Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ρε παιδιά μου, τα 'παμε! Τα ίδια θα λέμε? Τέλος πάντων, μια φορά ακόμη!
- Εξτρέμ: Miguel Rosa από Μπελενένσες (ή ο Αντελίνιο),
- Επιθετικός μέσος: Andre Castro από Κασίμπασα,
- Σέντερ φορ: Hugo Vieira από Ερυθρό Αστέρα και
- Αριστερός μπακ: Emiliano Insua από Στουτγκάρδη (αν πωληθεί ο Λέοβατς).
Αυτά έχω να δηλώσω και τίποτες άλλο...!
Έλα ρε ΠΟΡΚΑΡΕ και δεν τα είχα σημειώσει κι έτρωγα τα νύχια μου μέχρι να τα ξαναπείς!!!!
Υ.Γ. Τρέχω να τα "χώσω" όλα στον Ξερόλα να σας πάρω το Κυπελλάκι φέτος γατάκια...

Υ.Γ. Τρέχω να τα "χώσω" όλα στον Ξερόλα να σας πάρω το Κυπελλάκι φέτος γατάκια...

- kataramenos5
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ.Δεν υπαρχει λογος πλεον.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ρε παιδιά μου, τα 'παμε! Τα ίδια θα λέμε? Τέλος πάντων, μια φορά ακόμη!
Τον Σεφεροβιτσ τον θέλει η Benfica και του δίνει 2 εκατομμύρια. Πολύ καλός παίκτηςMANIAKOS έγραψε:http://www.transfermarkt.de/haris-sefer ... ler/109256
Δεν ειναι βασικος κ λήγει το 17
Κατι γινεται
Κ για 8αρ
http://www.transfermarkt.de/thulani-ser ... ler/109881
- Kostas_Peraia4
Ο Seferovic και ο Konate ειναι παικτες που σου αλλαζουν πραγματικα το επιπεδο.Τετοιους χρειαζομαστε
- sourmenetes
- Moderator
- Kostas_Peraia4
Ακριβως αυτο.Δεν με νοιαζει πως θα τους λενε ή αν θα κοστιζουν 10 ευρω ή 5 εκατομμυρια.Μου αρκει να κανουν σωστα και καλα τη δουλεια του.Μακαρι οι φετινες χειμερινες μεταγραφες μας να αποδειχτουν τοσο χρησιμες οπως και οι ''ασιμοι'' τοτε Λινο και Σορλεν
To βαζω εδω γιατι απο οτι φαινεται θα εχουμε μεταγραφη....γυμναστη.
ΠΑΟΚ24
Δανιηλιδης τελος!
ΠΑΟΚ24
Δανιηλιδης τελος!
Η αυριανή επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα συνδυαστεί με μία σημαντική αποχώρηση στο τεχνικό τιμ του «Δικεφάλου».
Ο λόγος για τον γυμναστή των «ασπρόμαυρων», Δημήτρη Δανιηλίδη, ο οποίος δε θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πρόκειται για μία άκρως αιφνιδιαστική απόφαση, η οποία σε πρώτη φάση προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
Με τον «Δικέφαλο» να έχει λύσει τουλάχιστον στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν τη… μάστιγα των πολλών τραυματισμών, δεν υπάρχει προφανής λόγος να απομακρυνθεί ο γυμναστής της ομάδας, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει συμβάλει σημαντικά στη λύση του συγκεκριμένου προβλήματος με τη δουλειά του.
Σε κάθε περίπτωση, μία τέτοια διαφοροποίηση σε ένα νευραλγικό πόστο στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να εξηγηθεί περαιτέρω, κάτι που αναμένεται στις επίσημες ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο ίδιος ο Δημήτρης Δανιηλίδης προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα από το σχόλιο που έκανε σε μία προσωπική του φωτογραφία, την οποία κοινοποίησε στον λογαριασμό στο «Facebook».
«Κύριος ήρθα, κύριος φεύγω. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή τύχη», έγραψε ο Έλληνας γυμναστής.
- Hermes
- Επικοινωνία:
Εγώ πάντος έχω την αίσθηση θα γίνουν 2 μεταγραφές 3η μόνο αν πωληθεί παίχτης και αντικατασταθεί μέχρι τέλος Ιανουαρίου
Οι μεταγραφές πάντος από οσα γράφουν λένε ακούω και από φίλους ΠΑΟΚια κάτι μου λεεί οτι θα είναι οι εξής:
Θέση "9": Hugo Vieira - http://www.transfermarkt.com/hugo-vieir ... ler/124286
ή o Moussa Konate - http://www.transfermarkt.com/moussa-kon ... ler/192774
Θέση "8": Andre Castro - http://www.transfermarkt.com/andre-cast ... eler/58267
3η μεταγραφή αρκετοί μην πώ όλοι ελπίζουν (εγώ όχι) για τον Vieirinha δεν νομίζω να έρθει και ας είναι εδώ με την γυναίκα του τους λόγους τους εξήγησα σε άλλα post μου.
