουν τα χρώματα), θεωρούν ότι έχουμε κάτι κοινό με αυτούς...
SM-G935F
- ilovegame27
makispaspartou έγραψε:Πάντως θα ήταν πιο ωραίο να μείνουμε on topic.. Μιας και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εχει πολλά λαγωνικά και τσακάλια θα ήθελα να γράψουν πιθανούς αντικαταστάτες ή πιθανές πληροφορίες για αντικαταστάτες που ακούγονται..
Ρεπορτάζ λοιπόν και scouting..
Ας αφήσουμε τον Μίχελ με τα της μεταγραφής.
Gonzalo Pity Martinez της Ρίβερ βασικό αριστερό εξτρέμ και επίσης δέκαρι μεγάλο ταλέντο
-
Νομίζω ότι κάποιος αδερφός εδώ , αν δεν κάνω λάθος ο Omerta, άφησε να εννοηθεί ότι η συζήτηση η καλή γίνεται για box to box 8...
- PaokPatraG4
Αδερφέ μου δυστυχώς το θέμα του Τζαβέλλα είναι πιο πολύπλοκο και δεν έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο...Εάν δει ότι στις προπονήσεις υπάρχει δόλος από το προπονητικό τιμ και γενικά διαφορετική αντιμετώπιση από την ΠΑΕ μας κυνηγάει για πλάκα....Αυτός δυστυχώς το βλέπω να μας κυνήγησει όσο δεν πάει όπως ο Μουρίνιο ΓΔ....Γενικά διοικητικά είμαστε πίσω λόγο του συγκεντρωτισμού των αποφάσεων στον Ιβάν....Δεν λέω ότι αυτό είναι λάθος γιατί έτσι έχει μάθει να διοικεί τις επιχειρήσεις του( κακά τα ψέμματα και ο ΠΑΟΚ που τόσο αγαπάμε είναι και αυτός μία επιχείρηση) απλά αυτός ο συγκεντρωτισμός επιβάλλει να είσαι κοντά στην ομάδα και να παίρνεις αποφάσεις να βλέπεις την λειτουργία της και αυτό ο Ιβάν δυστυχώς δεν μπορεί να το κάνει....Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουμε κλείσει ήδη παίχτες σε φορ και 8αρο10αρι και εάν μπορούσαμε να κλείσουμε και Βιειρινια θα ήταν το απόλυτο καλο για την μεταγραφική περίοδο αυτή....Ηδωμεν ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά....makispaspartou έγραψε:PaokPatraG4 έγραψε:Χωρίς να θέλω να γκρινιαξω μετά και από τα σήριαλ με τον mvp και τωρα με τον Γκάρυ βλέπω τον μεταγραφικό σχεδιασμό να πηγαίνει περίπατο....Εκεί που θέλαμε τουλάχιστον φορ και box to box χαφ τώρα θέλουμε κ εξτρέμ συν τα 2 μύρια του mvp....Πιάσε το αυγό και κουρευτο δηλαδή....
Συμφωνώ εκτός από το κομμάτι του Τζαβέλλα. Αυτός να φύγει μόνο αν φέρει πρόταση. Αλλιώς προπόνηση και εκτός πλάνων. Ας πάρει τα 2 εκ σε βάθος τετραετίας αλλά συνάμα να σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Τί θα σε κάνει;;;
Εφόσον πληρώνεται, ούτε μια μάντρα δεν μπορεί να σου κλάσει ο MVP.
Που είναι η πρόταση που θα είχε από πολλές ομάδες ρε αρδ και έπρεπε να κάνει ανανέωση;
SM-G935F
Εφόσον πληρώνεται, ούτε μια μάντρα δεν μπορεί να σου κλάσει ο MVP.
Που είναι η πρόταση που θα είχε από πολλές ομάδες ρε αρδ και έπρεπε να κάνει ανανέωση;
SM-G935F
- PaokPatraG4
Προς το παρόν είναι αναγκασμένος ο Ιβιτς να τον έχει στις προπονήσεις....Και δεν το βλέπω προς το παρόν να πολύ καίγεται για μεταγραφή στο εξωτερικό....Οπότε αμανατι 3 χρόνια τον βλέπω....
