MANIAKOS έγραψε:Ο παλιός ιβαν θα χε φέρει σαμαρα που λήγει το συμβολαιο του τωρα το Δεκέμβρη κ εχει ματώσει τα δίχτυα ισα με δυο τρεις φορες φετος

Άρα κάτι άλλαξε πλέον...

MANIAKOS έγραψε:Ο παλιός ιβαν θα χε φέρει σαμαρα που λήγει το συμβολαιο του τωρα το Δεκέμβρη κ εχει ματώσει τα δίχτυα ισα με δυο τρεις φορες φετος
MANIAKOS έγραψε:http://www.transfermarkt.de/evandro/profil/spieler/53359
Αυτος απο πόρτο θα ταν καλος πιστευω
Για ανσαριφαρντ κπ είδα στο κοντρα οτι μας απέρριψε λεει
ΠΟΥ?PaokPatraG4 έγραψε:Δεν έχουν τι να γράψουν οι ΑΡΔ για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας και γράφουν συνέχεια τα ίδια....Τώρα γράφουν ότι περιμένουμε να μείνει ελεύθερος ο Ζοζουλια από την Μπέτις για να τον κλείσουμε....
Sourme έπρεπε να δεις την φάτσα της...sourmenetes έγραψε:Πολυ μας τρολαρεις...αγιε μου...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.sport-fm.gr/article/podosfai ... ia/3253332ace79grpaok έγραψε:ΠΟΥ?PaokPatraG4 έγραψε:Δεν έχουν τι να γράψουν οι ΑΡΔ για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας και γράφουν συνέχεια τα ίδια....Τώρα γράφουν ότι περιμένουμε να μείνει ελεύθερος ο Ζοζουλια από την Μπέτις για να τον κλείσουμε....
Ούτε για Πέλκα έχει, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα, μέρες που είναι ρε συ Τζος......joshua έγραψε:Εχει αναγκη αυτη την στιγμη ο ΠΑΟΚ για αντιΠελκα?Scientist@PAOK έγραψε:Ο πεντρινιο μου κάνει κάτι σαν αντι-Πελκας.joshua έγραψε:Δεν ειναι θεμα καλου η κακου ειναι θεμα του κατα ποσο θεωρει καποιος οτι ο Πεντρινιο μπορει να ειναι καλυτερος του Σαχωφ.
agios έγραψε:Μόλις γύρισα απ την δουλειά.Μπαίνω σπίτι και απ την πόρτα λέω την γυναίκα μου
''Τι έγινε?Όχι ακόμη?''
''Τι?'' μου λέει ''το φαί?''
''Ποιο φαί'' λέω ''το φορ''.
''Τι είναι'' μου λέει το ''φορ''?
''Το σεντερ φορ ρε μωρό'' λέω για τον ΠΑΟΚ
''Άντε καλά μου λέει...''έχεις καεί εντελώς...θα φας τουλάχιστον ή θα αρχίσεις να γράφεις στο Paokmania?''
Και φυσικά άρχισα να γράφω....![]()
![]()
Την φαντάζομαι να κάνει με απορία τον σταυρό της παραμιλώντας:agios έγραψε:Sourme έπρεπε να δεις την φάτσα της...sourmenetes έγραψε:Πολυ μας τρολαρεις...αγιε μου...![]()
![]()
![]()
![]()
agios έγραψε:Μόλις γύρισα απ την δουλειά.Μπαίνω σπίτι και απ την πόρτα λέω την γυναίκα μου
''Τι έγινε?Όχι ακόμη?''
''Τι?'' μου λέει ''το φαί?''
''Ποιο φαί'' λέω ''το φορ''.
''Τι είναι'' μου λέει το ''φορ''?
''Το σεντερ φορ ρε μωρό'' λέω για τον ΠΑΟΚ
''Άντε καλά μου λέει...''έχεις καεί εντελώς...θα φας τουλάχιστον ή θα αρχίσεις να γράφεις στο Paokmania?''
Και φυσικά άρχισα να γράφω....![]()
![]()