Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Εντάξει,αυτό που μερικοί το παρουσιάζετε σαν φυσική εξέλιξη των πραγμάτων με τρελαίνει.Άμα είναι να ξεπουλάμε αντί να χτίζουμε ομάδα για το μέλλον κλάφτα.Άστο καλύτερα.Να μας κάθεται κάνα λαχείο και μετά να την βγάζουμε με τον Τζιόλη,τον Σκόνδρα,τον Κοροβέση και τα άλλα παιδιά.Μια χαρά.
Ομαδούλα,πορειούλα,γιουροπάκι..Όλα μικρά και μίζερα και η ζωή στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται.
Και πού;Στην Τουρκία για να παίζει με την Γκετζεμπερλιγκί,την Αλανιασπόρ και την Ακχισάρ.Για 4 μύρια όπως γράφεται παντού.Καλά κρασιά.
Ομαδούλα,πορειούλα,γιουροπάκι..Όλα μικρά και μίζερα και η ζωή στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται.
Και πού;Στην Τουρκία για να παίζει με την Γκετζεμπερλιγκί,την Αλανιασπόρ και την Ακχισάρ.Για 4 μύρια όπως γράφεται παντού.Καλά κρασιά.
che4 έγραψε:με το γκαρι δεν πας στα τοπ 20
οποτε καλώς τον πουλάμε να παρουμε κλυτερο
Ελα τσε πλάκα κανείς ε πεστο μου!!
Αυτα ειναι,εγω να υπερασπιζομαι την παε και αλλοι να κραζουν.
Αντε παμε απο την αρχη.Ρε Odi αν και τονιζω το ΑΝ,δωσει η γαλατα την ρητρα και ο παικτης θελει να φυγει ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ;
- Scientist@PAOK
Ας παραθεση κάποιος την μεγάλη δηλωση που έκανε ο ΙΒΑΝ πριν κάτι μήνες. Νομίζω πλέον θα καταλάβουμε πιο πολλά απο αυτά που έλεγε....
δηλαδη δεν υπαρχουν καλυτεροι του Γκαρι στον κοσμο? Και αν ναι, δεν τους θελουμε πλεον?
Οτι θα πάρουμε καλύτερο από πού προκύπτει;Και μάλιστα και με τόση βεβαιότητα;
Από τα λεφτά που έχουμε δώσει ως τώρα σε αγορές;Όχι.
Από το γεγονός οτι δεν έρχεται κανείς σοβαρός παίκτης στο Ελληνικό πρωτάθλημα;Έτσι δεν λέμε το Καλοκαίρι;
Από το οτι είναι Γενάρης και δεν υπάρχει τέτοιου επιπέδου παίκτης για να προσφέρει άμεσα;
Από οπαδοί γίναμε μάνατζερ.Ήμαρτον.
Από τα λεφτά που έχουμε δώσει ως τώρα σε αγορές;Όχι.
Από το γεγονός οτι δεν έρχεται κανείς σοβαρός παίκτης στο Ελληνικό πρωτάθλημα;Έτσι δεν λέμε το Καλοκαίρι;
Από το οτι είναι Γενάρης και δεν υπάρχει τέτοιου επιπέδου παίκτης για να προσφέρει άμεσα;
Από οπαδοί γίναμε μάνατζερ.Ήμαρτον.
- Scientist@PAOK
Ρε φίλε είσαι πάντα εκ διαμέτρου αντίθετος απο τι σκεφτόμαστε κάποιοι εδώ. Οταν γκρινιάζεις, οι πολλοι υποστηρίζουμε και όταν οι πολλοι γκρινιάζουν, εσύ υποστηρίζεις. Αντε Βγάλε ακρη τωρα....joshua έγραψε:Αυτα ειναι,εγω να υπερασπιζομαι την παε και αλλοι να κραζουν.![]()
![]()
Αντε παμε απο την αρχη.Ρε Odi αν και τονιζω το ΑΝ,δωσει η γαλατα την ρητρα και ο παικτης θελει να φυγει ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scientist@PAOK την Σάβ 31 Δεκ 2016, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@joshua
Αν ερθει προταση στη ρητρα να φύγει. Αλλα οπως λες να αποκτηθει ισαξιος τουλαχιστον παικτης και οχι ο ....λαμπρου
Αν ερθει προταση στη ρητρα να φύγει. Αλλα οπως λες να αποκτηθει ισαξιος τουλαχιστον παικτης και οχι ο ....λαμπρου
αμα ειχαμε αλλους 4 με την προσωπικοτητα και την αγωνιστικη αξια του ματος στην ομαδα, οι οπαδοι θα κρεμονταν σαν τσαμπια απο τα καγκελα της τουμπας για να δουν την ομαδα και με ενδεχομενες σφαγες θα ειχε χωριστει η ελλαδα στα 2...joshua έγραψε:Αυτο που λειπει απο την ομαδα ειναι ενας καλος κορμος παικταραδων στα 30,παικτων που δεν θα βλεπουν τον ΠΑΟΚ σκαλοπατι, αλλα ως τα τελευταια τους ΚΑΛΑ χρονια,οπως καποτε ειχαμε Γκαρσια,Λινο,Κοντρερας.Οταν εχεις εναν τετοιο κορμο μπορεις να προσθαφαιρεσεις παικτες χωρις ιδιαιτερες απωλειες στην ποιοτητα της ομαδας.Ενας τετοιος φετος ηταν ο Ματος,φερε και Βιερινια,Στοχ,βρες και εναν επιθετικο και πουλα 1 Τσιμιροτ καθε χρονο.
