Η ποιό σωστή κουβένταScientist@PAOK έγραψε:Παιδες το μόνο που έχει υποχρέωση η ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος είναι να εκπληρώσει τα ΘΕΛΩ του προπονητή για να μπορεί να κριθεί σωστά.
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Αυτά τα πανεπιστήμια μάς φάγανε ο γουμενος εγώ εσύ ο Λουκάς του πανεπιστημίου είμαστε και τα ξέρουμε όλα αλλά ο Ιβάν τού ρωσικού δημοτικού καθάρισε την μπουγάδαKOSTAS54 έγραψε:Για πες μας εσύ με τα πολλά πανεπιστήμια, αν θελήσει να πάρει κάποιος τον ΠΑΟΚ, ποιος θα καθορίσει το τίμημα??? Μήπως ο Ιβάν??? Έχει καμιά σημασία, λοιπόν, αν κοντά στα 70 εκ ΜΚ, υπάρχει και 10 εκ δάνειο του Ιβάν??? Αν ο ΠΑΟΚ αξίζει 1εκ και θέλει να τον ξεφορτωθεί ο Ιβάν, θα ζητάει το δάνειο των 10 εκ????? Αν ο ΠΑΟΚ αξίζει 150 εκ και θέλει να τον ξεφορτωθεί ο Ιβάν, θα ζητάει 150εκ + το δάνειο των 10 εκ????? Τα όσα τεχνικά και νόμιμα γίνονται λογιστικά, εντός της εταιρείας πως επηρεάζουν από τη στιγμή που τα χώνει και η εταιρία δεν χρωστάει σε κανένα, παρά μόνο η αριστερή στη δεξιά τσέπη του Ιβάν???loukas karadimos έγραψε:Θα ηθελε πολυ ο φαλακροκορακας να εχει τελειωσει τα πανεπιστημια που εχω τελειωσει και να δει οσο τεχνικα ειδα εγω τον ισολογισμο. Και εσυ θα ηθελες. Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Η ΠΑΕ εχει 9εκ εγγεγραμμενα στον ισολογισμο ως δανειο, αυτο δεν αλλαζει. Αυτα μπορει να απαιτηθουν στο μελλον. Μιλαμε για μετακυληση χρεους και οχι αποπληρωμη. Στην αποπληρωμη (μεσω ΑΜΚ) δεν υπαρχουν απαιτησεις απο τον καταθετη, στον δανεισμο υπαρχουν. Σημαντικες τεχνικες διαφορες, αλλα τεχνικες.eorptol1 έγραψε: Τα 12 εκατ για τα χρέη πήγαν πάντως και πουθενά αλλού και ηταν χρέη όλων των λαμογιων πού πέρασαν πριν τον Ιβάν .....Δεν χρωστάει τώρα αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ τίποτε πουθενά ΤΩΡΑ ...Το μέλλον κάνεις δεν το ξέρει.... Μιλάς σαν τον φαλακροκορακα που λέει ότι με δάνειο πλήρωσε τα χρέη με δάνειο από την δίμερα.. Δυστυχώς στο ίδιο κλίμα είσαι με βοθροσπορ βοθροπολις καμορα και σια κάνανε καλή δουλειά τα σκυλιά τού Μαρινάκη στην αθλητική Θεσσαλονίκη...
Λουκας 80.000 έξοδα για χαρτί υγείας τον χρόνο των γραφείων χρέωνε ο Γούμενος ρώτα και τον Γιάννη "συχνοουρια" Παπαδόπουλο ο Ιβάν σύμφωνα μέ τά λεγόμενα σου τον ξεπέρασε
Η ουσια ειναι να μας πεισει ο Ιβαν οτι καποια στιγμη το πραγμα παει σοβαρα, γιατι μεχρι τωρα δεν.
Στηριξη στον Ιβιτς μεχρι θανατου μιας και φαινεται να απαιτει αυτα που θεωρει σωστα ως θεσμος μεσα στην ομαδα.
Κατα τ αλλα περιμενουμε.
Θα χαρώ πολύ...Προβλήματα δεν έχω ούτε με παπάδες ούτε με αγιαστούρες...Οπότε "ιδού η Ρόδος..."!!!!pilotos έγραψε:Εμείς θα πιούμε κάποια μέρα καφέ και θα έχω και τον παπά με την αγιαστουρα μαζί, θέλει δεν θέλειgoran 64 έγραψε:Α ναι??? Τώρα αυτός θα φταίει δηλαδή???pilotos έγραψε: Αυτός που έβγαλε στην σέντρα τον κολλητό των κολλητων
Και επίσης εγώ δεν ξεχνώ ότι τότε δεν ήταν ένας...
Οι άλλοι τί θα γίνουν;;;
Η άλλη βδομάδα θα δείξει πολλά.