εγω για τρόλια θα τον έπαιρνα αποστολή καθε αγωνιστική και θα τον έκοβα απο 18αδα την τελευταία στιγμή οπως παντα αποκλείουν δυο παιχτες
τι θα σε κανει ρε φιλος νομικά αν συμμετέχει κανονικά στην ομαδα αλλα δεν παιζει
αν ειναι ετσι θα μας γμησει και ο κοροβεσης με τον πουγγουρα
πολλοί κολκα διαβάζετε μερικοί τελικα
τι θα σε κανει ρε φιλος νομικά αν συμμετέχει κανονικά στην ομαδα αλλα δεν παιζει
αν ειναι ετσι θα μας γμησει και ο κοροβεσης με τον πουγγουρα
πολλοί κολκα διαβάζετε μερικοί τελικα
Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί. Δυστυχώς ο Ίβιτς δεν λειτούργησε έξυπνα.
- PaokPatraG4
Δεν διαβάζω ούτε κόλκα ούτε πολκα αδερφέ...Και ευτυχώς δεν ακουω ραδιοφωνατζηδες ΑΡΔ ούτε τους ξέρω καν....Εμείς εδώ στην επαρχία αδερφε προσωπικά εγώ τουλάχιστον δεν επηρεάζομαι από ΑΡΔ....Απλά την άποψη μου λέω για τον mvp που προσωπικά δεν μου καθόταν ποτέ καλά ο χαρακτήρας του...απλα ελπίζω και θέλω να έχει αίσιο τέλος για την ομάδα και αυτό το αγκάθι....
εσυ τον βλεπεις στο -14 γιατι βλεπεις την βαθμολογια της ΕΟapache 4 έγραψε:Ο καθένας έχει την άποψή του...Εμένα δεν μου αρέσει να είναι η ομάδα μου στο -14 σε 12 αγώνες...Αν είσαστε ικανοποιημένοι με την εικόνα της ομάδας στην μέση της βαθμολογίας να το πείτε...Εγώ τον ΠΑΟΚ τον θέλω να διεκδικεί το πρωτάθλημα...Τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη...Γκουερινο έγραψε:δεν υπαρχουν 11 εκ. τωρα πολυ απλα αντι να εχει βαλει 80 εχει βαλει 70.apache 4 έγραψε:Ακόμα μια χρονιά που είναι χαμένη..
Η ομάδα χρειάζεται επιθετικό, 2 εξτρέμ, ένα επιτελικό χαφ, ένα σέντερ μπακ, ένα αριστερό μπακ στα σίγουρα....
Ιανουάριο για να καλύψεις τόσες θέσεις με καλές επιλογές χρειάζεσαι πολλά χρήματα.Οπότε πάλι θα πάμε σε λύσεις ανάγκης...Και αυτό το λέω γιατί με τις πωλήσεις των Λούκας και Μακ (11εκ ευρώ) δεν πήρες παίκτες...
Υ.Γ. Τον Αφραγκούζο κοροϊδεύουμε, αλλά τον Μπεργκ τον έχει κρατήσει τόσα χρόνια...Δεν τον ξεπούλησε με την πρώτη πρόταση που του ήρθε...
![]()
![]()
Αν δεν σου αρεσει μπορεις να πας να σκασεις εσυ τα 70 να αγορασεις την ομαδα και να φερεις οχι τους 5 που λες αλλα 15 ξεκινωντας απο ροναλντο και μεσι μια κι εισαι πολυ ΠΑΟΚ και πολυ λαρτζ
![]()
![]()
εγω βλεπω οτι μου εχουν κλεψει 7 βαθμους με γαυρο βεροια ξανθη και ακομα κι αν αφαιρεσω τους 2 που πηρα απο αεκ με λαθος του διαιτητη θα ειχα +5 αρα 22.
κι αν αφαιρεσουμε κι απο γαυρο τους 9 που του εδωσε το συστημα με πανιωνιο ατρομητο ΠΑΟΚ παει κι αυτος 22.
