Ωραίο άρθρο (contra.gr). Μετά πως να μείνει μυαλό...abg12d34 έγραψε:vs40 έγραψε:Ισχύει.Scientist@PAOK έγραψε:ο ΛΑΙΦΗΣ έχει 7 εκ ρήτρα!![]()
Τα γέλια πάνε στα χάλια μας..
μαλλον παει στο ...χαλι σου.....
http://www.reporter.com.cy/sports/footb ... bolaio-toy
οχι 7 ρε 47 ειναι η ρητρα του
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ άσε τα χάλια μας και τα χιλιοειπωμένα και ρίξε κάνα σπόιλερ μπας και στανιάρουμε Πρωτοχρονιάτικα...pilotos έγραψε:Λοιπόν, εδώ μέσα, 90%, τον λέμε χαζογκολη κλπ κλπ...
Λογικό, μιας και είναι τσαπατσουλης και του λείπει το εύστοχο τελείωμα.
Ναι είναι άλογο, τα θετικά τα ξέρουμε.... Μην τα ξανά λέμε.
Ποιος βάζει το χέρι στην φωτιά ότι, αν θέλει να φύγει κι εσύ δεν τον δώσεις, θα συνεχίσει να είναι αυτός που ήταν και θα βελτιωθεί κι από πάνω;
Υγ πιανόλα Φρανκ τηλεφώνα ρε τουλάχιστον!!!
Μας κατέστρεψες.
Υγ2 κράτα μια καρέκλα ακόμα παπά για το ρεβεγιόν με το "κακό " που μας βρήκε...
SM-G935F
Κάτι είχες γράψει ότι τον Γενάρη όσα λεφτά έχουν εισρεύσει από πωλήσεις θα δοθούν για αγορές...
Ισχύει ρε συ Γιώργο??? Και για πότε όμως??? Για κάνα πλάνο 20ετίας μήπως???
Μια χαρά! Ακόμα καλύτερα τα 5.5Μ !
Μένει και 1.5 χαρτί να στείλεις και τα παλτά που κάθονται από το καλοκαίρι.
Βάζεις βασικό Μυστακίδη και από πίσω Λάμπρου και ένα γκολάκι να σου πετάξει ο πρώτος με τους Γερμανούς, τα τσίμπησες και από αυτόν το καλοκαίρι.
Μένει και 1.5 χαρτί να στείλεις και τα παλτά που κάθονται από το καλοκαίρι.
Βάζεις βασικό Μυστακίδη και από πίσω Λάμπρου και ένα γκολάκι να σου πετάξει ο πρώτος με τους Γερμανούς, τα τσίμπησες και από αυτόν το καλοκαίρι.
Την ειρωνια σου αλλου φιλαρακοnothu έγραψε:Κι εγω ιωση εχω. Λες να χαιρετησω κι εγω;
- navigator11
Όταν η συμπερασματολογία είναι τόσο ... μπετόν, προς τι η όποια απορία; Να απορεί κανείς ...
Μας χαιρετάει απ΄ότι φαίνεται. Πριν καν ξεκινήσει επισήμως η μεταγραφική περίοδος. Να χαρώ εγώ οργάνωση στη ΠΑΕ
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει χαλαρωστε λιγο ολοι,που πιανεστε απο τα παντα.ετοιμοι για καυγα.
Δηλαδη για να πουληθει ο γκαρυ πρεπει να εχει ιωση;;;
Δηλαδη αν εκανε προπονηση κανονικα δε θα πουλιοταν;;;
Ηρεμηστε λιγο ρεεε...
Δηλαδη για να πουληθει ο γκαρυ πρεπει να εχει ιωση;;;
Δηλαδη αν εκανε προπονηση κανονικα δε θα πουλιοταν;;;
Ηρεμηστε λιγο ρεεε...
Θα θελα έναν παίκτη ελεύθερο να έρθει με συμβόλαιο 6 μηνών και η ΠΑΕ να έχει τον πρώτο λόγο το καλοκαίρι (not).
Σόρυ, συνεχίστε.
Σόρυ, συνεχίστε.
Ρε συ nothu εχει δικιο τωρα,δεν υπαρχει λογος για αντιπαταθεσεις χωρις νοημα.
Στο θεμα μας τωρα,εμας σαν οπαδους πρεπει να μας ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ να κραταει ολους τους καλους του παιχτες,αν αυτο δε ειναι δυνατον τοτε να πωλουνται στο μαξιμουμ των ρητρων τους.
Αυτο αποτι φαινεται θα γινει με τον Ροντριγκεζ,απο τη στιγμη που τα ταμεια εχουν λεφτα,η ομαδα μονο να δυναμωσει μπορει,μην ανησυχείτε για τιποτα,ολα καλα θα πανε,αρκει ο Ιβαν να τους αφησει να κανουν τη δουλεια τους.
Στο θεμα μας τωρα,εμας σαν οπαδους πρεπει να μας ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ να κραταει ολους τους καλους του παιχτες,αν αυτο δε ειναι δυνατον τοτε να πωλουνται στο μαξιμουμ των ρητρων τους.
Αυτο αποτι φαινεται θα γινει με τον Ροντριγκεζ,απο τη στιγμη που τα ταμεια εχουν λεφτα,η ομαδα μονο να δυναμωσει μπορει,μην ανησυχείτε για τιποτα,ολα καλα θα πανε,αρκει ο Ιβαν να τους αφησει να κανουν τη δουλεια τους.
Εγω για χαβαλε το ειπα αλλα τεσπα. Αλλιως εννοουσα το χαιρετησω. Αλλα που χιουμορ, ολοι ετοιμοι να ορμηξουν ειναι.
Απλώς δε γίνεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο να δίνεις τον καλύτερο σου παίκτη. Και μάλιστα σε τόσο χαμηλά ποσά (η ρήτρα έπρεπε να είναι ήδη αρκετά πιο πάνω)! Πόσα τώρα θα δώσεις να φέρεις ετοιμοπόλεμο εξτρεμ στο επίπεδο του;
- Scientist@PAOK
Εγώ αδερφέ θέλω να σε πιστέψω και να μοιραστώ το θετικό σου πνεύμα. Θέλω να ρωτήσω πότε θα τελειώσει το ράβε-ξύλωνε? Νομίζω οτι ετσι δεν μπορείς να μεγαλώσεις.obanebane έγραψε:Ρε συ nothu εχει δικιο τωρα,δεν υπαρχει λογος για αντιπαταθεσεις χωρις νοημα.