Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από soflodoras »

vs40 έγραψε:
soflodoras έγραψε:
vs40 έγραψε:Όντως για ένα πρόβλημα δε φταίει 1. Εννοείται. Το κεφάλι έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη - κανόνας. Την περίοδο όμως της κατάρρευσης έκανε τις διαπραγματεύσεις ο Τσιστιακόφ σε συμβόλαια που θα έπρεπε να μην κινηθεί. Επίσης η δουλειά του ήταν να συμβουλέψει τον πρόεδρα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Υγ: Εορτοπόλ στην τελική πες ότι δεν είναι 7εκ η ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Αλλάζει κάτι? Δεν κατάλαβα γιατί αυτός ο στρουθωκαμηλισμός. Γεγονός είναι ότι οι ρήτρες από τα οργανωμένα κλαμπ μπαίνουν πολύ πιο πάνω από την αξία των παικτών. Φυσικά πολλοί έχουν κάνει λάθη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο στις ρήτρες και έχουν χάσει παίκτες με λιγα σχετικά χρήματα, αλλά για αυτό τα ονομάζουν λάθη. Εμείς να γουστάρουμε να πορευόμαστε με το λάθος ή το συμφέρον του συλλόγου?
Επειδη πετας σκ@τ@ σε εναν ανεμιστηρα και μετα χωνεις το κεφαλι μεσα στο εδαφος (αυτο θα πει στρουθοκαμηλισμος) , θα μπω σε διαδικασια να σου απαντησω και σε αυτο (με ερωτησεις).

Αξιζε ο γκαρυ περσυ συμβολαιο πανω του αθανασιαδη? Εχεις δει πολλα μεγαλα κλαμπ τον καλυτερο τους παικτη να τον εχουν με συμβολαιο κατω των 400κ? Ποιο διοικητικο λαθος ακριβως βλεπεις? Θα ηθελες ο ΠΑΟΚ να κανει αναπροσαρμογη συμβολαιου πριν τον Δεκεμβριο με υπερδιπλασιασμο του συμβολαιου? Θα γκρινιαζες πιστευω οτι ο προεδρος σκορπαει ασκοπα τα λεφτα του. Και ειμαι σιγουρος πως στην πρωτη κακη του εμφανιση θα του αλλαζες το ονομα απο "γκαρυ" σε "εκατομυριος". Αλλωστε πρωτη φορα θα ειναι?
Πέρυσι ο Γκάρυ έπαιρνε ίσως και λίγα παραπάνω. Γενικά στα συμβόλαια μιας πιάνουν κότσο οι μάνατζερ. Φέτος όμως ο παίκτης πετάει. Φέτος μέχρι το Νοέμβριο του 2016, όπως ανανέωσες το Τζαβέλλα, έτσι και τον Γκάρυ. Το Νοέμβριο τούμπες θα έκανε ο Γκάρυ με 800Κ/έτος (όχι διπλασιασμός). Εγώ πιστεύω ότι και με 700 θα υπέγραφε.
Ο τζαβελας εχει σταθερη αποδοση ποσα χρονια. δεν εκανε μισο χρονο και του δωσαμε συμβολαιο. Ο γκαρυ περσυ ηταν παραφωνια. το μονο που τον εσωζε ηταν το γκολ με την αεκ και γενικα ειχε βελτιωση στα πλει οφ. πως του ανανεωνεις το συμβολαιο ακριβως?

Και μετα μιλας για κοτσο. Φιλε τελικα το προβλημα δεν ειναι το κεφαλι . ουτε το ποδι. το προβλημα ειναι οτι σε καποιους αρεσει να βλεπουν μισοαδειο το ποτηρι και χωρις δευτερη σκεψη να κρινουν τον οποιοδηποτε.ασχετως αν ειναι ικανοι να κρινουν
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Σιγα τη σταθερη αποδοση, μια καλη χρονια εκανε. Αλλα γλυψε γλυψε οι ΑΡΔ μενει μενα η εικονα του μονιμου mvp να ουμ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

