Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ναι, φέρτε τον τώρα που θέλουμε καλύτερον απ τον Γκάρυ, να τον κάνουμε κι αυτόν κάρβουνο, 2ο Σάμπο... 
-
panpangr77
Σαν κλαμμενες χήρες κάνουμε ,να έρθει ενας τιτλος να ησυχάσουμε .
Όλους όσους πουλήσαμε κανείς δεν είχε καθολικη αναγνωριση εκτός απο Βιερίνια, παλτα όλα τα ανεβαζαμε ,ακομα και ο Γκαρυ τσαπαστουλη τον ανεβάζουμε .
Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στον Ιβαν αλλα και στο διδυμμο Ιβιτς -Μιχελ ,για μένα μια μακακια κανανε που δώσανε συμβολαίο στον Τζαβελλα,στοπερ στα 28σου δεν γίνεσαι εκτός και είσαι Κατσουρανης.Αν υπήρχε πρόταση το καλοκαιρι απο Ιταλια ,μονο εκει μπορεί ο συγκεκριμενος να σταθεί ,σε συστημα με τρεις πίσω ,έπρεπε να δοθει.
Σεβαστές όλες οι αποψεις ,γιατι δεν πρέπει να πουλήσουμε τον παίκτη ,αλλα αν σου δώσουνε τα λεφτά της ρήτρας βάζεις στον παίκτη κορδελάκι ,ο παίκτης θα κάτσει μονο αν του διπλασιάσεις τον μισθο ,δυστηχώς όμως το ελληνικο ποδοσφαίρο ειναι το πιο χάλια πρωτάθλημα της Ευρώπης,δεν κάθεται ο παίκτης ,και ενα εκατομμυριο plus για τον Γκάρυ συγνώμη είναι πολλά.
Δίνω μια παράμετρο οπου στο ποδόσφαιρο ειναι μια πιθανότητα ,να διπλασιάσεις τον μισθο του παίκτη να του κάνεις και τριετες συμβόλαιο και στο πρώτο παιχνίδι του χρόνου στο χωράφι της Λειβαδιάς να σπάσει το πόδι του. Πας και βάζεις στο απαυτο σου το συμβόλαιο . Οταν ο παίκτης σου φέρει την ρήτρα τον πουλάς και αν τον πιστευεις βάζεις και μια ρήτρα μεταπώλησης .Στην προκειμένη περίπτωση του Γκαρυ εφόσον πουληθεί στα λεφτά της ρήτρας ,βάζεις ενα 15 με 20% και ειναι μια συμφωνία win win.
Τι κάνεις τα λεφτά τώρα ...
Ο Σέρβος μου αρέσει ,εχει κατι απο Κοβασεβιτς με Παντεφ. Επίσης μου αρέσει που είναι Παρτιζάνος επίσης στην ιδια ομάδα υπάρχει παικτης που αξίζει το 1 εκατομμυριο συμβολαιο σε πολυ καλη ηλικια ,πολυ πιο ώριμος παικτης απο τον Γκαρυ και εξισου γρηγορος,πιο συμμετοχικος στο παιχνίδι.
https://www.youtube.com/watch?v=UCESlLWT-gU
http://www.transfermarkt.co.uk/maicon/p ... eler/70484
Όλους όσους πουλήσαμε κανείς δεν είχε καθολικη αναγνωριση εκτός απο Βιερίνια, παλτα όλα τα ανεβαζαμε ,ακομα και ο Γκαρυ τσαπαστουλη τον ανεβάζουμε .
Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στον Ιβαν αλλα και στο διδυμμο Ιβιτς -Μιχελ ,για μένα μια μακακια κανανε που δώσανε συμβολαίο στον Τζαβελλα,στοπερ στα 28σου δεν γίνεσαι εκτός και είσαι Κατσουρανης.Αν υπήρχε πρόταση το καλοκαιρι απο Ιταλια ,μονο εκει μπορεί ο συγκεκριμενος να σταθεί ,σε συστημα με τρεις πίσω ,έπρεπε να δοθει.