ειμαι πρωτος δηλαδη παροτι ξεκινησα με -3 οποτε δυσαρεστημενος δεν ειμαι. κι αν συνεχισει η ομαδα στο 17 οπως εκλεισε το 16 θα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος
το πρωταθλημα δεν θα το διεκδικησεις απλα αλλα θα το παρεις. αυτο θα γινει ομως οταν αλλαξει το συστημα. αν ονειρευεσαι οτι θα φτιαξεις ομαδα που θα ριχνει 6 γκολ σε ολους και θα νικαει και το συστημα σε λαθος χωρα ζεις
ουτε η μπαρτσα δεν τα κανει αυτα
PaokPatraG4 έγραψε:Δεν διαβάζω ούτε κόλκα ούτε πολκα αδερφέ...Και ευτυχώς δεν ακουω ραδιοφωνατζηδες ΑΡΔ ούτε τους ξέρω καν....Εμείς εδώ στην επαρχία αδερφε προσωπικά εγώ τουλάχιστον δεν επηρεάζομαι από ΑΡΔ....Απλά την άποψη μου λέω για τον mvp που προσωπικά δεν μου καθόταν ποτέ καλά ο χαρακτήρας του...απλα ελπίζω και θέλω να έχει αίσιο τέλος για την ομάδα και αυτό το αγκάθι....
μην στραβώνεις για το κολκας
απλα ρωταω αν μας μπορεί να νας βλάψει ο τζαβ θα μπορούσε και ο κοροβεσης και ο πουγγουρας και ο χαρισης
αποκλείεται αυτοί οι τρεις να φτάσουν τις συμμετοχές του μβπ φέτος οποτε ποιο ειναι το προβλημα
αστον να φέρνει βόλτες στην προπόνηση πάρουν αποστολή απέκλεισε τον η και πάρουν 18αδα σιγα
- PaokPatraG4
Αδερφέ μου δεν στραβωνω με συνοπαδους για τους ΑΡΔ...Τους έχω γραμμένους...Απλά δεν θέλω όσο θα είναι στην ομάδα να δημιουργεί προβλήματα ο συγκεκριμένος....Δεν ξέρω με ποιον ή ποιους τρόπους απλά πρέπει κάπως να απαλλαγούμε από αυτόν όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο....Όσο για τους 3 δεν νομίζω να σκέφτονται όλοι σαν τον mvp και να θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ μας...Η συζήτηση αυτή γίνεται γιατί ίσως το αγκάθι με mvp και η φυγή Γκάρυ να χαλάσουν τον οποιοδήποτε μεταγραφικό σχεδιασμό υπήρχε....che4 έγραψε:PaokPatraG4 έγραψε:Δεν διαβάζω ούτε κόλκα ούτε πολκα αδερφέ...Και ευτυχώς δεν ακουω ραδιοφωνατζηδες ΑΡΔ ούτε τους ξέρω καν....Εμείς εδώ στην επαρχία αδερφε προσωπικά εγώ τουλάχιστον δεν επηρεάζομαι από ΑΡΔ....Απλά την άποψη μου λέω για τον mvp που προσωπικά δεν μου καθόταν ποτέ καλά ο χαρακτήρας του...απλα ελπίζω και θέλω να έχει αίσιο τέλος για την ομάδα και αυτό το αγκάθι....
μην στραβώνεις για το κολκας
απλα ρωταω αν μας μπορεί να νας βλάψει ο τζαβ θα μπορούσε και ο κοροβεσης και ο πουγγουρας και ο χαρισης
αποκλείεται αυτοί οι τρεις να φτάσουν τις συμμετοχές του μβπ φέτος οποτε ποιο ειναι το προβλημα
αστον να φέρνει βόλτες στην προπόνηση πάρουν αποστολή απέκλεισε τον η και πάρουν 18αδα σιγα
-
μαγκες βρηκα τον αντικαταστατη του ροντριγκες!!!http://www.transfermarkt.com/jonathan-c ... ler/347100
βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=1k14QpdX-WQ&t=160s
Εαν γινει η μεταγραφη του ροντριγκες και μας δωσουν 4εκ τοτε μπορουμε ανετα να τον παρουμε
βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=1k14QpdX-WQ&t=160s
Εαν γινει η μεταγραφη του ροντριγκες και μας δωσουν 4εκ τοτε μπορουμε ανετα να τον παρουμε