Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- Kostas_Peraia4
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
To τοπικ μπουρδελο παντως σημερα ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ACE, αλλα για αλλη μια φορα οσοι γκρινιαζουν για την γκρινια.Αν εκφραστηκαν 30 αποψεις,οι 27 ηταν θετικες και οι 3 αρνητικες,η κουφαλα ο bane την ειπε και την εκανε νωρις
και ομως καποιοι μας ζαλισατε για αλλη μια φορα για γκρινιες,μιρλες και τα υπολοιπα γνωστα.Επαναλαμβανω 27 στις 30,ε τι στο διαολο διεκδικητε καποιοι,το απολυτο? Απο που και ως που?
@joshua, τώρα που ησυχάσαμε λίγο, εσύ τι ακριβώς κάνεις??? Το αναθερμαίνεις το πράμα δηλαδή??? Γιατί??? 
- desperando
- Επικοινωνία:
Έχεις δίκιο Τζόσουα αλλά δεν μπορεί ο κάθε ace να γκρινιάζει ανά δεκα ποστ.
Οκ ές την άποψη σου μι φορά και τέλος.
Υγ thanix κάτσε ρε συ .Ποιος θα δίνει ριπορτ αό τα ξενοδοχεία?
Οκ ές την άποψη σου μι φορά και τέλος.
Υγ thanix κάτσε ρε συ .Ποιος θα δίνει ριπορτ αό τα ξενοδοχεία?
- Vasilis pap
Πάρτε μεληκιωτη. Τα παιδιά είναι ταλενταρες!
Μπράβο για την μεταγραφή Λάμπρου . Όσοι δεν τον ξέρετε μην κράζετε. Είναι τρομερός παίχτης με τεράστιες προοπτικές!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο για την μεταγραφή Λάμπρου . Όσοι δεν τον ξέρετε μην κράζετε. Είναι τρομερός παίχτης με τεράστιες προοπτικές!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ντεσπε αν τα υπολοιπα μελη απλα αδιαφορουσαν, οπως και θα επρεπε οταν μιλαμε για 3 στους 30, θα υπηρχε απλα ενα αρνητικο ποστ του ace, που στο κατω κατω δικαιωμα του ειναι,αλωστε στην ιδια κατηγορια κατατασουν και εμενα αλλοι και απλα θα ειχε ξεχαστει μετα απο 5 λεπτα.Αντι αυτου επεσαν 2 μπαν,ενα μελος ειπε πως αποχωρει,ΕΛΕΟΣ ΡΕ THANIX και εγω βαρεθηκα για αλλη μια φορα να διαβαζω ποστ χωρις νοημα.
-agios έγραψε:Τικ τακ....τικ τακ....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ΚΑΙ..................................Μελικιώτη???
joshua έγραψε:To τοπικ μπουρδελο παντως σημερα ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ACE, αλλα για αλλη μια φορα οσοι γκρινιαζουν για την γκρινια.Αν εκφραστηκαν 30 αποψεις,οι 27 ηταν θετικες και οι 3 αρνητικες,η κουφαλα ο bane την ειπε και την εκανε νωριςκαι ομως καποιοι μας ζαλισατε για αλλη μια φορα για γκρινιες,μιρλες και τα υπολοιπα γνωστα.Επαναλαμβανω 27 στις 30,ε τι στο διαολο διεκδικητε καποιοι,το απολυτο? Απο που και ως που?
Ειχα ξυπνησει στραβα ρε,βρεθηκε ο Λαμπρου μπροστα μου και ηρθαν συνειρμοι.
Ενταξει δεν ειναι για πεταμα ο μικρος,απλα αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι παρα πολυ πισω για να αποτελει μελος μιας ομαδας οπως ο ΠΑΟΚ.
Ουτε ο Χουτος μου αρεσει ουτε τα ψωνισμενα 19χρονα,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ψωνισμενο το παιδι αυτο,απλα τη μεχρι τωρα πορεια του δε τη λες και προσγειωμενου ποδοσφαιριστη.
Αυτα τα λιγα.