Σεβαστές όλες οι αποψεις ,γιατι δεν πρέπει να πουλήσουμε τον παίκτη ,αλλα αν σου δώσουνε τα λεφτά της ρήτρας βάζεις στον παίκτη κορδελάκι ,ο παίκτης θα κάτσει μονο αν του διπλασιάσεις τον μισθο ,δυστηχώς όμως το ελληνικο ποδοσφαίρο ειναι το πιο χάλια πρωτάθλημα της Ευρώπης,δεν κάθεται ο παίκτης ,και ενα εκατομμυριο plus για τον Γκάρυ συγνώμη είναι πολλά.
Δίνω μια παράμετρο οπου στο ποδόσφαιρο ειναι μια πιθανότητα ,να διπλασιάσεις τον μισθο του παίκτη να του κάνεις και τριετες συμβόλαιο και στο πρώτο παιχνίδι του χρόνου στο χωράφι της Λειβαδιάς να σπάσει το πόδι του. Πας και βάζεις στο απαυτο σου το συμβόλαιο . Οταν ο παίκτης σου φέρει την ρήτρα τον πουλάς και αν τον πιστευεις βάζεις και μια ρήτρα μεταπώλησης .Στην προκειμένη περίπτωση του Γκαρυ εφόσον πουληθεί στα λεφτά της ρήτρας ,βάζεις ενα 15 με 20% και ειναι μια συμφωνία win win.
Τι κάνεις τα λεφτά τώρα ...
Ο Σέρβος μου αρέσει ,εχει κατι απο Κοβασεβιτς με Παντεφ. Επίσης μου αρέσει που είναι Παρτιζάνος επίσης στην ιδια ομάδα υπάρχει παικτης που αξίζει το 1 εκατομμυριο συμβολαιο σε πολυ καλη ηλικια ,πολυ πιο ώριμος παικτης απο τον Γκαρυ και εξισου γρηγορος,πιο συμμετοχικος στο παιχνίδι.
https://www.youtube.com/watch?v=UCESlLWT-gU
http://www.transfermarkt.co.uk/maicon/p ... eler/70484
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Κυρ 01 Ιαν 2017, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φασκεις κι αντιφασκεις συνεχως απο περσι (χτες εννοωvs40 έγραψε:simba μην υπερβάλλουμε με τις διακαιολογίες. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά ο Γκάρυ με 2 καλούς μήνες, αρχες Νοέμβρη, είχε προτάσεις από μεγάλα κλαμπ? Και αν ναι που είναι? Αν θέλανε οι μανατζερ να κάνουν ντόρο θα διάρρεαν άμεσα τις ειδήσεις στους φίλους τους ΑΡΔ. Εγώ μόνο απο Γαλατά διάβασα σήμερα και είναι 31 Δεκέμβρη. Πάντα υπάρχει η πλευρά του παίκτη. Εσύ όμως του προτείνεις αύξηση αποδοχών από 500Κ στα 800Κ. Δεν είναι μικρή άυξηση και καθόλου υποτιμητική. Δεν τον καλείς για μπανάνες όπως ο Ψωμιάδης. Δηλαδή σε κάθε ανανέωση πρέπει να είναι διπλά και πάνω οι απολαβές? Η αεκ πώς ανανέωνει? Ο Μπεκάλης πως τα καταφέρνει και τόσες άλλες Βαλκανικές χώρες? Ο Βάζελος κράτησε το Μπεργκ ως τα 31 με πρόεδρο Τουϊτι, δηλ κα΄τι σαν Μπατατούδη και δεν μπορεί ο Ιβάν? Έκανε έγκαιρα τις ανανεώσεις, όπως τα γράφω για το Μπεργκ και για αυτό τον κράτησε και αμοίβεται 950Κ/έτος επάξια βάσει προσφοράς του. Πριν 3 χρόνια ο Μπεργκ ήταν αξία Μακ. Τον Μπεργκ τον κάνανε μάλιστα 2 ανανέωσεις. Εκεί οι μάνατζερ δεν κάνουν χουνέρια?
