+1joshua έγραψε:Αυτο που λειπει απο την ομαδα ειναι ενας καλος κορμος παικταραδων στα 30,παικτων που δεν θα βλεπουν τον ΠΑΟΚ σκαλοπατι, αλλα ως τα τελευταια τους ΚΑΛΑ χρονια,οπως καποτε ειχαμε Γκαρσια,Λινο,Κοντρερας.Οταν εχεις εναν τετοιο κορμο μπορεις να προσθαφαιρεσεις παικτες χωρις ιδιαιτερες απωλειες στην ποιοτητα της ομαδας.Ενας τετοιος φετος ηταν ο Ματος,φερε και Βιερινια,Στοχ,βρες και εναν επιθετικο και πουλα 1 Τσιμιροτ καθε χρονο.
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- ΑποστόληςΑ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Εχω την αισθηση ότι καποιοι εχουν μπερδευτει και νομιζουν ότι ο ποδοσφαιριστης ο οποιος εχει εκφρασει επανελλημενα το δεσιμο το δικο του και της οικογενειας του με την πολη και την ομαδα, ακουσε Τουρκια και θελει να παει τρεχοντας!
Διαβαζω ατακες εδω και αλλου του στυλ αμα θελει ο παικτης να φυγει ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να κανει τιποτα για να τον κρατησει! Ρε παιδες μισο λεπτο, για Τουρκια μιλαμε οχι για πρωταθλημα big4. Το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο!!
Αν οι Τουρκοι του δινουν τα διπλα λεφτα προφανως θα θελει να παει εκει. Ας του προτεινει και ο ΠΑΟΚ 1-1,2εκ συμβολαιο τον χρονο να το υπογραψει και με τα δυο χερια. Επαναλαμβανω οτι μιλαμε για Τουρκια και οχι για κανενα ποδοσφαιρικο παραδεισο 10 επιπεδα πανω απο την ελληνικη ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα. Αυτο οτι ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να κανει τιποτα ειναι τεραστιο ψεμα! Ολα στο χερι του ΠΑΟΚ ειναι. Ας δειξει η διοικηση οτι πιστευει στον ποδοσφαιριστη κανοντας του προταση.
Διαβαζω ατακες εδω και αλλου του στυλ αμα θελει ο παικτης να φυγει ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να κανει τιποτα για να τον κρατησει! Ρε παιδες μισο λεπτο, για Τουρκια μιλαμε οχι για πρωταθλημα big4. Το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο!!
Αν οι Τουρκοι του δινουν τα διπλα λεφτα προφανως θα θελει να παει εκει. Ας του προτεινει και ο ΠΑΟΚ 1-1,2εκ συμβολαιο τον χρονο να το υπογραψει και με τα δυο χερια. Επαναλαμβανω οτι μιλαμε για Τουρκια και οχι για κανενα ποδοσφαιρικο παραδεισο 10 επιπεδα πανω απο την ελληνικη ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα. Αυτο οτι ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να κανει τιποτα ειναι τεραστιο ψεμα! Ολα στο χερι του ΠΑΟΚ ειναι. Ας δειξει η διοικηση οτι πιστευει στον ποδοσφαιριστη κανοντας του προταση.
simba έγραψε:Τελευταιες 10 σελιδες, δε διαβασα αλλα τοχα ετοιμο απο μεσημερι και μου κλεισε το κινητο..
που εισαι ρε simba, χαμος εχει γινει... εχω μεταννοησα κι εγινα πιστος χριστιανος βλεποντας τη μεταστροφη του joshua, ο Μaniakos εχει κριση προσωπικοτητας, o Cuck Norris ξεχασε τον Λουκας (ξεχναει ο Chuck??), το πνευμα σου κατελαβε για λιγο τον cellophan...
σε λιγο περιμενω να βγει ο ace να κραζει τον eorptol γιατι γκρινιαζει...
Συμφωνω απολυτα με τον aorato σαν λογικη, αλλα διαφωνω στο κατα ποσο αξιζει 1,2 ετησιο συμβολαιο ο ροντριγκεζ...
