Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Τι να σας πω,εσείς να ζείτε με το όνειρο οτι αν φύγει ο Γκάρυ θα έρθει καλύτερος παίκτης.
Εγώ ζω στην πραγματικότητα του ΠΑΟΚ.Που λέει οτι Μακ,Λούκας,Βιερίνια,Σταφυλίδης πωλήθηκαν και στην θέση τους ήρθαν ναι μεν καλοί,αλλά όχι καλύτεροι παίκτες.
Εγώ ζω στην πραγματικότητα του ΠΑΟΚ.Που λέει οτι Μακ,Λούκας,Βιερίνια,Σταφυλίδης πωλήθηκαν και στην θέση τους ήρθαν ναι μεν καλοί,αλλά όχι καλύτεροι παίκτες.
Αντε παλυ.Το καλοκαιρι οι περισσοτεροι εδω μεσα και οχι μονο λεγαμε πως ειναι ενας ταλαντουχος αλλα λιγο τσαπατσουλης παικτης.Την εκρηξη του την εκανε φετος,ποτε ηθελες να κανει αναπροσαρμογη η παε,τον Οκτωβριο? Υποτιθεται πως τωρα θα τον καλουσε για συζητησεις κατι απολυτα λογικο αλλα τωρα αν προλαβει καποιος δεν μπορεις να κανεις κατι.Odi έγραψε:Να γίνει αναπροσαρμογή ρε παίδες.Να μην κοιμόμαστε όρθιοι.Εδώ βλέπουμε εμείς οτι ο παίκτης είναι επιπέδου,δεν το βλέπουν στην ΠΑΕ;
Δηλαδή ο Κλάους παίρνει 700 και ο Γκάρυ δεν πρέπει να παίρνει 1,5;Πλάκα κάνουμε;
- Scientist@PAOK
joshua έγραψε:Επιτηδες το κανω.Scientist@PAOK έγραψε:Ρε φίλε είσαι πάντα εκ διαμέτρου αντίθετος απο τι σκεφτόμαστε κάποιοι εδώ. Οταν γκρινιάζεις, οι πολλοι υποστηρίζουμε και όταν οι πολλοι γκρινιάζουν, εσύ υποστηρίζεις. Αντε Βγάλε ακρη τωρα....joshua έγραψε:Αυτα ειναι,εγω να υπερασπιζομαι την παε και αλλοι να κραζουν.![]()
![]()
Αντε παμε απο την αρχη.Ρε Odi αν και τονιζω το ΑΝ,δωσει η γαλατα την ρητρα και ο παικτης θελει να φυγει ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ;
Δεν το κάνεις επίτηδες...μακρια απο μένα αυτά. Απλώς έχουμε τελείως αντίθετη προσεγγιση στα πράγματα...δεκτό.
Καταρχήν δεν έβγαλα εγώ κόκκινη κάρτα. Δεύτερον κανένα πρόβλημα στη μεταγραφή λαμπρου. Η ένσταση μου είναι να ήξεραν για την πρόταση στον γκαρυ και για αντικαταστάτη να πηραν τον μικρό. Αυτο. Προφανώς και αν έρθει πρόταση όσο είναι η ρήτρα θα τον δώσεις γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ. Να το καταλαβουμε λίγο αυτό. Βέβαια μετά πάμε σε άλλη συζήτηση για την ρήτρα όπου συμφωνώ απολύτως με τον odi.sic-4 έγραψε:snoufel και scientist
Αφηστε το φημη απ'εξω. Εστω οτι ειναι πραγματικοτητα. Που κολαει το κοκκινη καρτα Ιβαν??? Αν οι αλλοι δινουν την ρητρα που φταιει ο Ιβαν? Και που κολαει να ζοχαδιαζεσαι ακομα περισσοτερο με το οτι πηραμε ενα 19χρονο ταλεντο; Μια χαρα καναμε. Επειδη ο αλλος κανει πλακα με αυτο θα μπουμε στη λογικη "πηραμε Λαμπρου-δινουμε Γκαρι-καρτα Ιβαν-ουγκ";;; Δεν ειναι και πολυ "επιστημονικη" η εξισωση ρε συ επιστημονα.
Άποψη μου είναι οτι αν τελικά πωληθεί θα έρθει ισάξιος αντικαταστάτης. Αυτά
κατσε ρε συ τι εχει παιχτει;; σημερα συμφωνω με ολα τα posts του joshua...

