Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
speedy.g

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από speedy.g »

sn0ufel4 έγραψε:
sic-4 έγραψε:snoufel και scientist

Καταρχήν δεν έβγαλα εγώ κόκκινη κάρτα. Δεύτερον κανένα πρόβλημα στη μεταγραφή λαμπρου. Η ένσταση μου είναι να ήξεραν για την πρόταση στον γκαρυ και για αντικαταστάτη να πηραν τον μικρό. Αυτο. Προφανώς και αν έρθει πρόταση όσο είναι η ρήτρα θα τον δώσεις γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ. Να το καταλαβουμε λίγο αυτό. Βέβαια μετά πάμε σε άλλη συζήτηση για την ρήτρα όπου συμφωνώ απολύτως με τον odi.

Άποψη μου είναι οτι αν τελικά πωληθεί θα έρθει ισάξιος αντικαταστάτης. Αυτά

Χαλάρωσε ρε σνούφ :) Χαβαλέ κάνουμε. Σιγά μην φέρουμε πίσω και Βασίλη λάκη
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Το όνειρο μου είναι ο ΠΑΟΚ να έχει έναν κορμό με 28-31 χρονών σαν τον Λίνο ,Μάτος , Γκαρσία , Νάτχο, σε κάθε θέση με αναπληρωματικούς 22-25 σαν τον Τσίμιροτ, Μάκ, Γκάρι, σε κάθε θέση και 2 παίκτες ταλεντάρες 19-22 χρονών σε κάθε θέση.
Αυτό προυποθέτει άριστες ακαδημίες , σύστημα σκάουτινκ και το βασικότερο επικοινωνιακό μηχανισμό .
Έτσι αποροφάς τους κραδασμούς από πώληση βασικού σου παίκτη, και γίνεσαι καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Αλήθεια όσοι θέλετε να αρνηθεί την πρόταση η ΠΑΕ φαντάζομαι ότι το ίδιο κάνατε και όταν υπήρχαν προτάσεις για τον Κλάους πριν 2-3 χρόνια...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

sic-4 έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε: Η ένσταση μου είναι να ήξεραν για την πρόταση στον γκαρυ και για αντικαταστάτη να πηραν τον μικρό.
???? ΠΟΙΟΣ το ειπε αυτο??? απο που προκυπτει κατι τετοιο??? ποιος μπορει να σκεφτηκε κατι τετοιο???? Επειδη ενας εκανε πλακα???? Και αυτο εγειρει ενσταση??
Αυτο λεω ρε snoufel... ψυχραιμια...

:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το χαζό είναι πως το βλεπεις κανεις αν εισια επιχειρηματίας κ για προιοιν η που πήρες τζαπα να το πουλήσεις πέντε δε νομιζω να το σκεφτεί πολυ

Μιλάτε για 20/25 μυρρια κλπ ξεχνώντας οτι μας θεωρούν αφρικανικό πρωταθλημα

Βλέπετε κανεις να χαλάςτηκε απέξω που δε σκόραρε ο μακ στο πρωταθλημα ; στα παπάκια τους

Για μενα το προβλημα ειναι οτι λειπει ο κορμός γιατι δε νας βγήκαν παικτες στον άξονα
Με την έννοια των προσωπικοτήτων

Αναμενόμενο ο καθε γκαρι να θελει να φυγει

Το θεμα ειναι ειμαστε ικανοί να επανεπενδυσουμε τοςο σε ποιοτητα αλλα κ ναι άρα κ μεταπώληση

Τς κου δε θα παίξουμε ποτε .. ο μονος δρόμος ειναι αυτος

Το μπαλάκι ειναι στο μιχελ Ίβιτς κ σαββιδη μ ε την έννοια τι αφηνει για Μπατζετ

Δλδ αν κ με τα παντε φέρεις φορακλα εναν εξελίξιμο εξτρεμ , εναν απο στοχ η βιερ ασχημα θα μαστε ;; δε νομιζω
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

joshua έγραψε:
Odi έγραψε:Να γίνει αναπροσαρμογή ρε παίδες.Να μην κοιμόμαστε όρθιοι.Εδώ βλέπουμε εμείς οτι ο παίκτης είναι επιπέδου,δεν το βλέπουν στην ΠΑΕ;