Το να τα δωσεις απλα για να μην σου φυγει τωρα και να σου μεινει αμανατι δεν εχει αξια για μενα.
Εκτος αν θεωρεις πως θα βρεθει ομαδα που θα δωσει το καλοκαιρι 8 εκατομυρια για τον ροντριγκεζ..
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το να τα δωσεις απλα για να μην σου φυγει τωρα και να σου μεινει αμανατι δεν εχει αξια για μενα.
Εκτος αν θεωρεις πως θα βρεθει ομαδα που θα δωσει το καλοκαιρι 8 εκατομυρια για τον ροντριγκεζ..
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.Napoli4 έγραψε: Αλλο να δώσεις Γκάρι με 5 μύρια αρχές Ιούλη και άλλο να δώσεις Γκάρι, Λεοβατς χειμωνα, Τσιμιροτ, Κρέσπο, Ματος το καλοκαίρι και να ξαναφτιάχνεις ομάδα απτο 0.
Σιγά μην κάνουμε συμβόλαιο στον γκαρυ 1,2 με εφορία 2+. ... ταβάνι 800.000 αν δεν θελει να φέρει ρήτρα και να φύγει.. αλλιώς καλοκαιρι το βλέπουμε...aoratos έγραψε:Εχω την αισθηση ότι καποιοι εχουν μπερδευτει και νομιζουν ότι ο ποδοσφαιριστης ο οποιος εχει εκφρασει επανελλημενα το δεσιμο το δικο του και της οικογενειας του με την πολη και την ομαδα, ακουσε Τουρκια και θελει να παει τρεχοντας!
- Scientist@PAOK
aoratos έγραψε:Εχω την αισθηση ότι καποιοι εχουν μπερδευτει και νομιζουν ότι ο ποδοσφαιριστης ο οποιος εχει εκφρασει επανελλημενα το δεσιμο το δικο του και της οικογενειας του με την πολη και την ομαδα, ακουσε Τουρκια και θελει να παει τρεχοντας!
Αυτό ακριβώς...μιλάμε για τουρκους που θα σου έρθουν με τις προσφορές που ακούγονται...σιγά μην δώσουν μπραφ 4-5 εκ....
Το καλό-όμορφο σενάριο...Ο Γκάρυ μένει ηρωικά γιατί τα παζάρια των Τούρκων είναι για τα μπάζα, φεύγουν οι κηφήνες και οι ακατανόμαστοι απ την ομάδα, έρχονται Μάντζιος ή Ναζλίδης (ε ΜΑΝΙ?) και Γκνιάτιτς (ένας σε -ιτς απαραίτητη καβάντζα για το μελλοντικό κράξιμο του μαθητευόμενου εκ Σερβίας μάγου, για να χουμε και να καυλαντίζουμεScientist@PAOK έγραψε:Το ασχημο σενάριο....Ο γκαρι φευγάτος για το 1,2 εκ το χρόνο...και ο ΠΑΟΚ με 1,5 εκ cash και αλλα 2,5 μπόνους αν πιάσει απόδοση. Τρέχα εσύ τωρα με 1,5 cash να βρεις τον νεο γκάρι....

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ...

Υ.Γ. Και μετά το βαρύτατο γκντουπ που ακούγεται, καταλαβαίνω επιτέλους ότι έπεσα απ το κρεββάτι στον ύπνο μου...

Ειναι νομιζω η καταρα του ελληνικου πρωταθληματος...
αρκετα απαξιωμενο ωστε να μην μπορεις να αξιωσεις υψηλες ρητρες και τοσο απωθητικο σαν πραγματικοτητα που ακομη και μια προταση απο τουρκια να φανταζει ιδανικη για καποιον παιχτη.
Το ιδιο παθαινει και ο θρηνος καθε χρονια... μιση ντουζινα παιχτες του φευγουν. Απλα αυτοι εχουν καλο τμημα προπαγανδας για να περνανε στα προβατα τους οτι πουλανε με ποσα 10 και 15 μυρια.
αρκετα απαξιωμενο ωστε να μην μπορεις να αξιωσεις υψηλες ρητρες και τοσο απωθητικο σαν πραγματικοτητα που ακομη και μια προταση απο τουρκια να φανταζει ιδανικη για καποιον παιχτη.