Παντού γίνονται αυτά. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Στον τομέα των διαπραγματεύσεων υπάρχει ολόκληρη επιστήμη και εξειδικευμένο training σε πολύ πιο δύσκολα industries από το ποδόσφαιρο, με πολύ περισσότερες παραμέτρους. Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι πίσω και οργανωτικά και ενδοεταιρικά. Εμείς είμαστε σε αυτό το industry από τους χειρότερους, παρέα με τους Άραβες και Ρώσους. Μόνο η Κίνα μας νικάει τσόντα
λες ο ροντριγκεζ ακουστηκε 31 δεκεμβρη αρα δεν ειχε προσφορα μεχρι τοτε. δηλαδη οι τουρκοι ξυπνησαν χτες το πρωι και ειπαν ας κανουμε προσφορα στον γκαρυ. δεν ειχαν μιλησει με τον μανατζερ του μεχρι τοτε να δουν τις προθεσεις του ε? αρα λοιπον για σενα ισχυει οτι μαθαινουμε εμεις. οτι δεν μαθαινουμε δεν υπαρχει.
Για τον υπερπαιχταρα μπεργκ ακουστηκε ποτε καμμια προσφορα πανω απο 2 εκ? γιατι εγω δεν θυμαμαι να υπηρχε ποτε ΚΑΜΜΙΑ. αν υπαρχει καμμια πανω απο 2 εκ δωσε λινκ να την μαθω κι εγω. αν δεν εχεις τοτε δεν υπαρχει βαση της δικης σου λογικης.
οποτε? οταν δεν εχει καμμια προσφορα ο παιχτης πως θα του φυγει του τουιτακια?
καλη χρονια να εχουμε
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
goran 64 έγραψε:Ναι, φέρτε τον τώρα που θέλουμε καλύτερον απ τον Γκάρυ, να τον κάνουμε κι αυτόν κάρβουνο, 2ο Σάμπο...
Ενω ο καινουργιος θα προσαρμοστει κατευθειαν και δεν θα τον καψουμε την πρωτη του χρονια.
Ετσι καναμε με ολους τους πρωτοεμφανιζομενους παικτες,πρωτη φορα θα ειναι.
Φυσικα απο την δευτερη σεζον και μετα ο παικτης πεταει.
Εγώ παντως καταλαβαινω αυτους που ναι αρνητικοί τελειως για πωληση
Γιατι δυστυχως ειμαστε γκαρι εξαρτώμενοι επιθετικα
Αλλα αν επενδύσεις σωστα μπορουμε να βγουμε πιο δυνατοί
Θαβδουμε
Για σερβο φορ αν ήταν κ δημιουργός με τετοι σωματότυπο θα ταν για αλλα
Ελπίζω να ναι στυλ αλμειντα στα σχετικά καλα του
Γιατι δυστυχως ειμαστε γκαρι εξαρτώμενοι επιθετικα
Αλλα αν επενδύσεις σωστα μπορουμε να βγουμε πιο δυνατοί
Θαβδουμε
Για σερβο φορ αν ήταν κ δημιουργός με τετοι σωματότυπο θα ταν για αλλα
Ελπίζω να ναι στυλ αλμειντα στα σχετικά καλα του
Κατι ημιχρονα θυμαμαι φετος που δεν επαιζε ο γκαρι και βλεπαμε την αντιπαλη περιοχη με το κιαλι.
Ο καινούριος Τέο μου, με προϋπόθεση να είναι παίχτης με προσωπικότητα (2-3 τέτοιους δεν έχουμε "συμφωνήσει" όλοι μας ότι χρειαζόμαστε πλέον?theo-drama έγραψε:goran 64 έγραψε:Ναι, φέρτε τον τώρα που θέλουμε καλύτερον απ τον Γκάρυ, να τον κάνουμε κι αυτόν κάρβουνο, 2ο Σάμπο...
Ενω ο καινουργιος θα προσαρμοστει κατευθειαν και δεν θα τον καψουμε την πρωτη του χρονια.
Ετσι καναμε με ολους τους πρωτοεμφανιζομενους παικτες,πρωτη φορα θα ειναι.
Φυσικα απο την δευτερη σεζον και μετα ο παικτης πεταει.
