Σας έχω έτοιμη λύση: επιστροφή Ζάιρο και αναβάθμιση Μυστακίδη. Και άρθρα πόλκα24 ότι δε γίνεται να φέρεις καλύτερους το Γενάρη.ron-swanson έγραψε:Τετοιους θα φερουν και θα πουν οτι καλυτεροι δεν ερχονται.
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Το Καλοκαίρι δεν φέρνεις μεγάλους παίκτες γιατί λες οτι τους δίνεις χρήμα και δεν έρχονται στο πρωτάθλημα.
Και τον Χειμώνα πουλάς οτι καλύτερο έχεις και λες θα έρθει καλύτερος;
Αυτό γίνεται στην χώρα των λωτοφάγων.
Και τον Χειμώνα πουλάς οτι καλύτερο έχεις και λες θα έρθει καλύτερος;
Αυτό γίνεται στην χώρα των λωτοφάγων.
Κ γω συμφωνω με τζοσουα σημερα
Αλλα ολα ειναι στο χέρι της παε
Στοχ φορακλα ενας νέος επένδυση κ ωραίοι κ παλι
Αλλα ολα ειναι στο χέρι της παε
Στοχ φορακλα ενας νέος επένδυση κ ωραίοι κ παλι
- soflodoras
Μαξιμουμ 5 ετη συμβολαιου, με υποχρεωτικο ορο την ρητρα αποδεσμευσης και ρητρα αναλογικη του συμβολαιου. Αυτες ειναι οι οδηγιες της ουεφα. Διαφορετικα ο παικτης δικαιουται να διεκδικησει δικαστικα την αποδεσμευση του και την αποζημιωση του.Και ας εχει υπογραψει.
Τζαμπα μαλωνετε.Ο περσινος γκαρυ δεν αξιζε πανω απο 400κ. Φετος που αποδιδει ναι.Του κανεις ανανεωση με υψηλο συμβολαιο ΑΡΑ και υψηλοτερη ρητρα. Αλλα το κανεις μετα απο 15 ματς.οχι στους 2 μηνες. ΕΛΕΟΣ καποιοι
Τζαμπα μαλωνετε.Ο περσινος γκαρυ δεν αξιζε πανω απο 400κ. Φετος που αποδιδει ναι.Του κανεις ανανεωση με υψηλο συμβολαιο ΑΡΑ και υψηλοτερη ρητρα. Αλλα το κανεις μετα απο 15 ματς.οχι στους 2 μηνες. ΕΛΕΟΣ καποιοι
Αν πουληθεί ο Γκάρυ εγώ δε δίνω καμιά δικαιολογία στην ΠΑΕ. Πάλι άργησε να κάνει την ανανέωση συμβολαίου. Συνεχώς πιάνεται στον ύπνο, πράγμα που παύω να πιστεύω. Άφησε το Μακ στο τελευταίο έτος λέω εγώ, γιατί ήθελε άλωθι να τον πουλήσει και να καλύψει τρύπες. Το ίδιο και για τον Γκάρυ. Οι παίκτες που πρέπει να αμοίβονται με τα περισσότερα, παίρνουν τα λιγότερα. Κάνε μια ανανέωση τον Γκάρυ στα 800Κ το μήνα Οκτώβρη - Νοεμβρη που πετούσε και ηταν ευχαριστημένος με την ομάδα. Όταν ο παίκτης είναι ευτυχισμένος, τότε του κάνεις την πρόταση ανανέωσης και όχι όταν μει το αβγό στον κώλο. Εκεί του κάνεις ένα νέο συμβόλαιο ως το 2020 με 800Κ και βάλε ρήτρα στα 10εκ.
Το έχω πει 100 φορές εδώ μέσα. Αν πουλάμε ότι καλύτερο έχουμε ομάδα ΠΟΤΕ δε θα κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ διοικείται όπως διοικούσα εγώ στο μάνατζερ το γαύρο, όταν έκανα add manager: ξεπουλούσα τους παίκτες που κάνανε τη διαφορά, και αγόραζα υπερεκτιμημένους μέτριους.
Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ κάθε χρονιά βγάζουμε 1 παίκτη ΜΟΝΟ. Μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει να μπορεί να βγάζει περισσότερους αν θέλει να πουλάει. Δηλ βγάλε 4 παίκτες και πούλα τον 1. Όχι κάθε χρόνο να βγάζεις 1 και να τον πουλας σαν χαλβάς. Τρελαίνομαι μετά να ακούω για τοπ20 και τέτοιες μπούρδες.
Οι αναντικατάστατοι στον ΠΑΟΚ παίκτες πρέπει να έχουν ρήτρα πάνω από 8εκ. Εμείς για να φέρουμε το Μακ πίσω πόσα πρέπει να πληρώσουμε? Ετσι πως είναι τώρα, η τιμή του πήγε κοντά στα 10εκ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φυτώριο. Έλεος! Στην τελική δεν πήγε σε τοπ ομάδα. Το αν ο κάθε παίκτης θέλει να φύγει μόλις λιγάκι ξεπέρασε την ομάδα δε μου λέει κάτι. Δηλ ο Μπεκάλης πως κρατούσε το Στάντσιου και τον ανανέωσε με 5ετές? Ομάδα με πολύ μικρό μπάτζετ και μικρές οικονομικές δυνατότητες. Στην τελική τον πούλησε 8εκ όταν αυτή γούσταρε, δηλαδή το καλοκαίρι.
Επιτέλους πρέπει να δείξουμε ότι όποιος γουστάρει δε μπορεί να φεύγει από την ομάδα. Αυτό που έγινε με Λούκας ήταν μεγάλη πληγή και τα είχα πει τότε. Τα ίδια είπα και για το Μακ. Βέβαια εκεί έφταιγε καθαρά η διοίκηση που άργησε στην ανανέωση. Αν είχε κάνει κίνηση μέχρι το Νοέμβριο και του έδινε ενα καλό ποσό 800Κ-1εκ, ο παίκτης θα ανανέωνε για πλάκα ως το 2019. Φάε τώρα Τζαλμά με 900Κ μισθό, αντί Μακ, δηλ τα ίδια που θα έδινες στην ανανέωση Μακ αν γίνονταν μεχρι το Νοέμβριο του 2015. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ: add manager στο FM από αντίπαλο. Πιο γελοίο τρόπο διοίκησης δεν έχω δει με τα μάτια μου σε οτιδήποτε στον πλανήτη. Εδώ φέρανε τον Τσιστιακοφ, τον πιο αποτυχημένο ΤΔ του πλανήτη, που φαλίρησε την Ανζί ακριβώς μετά την "επιτυχία" του αυτή: Πάει ο Τσιστιακόφ για συνέντευξηνα πάρει δουλειά, και του ρωτάς ποια είναι τα achievemets στην καριέρα σου? Και σου απαντάει η δουλειά μου στην Ανζί, ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που φέραμε παικταράδες. Εσύ δεν ερευνάς τπτ παραπάνω και τον προσλαμβάνεις
.
Το έχω πει 100 φορές εδώ μέσα. Αν πουλάμε ότι καλύτερο έχουμε ομάδα ΠΟΤΕ δε θα κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ διοικείται όπως διοικούσα εγώ στο μάνατζερ το γαύρο, όταν έκανα add manager: ξεπουλούσα τους παίκτες που κάνανε τη διαφορά, και αγόραζα υπερεκτιμημένους μέτριους.
Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ κάθε χρονιά βγάζουμε 1 παίκτη ΜΟΝΟ. Μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει να μπορεί να βγάζει περισσότερους αν θέλει να πουλάει. Δηλ βγάλε 4 παίκτες και πούλα τον 1. Όχι κάθε χρόνο να βγάζεις 1 και να τον πουλας σαν χαλβάς. Τρελαίνομαι μετά να ακούω για τοπ20 και τέτοιες μπούρδες.