CCCP έγραψε:Σιγα τη σταθερη αποδοση, μια καλη χρονια εκανε. Αλλα γλυψε γλυψε οι ΑΡΔ μενει μενα η εικονα του μονιμου mvp να ουμ
Χ4

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

CCCP έγραψε:Σιγα τη σταθερη αποδοση, μια καλη χρονια εκανε. Αλλα γλυψε γλυψε οι ΑΡΔ μενει μενα η εικονα του μονιμου mvp να ουμ
Εγω δε θα τον κρινω σαν παικτη , αν κ μου αρεσε αυτο που εβλεπα. Αλλα το να λεμε οτι οι αρδ πειθουν τους ομοσπονδιακους να τον παιρνουν στην ομαδα τους και μια ΠΑΕ μαζι με τον προπονητη να τον ανανεωνουν με ξεπερναει
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Γκουερινο: Με το παραμικρό λες? Δες τον πίνακα της βαθμολογίας. Όχι μόνο φέτος, αλλά τα τελευταία χρόνια.

Ο Σαββίδης είναι ευεργέτης. Αν είναι δυνατόν αυτό να το συζητάμε. Όμως κάνει λάθη τεράστια είτε λόγω έλλειψης χρόνου, είτε γνώσεων. Λέμε τα λάθη για να μην τα επαναλαμβάνουμε. Δεν είναι κριτική του στιλ δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ Ιβάν. Στην τελική ποιος κάνει ουρά για να μας αγοράσει? Είμαι πολύ περίφανος που έχουμε πρόεδρο με τέτοιο ήθος και κακά τα ψέμματα όλοι μας ζηλεύουν για αυτό στην Ελλάδα.

Για να κρατήσουν τη δουλειά τους οι ΤΔ προφανώς κάνουν και πετυχημένες κινήσεις. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είνια ανίκανοι, αλλά ότι τσεπώνουν. Όταν βλεπω Σάμπο να παίρνει στη Σλοβακία 80,000 μισθό και εσύ του δίνεις 3πλάσια και βάλε τι να υποθέσω? Ο παίκτης πάει σε καλύτερη ομάδα κααι πρωτάθλημα και θα έλεγε όχι σε 130,000 μισθό? Η αεκ πως έπεισε παίκτες από τη β' εθνική? Ο Γκάλο παίρνει 80,000/έτος! Ο Μανταλος 200Κ. κ.ο.κ.

Κάνανε 50 μεταγραφές ο καθένας και πιάσανε 2-3. Τη σούμα παιδιά να κοιτάμε. Επί Βρύζα πόσα εισπράξαμε, πόσα ξοδέψαμε σε αποζημιώσεις και συμβόλαια? Ποιες οι αγωνιστικές επιτυχίες? Ομοίως για τον καθένα. Όσο για τη μεταγραφή Μακ, δεν ξέρω πόσο ποσοστό έχει ο Βρύζας στην επιλογή και πόσο το επιτελείο του ΑΑ. Ο Ζησης μας προτιμούσε παίκτες σαν το Ρατς, τον Κόστα, γηρολόγους με μεγάλες προμήθειες, αλλά υπό πιέσεις κάνεις που και που υποχωρήσεις. Όσο για το Βιεϊρίνια η επιλογή ήταν του Σάντος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
che4 έγραψε:γκοραν τρομάζω με το πόσο μοιάζουμε ;)

απλα το ετησίως πήγαινε στα πεντε πρωτα χρονια αλλα παλι καλα
Μπααα...Σε αντίθεση με σένα, του λόγου μου δίνω μεγάλη βάση σε όλα όσα γράφονται εδώ μέσα, προσπαθώντας να αποδώσω "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι"...Ούτε κολλεγιές, ούτε αποχές και τέτοια νταλαβέρια... ;)
Μπορεί να είσαι στην κατεύθυνση να μοιάξουμε, αλλά βλέπω ότι έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου ακόμα, οπότε τζάμπα τρομάζεις λοιπόν... :shock:

Υ.Γ. Το +200% μόνο τυχαίο δεν ήταν, όπως πλέον πρέπει να κατάλαβες... 8-)

Υ.Γ. 2...Κι αν μου έδινες κι εσύ καμιά ευχή για καλή χρονιά, δεν θα με πείραζε, το ορκίζομαι... :lol: :lol:

