Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Και Κούβα έστειλε η γάλατα δηλαδή κ θα μας φαει τον γκαρυ... Δράμα..
Ας κάνουμε Άγιε μου τότε τον σταυρό μας καλού κακού και βλέπουμε...
Υ.Γ. Σιγά να μην δεν βρισκόταν αφορμή να βγει άχρηστος ο Μίχελ...που δεν τον ανανέωσε ήδη!!!!
Οι ΑΡΔ καραδοκούν, οι βρωμούαινες @#%$##$% $##@54#$# %$#$^#$##@$ ...................

Υ.Γ. Σιγά να μην δεν βρισκόταν αφορμή να βγει άχρηστος ο Μίχελ...που δεν τον ανανέωσε ήδη!!!!
Οι ΑΡΔ καραδοκούν, οι βρωμούαινες @#%$##$% $##@54#$# %$#$^#$##@$ ...................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 02:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Εγω λεω να κλειδωσει και να παμε για υπνο.Για μεταγραφες περιμενουμε , αποχωρησεις μας βγαινουν.Καταρα εριξε ο ace πισω του. 
Τι ύπνο ρε συ kat??? Σιγά να μην μας πιάσει τώρα ύπνος...
Απ τον αριστερό μου δείκτη ήδη τρέχουν αίματα και γράφω με το λωκοδάχτυλο!!!!
Kosta αυτός είναι η μεγαλύτερη καψούρα του Μίχελ.Όταν λέμε η μεγαλύτερη η μεγαλύτερη..Βασίζεται σε ψηστήρι απ τον Γκαλιάνι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον Λούμπος,το ζόρι είναι άντε δίνεις τα φράγκα..Το βραζιλιανάκι νομίζω δεν ψήνεται για Ελλάδα....Kostas_Peraia4 έγραψε:Να και η αρενα...Γραφει στο πρωτοσελιδο της οτι ειναι πιθανος ο δανεισμος του Luiz Adriano.Αυτο που σας ειχα γραψει κατα τις 11
Thx...painkiller4 έγραψε:Kολκας 24 ανεβασε τωρα και το ινπαοκ βλεπω
- kataramenos5
Τι Adriano ρε ,σταματηστε οσο ειναι καιρος.Σε λιγο θα μας παρουν και τον Ματος.
Δεν νομίζω να πουλήσουν τον Γκάρυ τώρα δεν υπάρχει λόγος. Ας μας βοηθήσει και φέτος να πάρουμε κανένα κύπελο και το καλοκαίρι θα έχεις πολύ περισσότερες προσφορές. Τώρα βέβαια άμα του σκάσουν κανένα μεγάλο συμβόλαιο άνω του ενός εκατομμυρίου και θέλει να φύγει είναι άλλο θέμα
- Scientist@PAOK
Πω πω μαs @@ τα αρδ...οχι τον γκαρι ρε παιδια
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- Kostas_Peraia4
Αν οντως φυγει ετοιμαστειτε να δειτε πολλα αρθρα με θεμα τον Βιειρινια
-
Dimg4
Απο τη μια τον πηρες με μικρο ποσο και τον πουλας επι 7 ΑΛΛΑ αν τον δωσεις δειχνεις κ Σαββιδη οτι δεν υπαρχει σκοπος να μεγαλωσει ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα.nothu έγραψε:Ε ρε ξενερα αμα κανει πως φευγει ο γκαρυ στα μεσα της χρονιας...
Αν φύγει, ΑΝ ΤΟΝΙΖΩ, τότε θα γίνουμε ταναπού, όσα άρθρα κι αν γραφτούν, ακόμα και για τον Ρονάλντο!!!!
Όταν αντικατασταθεί, τόσο άμεσα, όσο και επάξια, τότε θα ησυχάσουμε!!!! Αλλά πολύ δύσκολα Γεναριάτικα...
Υ.Γ. Ρε σεις μήπως ο Φρανκ έπιασε δουλειά στην Τούρκικια και δεν το μάθαμε???

Όταν αντικατασταθεί, τόσο άμεσα, όσο και επάξια, τότε θα ησυχάσουμε!!!! Αλλά πολύ δύσκολα Γεναριάτικα...
Υ.Γ. Ρε σεις μήπως ο Φρανκ έπιασε δουλειά στην Τούρκικια και δεν το μάθαμε???
-
Dimg4
Αν θες οντως να κανεις ομαδα, αναπροσαρμοζεις ΤΩΡΑ το συμβολαιο του Γκαρι και τον κανεις τον πιο ακριβοπληρωμενο.... φερνεις ΚΑΙ εναν ΒιερινιαKostas_Peraia4 έγραψε:Αν οντως φυγει ετοιμαστειτε να δειτε πολλα αρθρα με θεμα τον Βιειρινια
- Scientist@PAOK
Εγω λέω να τσεπώσουμε τα λεφτά και να βάψουμε με φούμο τον Λαμπρου και να τον στείλουμε απέναντι...να μην κλαίνε και οι γριές.