Να δένει τους παίκτες του ο ΠΑΟΚ.Και να τους δένει κανονικά με εξωπραγματικές ρήτρες όπως κάνουν τα μεγάλα κλαμπ.Να ξέρει οτι η αξία του παίκτη είναι 5 μύρια,να του βάζει ρήτρα 25 και να είναι στο χέρι της ομάδας,όχι του παίκτη,ο οποίος θα έχει το μυαλό του στο να φύγει.joshua έγραψε:Αυτα ειναι,εγω να υπερασπιζομαι την παε και αλλοι να κραζουν.![]()
![]()
ότι νάναι δηλαδήsic-4 έγραψε:Ρε παιδια τι εχετε παθει;; ακουγεται ΦΗΜΗ οτι η Γαλατα ισως καταθεσει προταση (μαλλον κοντα στη ρητρα) για παικτη μας και αυτο ισοδυναμει με Ιβαν κοκκινη καρτα;;; (στο συλλογισμο φαινεται να συμβαλλει και το εντελως ασχετο γεγονος της αποκτησης ελπιδοφορου νεαρου ταλεντου)
Odi έγραψε:Να δένει τους παίκτες του ο ΠΑΟΚ.Και να τους δένει κανονικά με εξωπραγματικές ρήτρες όπως κάνουν τα μεγάλα κλαμπ.Να ξέρει οτι η αξία του παίκτη είναι 5 μύρια,να του βάζει ρήτρα 25 και να είναι στο χέρι της ομάδας,όχι του παίκτη,ο οποίος θα έχει το μυαλό του στο να φύγει.joshua έγραψε:Αυτα ειναι,εγω να υπερασπιζομαι την παε και αλλοι να κραζουν.![]()
![]()
Εδω συμφωνώ με odi
-
ron-swanson
Παιδες ολοι λετε ΑΝ ειναι να φερει καλυτερο. Το ιδιο λεγαμε και για τον Μακ το καλοκαιρι και καλυτερος δεν ηρθε.
Λετε για Βιειρινια-Στοχ. Εγω λεω την πραγματικοτητα, η οποια ειναι οτι το ρεκορ μεταγραφης Κουτσιανικουλη της εποχης Ζαγορακη δεν το εχουμε ξεπερασει ακομα. ΜΑΚΑΡΙ να ερθουν παιχταραδες αλλα εγω βλεπω μεταγραφες των 600 και 700 χιλιαδων μεχρι τωρα.
Ναι αν ειναι να φυγει ο Γκαρι με 4 και αυτα να πανε σε καποιον ταλαντουχο 22χρονο-23χρονο, μεσα κι εγω. Αλλα πολυ πιθανο ειναι να ερθει κανας Τιαμ.
Γενικα συμφωνω 200% με οτι γραφει ο Odi σημερα.
Λετε για Βιειρινια-Στοχ. Εγω λεω την πραγματικοτητα, η οποια ειναι οτι το ρεκορ μεταγραφης Κουτσιανικουλη της εποχης Ζαγορακη δεν το εχουμε ξεπερασει ακομα. ΜΑΚΑΡΙ να ερθουν παιχταραδες αλλα εγω βλεπω μεταγραφες των 600 και 700 χιλιαδων μεχρι τωρα.
Ναι αν ειναι να φυγει ο Γκαρι με 4 και αυτα να πανε σε καποιον ταλαντουχο 22χρονο-23χρονο, μεσα κι εγω. Αλλα πολυ πιθανο ειναι να ερθει κανας Τιαμ.
Γενικα συμφωνω 200% με οτι γραφει ο Odi σημερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Σάβ 31 Δεκ 2016, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτο το 90 60 τι είναι και απο που προκύπτει ?Scientist@PAOK έγραψε:Φίλε τα χρήματα στην συγχρονο δυτικό κόσμο είναι αέρας- μια απάτη, ειδικά στο ποδόσφαιρο τα 30 εκ διαφορά σε αξία ομάδας είναι να χαμε να λέγαμε...joshua έγραψε:Αυτο το τι 60 τι 90 μου αρεσε παντως...Στα χερια τα παιζουμε τα μυρια...Παντως και δεν μιλαω για παιδια εδω μεσα καθως προφανως και δεν γνωριζω,ολοι οσοι αριστερα και δεξια σημερα κραζουν για το τι ομαδα ειναι τελικα ο ΠΑΟΚ εχουν ΟΛΟΙ διαρκειας ε?
- Scientist@PAOK
Αυτό ακριβώς...αλλιως να μας το πούνε οτι είμαστε χωριό, να το ξέρουμε...να μην χαλιόμαστε και χτίζουμε κάστρα στην άμμο.Odi έγραψε:Να δένει τους παίκτες του ο ΠΑΟΚ.Και να τους δένει κανονικά με εξωπραγματικές ρήτρες όπως κάνουν τα μεγάλα κλαμπ.Να ξέρει οτι η αξία του παίκτη είναι 5 μύρια,να του βάζει ρήτρα 25 και να είναι στο χέρι της ομάδας,όχι του παίκτη,ο οποίος θα έχει το μυαλό του στο να φύγει.joshua έγραψε:Αυτα ειναι,εγω να υπερασπιζομαι την παε και αλλοι να κραζουν.![]()
![]()