εχω αλλα 13 χρονια να το προσπαθήσω

απλα αδερφέ εγω τωρα και δεν εχω τόση μνήμη πόσο μαλλον στα 53 μου

καλή χρονια σε όλους και ευχή να μην μαλώσουμε ξανά ολοι μας εδω μεσα

τα υπόλοιπα στη συνάντηση μελών που θα ήθελα να οργανώσεις χωρίς ειρωνεία το λέω καθώς εισαι το πιο ενεργό μέλος και μαλλον θα μπορέσεις καλυτερα απο οποιονδήποτε άλλον να το κανεις

και μην αρχίσεις τα δε θελω την άδεια σου κτλ πρωτοχρονιάτικα :opaokara:
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΓΕΝΝΑΙΟΨΥΧΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

Υ.Γ. Για την συνάντηση έχω προσπαθήσει πολλές φορές, αλλά όσο ενεργός κι αν είμαι, δεν έχω τις απαραίτητες συμπάθειες ίσως, για να καταφέρω να την οργανώσω στο μέγεθος (σαν του Π.Α.Ο.Κ.) που την ονειρεύομαι!!!! :(
Χρειάζομαι βοήθειες λοιπόν αλλά δεν βλέπω κανέναν εθελοντή τριγύρω...Τουναντίον μάλιστα... :oops:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pilotos έγραψε:
Χ4

SM-G935F
ηταν σταθερα καραγκιοζης αυτο οφειλουμε να το ομολογησουμε...απλα φετος τα εκανε σε καποιον που δεν μπορουσαν να τον φυγουν και αυτον μεσουσης της περιοδου...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

gergeo4 έγραψε:Σύμφωνα με την τούρκικη ιστοσελίδα «gamaspor.com», οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Γαλατά βρίσκονται σε τελικό στάδιο, με το δημοσίευμα να αναφέρεται και στα ποσά που προσφέρουν οι Τούρκοι.

Συγκεκριμένα, η Γαλατά φέρεται να προσφέρει στον ΠΑΟΚ 1,5 εκατ.ευρώ μετρητά και άλλα 2,5 εκατ.ευρώ σε μορφή μπόνους για τη μεταγραφή του Ροντρίγκες, ενώ στον ίδιο τον παίκτη προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ.

Επισημαίνεται ωστόσο ότι ο ΠΑΟΚ επιμένει σε ένα ποσό της τάξης των 4 εκατ.ευρώ μετρητά.

Οι Τούρκοι αναφέρουν μάλιστα ότι ο Ροντρίγκες θέλει να πάει στη Γαλατά καθώς δεν μπορεί να βρει αυτά τα λεφτά στον ΠΑΟΚ και ότι αναμένεται να πιέσει για τη μεταγραφή του, με τις δυο πλευρές να αναμένεται να κλείσουν σύντομα τη συμφωνία.

:lol: :lol: :lol:

Ποσααα ? 1,5 συν 2,5 μπόνους ? Τι μπόνους ?