Οι αναντικατάστατοι στον ΠΑΟΚ παίκτες πρέπει να έχουν ρήτρα πάνω από 8εκ. Εμείς για να φέρουμε το Μακ πίσω πόσα πρέπει να πληρώσουμε? Ετσι πως είναι τώρα, η τιμή του πήγε κοντά στα 10εκ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φυτώριο. Έλεος! Στην τελική δεν πήγε σε τοπ ομάδα. Το αν ο κάθε παίκτης θέλει να φύγει μόλις λιγάκι ξεπέρασε την ομάδα δε μου λέει κάτι. Δηλ ο Μπεκάλης πως κρατούσε το Στάντσιου και τον ανανέωσε με 5ετές? Ομάδα με πολύ μικρό μπάτζετ και μικρές οικονομικές δυνατότητες. Στην τελική τον πούλησε 8εκ όταν αυτή γούσταρε, δηλαδή το καλοκαίρι.
Επιτέλους πρέπει να δείξουμε ότι όποιος γουστάρει δε μπορεί να φεύγει από την ομάδα. Αυτό που έγινε με Λούκας ήταν μεγάλη πληγή και τα είχα πει τότε. Τα ίδια είπα και για το Μακ. Βέβαια εκεί έφταιγε καθαρά η διοίκηση που άργησε στην ανανέωση. Αν είχε κάνει κίνηση μέχρι το Νοέμβριο και του έδινε ενα καλό ποσό 800Κ-1εκ, ο παίκτης θα ανανέωνε για πλάκα ως το 2019. Φάε τώρα Τζαλμά με 900Κ μισθό, αντί Μακ, δηλ τα ίδια που θα έδινες στην ανανέωση Μακ αν γίνονταν μεχρι το Νοέμβριο του 2015. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ: add manager στο FM από αντίπαλο. Πιο γελοίο τρόπο διοίκησης δεν έχω δει με τα μάτια μου σε οτιδήποτε στον πλανήτη. Εδώ φέρανε τον Τσιστιακοφ, τον πιο αποτυχημένο ΤΔ του πλανήτη, που φαλίρησε την Ανζί ακριβώς μετά την "επιτυχία" του αυτή: Πάει ο Τσιστιακόφ για συνέντευξηνα πάρει δουλειά, και του ρωτάς ποια είναι τα achievemets στην καριέρα σου? Και σου απαντάει η δουλειά μου στην Ανζί, ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που φέραμε παικταράδες. Εσύ δεν ερευνάς τπτ παραπάνω και τον προσλαμβάνεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 15:57, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Καλά, για σένα το έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι μάλλον είσαι ένας απλός αντιρρησίας...joshua έγραψε:Αυτα ειναι,εγω να υπερασπιζομαι την παε και αλλοι να κραζουν.![]()
![]()
![]()
Άσπρο οι υπόλοιποι? Μαύρο εσύ!!!! Μαύρο αυτοί? Άσπρο εσύ...Μονίμως όμως...
Πως αλλιώς όμως θα ήμασταν όλοι Π.Α.Ο.Κ., αν έλειπαν τέτοιες "φωνές" άλλωστε???
Με τέτοιες νοοτροπίες δεν πας μπροστά ποτέ.Ο Μπεργκ δηλαδή τι ρήτρα έχει και αναπροσαρμόζεται συνέχεια;Μαγική ρήτρα;
αυτο ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους παππαδες και καλο θα ειναι να κοπει πλεον σαν δικαιολογια...ας κοιταξουμε λιγο πως λειτουργουν κλαμπ οπως η λουντογκορετς για παραδειγμα ενα χωριο της βουλγαριας...πως επενδυεει σε παιχτες σε εγκαταστασεις και που εχει φτασει σε σχεση με τη δυναμικη της σαν οαμδα,σαν πρωταθλημα και σαν χωρα...ron-swanson έγραψε:Τετοιους θα φερουν και θα πουν οτι καλυτεροι δεν ερχονται.
το ξαναγραφω για τελευταια φορα...δεν ειναι το προβλημα η πωληση του γκαρυ...
το πραγματικο ζητημα ειναι αν θα καταφερουν επιτελους οι υπευθυνοι να σταθουν ανταξιοι των προσδοκιων του κοσμου...γιατι η υπομονη εξαντλειται και φαινεται απο τις ακραιες αντιδρασεις σε τετοια ενδεχομενα πωλησεων...
