31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από goran 64 »

Μαθαίνω ρε συ @barlow4...Που σαι ακόμα? Σε λίγο καιρό θα πίνουμε μαζί και τσίπουρα με ευχαρίστηση... :? :roll:

Υ.Γ. Μόλις απαλλαγούμε απ τον ακατανόμαστο ("γιώργαρο" :x :twisted: ) κάνω ήδη την πρόταση για το εναρκτήριο... ;) :D
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ταμείο σε πάει ο Γκάρυ κουφαλίτσα... 8-)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μπα ρε σεις...Ποιο ταμείο??? Ομάδα ψάχνει για να φύγει και να μας φέρει και λεφτά από πάνω... :shock: :o
Μην το κακολογείτε το παιδί...Αφού σέβεται και εκτιμάει πολύ την οικογένεια Σαββίδη αφού... :x :twisted:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Ε, δεν έχει κανα ανηψιό ο Ιβάν που σβέρκο, ωμοπλάτη, και τραπεζοειδείς να είναι ένα και το αυτό, ενιαίο κομμάτι ρε παιδί μου λαίμαι, σαν μπουκαπόρτα ένα πράμα, να τον εκτιμήσει και αυτόν;

Να μείνει και κανα ψίχουλο για να δώσουμε κατιτίς παραπάνω στο Μυστακίδη, να του ανεβάσουμε τη ρήτρα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ε άμα δεν έχει ας βρει βρε Μπάνε μου...
Η Τσετσενία ναν καλά, εκεί που "φύονται" τέτοια βουνά και που η φτήνια τρώει τον παρά...
Εκτός κι άμα "δεν θέλει να λερώσει τα χέρια του"...
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ έτσι κι αλλιώς όμως φίλε...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Λερώσει - ξελερώσει δεν ξέρω, δικά του είναι. Αλλά σε ένα από τους πιο βρώμικους χώρους παγκοσμίως, βιτρίνα για σκόνες, γκάνια, μπέτια κλπ, εάν νομίζει οτι θα καθαρίζει α λα Ζαμπούνης, κλάφτα. Που δεν νομίζω, γιατί σιγά μην έμπαινε για το ρομαντισμό του ποδοσφαίρου...Και δεν με χαλάει μάλιστα, καιρός να φάνε φάπες και οι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Εγώ μέσα με τα μπούνια Μπάνε μου...Πες τα στον ίδιο που μας τα λέει πολύ αγιωτικά μέχρι τώρα... ;) :D :opaokara:

Εδώ και πόσο καιρό "ζουζουνίζω"...ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
NapolitanosG4

Δημοσίευση από NapolitanosG4 »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1161 ... e-tzavella
Όπως γνωστοποίησε με ρεπορτάζ της η εφημερίδα "Forza" η συνάντηση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ με τους εκπροσώπους του Γιώργου Τζαβέλλα για τη λύση του συμβολαίου του, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.
Στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρατηρήθηκε μεγάλο χάσμα, καθώς η πλευρά του παίκτη, έθεσε επί τάπητος την καταβολή ολόκληρου του συμβολαίου του, προκειμένου να δεχθεί να λύσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ για τον διεθνή αμυντικό δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη περίπτωση
Να χαρω εγω εκτιμηση στην οικογενεια Σαββιδη!
Εχω μια απορια. Τωρα που ξαναγυρισε Θεσσαλονικη, που συχναζει, που βγαζει ας πουμε τις σελφις του, πινοντας τον φρεντο του;;; Ισως θα επρεπε και ο κοσμος να του δειξει την εκτιμηση του, αλλωστε στο instagram του μονο καλα σχολια υπαρχουν...
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Άμα το παίζει δύσκολος και θέλει και αποζημίωση για να φύγει και δεν θέλει να πουληθεί θα πρέπει να πάρουν μια μεγάαααααλη πινέζα και να καρφιτσώσουν το δελτίο του έξω από τα γραφεία. Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια να παίρνει τα καλά λεφτά που ανανέωσε και να προπονείται με τα πιτσιρίκια. Άντε γιατί πολύ μάγκες την έχουν δει μερικοί. Άκου εκεί υπάρχει ενδιαφέρον αλλά αυτός θέλει και αποζημίωση για να υπογράψει ελέυθερος. Και μην ακούσω για οικονομικές χασούρες και τέτοια γιατί κανείς δεν μπορεί να αξιολογήσει το κόστος στο status της ομάδας που κάθε τζαβέλλας κάνει ότι γουστάρει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να μείνει στον ΠΑΟΚ και να μην παίξει μπάλα για 4 χρόνια! ΕΛΕΟΣ πια με το κάθε κα@#$ι που κάνει ό,τι θέλει αυτό το σωματείο!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σκέψου ρε ότι φόρτωσες τον Αποστόλη και έβρισε.
Που μας κατάντησες;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλά εδώ ο Γκαρυ με τρεις μήνες δαιμονιωδους φόρμας και φέρνει στον ΠΑΟΚ ζεστό χρήμα, εσύ ο μβπ της περσινής χρονιάς τι σκατΑ φέρνεις;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έπος ο μαυροχιονος!

SM-G935F
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Α ρε Μεγάλε Κλιντ Ίστγουντ. Τα είπες όλα για τις απόψεις και τις κ@λ@τρυπίδες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καμία λύση του συμβολαίου του! Ποιος άσχετος manager αποφασίζει κάτι τέτοιο; Ή μεταγραφή ή εδώ μαζί μας (αλλά χώρια) για 4 έτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”