SM-G935F
Κανένας μας δεν ξεχνάει ότι δεν ήταν ένας, αλλά εδώ βλέπεις τι γίνεται με τον έναν!!!!
Φαντάσου λοιπόν τι θα γινόταν με περισσότερους...Οπότε θαρρώ ότι βιάζεσαι λιγάκι προς το παρόν...
Επίσης, αν και δεν μου αρέσει να παίζω την κολοκυθιά, τότε γιατί να μην φταίει ακόμα περισσότερο αυτός που πριν δυο χρόνια θα μιλούσε και θα τα έλεγε όλα μόλις έληγε το Πρωτάθλημα και τελικά "μούγκα στην στρούγκα" και μάλιστα τον πήρε από τότε ένας συνεχής και αδιάλειπτος αγωνιστικός και ηθικός κατήφορος, παρ όλη την στήριξη που είχε απ όλους, έως και πέρυσι που μέχρι και ο Μπερμπάτοφ έπρεπε να παίζει 10άρι???
Αλήθεια, ειπώθηκε από κανέναν γιατί και πως σταμάτησε τις προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα και επανήλθε σ αυτές της πρώτης??? Ή αυτό το φαγε η μαρμάγκα όταν προέκυψε το θέμα του ακατανόμαστου και γιατί???
Συμφωνώ ότι η άλλη βδομάδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!! Αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα γίνει έτσι, ακόμα κι αν χρειαστεί να ζήσουμε ξανά τον Μάρτη "περσινά ξινά σταφύλια", μην ξέροντας (πάλι) ποιος φταίει...
SM-G935F

- loukas karadimos
Καταρχην μην εισαι σιγουρος οτι θα βρεθει ξανα ανθρωπος να αγορασει την ομαδα. Δευτερον υπαρχει συνεχεια στα ποστ τα οποια δεν δημοσιευθηκαν για καποιο λογο και εξηγουν καθαρα αυτο που θελω να πω. Ας τα δημοσιευσουν οι μοντ και ας μην το κουραζουμε.
Λουκα, αστα δανεια (ηταν αστοχο τελειως) και πες αν κ που φαινεται στον ισολογισμο, η φορολογικη επιβαρυνση της ΠΑΕ για τους παικτες..
Και τι σημαινει το παρακατω
Και τι σημαινει το παρακατω
και αν εχει σχεση με τη φορολογια..(Στοιχεία της εταιρείας που καταρτίζει ενοποιημένες χρηματοοικονομικές καταστάσεις του τελικού συνόλου επιχειρήσεων, μέρος του οποίου αποτελεί η εταιρεία ως θυγατρική
Η εταιρεία συμμετέχει ως θυγατρική στην ενοποίηση της DIMERA Ltd η οποία έχει έδρα Τεμπών 30, Έγκωμη 2408, Λευκωσία, Κύπρος.)
Αν αυτο καταλαβες τοτε ας μη μιλαμε ουτε στα φορουμ. Προσοχη ημιαναπαυσηtrouman έγραψε:Ας συνεχίσουμε τις υποθέσεις.che4 έγραψε:στο σενάριο που γράφει ο ντιμ4 ο υπεύθυνος του φιάσκο
γιατι αν δεν πάρουν παστελωτη θα ειναι φιάσκο
η πιο παραγωγική ομαδα του πρωταθλήματος κατα γενική ομολογία ειναι στα μαύρα της τα χαλια βαθμολογικά γιατι απλα δεν εχει έναν τύπου μπεργκ μιετσελ σισέ κτλ να βαλει γκολ
ε αν δεν πάρουν φορ κάποιος θα φταίει και σίγουρα οχι εγω ο εις εσυ ο πιλότος ο κατ ο μπανε κτλ κτλ κτλ
Αν έχουν κλείσει κάποιον σούπερ παστελωτή αλλά για το καλακαίρι γιατί αλλιώς δε γινόταν, δεν μπορούσε να φύγει, θα πρέπει κάποιος να φταίει; γιατί; επειδή στα φόρουμς λέμε εμείς το μακρύ μας και το κοντό μας. Αλλά πρέπει να δίνουν λογαριασμό εδώ μέσα. ΠΑΟΚ είσαι..
-
Νομίζω ότι οι μεταγραφές θα είναι σίγουρα δύο με παραθυράκι για μία τρίτη. Από την άλλη θεωρώ ότι οι αποχωρήσεις θα είναι επίσης δύο με παραθυράκι για μία τρίτη. Δεν συνυπολογίζω επιστροφές Κάτσε και Χατζηισαΐα ούτε και δανεισμούς ελπιδοφόρων (στυλ Πούγγουρα) αλλά ούτε και τελειωμένους..Τζαβέλλα, Τζιώλη, Σκόνδρα.
