Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- sourmenetes
- Moderator
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Εντάξει εαν ερθει ο Bruma σε εμάς, δεκτονKostas_Peraia4 έγραψε:Λεει οτι κλεινει ο Ροντριγκεζ στη Γαλατα![]()
![]()
![]()
From the new Bruma Neighborhood!
Cimbom, who agreed with the Dutch footballer who resembles the Portuguese Bruma in the style of play, approached the end in talks with the club.
Galatasaray has found an alternative to Bruma in Greece, which is increasingly talented in Britain and will be renewing its contract in 2018. Cimbom joins Dutch wingman Garry Rodrigues, who plays in the PAOK team and looks like Bruma. The 26-year-old player agreed on everything with Galatasaray came to an end in the cottage down interviews. From 4 million euros in negotiations that opened the door paok, Sarıkırmızılı of € 3 million bid to 'yes' has learned.
IN THE GATES IN THE GREECE ...
The real position of the left side of the Cape Verde-born Dutch Garry Rodrigues, has a striker properties, it can play on both wings. This transfer, which is close to PAOK Club Forza newspaper said, "Greece is going with Garry Rodrigues Galatasaray League of the best players," he announced the headline readers of expression. The transfer is expected to be official in a few days. Cimbom, Bruma was sold at a high cost, the Portuguese star has already found an alternative.
Οχι , επικαλειται αρθρο της forza , που το αναφερει και στο πρωτοσελιδο της.
Ελπιζω να μην ειναι αληθεια.
Ελπιζω να μην ειναι αληθεια.
- Kostas_Peraia4
Το εχει σαν αποκλειστικο η αυριανη εκδοση της Forza.Γραφει για προταση ''μαμουθ'' της Γαλατα
Ο λόγος που με κάνει να πιςτευω πως ειναι όνειροβασίες sourme ειναι το μικρό ποσο που αναφέρουν για Gary (3 - 4.000.000)sourmenetes έγραψε:Αν ειναι απο Τουρκια το αρθρο,κλασικες ονειροβασιες.
- sourmenetes
- Moderator
θεωρω σχεδον απιθανο να πουλησουμε Γκαρυ στα μεσα της σεζον.Εχει ακομα αρκετα δυνατα παιχνιδια για να ανεβασει και αλλο τις μετοχες του,αλλα και ειναι και αναποσπαστο κομματι του φετινου ΠΑΟΚ.
Θα χρειαστουμε οπωσδηποτε την ταχυτητα του στα ματς με Σαλκε, στα ντερμπι σε Κυπελλο και πλευ οφ.Σε αυτα τα ματς κρυβονται οι φετινοι μας στοχοι,χωρις να θελω να μειωσω η να πω πως ειναι αδιαφορα τα υπολοιπα ματς
...εκτος αν γινει ντομινο Γκαρυ-Βιερινια με πολυ καλη προταση για Γκαρυ,μονο ετσι μου φαινεται ρεαλιστικο το σεναριο
Θα χρειαστουμε οπωσδηποτε την ταχυτητα του στα ματς με Σαλκε, στα ντερμπι σε Κυπελλο και πλευ οφ.Σε αυτα τα ματς κρυβονται οι φετινοι μας στοχοι,χωρις να θελω να μειωσω η να πω πως ειναι αδιαφορα τα υπολοιπα ματς
...εκτος αν γινει ντομινο Γκαρυ-Βιερινια με πολυ καλη προταση για Γκαρυ,μονο ετσι μου φαινεται ρεαλιστικο το σεναριο
4 μύρια για έναν παίχτη του Π.Α.Ο.Κ., τον οποίο μάλιστα απέκτησε προ 18 μηνών ελεύθερο και πληρώνει με κάνα 350άρι τον χρόνο, δεν νομίζω να είναι λίγα λεφτά, σύμφωνα με τα δεδομένα που ξέρουν για την ομάδα μας μέχρι τώρα στην Ευρώπη...