Τον Ζάιρο, λίγο ως πολύ, τον είδαμε πέρυσι και μάλιστα ο Βλάντο έκρινε ότι δεν κάνει ούτε για back up του Γκάρυ...Θα του τον φέρουμε δηλαδή τώρα για βασικό??? "Στήριξη από τα Λιντλ" δηλαδή???
- Chuck Norris
Ο ζαιρο δεν έχει προσφέρει ούτε τα μισά από αυτά που μπορεί, πιστεύω μετά την επιστροφή από τα Γιάννενα θα δούμε το καλοκαίρι έναν άλλο παίκτη
- ΑποστόληςΑ
Ναι, αλλά δεν ξέρουμε τη ρήτρα του Βραζιλιάνου και οι Βούλγαροι μπορεί να ζητήσουν 5 μύρια. Ο Ιρανός δεν παίζει καθόλου, γιατί οι Ρώσοι πληρώνουν καλύτερα.makispaspartou έγραψε:Υπάρχει ο Jonathan Cafu που θα ήταν μια αξιολογότατη λύση. Φέρε μου αυτόν και τον Sardar Azmoun και πούλα όσο θέλεις τον Ροντρίγκεζ.
- ΑποστόληςΑ
Δείχνει πιο δυνατός και ότι έχει καλύτερο κεφάλι, αλλά αν είναι αυτά που δείχνει το βίντεο είναι τα πιο καλά του στοιχεία, πρόκειται για παίκτη που είναι λίγο καλύτερος του Κουλούρη (αν είναι).Γκουερινο έγραψε:κοιταω το βιντεο το ξανακοιταω και το ξανακοιταω και δεν μπορω να καταλαβω σε τι ακριβως διαφερει απο τον κλαους. Δεν βλεπω κανενα γκολ στο βιντεο που να το εχει δημιουργησει ο ιδιος στον εαυτο του. κατι τετοιο δεν ζηταγαμε η κανω λαθος?obanebane έγραψε:[youtube]8kBNn31vG8Y[/youtube]
Nα δειτε αυτο το βιδεο,φρεσκα κουλουρια.
καλη χρονια να εχουμε
- ΑποστόληςΑ
Από αυτούς που γνωρίζω μόνον ο Stoch μπορεί να καλύψει το κενό του Garry. Ούτως ή άλλως ο Σλοβάκος είναι υπό διωγμό και μπορούμε να κάνουμε διαπραγμάτευση για το κόστος κτήσης. Δεν ξέρω για την αμοιβή του όμως.
-
makispaspartou
Μα κι ο Γκάρυ ίδια περίπτωση είναι. 5 εκ έχει ρήτρα. Αλλά η Γαλατά στον ζητάει. Το σημαντικό είναι να μπορούμε να πείσουμε τον κάθε Καφού ότι ο ΠΑΟΚ είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Δυστυχώς το πρωτάθλημά μας δε βοηθάει σε αυτό καθόλου. Τα λεφτά δε θα έπρεπε να είναι εμπόδιο. Για Αζμούν εννοείται ότι δεν το θεωρώ εφικτό εκτός κι αν επενδύσεις σε αυτόν όλα τα λεφτά από Λούκας και Μακ. Γενικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα ξεχνούσαμε τον Μακ και τον Ροντρίγκεζ αν δούμε επενδύσεις σε τέτοιου επιπέδου παίκτες. Θα ήταν βήματα εμπρός.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, αλλά δεν ξέρουμε τη ρήτρα του Βραζιλιάνου και οι Βούλγαροι μπορεί να ζητήσουν 5 μύρια. Ο Ιρανός δεν παίζει καθόλου, γιατί οι Ρώσοι πληρώνουν καλύτερα.makispaspartou έγραψε:Υπάρχει ο Jonathan Cafu που θα ήταν μια αξιολογότατη λύση. Φέρε μου αυτόν και τον Sardar Azmoun και πούλα όσο θέλεις τον Ροντρίγκεζ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Κυρ 01 Ιαν 2017, 14:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δυστυχώς, δεν δείχνει σοβαρός ούτε στα Γιάννενα.Chuck Norris έγραψε:Ο ζαιρο δεν έχει προσφέρει ούτε τα μισά από αυτά που μπορεί, πιστεύω μετά την επιστροφή από τα Γιάννενα θα δούμε το καλοκαίρι έναν άλλο παίκτη
Αν μιλάμε για ποδόσφαιρο κανονικό και όχι σάλας.