Όσο αφορά με ανησυχεί αυτό που είπε και ο φίλος Goran 64 πως η παραμονή του Θεσσ/νικη κ η επιμονή του μην πάει για τόσες μέρες μέχρι αύριο στην χώρα του. Άρα προβλέπω ο εξτρεμάμος 4ος μέχρι το καλοκαίρι όπως κάλυψε ο Ιβιτς με επιτυχία στο κύπελλο με το rotation να είναι 4ος ο Pereyra μετα την λήξη δανεισμού του Thiam.
Eπιμένω πάντος πως η ομάδα θέλει να πουλήσει (δική μου άποψη)τον Leovac στην Dinamo Zagreb, τώρα αν αντικατασταθεί όπως έγραψαν εδώ ια τον Insua ή τον Αli Adnan η οποιοδήποτε δεν ξέρω καλός να τον πουλήσουν και να αντικατασταθεί με καλύτερο που με 1,5χαρτι η παραπάνω βρίσκεται πιστεύω παίχτης να αναπληρωθεί.
Οι μεταγραφές πάντος από οσα γράφουν λένε ακούω και από φίλους ΠΑΟΚια κάτι μου λεεί οτι θα είναι οι εξής:
Θέση "9": Hugo Vieira - http://www.transfermarkt.com/hugo-vieir ... ler/124286
ή o Moussa Konate - http://www.transfermarkt.com/moussa-kon ... ler/192774
Θέση "8": Andre Castro - http://www.transfermarkt.com/andre-cast ... eler/58267
3η μεταγραφή αρκετοί μην πώ όλοι ελπίζουν (εγώ όχι) για τον Vieirinha δεν νομίζω να έρθει και ας είναι εδώ με την γυναίκα του τους λόγους τους εξήγησα σε άλλα post μου.
Όσο αφορά με ανησυχεί αυτό που είπε και ο φίλος Goran 64 πως η παραμονή του Θεσσ/νικη κ η επιμονή του μην πάει για τόσες μέρες μέχρι αύριο στην χώρα του. Άρα προβλέπω ο εξτρεμάμος 4ος μέχρι το καλοκαίρι όπως κάλυψε ο Ιβιτς με επιτυχία στο κύπελλο με το rotation να είναι 4ος ο Pereyra μετα την λήξη δανεισμού του Thiam.
Eπιμένω πάντος πως η ομάδα θέλει να πουλήσει (δική μου άποψη)τον Leovac στην Dinamo Zagreb, τώρα αν αντικατασταθεί όπως έγραψαν εδώ ια τον Insua ή τον Αli Adnan η οποιοδήποτε δεν ξέρω καλός να τον πουλήσουν και να αντικατασταθεί με καλύτερο που με 1,5χαρτι η παραπάνω βρίσκεται πιστεύω παίχτης να αναπληρωθεί.
- Duke_Rolson
- Hermes
- Επικοινωνία:
Duke_Rolson έγραψε:ή ο ερμής διαβάζει πόρκυ, ή ο πόρκυ διαβάζει ερμή..
Είσαι σοβαρός; Ούτε εβδομάδα έχω εδώ και είπα να κάνω λογαριασμό που ξέρω εγω για πορκυ κ για ξεπορκυ και γουρούνια κ κουνέλια.
Λήγουν τα συμβολαια τους για αυτό τα έγραψα και είπα την γνώμη μου και για τον Αndre Castro είναι ίδιος μανατζερ με τους Djalma και Varela για αυτό το έγραψα ο καθένας λεεί την γνώμη του. Διαβάζω δεν σημαίνει όταν κάνς αποσύνδεση συγρατάς εδώ τι λεεί ο καθένας εχω και προσωπική ζωη εδώ γράφω και σπίτι που είμαι δεν κάθομαι να παρακολουθω εσενα και τον καθέναν φόρουμ είναι για να μην πω καμια κακιά λέξη και μου λέει ο κάθε mod
θα πω ένα ουτε με ενδιαφέρει η γνώμη σου και μην με ξανα αναφέρεις.
Καλές γιορτες να έχεις..