Τη ρήτρα και να φύγει, αν θέλει και ο ίδιος. Το αγωνιστικό κενό, δεν καλύπτεται Γενάρη. Όχι μόνο γιατί οι επιλογές είναι περιορισμένες, αλλά και για λόγους ομοιογένειας. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Αν μπορούσε να πουληθεί σήμερα και να συμφωνηθεί να δοθεί τον Ιούνιο, θα ήταν το ιδανικό. Προφανώς, αυτό είναι no deal για τους Τούρκους. Ότι είναι να'ρθει δε να' ρθει αλλιώς θα προσπεράσει που έλεγε και η Γιαγιά μου.

που καταντήσαμε, οπαδοί του ΠΑΟΚ να ψήνονται να φύγει ο καλύτερος μας παίχτης , και το παρουσιάζουν μάλιστα και σαν οικονομική επιτυχία
άμα φύγει ο γκάρι την πρώτη εργάσιμη είμαι τούμπα να τους κάνω δώρο το διαρκειας , και εννοείτε ότι δεν ξαναπαίζει γήπεδο μέχρι η ομάδα να φύγει από νοοτροπία ακαδημίας και περασει σε νοοτροπια πρωταθλητισμου ....
- sourmenetes
- Moderator
Μηπως αντι να πλακωνεστε να περιμενουμε λιγο.;;;
Δεν εχω για χαζο ουτε το μιχελ ουτε το βλανταν.
Ναι τον Οκτώβριο ρε joshua;Αφού το βλέπεις πως είναι ο καλύτερος σου παίκτης.Να είναι ενεργή η ΠΑΕ,να μην κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.Τον καλύτερο σου παίκτη πάνε να πάρουν,όχι όποιον να ναι.joshua έγραψε:Αντε παλυ.Το καλοκαιρι οι περισσοτεροι εδω μεσα και οχι μονο λεγαμε πως ειναι ενας ταλαντουχος αλλα λιγο τσαπατσουλης παικτης.Την εκρηξη του την εκανε φετος,ποτε ηθελες να κανει αναπροσαρμογη η παε,τον Οκτωβριο? Υποτιθεται πως τωρα θα τον καλουσε για συζητησεις κατι απολυτα λογικο αλλα τωρα αν προλαβει καποιος δεν μπορεις να κανεις κατι.Odi έγραψε:Να γίνει αναπροσαρμογή ρε παίδες.Να μην κοιμόμαστε όρθιοι.Εδώ βλέπουμε εμείς οτι ο παίκτης είναι επιπέδου,δεν το βλέπουν στην ΠΑΕ;
Δηλαδή ο Κλάους παίρνει 700 και ο Γκάρυ δεν πρέπει να παίρνει 1,5;Πλάκα κάνουμε;
Τουλάχιστον να μην μας λένε για κούπες και στόχους και λοιπά όμορφα με τον Μυστακίδη βασικό και τον Λάμπρου αλλαγή.Γιατί παίκτη αντάξιο δεν βρίσκεις τον Γενάρη με τίποτα.Και δεν μπορείς να φέρεις κιόλας.
???? ΠΟΙΟΣ το ειπε αυτο??? απο που προκυπτει κατι τετοιο??? ποιος μπορει να σκεφτηκε κατι τετοιο???? Επειδη ενας εκανε πλακα???? Και αυτο εγειρει ενσταση??sn0ufel4 έγραψε: Η ένσταση μου είναι να ήξεραν για την πρόταση στον γκαρυ και για αντικαταστάτη να πηραν τον μικρό.
Αυτο λεω ρε snoufel... ψυχραιμια...
Odi έγραψε:Να δένει τους παίκτες του ο ΠΑΟΚ.Και να τους δένει κανονικά με εξωπραγματικές ρήτρες όπως κάνουν τα μεγάλα κλαμπ.Να ξέρει οτι η αξία του παίκτη είναι 5 μύρια,να του βάζει ρήτρα 25 και να είναι στο χέρι της ομάδας,όχι του παίκτη,ο οποίος θα έχει το μυαλό του στο να φύγει.joshua έγραψε:Αυτα ειναι,εγω να υπερασπιζομαι την παε και αλλοι να κραζουν.![]()
![]()
Αντε παμε απο την αρχη.Ρε Odi αν και τονιζω το ΑΝ,δωσει η γαλατα την ρητρα και ο παικτης θελει να φυγει ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ;
Επίσης ας έχουμε υπόψιν ότι πλέον όλοι οι παίκτες έχουν μάνατζερ που ξέρουν πως να προασπίζουν τα συμφέροντα τους. Επομένως όπως λένε πολλοί, σιγά μην δεχτεί κάποιος ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ως σκαλοπάτι για μεταγραφή σε μεγάλο πρωτάθλημα να μπει εξωπραγματική ρήτρα. Ειδικά εφόσον δεν παίρνει εξωπραγματικό μισθό. Κανένας μάνατζερ δεν θέλει να παραχωρήσει τόσο μεγάλη διαπραγματευτική ισχύ. Τέλος ας έχουμε στο νου μας ότι πάντα υπάρχουν και άλλες ομάδες να διεκδικούν τον κάθε Γκάρυ όσο είναι ελεύθερος και επομένως αν προβάλλουμε τόσο παράλογες απαιτήσεις (>10μύρια ρήτρα) είναι πιθανόν να χάσουμε αρκετές καλές ευκαιρίες.