Ρε συ Scientist, χωρίς παρεξήγηση, αλλά για όνομα του θεού μετα -αι στους δεύτερους πληθυντικούς. Και στο λέω γιατί το βλέπω σε κάθε ποστ σου. Επειδή είσαι και Scientist σου κάνω την παρατήρηση. Φαντάζομαι στο πλαίσιο του healthy discourse θα κατανοήσεις το υγιές των προθέσεων μου.Scientist@PAOK έγραψε:ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ??? Εσεις οι πιο ψυχραιμοι αντέχεται??? Βοηθήστε και εμάς. Οτι σοβαρό έχει έρθει στελέχη παίχτες έχει φύγει σε χρόνο dt....τι γινεται??? Ζητείται ελπίς!
- loukas karadimos
Σαςταλεγακιας δεν ημουν και δεν θα γινω ποτε, και δυστυχως δεν γνωριζομαστε προσωπικα για να με καταλαβετε.
Τα δημοσιευματα μπορουν να λενε οτι θελουνε, τα ειδαμε και με ιβιτς τζαβελλα και κλαους ποσο μεσα πεσανε πριν κανα διμηνο. Επι της ουσιας, παικτη πρωτοκλασατο πουλας το καλοκαιρι για να μη χαλασεις τις ισορροπιες. Οπως εμεις ψαχνουμε απο τα περισευματα ετσι πρεπει να πουλαμε κιολας, οχι τον καλυτερο σου παικτη γεναρη μηνα για κανενα λογο.
Περιμενουμε, και θα κρινουμε αυστηρα. Στον πεμπτο χρονο ειμαστε, ποση πιστωση να παρουν ακομα δηλαδη για τα βασικα. Για μενα αυτη η μεταγραφικη περιοδος οπως και οι μηνες που θα ακολουθησουν ειναι οι πιο ουσιαστικοι μεχρι τωρα στην εποχη Ιβαν.
Ποδοσφαιρικα καθαρα: Δεν μπορει να αναπληρωσει το κενο του γκαρυ ουτε ο μεσσι, γιατι πολυ απλα η ομαδα εχει στηθει πανω του για να πωληθει και ειναι θεμιτο. αλλα οχι τωρα, το καλοκαιρι, τωρα για κανεναν λογο. Ας τον πεισει να μεινει, δεν με νοιαζει πως, ασ το κανει.
Τα δημοσιευματα μπορουν να λενε οτι θελουνε, τα ειδαμε και με ιβιτς τζαβελλα και κλαους ποσο μεσα πεσανε πριν κανα διμηνο. Επι της ουσιας, παικτη πρωτοκλασατο πουλας το καλοκαιρι για να μη χαλασεις τις ισορροπιες. Οπως εμεις ψαχνουμε απο τα περισευματα ετσι πρεπει να πουλαμε κιολας, οχι τον καλυτερο σου παικτη γεναρη μηνα για κανενα λογο.
Περιμενουμε, και θα κρινουμε αυστηρα. Στον πεμπτο χρονο ειμαστε, ποση πιστωση να παρουν ακομα δηλαδη για τα βασικα. Για μενα αυτη η μεταγραφικη περιοδος οπως και οι μηνες που θα ακολουθησουν ειναι οι πιο ουσιαστικοι μεχρι τωρα στην εποχη Ιβαν.
Ποδοσφαιρικα καθαρα: Δεν μπορει να αναπληρωσει το κενο του γκαρυ ουτε ο μεσσι, γιατι πολυ απλα η ομαδα εχει στηθει πανω του για να πωληθει και ειναι θεμιτο. αλλα οχι τωρα, το καλοκαιρι, τωρα για κανεναν λογο. Ας τον πεισει να μεινει, δεν με νοιαζει πως, ασ το κανει.
