Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
@scientist@paok
Ο Τσιμιροτ όσο και αν μου αρέσει, κάποια στιγμή θα φύγει. Άλλωστε γιατι ανανέωσαν για αλλο ενα χρόνο με την ιδια ρήτρα αν ήταν να δυσκολέψουν την αποχώρηση του;;;;;;Ο παιχτης εχει φιλοδοξίες και πιθανόν να θέλει να παιξει σε ενα πιο προηγμένο πρωτάθλημα απο το δικό μας.
@ goran 64
Δεν διαφωνώ για τον φορ αλλα το βλέπω πολυ δυσκολο για super-παίχτη αυτήν την στιγμή. Εκτος αν καλυβομαστε σαν ομάδα απο παίχτες στυλ Μικου η κανά δανεικό απο καμία μεγάλη ομάδα.
Υ.Γ. Ο Λουιζ Αντριάνο ειναι έτοιμος να ανακοινωθεί απο την Σπαρτάκ Μόσχας...
Υ.Γ.2. Πιστεύω οτι οι Κινέζοι καταστρέφουν τελείως το ποδόσφαιρο με τα λεφτα που δίνουν........άντε να πάρεις παίχτη μετα!!!!!!
Ο Τσιμιροτ όσο και αν μου αρέσει, κάποια στιγμή θα φύγει. Άλλωστε γιατι ανανέωσαν για αλλο ενα χρόνο με την ιδια ρήτρα αν ήταν να δυσκολέψουν την αποχώρηση του;;;;;;Ο παιχτης εχει φιλοδοξίες και πιθανόν να θέλει να παιξει σε ενα πιο προηγμένο πρωτάθλημα απο το δικό μας.
@ goran 64
Δεν διαφωνώ για τον φορ αλλα το βλέπω πολυ δυσκολο για super-παίχτη αυτήν την στιγμή. Εκτος αν καλυβομαστε σαν ομάδα απο παίχτες στυλ Μικου η κανά δανεικό απο καμία μεγάλη ομάδα.
Υ.Γ. Ο Λουιζ Αντριάνο ειναι έτοιμος να ανακοινωθεί απο την Σπαρτάκ Μόσχας...
Υ.Γ.2. Πιστεύω οτι οι Κινέζοι καταστρέφουν τελείως το ποδόσφαιρο με τα λεφτα που δίνουν........άντε να πάρεις παίχτη μετα!!!!!!
Κολκιζει αν και αυτός δεν έχει θέμα με μιχελ αλλά με Ιβάν ....Αν βάζει δεν βάζει θα βάλει ; Κλπ....pilotos έγραψε:Σαν να παίρνει συνέντευξη από τον επιστήμονα ο Goran, ή είναι ιδέα μου;
SM-G935F
Πετρωτιζειςobanebane έγραψε:Αν ισχύουν τα ρεπορτάζ για μέσα Ιανουαρίου ανακοίνωση,τότε η μας έκλασε η πρώτη επιλογή που ίσως ήμασταν και κοντά ή ζήτησε παράταση για να απαντήσει.
Υπάρχει και άλλο ένα σενάριο, να βάλαμε στον πάγο τον "κλεισμενο" γιατί εμφανίστηκε κάποια πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Τι λέτε το εχω για αρδ;
- Scientist@PAOK
eorptol1 έγραψε:Κολκιζει αν και αυτός δεν έχει θέμα με μιχελ αλλά με Ιβάν ....Αν βάζει δεν βάζει θα βάλει ; Κλπ....pilotos έγραψε:Σαν να παίρνει συνέντευξη από τον επιστήμονα ο Goran, ή είναι ιδέα μου;
SM-G935F:)
Ενώ εσύ Πτολεμαίο μου "Γιωργο-Μινο-ίζεις" ιδιαιτέρως θα έλεγα..."Όλα καλά, όλα ανθηρά, πάντα"...
Το θέμα δεν είναι μόνο αν έρχεται...Τα extra στοιχεία που ζητάει ο Βλάντο τα έχει? Δεν τον ξέρω καθόλου...Scientist@PAOK έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/junior-moraes/profil/spieler/52915
Αυτός εδώ δεν έρχεται με 3 εκ?
-
Dimg4
Αν το καλοσκεφτεις, καλο κανουν. Μας δειχνουν ποιοι σκεφτονται μονο τα χρηματα και γινεται φιλτραρισμα.omerta76 έγραψε:
- zarathustra79
Αυτον τον παρακολουθω απο τοτε που επαιζε στη βουλγαρια και τον ειχε ζητησει τοτε ο boloni(μεγαλη γατα!!). Δυστυχως πηγε στη ουκρανια οπου κανει παπαδες (ειδικα φετος) με τη φανελα της Dinamo kiev. Πιστευω οχι 3, ουτε με 13 δε θα τον δωσουν...Scientist@PAOK έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/junior-moraes/profil/spieler/52915
Αυτός εδώ δεν έρχεται με 3 εκ?
- Chuck Norris
10 μέρες έλειπα, ο μόνος που έκλεισε είναι ο Λάμπρου Και το τοπικ στο Tapatalk έχει φτάσει στις 160 σελίδες

- ΑποστόληςΑ
Αλλά θα χάσουμε τον ΠΑΟΚ.Dimg4 έγραψε:Εγω δεν περιμενω σουπερ παιχταρα φορ γιατι ο κλαους ειναι ακομα εδω. Εννοω πως στανταρ θα παρθει κατι πιο "μετριο" για να μην ψυχοπλακωθει ο κλαους και τον χασουμε εντελως
- paokovios1974
Στη λεβαδεια σιγουρα ο Κλαους θα ειναι.
Μετα δεν παιρνω ορκο.
Μπορει να παιξει ο κουλουρης
Μετα δεν παιρνω ορκο.
Μπορει να παιξει ο κουλουρης
Prist64, θα μας διαβάσεις κανένα εδάφιο?
Τουλάχιστον να μας έλεγες τι περιλαμβάνει το μενού του ρεβεγιόν σου. Δηλαδή γεύσεις ποιας χώρας κτλ.
Δε δίνεις παπά , δώσε κανένα γρίφο.
Καλύτερα είναι από τις γκρίνιες
Τουλάχιστον να μας έλεγες τι περιλαμβάνει το μενού του ρεβεγιόν σου. Δηλαδή γεύσεις ποιας χώρας κτλ.
Δε δίνεις παπά , δώσε κανένα γρίφο.
Καλύτερα είναι από τις γκρίνιες
-
makispaspartou
Από τη μία ο Λούμπος με τα κονέ στο Μιλάνο... από την άλλη ο Ιβάν ο άρχοντας του Ροστόφ...
Τι θα λέγατε για Ιρανό οδηγό πάνω σε Honda Civik??

Τι θα λέγατε για Ιρανό οδηγό πάνω σε Honda Civik??
- ramolimendo
Βλεπω να παιρνουμε φορ 26-27χρονο με οψιον αγορας 3-4 εκ. το καλοκαιρι, τον Λαμπρου να μενει και αμυντικο .
Οπως ειπα και εχθες κατα τις 10-12 Ιαν θα ξερουμε.
Οπως ειπα και εχθες κατα τις 10-12 Ιαν θα ξερουμε.