- navigator11
Κάπου βλέπω να χάνεται η ψυχραιμία και η λογική και από άτομα που τυγχάνουν σεβασμού και εκτίμησης από μέρους μου! Ας ηρεμήσουμε λίγο. Να είχαμε ένα άξιο λόγου και πίστης πρωτάθλημα είτε να είμαστε μεγαλύτερο διαμετρημα ονομαστικά και αγωνιστικά, να δεχτώ τη λογική της στρατηγικής με το θέμα της ρητρας. Όχι, θα ήμουν σοβαρός επαγγελματίας, με ταλέντο και βλέψεις για ανέλιξη, και θα συζητούσα το ενδεχόμενο να μπει ρήτρα δυσθεώρητη! Δεν παίζει, μάγκες. Δε θα το σκεφτόμουν καν κι ας είμαι κόκαλο ΠΑΟΚτσής!!
- PAOK_Antarctica
Όχι, θα σφαχτούμεsourmenetes έγραψε:Μηπως αντι να πλακωνεστε να περιμενουμε λιγο.;;;
Σχεδόν όλες οι ομάδες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, πουλάνε τους καλύτερους παίκτες γιατί πάντα αγοράζει μια ομάδα με περισσότερα λεφτά/καλυτερο πρωταθλημα/κλπ.
Αυτό που κανει επιτυχημένη μια ομάδα στις πωλησεις είναι το timing καθώς και η προεργασία για να καλυψει το κενό.
Προσωπικά δεν έχω θέμα να φεύγει κάθε χρονο ο καλύτερος μας παικτης και να τους καμαρωνουμε σε τοπ ομάδες. Αλλά όχι μεσούσης της περιόδου, το καλοκαίρι. Οχι επειδή δεν έχουμε προνοήσει να τον ανανεωσουμε, αλλά επειδή η προσφορά είναι πολύ καλη για να αρνηθουμε. Και πάνω απ'ολα δεν θέλω να φευγει πάνω απο 1 παικτης του βασικού κορμου.
Αλλο να δώσεις Γκάρι με 5 μύρια αρχές Ιούλη και άλλο να δώσεις Γκάρι, Λεοβατς χειμωνα, Τσιμιροτ, Κρέσπο, Ματος το καλοκαίρι και να ξαναφτιάχνεις ομάδα απτο 0.
Πρεπει να υπάρχει πλάνο.
Επειδή όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, ας κανουμε υπομονή μέχρι τέλος γεναρη να δουμε τι θα γινει και ανάλογα να κρίνουμε διοίκηση και τεχν τιμ
Αυτό που κανει επιτυχημένη μια ομάδα στις πωλησεις είναι το timing καθώς και η προεργασία για να καλυψει το κενό.
Προσωπικά δεν έχω θέμα να φεύγει κάθε χρονο ο καλύτερος μας παικτης και να τους καμαρωνουμε σε τοπ ομάδες. Αλλά όχι μεσούσης της περιόδου, το καλοκαίρι. Οχι επειδή δεν έχουμε προνοήσει να τον ανανεωσουμε, αλλά επειδή η προσφορά είναι πολύ καλη για να αρνηθουμε. Και πάνω απ'ολα δεν θέλω να φευγει πάνω απο 1 παικτης του βασικού κορμου.
Αλλο να δώσεις Γκάρι με 5 μύρια αρχές Ιούλη και άλλο να δώσεις Γκάρι, Λεοβατς χειμωνα, Τσιμιροτ, Κρέσπο, Ματος το καλοκαίρι και να ξαναφτιάχνεις ομάδα απτο 0.
Πρεπει να υπάρχει πλάνο.
Επειδή όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, ας κανουμε υπομονή μέχρι τέλος γεναρη να δουμε τι θα γινει και ανάλογα να κρίνουμε διοίκηση και τεχν τιμ
Ελα, ασε να σφαχτουμε λιγο για το καλο τελευταιες ωρες του χρονουPAOK_Antarctica έγραψε:Όχι, θα σφαχτούμεsourmenetes έγραψε:Μηπως αντι να πλακωνεστε να περιμενουμε λιγο.;;;