Αμα θέλουν τη ρήτρα. Με αυτά τα ποσά απλά δεν υπάρχει μεταγραφή. Τζάμπα μαλωνατε λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Έχω να γράψω καιρό αλλά διαβάζω το forum καθημερινά.
Δύο λόγια (τρόπος του λέγειν) και η γνώμη μου...
Περί ρήτρας, από την στιγμή που την καλύπτουν η ΠΑΕ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αν ο παίχτης θέλει να φύγει φεύγει.
Μπορεί να βάλεις ότι ρήτρα θες, το θέμα είναι ότι έχει λόγο και ο παίχτης. Άρα δεν μπορείς να του βάλεις 40 μύρια επειδή έτσι "γουστάρεις"... γιατί πολύ απλά ο παίχτης δεν θα έρθει σε εσένα. Ειδικά αν είναι φιλόδοξος και σε βλέπει σαν σκαλοπάτι. Ναί, είτε μας αρέσει, είτε όχι θεωρούμαστε σκαλοπάτι για παίχτες κάτω των 25. Όλοι μας -και εγώ μαζί- τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερη ομάδα του σύμπανος αλλά η Galata είναι 5 επίπεδα πιο πάνω από εμάς όχι μόνο στα λεφτά αλλά και στο brand name στον χάρτη του ποδοσφαίρου. Λογικό να μη μπορούμε να την ανταγωνιστουμε. Αυτή είναι η αλήθεια, είτε μας αρέσει, είτε όχι.
Ένας παίχτης -25 ετών που συμφώνησε να πάρει 400.000, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δεχτεί ρήτρα πχ. 15 εκ. ειδικά αν μιλάμε για κάποιον φιλόδοξο και ξένο -άρα μισθοφόρο-. Παράδειγμα ο Gojko, που αναπροσάρμοσε το συμβόλαιο του μεν (+1 χρόνο), με την ίδια ρήτρα δε. Λέμε γιατί δεν έγινε αναπροσαρμογή στο 2μηνο(!). Αν του κάναμε και δεν εξελισσόταν όπως τώρα τι θα λέγατε? Ότι η ΠΑΕ βιάστηκε και φορτώθηκαμε τον "χασογκόλη". Κάνω λάθος?
Στο θέμα "αν πουλάς πως θα φτιάξεις ομάδα/κορμό?". Αν θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή στο Ευρωπαϊκό -και όχι μόνο- ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι ομάδα που έχει την "συνολική" -και όχι μόνο την "οικονομική"- δύναμη να κρατήσει 5-6 Makοειδή, Lucοειδή, Garrοειδή κτλ. για 4-5 χρόνια για να χτίσει κορμό πλανάται οικτρά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει αρχικά να χτίσει έναν κορμό 5-6 παικτών τύπου Matos, Varela κτλ. -που και να μην είναι "παλαίμαχοι" αλλά και να μην "φοβάται" να τους χάσει- και να τους πλαισιώσει με παίχτες όπως ο Garry -και ο κάθε Garry-.
Να φέρει τον νέο Mak και αυτός να βρει ένα έτοιμο σύνολο που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί, να φύγει και να ερθει ο επόμενος Mak.
Με αυτόν τον τρόπο θα ανέβεις στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό κάνει πχ. η Steaua που είπε κάποιος φίλος και μπορεί πλέον να πουλάει όσο αυτή γουστάρει. Για το κάνει αυτό όμως πέρασαν χρόνια και πούλησε πολλούς. Εμείς ξεκινήσαμε τις πωλήσεις "επιπέδου" χθες και θέλουμε να έχουμε το πάνω χέρι σήμερα. Όχι φίλε μου, δεν πάει έτσι το "παιχνίδι". Δεν λέω να περιμένουμε χρόνια αλλά μη περιμένουμε και άμεσα.
Ως παράδειγμα θα χρησιμοποιήσω την ομάδα του Santos. Ο "κορμός" δεν ήταν ο 20χρονος Vieirinha... αλλά οι 29+χρονοι Garcia, Contreras, Ivic κτλ.
Το πρόβλημα δεν ήταν που έφυγε ο Vieirinha αλλά που "διαλύθηκε" ο κορμός.
Vieirinhοειδή είχες σε αυτά τα χρόνια (Lucas, Mak, Garry κτλ.)... από τον "κορμό" τι είχες? Τον Τζιόλη και τον Τζαβέλλα.

ΥΣ.1 Όσοι θεωρείται ότι οι πωλήσεις παιχτών είναι το πρόβλημα που εμποδίζει την ομάδα από το να διεκδικήσει/κατακτήσει τίτλο και να κάνει Ευρωπαϊκή πορεία κάπου το χάνετε. Ψάξτε αλλού για το πρόβλημα.