Ποτέ δεν ήμουν εις βάρος του Ζάιρο σαν τεχνικές δυνατότητες και ταχύτητα...Ίσα ίσα, άμα πας στο topic του θα δεις πολλά σχόλια μου υπέρ του σ αυτούς τους τομείς...Chuck Norris έγραψε:Ο ζαιρο δεν έχει προσφέρει ούτε τα μισά από αυτά που μπορεί, πιστεύω μετά την επιστροφή από τα Γιάννενα θα δούμε το καλοκαίρι έναν άλλο παίκτη
Ο παίχτης όμως διαπιστώθηκε απ τον προπονητή μας ότι πολύ πιθανά δεν έχει ποδοσφαιρικό-ομαδικό μυαλό, οπότε δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε τακτικές προσφέροντας τα αναμενόμενα, τουλάχιστον στην θέση των εξτρέμ που τον δοκίμαζε ο Βλάντο σε όλη την προετοιμασία, πριν αποφασίσει να τον στείλει δανεικό, πιθανά για να αρχίσει να προσαρμόζεται ή για να τον δει αγωνιζόμενο και σε άλλη θέση, κάτι που δεν πρόλαβε να κάνει-δοκιμάσει μαζί του το περασμένο καλοκαίρι...
Το καλοκαίρι λοιπόν, που θα υπάρχει παραπάνω χρόνος να δοκιμαστεί, ίσως και σαν δεύτερος-περιφερειακός φορ και τότε ναι, τότε μπορεί να αποδώσει ακόμα +50% όπως λες...ΤΩΡΑ όμως Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 01 Ιαν 2017, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Για μενα το μονο λαθος του Ιβιτς και το εχω γραψει και στο τοπικ του ζαιρο,ειναι που δεν τον κρατησε το Ζαιρο για καμ-μπακ(του Καμπος και Ροντριγκεζ ,σε περιπτωση τραυματισμου ή τιμωριας ή συνεχομενων αγωνων ΤΟΥΣ)να ξεκιναει ΤΟΤΕ σαν βασικος.
Δλδ βασιστηκε στον Κοροβεση ή ακομη(και στον Μυστακιδη που οποτε επαιξε ΒΑΣΙΚΟΣ εκτος ελαχιστων περιπτωσεων δεν εδειξε οτι μπορει να παιξει ως βασικος, εν αντιθεσει οταν εμπαινε ως αλλαγη που επαιζε πολυ καλυτερα) και δεν χωρουσε στην 25αδα.
Ο καινουργιος ειδικα αν ειναι 22 εως 26 χρονων δλδ νεαρος σε ηλικια,οσο καλο ταλεντο και να ειναι δυσκολο τον 1 χρονο να προσαρμοστει.Ακομη και τον Βιερινια χοντροκωλη τον λεγαμε την 1η του χρονια.
Εκτος αν φερουμε σε ηλικια Ματος-Λινο που ηταν ηδη εμπειροι και αξιοποιησαν την ταλεντερα τους.
Δλδ βασιστηκε στον Κοροβεση ή ακομη(και στον Μυστακιδη που οποτε επαιξε ΒΑΣΙΚΟΣ εκτος ελαχιστων περιπτωσεων δεν εδειξε οτι μπορει να παιξει ως βασικος, εν αντιθεσει οταν εμπαινε ως αλλαγη που επαιζε πολυ καλυτερα) και δεν χωρουσε στην 25αδα.
Ο καινουργιος ειδικα αν ειναι 22 εως 26 χρονων δλδ νεαρος σε ηλικια,οσο καλο ταλεντο και να ειναι δυσκολο τον 1 χρονο να προσαρμοστει.Ακομη και τον Βιερινια χοντροκωλη τον λεγαμε την 1η του χρονια.
Εκτος αν φερουμε σε ηλικια Ματος-Λινο που ηταν ηδη εμπειροι και αξιοποιησαν την ταλεντερα τους.