Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Παρακολούθησα τον Λάμπρου λόγω κολλητού μου Ηρακληδεα, βλέπουμε τα ματς ο ένας του άλλου.
Παρόλο που ειναι πραγματικα αναιμικός και αδούλευτος, εχει φοβερή αίσθηση του χώρου, ειναι πανέξυπνος, υδραυλικός με την μπάλα στα πόδια και βλέπει γήπεδο. Δεν ειναι σφεντόνα αλλά ειναι καλός στην ταχύτητα.
Θα έλεγα πως ειναι πολυ καλή μεταγραφή για το μέλλον.
Παρόλο που ειναι πραγματικα αναιμικός και αδούλευτος, εχει φοβερή αίσθηση του χώρου, ειναι πανέξυπνος, υδραυλικός με την μπάλα στα πόδια και βλέπει γήπεδο. Δεν ειναι σφεντόνα αλλά ειναι καλός στην ταχύτητα.
Θα έλεγα πως ειναι πολυ καλή μεταγραφή για το μέλλον.
νταξ, έχω δακρύσει με τη λίστα... κάπου στο 7 ένιωσα την ανακοπή να έρχεταιvasilis.A έγραψε:Επειδή παρακολουθώ μονο ΠΑΟΚ και Liverpool (εχω χορτάσει τίτλους βλέπετε...) εχω κάποιες απορίες...
1.ειναι τόσο καλός ο Ιρανός του νιονιό;;;
2.ειναι ήττα αν τον παρει ο Γαβρος;και αν ναι τι μας πειράζει αφού δν κάνει για το επίπεδο μας;;;
3.ο Λάμπρου ειναι χειρότερος του τιαμ;
4.ο ιμπαρμπο μας άφησε άφωνους με την παρουσία του;;
5.με τόσες γιορτές χάσαμε τον πάτερ...;;;
6σημερα δν επιστρέφει ο Βιέρι;;;
7'κλαους η Οριγκι;
8!που δουλεύεις φέτος ντανι;;
9.που χάθηκε ο τάγμα;
10".ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί....
ορίγκαρος ταλεντάρα δάσκαλε, θα κάνει παπάδες τα επόμενα χρόνια
στο βαθύ σάμου είμαι φέτος, πρωτάκια, καθημερινός πονοκέφαλος
ΤΑΓΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ
ΚΑΤ ΕΠΙΣΗΣ
καλή δύναμη σε όλους μας
sn0ufel4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:ansarifardbarlow4 έγραψε:ανσαριfart
Χιουμορ ηταν αποστολη! Ακομη μαλωμενοι ειστε κ δεν το αναγνωριζεκς?
quote="barlow4"]
ειχαμε μαλωσει?[/quote]
Ο Αποστόλης με το χιούμορ βρε
sn0ufel4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:ansarifardbarlow4 έγραψε:ανσαριfart
Χιουμορ ηταν αποστολη! Ακομη μαλωμενοι ειστε κ δεν το αναγνωριζεκς?
Ο Αποστόλης με το χιούμορ βρε
Μπαααα...Μανούσος μάλλον!!!!vasilis.A έγραψε:Γιακουμάκης...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Λάμπρου είναι το 10ρι που ψάχναμε. Σειρά έχει τώρα το 9ρι.
Απο εμάς 750Κ...Banksy έγραψε:Ο Ανσαριφάρντ ξέρει κανείς τι συμβόλαιο ζητάει;
Απο γαβρο τίποτα....θα πεικιευχαριστω που θα ναι στη δούλεψη του Μαριδάκης...
- ΑποστόληςΑ
Δεν είστε καλα μου φαίνεται..Πήρε η ΑΕΚ τον Γιακουμάκη και εκθειαζατε,πήραμε (μάλλον) εμείς τον Λάμπρου και κράζετε..Τι να πει κανεις..
- john4serres
Οταν διαφορες ομαδες του εξωτερικου παιρνουν οτι καλυτερο κυκλοφορει στα πρωταθληματα τους σε ηλικιες 17-19 τοτε τους ζηλευουμε.
Εμεις μιρλιάζουμε.
Δεν ξερουμε τι θελουμε , μου φαινεται.
Εμεις μιρλιάζουμε.
Δεν ξερουμε τι θελουμε , μου φαινεται.
λογικά θα προτιμούσε μια ομάδα όπου θα είχε σίγουρο χρόνο συμμετοχής.hitman έγραψε:Πολύ ωραια κίνηση - επένδυση
Βέβαια θα τους έβγαζα το καπέλο αν τον είχαν πάρει το καλοκαίρι ελεύθερο αντί Τιαμ
- ΑποστόληςΑ
Γιατί θα αποκτηθεί ο Λάμπρου
ινπαοκ - 29. Δεκεμβρίου 2016 13:45 Μάνος Τσαλγατίδης
Ο Λάμπρος Λάμπρου θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ κυρίως ως επένδυση για το μέλλον. Ο νεαρός θα έρθει αρχικά στη θέση του Τιάμ ενός παίκτης δηλαδή που θα μπορέσει να δείνει λύσεις προερχόμενος από τον πάγκο παίζοντας στα εξτρέμ.