Το ιδιο παθαινει και ο θρηνος καθε χρονια... μιση ντουζινα παιχτες του φευγουν. Απλα αυτοι εχουν καλο τμημα προπαγανδας για να περνανε στα προβατα τους οτι πουλανε με ποσα 10 και 15 μυρια.
Gospi έγραψε:Συμφωνω απολυτα με τον aorato σαν λογικη, αλλα διαφωνω στο κατα ποσο αξιζει 1,2 ετησιο συμβολαιο ο ροντριγκεζ...
πηγα να συμφωνησω με τον αορατο αλλα τελικα θα συμφωνησω με τον Gospi
Και επειδη εχω στον κυκλο μου εναν μανατζερ ποδοσφαιριστων θα σας πω αυτο που μου μετεφερε φετος το καλοκαιρι.
Ειναι αθλος το να πεισεις ακομη και τον πλεον ασημο ποδοσφαιριστη να ερθει να παιξει εδω...
για τετοια απαξιωση μιλαμε αε επιπεδο πρωταθληματος!
Ειναι αθλος το να πεισεις ακομη και τον πλεον ασημο ποδοσφαιριστη να ερθει να παιξει εδω...
- Scientist@PAOK
Ναι αλλα και με αυτη την λογική δεν μπορείς να βρείς να τον αντικαταστήσεις. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Gospi έγραψε:Και επειδη εχω στον κυκλο μου εναν μανατζερ ποδοσφαιριστων θα σας πω αυτο που μου μετεφερε φετος το καλοκαιρι.
μα γ αυτο το αναφερω...
Γ αυτο τον εφερες με μονο 5μυρια ρητρα (γτ δεν εχεις διαπραγματευτικη δυναμη λογω δυναμικης πρωταθληματος) και για αυτο ειναι μ@λ@κια το ταιμινγκ της προτασης των τουρκων γτ δυσκολα θα βρεις παιχτη να αξιζει και να ερθει Γεναρη μηνα.
Αλλα δεν μας φταιει ο Ιβαν και ο Μιχελ γ αυτο...
Γ αυτο τον εφερες με μονο 5μυρια ρητρα (γτ δεν εχεις διαπραγματευτικη δυναμη λογω δυναμικης πρωταθληματος) και για αυτο ειναι μ@λ@κια το ταιμινγκ της προτασης των τουρκων γτ δυσκολα θα βρεις παιχτη να αξιζει και να ερθει Γεναρη μηνα.
Αλλα δεν μας φταιει ο Ιβαν και ο Μιχελ γ αυτο...
Αυτό το παραμύθι παίδες, δεν βρίσκεις παίκτη, δεν έχει δράκο.
Γεμάτη είναι η αγορά.
Το αν εμείς, δεν έχουμε επενδύσει σε σωστές αγορές, αλλά κάθε χρόνο, κοιτάμε αλλιώς (αλλάζουμε στρατηγική) , είναι δικό μας πρόβλημα.
SM-G935F
Γεμάτη είναι η αγορά.
Το αν εμείς, δεν έχουμε επενδύσει σε σωστές αγορές, αλλά κάθε χρόνο, κοιτάμε αλλιώς (αλλάζουμε στρατηγική) , είναι δικό μας πρόβλημα.
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 31 Δεκ 2016, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Του λόγου μου πάλι θα τον είχα βάλει στην θέση του ψηλού Κατσαδράμη κι ας ερχόταν μετά κάνας κυρ Νίκος ξεσκονιστής να μιλούσε στα πιτσιρίκια μας για άπατα βαρέλια, DNA Π.Α.Ο.Κ. και τέτοιες @@παριές με σαντιγί...pilotos έγραψε:Αν ήμουν στην ΠΑΕ, ήδη θα ήταν στο τμήμα σκαουτιγκ. -sic-4 έγραψε:φερε 11 tzeles να παρουμε πρωταθλημα σε λεω...
SM-G935F
Απ το λαρύγγι θα τον πιάνανε τα 10-12-14-16άχρονα θαρρώ!!!!