Δηλαδή ο Κλάους παίρνει 700 και ο Γκάρυ δεν πρέπει να παίρνει 1,5;Πλάκα κάνουμε;
Αντε παλυ.Το καλοκαιρι οι περισσοτεροι εδω μεσα και οχι μονο λεγαμε πως ειναι ενας ταλαντουχος αλλα λιγο τσαπατσουλης παικτης.Την εκρηξη του την εκανε φετος,ποτε ηθελες να κανει αναπροσαρμογη η παε,τον Οκτωβριο? Υποτιθεται πως τωρα θα τον καλουσε για συζητησεις κατι απολυτα λογικο αλλα τωρα αν προλαβει καποιος δεν μπορεις να κανεις κατι.
Στη χώρα των λωτοφάγων.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μονο μην μου φερουν καναν Ματεους στην θεση του και καναν Ανσαριφαρντ για την επιθεση,τοτε να δεις dr jekyll and mr Hyde που θα παιχτει στο φορουμ...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Τετοιους θα φερουν και θα πουν οτι καλυτεροι δεν ερχονται.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Scientist@PAOK έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Σοβαρά τώρα έτσι? Θα γίνω χειρότερος απο τον ace με φαίνεται και δε θέλω :evil:
Εγω να δείς!!! Ιβαν :redcard: :redcard:
Έλα κι εσύ βρε επιστήμονα μου...Μην φουρκίζεσαι τόσο και τον "κοκκινίζεις" κιόλας πριν δούμε την συνέχεια... ;)

Και για να αποπειραθώ να σε αποφορτίσω, ένα σε λέω...ΠΟΝΟΦΟΝΙΑΣ... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εσεις λετε οτι μεσα στην ΠΑΕ δεν ξεραν οτι επρεπε να του κανουν αναπροσαρμογη με αυξηση ρητρας;;; Και πως θα την εκαναν οταν το καλοκαιρι ο παιχτης ειχε προταση να φυγει και εμεινε με τα χιλια ζορια; Τωρα αν η ομαδα εκανε τον σχεδιασμο της για το επομενο καλοκαιρι και η προταση εσκασε τωρα, θα φανει με το αν παρουν αντικαταστατη.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Το θέμα δεν ειναι ποιοι φεύγουν αλλα ποιοι έρχονται...αν μπορούν να φέρουν το ίδιο καλό παικτη με λιγότερα να παει στο καλό... αλλα στην μέση της σεζόν ειναι αδύνατο οποίος και μα ερθει να παίξει στο 100% ... αδύνατον...
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ??? Εσεις οι πιο ψυχραιμοι αντέχεται??? Βοηθήστε και εμάς. Οτι σοβαρό έχει έρθει στελέχη παίχτες έχει φύγει σε χρόνο dt....τι γινεται??? Ζητείται ελπίς!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ron-swanson έγραψε:Τετοιους θα φερουν και θα πουν οτι καλυτεροι δεν ερχονται.

Ας δουμε λεφτα πολλα μαζεύτηκαν

Αν κα αν γυρίσει ο κακο καλα θα μαστε στα εξτρεμ :redcard:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 31 Δεκ 2016, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sic-4 έγραψε:κατσε ρε συ τι εχει παιχτει;; σημερα συμφωνω με ολα τα posts του joshua...
:opaokara:
Κι εγω αλλα ντρεπομουν να το πω. :oops: Χαθηκε η γη κατω απ τα ποδια μου.

Μη τα παιρνετε ολα ΤΟΣΟ σοβαρα ρε μαγκες.Οτι κι αν κανει η ερμη η ΠΑΕ (που ακομα δεν εκανε δηλαδη) το αναγαγουμε σε ζητημα ζωης και θανατου κι ειμαστε σιγουροι οτι θα ναι τεραστιο λαθος οποια κι αν ειναι η αποφαση :shock: .Παρτε το χαλαρααααα ρεεεε.Αφηστε τους λιγο ν αναπνευσουν.Διαβαστε και τη συνεντευξη του Ματος τι λεει για τον κοσμο του ΠΑΟΚ.Αυτος μπορει ν αντεχει , οι αλλοι?
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

KOSTAS54 έγραψε:
joshua έγραψε:
Odi έγραψε:Να γίνει αναπροσαρμογή ρε παίδες.Να μην κοιμόμαστε όρθιοι.Εδώ βλέπουμε εμείς οτι ο παίκτης είναι επιπέδου,δεν το βλέπουν στην ΠΑΕ;

Δηλαδή ο Κλάους παίρνει 700 και ο Γκάρυ δεν πρέπει να παίρνει 1,5;Πλάκα κάνουμε;
Αντε παλυ.Το καλοκαιρι οι περισσοτεροι εδω μεσα και οχι μονο λεγαμε πως ειναι ενας ταλαντουχος αλλα λιγο τσαπατσουλης παικτης.Την εκρηξη του την εκανε φετος,ποτε ηθελες να κανει αναπροσαρμογη η παε,τον Οκτωβριο? Υποτιθεται πως τωρα θα τον καλουσε για συζητησεις κατι απολυτα λογικο αλλα τωρα αν προλαβει καποιος δεν μπορεις να κανεις κατι.
Στη χώρα των λωτοφάγων.
Γιατί μηπως ξεχάσατε τι έλεγαν για τον Μακ την πρώτη χρονιά ? :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”