Χθες διάβαζα ότι ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις για ανανέωση με τον Ροντρίγκεζ, και σήμερα η FORZA βγάζει πάρα πολύ καλή πρόταση από Τουρκία. Μάλιστα. Μανατζεροδουλειά ως εκεί που δεν πάει. Αν θέλει τόσο πολύ τα λεφτά των Τούρκων ο Γκάρι, ας φέρει τα 5,5εκ της ρήτρας του και άντε στο καλό. Αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ας καθήσει να τα βρει με την ομάδα, απλά τα πράγματα. Συμβόλαιο έχει ως 30/06/2018
Τον ζήτησε ομάδα και δεν τον έδωσε ο Αλαφούζος?Odi έγραψε:Με τέτοιες νοοτροπίες δεν πας μπροστά ποτέ.Ο Μπεργκ δηλαδή τι ρήτρα έχει και αναπροσαρμόζεται συνέχεια;Μαγική ρήτρα;
Πάνω σε τι ακριβώς βασίζεται η βεβαιότητα πως θα έρθει καλύτερος παίκτης θα ξαναρωτήσω εγώ.Δεν μπορώ να βρω την πηγή της αισιοδοξίας,μάλλον επειδή πνίγεται ανάμεσα στον χειμερινό πάταγο μεταγραφών τύπου Μάρτενς,Μαντούρο,Καμαρά,Ολίσε,Χούσεν κλπ.
Δεν τον ζήτησε ομάδα τον Μπεργκ;Εντάξει μην λέμε κ οτι θέλουμε.
Δεν τον ζήτησε ομάδα τον Μπεργκ;Εντάξει μην λέμε κ οτι θέλουμε.
Αυτόν τον όρο που λες, πότε ανακαλύφθηκε δε ξέρω. Βρες το επίσημα και δώσε λινκ να το δούμε και εμείς. Οι αναπαραγωγή από αρδ, αλλά από την Ουεφα. Εγώ ξέρω αυτό ισχύει για τους νεαρούς με ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο. Αν δεν έχεις ρήτρα σε συμβόλαιο, και είναι επαγγελματικό, τότε τον κρατάς όσα και αν σου δώσουν οι αντίπαλοι. Δηλαδή τότε γιατί δεν αγοράστηκε ο Ρονάλντο με 5έτη συμβολαίου που λές? δηλαδή αντί για 90εκ η μεταγραφή να πάρει 5*5εκ συμβολαίου που έπερνε τότε = 25εκ. Ομοίως ο Πογκμπά και όλες οι μεγάλες μεταγραφές. Δε στέκει αυτό που λές. Ο Στάντσιου στην Στεάουα έπαιρνε 200Κ μισθό μάξιμουμ. Τότε με 1εκ τοω αγόραζες φίλε. Ψάξτο, είναι μια μπούρδα που σε άποια φάση έγραψαν κάποιοι αγράματοι ΑΡδ, και από τότε αναπαράγεται. Δεν έχει καμία λογική.soflodoras έγραψε:Μαξιμουμ 5 ετη συμβολαιου, με υποχρεωτικο ορο την ρητρα αποδεσμευσης και ρητρα αναλογικη του συμβολαιου. Αυτες ειναι οι οδηγιες της ουεφα. Διαφορετικα ο παικτης δικαιουται να διεκδικησει δικαστικα την αποδεσμευση του και την αποζημιωση του.Και ας εχει υπογραψει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Πως γιναμε παλι κωλος παραμονη πρωτοχρονιας ρε πουστη μου?
Λοιπον 2 ειναι λυσεις αν οντως υπαρχει ή θα υπαρξει προταση
1)Αναπροσαρμογη συμβολαιου με διπλασιες απολαβες και μεγαλυτερη ρητρα
2)Μεταγραφη ΧΘΕΣ καλυτερου ή ισαξιας αξιας παικτη
Ολα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε,αφου προς το παρον συζηταμε σε υποθετικο επιπεδο
Λοιπον 2 ειναι λυσεις αν οντως υπαρχει ή θα υπαρξει προταση
1)Αναπροσαρμογη συμβολαιου με διπλασιες απολαβες και μεγαλυτερη ρητρα
2)Μεταγραφη ΧΘΕΣ καλυτερου ή ισαξιας αξιας παικτη
Ολα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε,αφου προς το παρον συζηταμε σε υποθετικο επιπεδο