ΥΣ.2 Όσοι ζητάνε πωλήσεις 7-8 εκ. και πάνω απλά σκεφτείτε το εξής. Έχεις ένα αυτοκίνητο που το αγόρασες πχ. 5.000, όσο και να το "τουμπάνιασες", όσο και να το "διαφήμισες" ΔΕΝ μπορείς να το πουλήσεις 50.000! Το πολύ 20.000. Και σκεφτείτε ότι το αμάξι δεν έχει "δικιά του βούληση" -δεν θα σου πει, "Μάγκα μου πούλα με αλλιώς δεν θα παίρνω μπροστά!"-.
Για να το πουλήσεις 50.000 πρέπει να το πάρεις 10.000 όπου θα πέρνει και εξτρά "τουμπάνιασμα", και θα το "διαφημίσεις" καλύτερα.
Ακριβώς όπως ο Garry, o Mak κτλ.
Τους πήρες 0,2... θα τους πουλήσεις 5 (όσο είναι και το μέγιστο ποσό -με ρήτρα ή χωρίς- που μπορείς να πάρεις σαν ΠΑΟΚ είτε αρέσει, είτε όχι).
Σιγά σιγά όμως πρέπει θα αρχίσεις να παίρνεις με παραπάνω... και θα αρχίσεις να πουλάς με παραπάνω. Εκεί όμως χρειάζεται η "σωστή αντικατάσταση" και ο "ιδανικός κορμός".

Προσωπικά θεωρώ ότι με 4-5 "ντούκου" (όσο η ρήτρα δλδ) και με έτοιμο αντικαταστάτη είσαι κομπλέ. Όλα τα άλλα είναι είτε μισοδουλειές, είτε όνειρα.

Καλή Χρονιά να έχουμε! Υγεία και Τύχη σε όλους! :opaokara: :pano:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

GiorgosAtha έγραψε:Έχω να γράψω καιρό αλλά διαβάζω το forum καθημερινά.
Δύο λόγια (τρόπος του λέγειν) και η γνώμη μου...
Περί ρήτρας, από την στιγμή που την καλύπτουν η ΠΑΕ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αν ο παίχτης θέλει να φύγει φεύγει.
Μπορεί να βάλεις ότι ρήτρα θες, το θέμα είναι ότι έχει λόγο και ο παίχτης. Άρα δεν μπορείς να του βάλεις 40 μύρια επειδή έτσι "γουστάρεις"... γιατί πολύ απλά ο παίχτης δεν θα έρθει σε εσένα. Ειδικά αν είναι φιλόδοξος και σε βλέπει σαν σκαλοπάτι. Ναί, είτε μας αρέσει, είτε όχι θεωρούμαστε σκαλοπάτι για παίχτες κάτω των 25. Όλοι μας -και εγώ μαζί- τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερη ομάδα του σύμπανος αλλά η Galata είναι 5 επίπεδα πιο πάνω από εμάς όχι μόνο στα λεφτά αλλά και στο brand name στον χάρτη του ποδοσφαίρου. Λογικό να μη μπορούμε να την ανταγωνιστουμε. Αυτή είναι η αλήθεια, είτε μας αρέσει, είτε όχι.
Ένας παίχτης -25 ετών που συμφώνησε να πάρει 400.000, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δεχτεί ρήτρα πχ. 15 εκ. ειδικά αν μιλάμε για κάποιον φιλόδοξο και ξένο -άρα μισθοφόρο-. Παράδειγμα ο Gojko, που αναπροσάρμοσε το συμβόλαιο του μεν (+1 χρόνο), με την ίδια ρήτρα δε. Λέμε γιατί δεν έγινε αναπροσαρμογή στο 2μηνο(!). Αν του κάναμε και δεν εξελισσόταν όπως τώρα τι θα λέγατε? Ότι η ΠΑΕ βιάστηκε και φορτώθηκαμε τον "χασογκόλη". Κάνω λάθος?
Στο θέμα "αν πουλάς πως θα φτιάξεις ομάδα/κορμό?". Αν θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή στο Ευρωπαϊκό -και όχι μόνο- ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι ομάδα που έχει την "συνολική" -και όχι μόνο την "οικονομική"- δύναμη να κρατήσει 5-6 Makοειδή, Lucοειδή, Garrοειδή κτλ. για 4-5 χρόνια για να χτίσει κορμό πλανάται οικτρά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει αρχικά να χτίσει έναν κορμό 5-6 παικτών τύπου Matos, Varela κτλ. -που και να μην είναι "παλαίμαχοι" αλλά και να μην "φοβάται" να τους χάσει- και να τους πλαισιώσει με παίχτες όπως ο Garry -και ο κάθε Garry-.
Να φέρει τον νέο Mak και αυτός να βρει ένα έτοιμο σύνολο που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί, να φύγει και να ερθει ο επόμενος Mak.
Με αυτόν τον τρόπο θα ανέβεις στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό κάνει πχ. η Steaua που είπε κάποιος φίλος και μπορεί πλέον να πουλάει όσο αυτή γουστάρει. Για το κάνει αυτό όμως πέρασαν χρόνια και πούλησε πολλούς. Εμείς ξεκινήσαμε τις πωλήσεις "επιπέδου" χθες και θέλουμε να έχουμε το πάνω χέρι σήμερα. Όχι φίλε μου, δεν πάει έτσι το "παιχνίδι". Δεν λέω να περιμένουμε χρόνια αλλά μη περιμένουμε και άμεσα.
Ως παράδειγμα θα χρησιμοποιήσω την ομάδα του Santos. Ο "κορμός" δεν ήταν ο 20χρονος Vieirinha... αλλά οι 29+χρονοι Garcia, Contreras, Ivic κτλ.
Το πρόβλημα δεν ήταν που έφυγε ο Vieirinha αλλά που "διαλύθηκε" ο κορμός.
Vieirinhοειδή είχες σε αυτά τα χρόνια (Lucas, Mak, Garry κτλ.)... από τον "κορμό" τι είχες? Τον Τζιόλη και τον Τζαβέλλα.