Ωστόσο ο Έλληνας μεσοεπιθετικό,ς θα περάσει πρώτα από τα… τεστ του Βλάνταν Ίβιτς και στη συνέχεια, ο Σέρβος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει, αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας ή αν θα πάει δανεικός.
Αυτό διότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει σε καμία περίπτωση, να βάλει σε κίνδυνο την επένδυση του και να χάσει ο ποδοσφαιριστής, ένα εξάμηνο χωρίς να έχει χρόνο συμμετοχής.
Ο ατζέντης του παίκτη του Ηρακλή, Λάμπρος Χούτος (μόνος του και χωρίς τον ποδοσφαιριστή), βρέθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στην Τούμπα, για να συζητήσει εκ νέου με τους ανθρώπους των ασπρόμαυρω,ν τόσο για τις οικονομικές λεπτομέρεις όσο και για τον ρόλο που θα έχει ο παίκτης του στον ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά την πιθανότητα να πάνε δανεικοί παίκτες των ασπρόμαυρων στον Ηρακλή, μάλλον είναι κάτι που δεν θα συμβεί.
ινπαοκ - 29. Δεκεμβρίου 2016 13:45 Μάνος Τσαλγατίδης
Ο Λάμπρος Λάμπρου θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ κυρίως ως επένδυση για το μέλλον. Ο νεαρός θα έρθει αρχικά στη θέση του Τιάμ ενός παίκτης δηλαδή που θα μπορέσει να δείνει λύσεις προερχόμενος από τον πάγκο παίζοντας στα εξτρέμ.
Ωστόσο ο Έλληνας μεσοεπιθετικό,ς θα περάσει πρώτα από τα… τεστ του Βλάνταν Ίβιτς και στη συνέχεια, ο Σέρβος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει, αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας ή αν θα πάει δανεικός.
Αυτό διότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει σε καμία περίπτωση, να βάλει σε κίνδυνο την επένδυση του και να χάσει ο ποδοσφαιριστής, ένα εξάμηνο χωρίς να έχει χρόνο συμμετοχής.
Ο ατζέντης του παίκτη του Ηρακλή, Λάμπρος Χούτος (μόνος του και χωρίς τον ποδοσφαιριστή), βρέθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στην Τούμπα, για να συζητήσει εκ νέου με τους ανθρώπους των ασπρόμαυρω,ν τόσο για τις οικονομικές λεπτομέρεις όσο και για τον ρόλο που θα έχει ο παίκτης του στον ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά την πιθανότητα να πάνε δανεικοί παίκτες των ασπρόμαυρων στον Ηρακλή, μάλλον είναι κάτι που δεν θα συμβεί.
θα μπορουσε οντως να ειναι ο αντι-τιαμ στο ροστερ. βεβαια αυτο σημαινει οτι αποκλειουμε την επιστροφη ζαιρο για το χειμωνα... 
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Δεν γνωρίζω ούτε αν υπάρχει ενδιαφέρον απο εμάς,ούτε αν αυτός μας θεωρεί μεγαλύτερο club για να έρθει.zarathustra79 έγραψε: @thanasakiss4 δηλαδη ο ΠΑΟΚ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην οποια θελει να παει το παικτακι;
Απλά επειδή γραφτηκε το όνομα του εδώ μέσα και λογω της σχέσης Σαββίδη με την Ροστοφ το εβαλα.
Ο Ζάιρο θα είναι πιθανά ο αντι-Περέιρα...K_geo έγραψε:θα μπορουσε οντως να ειναι ο αντι-τιαμ στο ροστερ. βεβαια αυτο σημαινει οτι αποκλειουμε την επιστροφη ζαιρο για το χειμωνα...
To εγραψα και πριν,εμενα σαν αντιΤιαμ δεν μου κανει,μην βλεπετε καποιοι τον ρολο που κατεληξε να εχει αυτος στον ΠΑΟΚ,θεωρητικα, με 2 μονο παικτες για την θεση, αλλα και σε συνδιασμο με την αποδοση καμπος σε μια σειρα παιχνιδιων, μιλαμε για παικτη των 20 παιχνιδιων βασικος.Δεν ξερω αν ο Λαμπρου αυτη τη στιγμη μπορει να αναλαβει αυτον τον ρολο.Καποια στιγμη βεβαια θα πρεπει να παψουμε να αντιμετωπιζουμε 19χρονους σαν επενδυσεις και να τους βουταμε στα βαθια,μακαρι αν το κρινουν να ειναι αυτος η αρχη.