Δεν ξέρω φυσικά τι ρήτρα έχει ο Γκάρυ, αλλά πάνω από 4 μύρια σχεδόν το αποκλείω με όσα ξέρουμε...
Μακάρι πάντως να μην επαληθευτεί, γιατί η αντικατάσταση του θα είναι πολύ δύσκολη μέσα στον Γενάρη...
Υ.Γ. Το επιβεβαίωσε κανένας από εμάς απ το αυριανό πρωτοσέλιδο της Forza???
Δεν ξέρω φυσικά τι ρήτρα έχει ο Γκάρυ, αλλά πάνω από 4 μύρια σχεδόν το αποκλείω με όσα ξέρουμε...
Μακάρι πάντως να μην επαληθευτεί, γιατί η αντικατάσταση του θα είναι πολύ δύσκολη μέσα στον Γενάρη...
Υ.Γ. Το επιβεβαίωσε κανένας από εμάς απ το αυριανό πρωτοσέλιδο της Forza???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
H forza αναφερει για προταση μαμουθ.οι Τουρκοι επικαλουνται τη forza και μιλανε για 4εκ.
Το ακουω ανηκουστο.
Το ακουω ανηκουστο.
- Kostas_Peraia4

Oριστε το αποκλειστικο της Forza.
1)Προταση μαμουθ με μολις 4 εκατομμυρια δεν υφισταται
2)Πριν λιγες μερες εγραφαν οτι ο Γκαρυ παει για ανανεωση
3)Δεν γινεται να πουλησεις με μολις 4 εκατομμυρια τον καλυτερο φετινο σου επιθετικο
Αντε και καλη χρονια
Πάντως την Forza την προλάβαμε
.
Προσωπικά , εαν παίρναμε Βιεϊρίνια και παιχταρα Φορ τον έκαιγα τον Γκαρυ με κάνα 7-8 εκατομμύρια.
Προσωπικά , εαν παίρναμε Βιεϊρίνια και παιχταρα Φορ τον έκαιγα τον Γκαρυ με κάνα 7-8 εκατομμύρια.
Γιατί, πόση ρήτρα εχει το συμβόλαιο του Γκαρι, ξέρουμε?sourmenetes έγραψε:Ε ναι...
Ποια 4 εκ;;;πλακα κανουμε;;;
Για παίκτη που πήραμε ελεύθερο και του έχουμε συμβόλαιο γύρω στα 600 (νομίζω), η ρήτρα του κάπου εκεί θα είναι....
Άγιε μου, εσύ τι λες??? Μήπως πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας ή μήπως "συνελήφθης απροετοίμαστος"??? 
Edit: Τι ήθελα και μπήκα στις μιάμισι τα χαράματα ο μ@λάκας???
Κάτσε τώρα και τρώγε τα νύχια σου απ την αγωνία μέχρι το πρωί...

Edit: Τι ήθελα και μπήκα στις μιάμισι τα χαράματα ο μ@λάκας???
Κάτσε τώρα και τρώγε τα νύχια σου απ την αγωνία μέχρι το πρωί...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 02:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι λετε ρε παιδια καποιοι οτι ειναι νορμαλ τα 4Μ για γκαρι; Τετοιο εξτρεμ δε μπορεις να φερεις στην Ελλαδα καηκαμε αν φυγει εκτος αν σκασουμε καμια 10αρια μυρια. Ο γκαρι φετος ειναι οαση. Ενα αυτο. Δευτερον η ρητρα του ειναι στα 6 νομιζω και λογικα με την ανανεωση θα ανεβει.
Ο καισεδο ειναι παικταρας ... αυτό που θελουμε ακριβώς ... μακαρι.. για γκαρυ πάνω απο 4-5 παικτης στα 26 απο ΠΑΟΚ δεν φεύγει με τόσο φτωχό βιογραφικό...δυστυχώς .. μακαρι να μην φύγει λεω εγώ αλλα μ ε5 χαρτιά ,αν έρθουν δυσκολα να μείνει...