ΥΣ.1 Όσοι θεωρείται ότι οι πωλήσεις παιχτών είναι το πρόβλημα που εμποδίζει την ομάδα από το να διεκδικήσει/κατακτήσει τίτλο και να κάνει Ευρωπαϊκή πορεία κάπου το χάνετε. Ψάξτε αλλού για το πρόβλημα.

ΥΣ.2 Όσοι ζητάνε πωλήσεις 7-8 εκ. και πάνω απλά σκεφτείτε το εξής. Έχεις ένα αυτοκίνητο που το αγόρασες πχ. 5.000, όσο και να το "τουμπάνιασες", όσο και να το "διαφήμισες" ΔΕΝ μπορείς να το πουλήσεις 50.000! Το πολύ 20.000. Και σκεφτείτε ότι το αμάξι δεν έχει "δικιά του βούληση" -δεν θα σου πει, "Μάγκα μου πούλα με αλλιώς δεν θα παίρνω μπροστά!"-.
Για να το πουλήσεις 50.000 πρέπει να το πάρεις 10.000 όπου θα πέρνει και εξτρά "τουμπάνιασμα", και θα το "διαφημίσεις" καλύτερα.
Ακριβώς όπως ο Garry, o Mak κτλ.
Τους πήρες 0,2... θα τους πουλήσεις 5 (όσο είναι και το μέγιστο ποσό -με ρήτρα ή χωρίς- που μπορείς να πάρεις σαν ΠΑΟΚ είτε αρέσει, είτε όχι).
Σιγά σιγά όμως πρέπει θα αρχίσεις να παίρνεις με παραπάνω... και θα αρχίσεις να πουλάς με παραπάνω. Εκεί όμως χρειάζεται η "σωστή αντικατάσταση" και ο "ιδανικός κορμός".

Προσωπικά θεωρώ ότι με 4-5 "ντούκου" (όσο η ρήτρα δλδ) και με έτοιμο αντικαταστάτη είσαι κομπλέ. Όλα τα άλλα είναι είτε μισοδουλειές, είτε όνειρα.