Αυτός της Μπόκα είναι ο Βάλτερ Μπόου. Εβαλε και γκολάκι στη Ρίβερ πρόσφατα.Dimitris_L4 έγραψε:Ο μπου δν πηγε στην μποκα;;
Ο Γουστάβος με 5Μ έρχεται, φοβερή ηλικία φοβερή παιχτάρα, αλλά όπως είπαμε
ο Σαββίδης για κάποιο λόγο δεν αγοράζει παίκτες.
Γιατί βγάζει τέτοια αντίδραση το πολκας 24 ούτε ο Βίτορ να ήταν .....Εγώ θέλω το επιτελείο τού Ίβιτς να συνεχίσει την φετινή πολύ καλή δουλειά αυτό τίποτε άλλοDimitrisS έγραψε:To βαζω εδω γιατι απο οτι φαινεται θα εχουμε μεταγραφη....γυμναστη.
ΠΑΟΚ24
Δανιηλιδης τελος!
Η αυριανή επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα συνδυαστεί με μία σημαντική αποχώρηση στο τεχνικό τιμ του «Δικεφάλου».
Ο λόγος για τον γυμναστή των «ασπρόμαυρων», Δημήτρη Δανιηλίδη, ο οποίος δε θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πρόκειται για μία άκρως αιφνιδιαστική απόφαση, η οποία σε πρώτη φάση προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
Με τον «Δικέφαλο» να έχει λύσει τουλάχιστον στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν τη… μάστιγα των πολλών τραυματισμών, δεν υπάρχει προφανής λόγος να απομακρυνθεί ο γυμναστής της ομάδας, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει συμβάλει σημαντικά στη λύση του συγκεκριμένου προβλήματος με τη δουλειά του.
Σε κάθε περίπτωση, μία τέτοια διαφοροποίηση σε ένα νευραλγικό πόστο στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να εξηγηθεί περαιτέρω, κάτι που αναμένεται στις επίσημες ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο ίδιος ο Δημήτρης Δανιηλίδης προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα από το σχόλιο που έκανε σε μία προσωπική του φωτογραφία, την οποία κοινοποίησε στον λογαριασμό στο «Facebook».
«Κύριος ήρθα, κύριος φεύγω. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή τύχη», έγραψε ο Έλληνας γυμναστής.
Κρίμα για την αλλαγή γυμναστή στα μέσα της χρονιάς...
Με δεδομένη την απουσία κατά τουλάχιστον 80% της μάστιγας των υπέρμετρων περσινών τραυματισμών φέτος, θα ήθελα πολύ να δω ποιες θα είναι οι αντοχές-δυνάμεις των (6-7 βασικότατων κυρίως) παιχτών μας τον Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο με τον φετινό γυμναστή και τον τρόπο εκγύμνασης τους...
Πάντως, αν τυχόν φέρνανε π.χ. τον Ονιέκε, προσωπικά θα το έβλεπα σαν αναβάθμιση του τεχνικού team!!!!
Κι αυτός ο Σέρβος όμως που γράφτηκε ότι έρχεται σαν βοηθός του Βλάντο, ελπίζω να βοηθήσει και στο καλύτερο-σωστότερο scouting των αντιπάλων μας, το οποίο (αν κρίνω απ τους δύο αγώνες με την Καραμπάχ κυρίως, αλλά και απ τον πρώτο με την Λίμπερετς εκεί) είχα την εντύπωση ότι κάπου χώλαινε...
Ίδωμεν...Αρκεί ο Βλάντο να είναι σύμφωνος με όλα αυτά και να μην του δημιουργούν extra δυσκολίες...
Με δεδομένη την απουσία κατά τουλάχιστον 80% της μάστιγας των υπέρμετρων περσινών τραυματισμών φέτος, θα ήθελα πολύ να δω ποιες θα είναι οι αντοχές-δυνάμεις των (6-7 βασικότατων κυρίως) παιχτών μας τον Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο με τον φετινό γυμναστή και τον τρόπο εκγύμνασης τους...
Πάντως, αν τυχόν φέρνανε π.χ. τον Ονιέκε, προσωπικά θα το έβλεπα σαν αναβάθμιση του τεχνικού team!!!!
Κι αυτός ο Σέρβος όμως που γράφτηκε ότι έρχεται σαν βοηθός του Βλάντο, ελπίζω να βοηθήσει και στο καλύτερο-σωστότερο scouting των αντιπάλων μας, το οποίο (αν κρίνω απ τους δύο αγώνες με την Καραμπάχ κυρίως, αλλά και απ τον πρώτο με την Λίμπερετς εκεί) είχα την εντύπωση ότι κάπου χώλαινε...
Ίδωμεν...Αρκεί ο Βλάντο να είναι σύμφωνος με όλα αυτά και να μην του δημιουργούν extra δυσκολίες...