- loukas karadimos
Σημαινει οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι μερος του ομιλου Dimera Ltd με εδρα την Κυπρο η οποια ειναι υπευθηνη για την χρηματοδοτηση της. Η αληθεια ειναι οτι οι εισφορες στο ΙΚΑ ειναι πολυ χαμηλες ομως απο κατω εχει στα λοιπα εξοδα καπου 7εκ ευρω αν θυμαμαι καλα. Για να το ξαναπω, δεν ανακαλυψε ο Ιβαν την Αμερικη και ειναι θεμιτο να χρησιμοποιει οσα εργαλεια θελει για να κανει τη ζωη του ευκολη. Ο συγχρονος κοσμος της χρηματιοικονομικης ειναι μια αβυσσος, (οχι η λογιστικη, η λογιστικη ειναι αυτη που ειναι).simba έγραψε:Λουκα, αστα δανεια (ηταν αστοχο τελειως) και πες αν κ που φαινεται στον ισολογισμο, η φορολογικη επιβαρυνση της ΠΑΕ για τους παικτες..
Και τι σημαινει το παρακατωκαι αν εχει σχεση με τη φορολογια..(Στοιχεία της εταιρείας που καταρτίζει ενοποιημένες χρηματοοικονομικές καταστάσεις του τελικού συνόλου επιχειρήσεων, μέρος του οποίου αποτελεί η εταιρεία ως θυγατρική
Η εταιρεία συμμετέχει ως θυγατρική στην ενοποίηση της DIMERA Ltd η οποία έχει έδρα Τεμπών 30, Έγκωμη 2408, Λευκωσία, Κύπρος.)
Το γεγονος οτι τα χρηματα ερχονται μεσω Κυπρου εχει να κανει με την ταχυτητα των διαδικασιων μιας και το να επενδυσεις στην Ελλαδα ειναι πραγματικα μια κολαση. Ομως αφου οι ποδοσφαιριστες κερδιζουν τα χρηματα εδω και μενουν στην Ελλαδα πανω απο 180 εργασιμες ημερες τον χρονο πρεπει να φορολογουνται στην Ελλαδα. Το γεγονος οτι ειναι εγγεγραμενο στα λοιπα εξοδα ισως εχει να κανει με χρηση αλλων λογαριασμων στο διπλογραφικο της ΠΑΕ, το οποιο δεν μπορω και δεν μπορει κανεις να γνωριζει παρα μονο οι λογιστες της και δεν υπαρχει και κατι το μεμπτο σε αυτο.
Αυτα. Ειμαστε στις μεταγραφες οποτε σορρυ για το οφτοπικ γενικοτερα.
επειδή το σπορντοκ γράφει για τελειωμένο ματέους απλα δεν τα ζουν βρει στο χρονο συμβολαίου
μπορεί κάποιος να μας πει τι θέση παιζει μονολεκτικά
οχι πασπαρτού και λιγο γιουβέτσι λιγο κοκορέτσι
θελω ενα σέντερ φορ δεκάρι εξτρέμ για να καταλάβω
μπορεί κάποιος να μας πει τι θέση παιζει μονολεκτικά
οχι πασπαρτού και λιγο γιουβέτσι λιγο κοκορέτσι
θελω ενα σέντερ φορ δεκάρι εξτρέμ για να καταλάβω
ακούω μας κανει αυτος για σέντερ φορ τελικα
δεν τον ξερω καθολου και δεν ασχολήθηκα ουτε κάν το καλοκαίρι που ήταν μια ανάσα απ την ομαδα
μας κανει αυτος για να κάτσει ο κλαους πάγκο
δεν τον ξερω καθολου και δεν ασχολήθηκα ουτε κάν το καλοκαίρι που ήταν μια ανάσα απ την ομαδα
μας κανει αυτος για να κάτσει ο κλαους πάγκο
Παικταρας, αλλα 34.
Για το μισο της τωρινης σεζον μας κανει μια χαρα ειναι η δικη μου αποψη.
Μετα δεν ξερω.
Για το μισο της τωρινης σεζον μας κανει μια χαρα ειναι η δικη μου αποψη.
Μετα δεν ξερω.
- john4serres
Δηλαδη το θεμα ειναι γιατι δεν εχουμε κανει ως τωρα μεταγραφές στυλ Μανια και Κουρμπελη;;;; Και αν σκάσει κανα μπαμ;;;; Λεω εγω τωρα.....Φορ περιοχης δυσκολα να παρουμε για την ωρα, εκτος αν σκασει καμια πωληση προς Κινα μερια.
Αν δηλαδή σκάσει πώληση κατά Κίνα, τότε θα βρούμε λεφτά για σέντερ φορ περιοχής μήπως εννοείς???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 28 Δεκ 2016, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.