Καλή Χρονιά να έχουμε! Υγεία και Τύχη σε όλους! :opaokara: :pano:
ΣΩΣΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ έτσι είναι φίλε!Καλή χρονιά σε όλους μας!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

GiorgosAtha πάντα μια σωστή προσεγμένη προσέγγιση . Καλή χρονιά να έχεις αδερφέ

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν η ρήτρα είναι πχ 4 εκατομμύρια και η πρόταση είναι όπως λένε οι πληροφορίες 1,5 cash και 2,5 bonus στόχων, η ρήτρα καλύπτεται ή πρέπει να είναι 4 μπραφ;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

goran 64 έγραψε:]
goran 64 έγραψε:
che4 έγραψε:γκοραν τρομάζω με το πόσο μοιάζουμε ;)

απλα το ετησίως πήγαινε στα πεντε πρωτα χρονια αλλα παλι καλα
Μπααα...Σε αντίθεση με σένα, του λόγου μου δίνω μεγάλη βάση σε όλα όσα γράφονται εδώ μέσα, προσπαθώντας να αποδώσω "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι"...Ούτε κολλεγιές, ούτε αποχές και τέτοια νταλαβέρια... ;)
Μπορεί να είσαι στην κατεύθυνση να μοιάξουμε, αλλά βλέπω ότι έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου ακόμα, οπότε τζάμπα τρομάζεις λοιπόν... :shock:

Υ.Γ. Το +200% μόνο τυχαίο δεν ήταν, όπως πλέον πρέπει να κατάλαβες... 8-)

Υ.Γ. 2...Κι αν μου έδινες κι εσύ καμιά ευχή για καλή χρονιά, δεν θα με πείραζε, το ορκίζομαι... :lol: :lol:

εχω αλλα 13 χρονια να το προσπαθήσω

απλα αδερφέ εγω τωρα και δεν εχω τόση μνήμη πόσο μαλλον στα 53 μου

καλή χρονια σε όλους και ευχή να μην μαλώσουμε ξανά ολοι μας εδω μεσα

τα υπόλοιπα στη συνάντηση μελών που θα ήθελα να οργανώσεις χωρίς ειρωνεία το λέω καθώς εισαι το πιο ενεργό μέλος και μαλλον θα μπορέσεις καλυτερα απο οποιονδήποτε άλλον να το κανεις

και μην αρχίσεις τα δε θελω την άδεια σου κτλ πρωτοχρονιάτικα :opaokara:
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΓΕΝΝΑΙΟΨΥΧΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

Υ.Γ. Για την συνάντηση έχω προσπαθήσει πολλές φορές, αλλά όσο ενεργός κι αν είμαι, δεν έχω τις απαραίτητες συμπάθειες ίσως, για να καταφέρω να την οργανώσω στο μέγεθος (σαν του Π.Α.Ο.Κ.) που την ονειρεύομαι!!!! :(
Χρειάζομαι βοήθειες λοιπόν αλλά δεν βλέπω κανέναν εθελοντή τριγύρω...Τουναντίον μάλιστα... :oops:[/quote]

ευτυχώς που το πήρες θετικά γιατι το εννοούσα γιατι αν και οχι τοσο ενεργός εχω δει οτι το προσπαθείς

αμα θες μετα τις γιορτινές μερες άνοιξε ενα σχετικό τοπικ και υπόσχεση απο μένα θα εχεις υποστήριξη και θα μαζευτούμε

άλλωστε το χω ταξει να σκάσω με φανέλα λουκάς

καλή χρονια μάγκες και τίτλο στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

γιώργο είσαι μάγκας ρε φίλε
συμφωνώ απείρως με το σεντονάκι σου
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

soflodoras έγραψε:
Εγω δε θα τον κρινω σαν παικτη , αν κ μου αρεσε αυτο που εβλεπα. Αλλα το να λεμε οτι οι αρδ πειθουν τους ομοσπονδιακους να τον παιρνουν στην ομαδα τους και μια ΠΑΕ μαζι με τον προπονητη να τον ανανεωνουν με ξεπερναει
Εμένα πάλι με ξεπερνάει αυτό με την Εθνική, που είναι ζίνγκα στους Πωλ-παίχτουρες, είτε παίζουν, είτε δεν παίζουν στις ομάδες τους, χρόνια τώρα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :x :twisted: :redcard: (Η κόκκινη στον πωλ...)

Υ.Γ. Άμα θέλεις, πήγαινε ρώτα και τον Ρανιέρι γι αυτό αδερφέ μου...Θα στα πει, δεν κωλώνει ο παππούς...:ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”