Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- shikabala81
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Πιστεύω ότι αν χάσει κανένα κιλό ο μπισεσβαρ και βρει κίνητρο για να ανεβάσει την απόδοση του τότε μόνο σέντερ φορ να πάρουμε θα είμαστε καλά
Ο μπρεΘγουειτ εκανε πισω λογω εγκυμοσύνης της γυναίκας του , δε φταιει ο πορκυ
- shikabala81
Δεν το ξερα αυτό . Σορρυ τότε.MANIAKOS έγραψε:Ο μπρεΘγουειτ εκανε πισω λογω εγκυμοσύνης της γυναίκας του , δε φταιει ο πορκυ
Mπράβο Πόρκυ 100% όλα σωστα που εγραψες. Αν υπηρχε αντιστοιχο στοιχημα θα λεγα πως εισαι ο Γ Σαββιδης. Μιλας σαν διοικουντας.
shikabala81 έγραψε:Δεν το ξερα αυτό . Σορρυ τότε.MANIAKOS έγραψε:Ο μπρεΘγουειτ εκανε πισω λογω εγκυμοσύνης της γυναίκας του , δε φταιει ο πορκυ
Σορρύ σικαμπαλα πλάκα κανουμε , κ εγω κ ο πορκυ

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.
Λοιπόν, όποιος δεν συμφωνεί ότι φέτος ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα, είναι ποδοσφαιρικά βαθιά νυχτωμένος!
Τι χρειάζεται οπότε αυτή η ομάδα προκειμένου να μας χαρίσει αυτό που περιμένουμε για 32 ( ! ) ολόκληρα χρόνια? Πρώτον και κυριότερο την αλλαγή του καθεστώτος της αμαρτωλής ΕΠΟ, κάτι το οποίο φαίνεται να βαίνει καλώς στα τέλη της άνοιξης του νέου έτους. Δεύτερον για να ισχυροποιηθεί, χρειάζεται τώρα τον Γενάρη οφθαλμοφανέστατα δύο παιχταράδες: α) έναν γρήγορο και τεχνίτη φορ και β) έναν εγκεφαλικό χαφ που να δημιουργεί φάσεις εκ του μη έχοντος και να μοιράζει ασίστ. Ο ένας ακόμη στόπερ, ο εξτρέμ κι ο αριστερός μπακ μπορούν να περιμένουν για το καλοκαίρι. Τρίτον, να κλείσουμε τα αυτιά μας στους διάφορους κόλακες (κυρίως για τους Α.Ρ.Δ. της πόλης μας αναφέρομαι), οι οποίοι βλέποντας ότι 'γύρισε ο τροχός', προσπαθούν τώρα να πλασάρουν ονόματα (πχ Χατσερίντι, Εντουάρντο κλπ) για να αρχίσουμε (δυστυχώς κλασικά) την γκρίνια όταν δεν θα ικανοποιηθούν τα 'θέλω' που δημιουργούν στους οπαδούς για να βγει η ομάδα απ' τις ράγες στις οποίες πλέον αυξάνει ταχύτητα. Προσέξτε! Δεν μίλησα για δύο ακριβούς παιχταράδες, αλλά για ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Γι' αυτό αφήστε τον Οργανισμό ΠΑΟΚ να δουλέψει απερίσκεπτος, χωρίς πίεση και μην τους ακούτε, μην τους διαβάζετε! ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...! Οι 'θαμώνες των αθλητικών εκπομπών', οι 'άτριχοι', οι 'μυστακοφόροι' και οι 'και καλά γκολκίπερς' ας βρουν στον συνοικισμό της Νέας Ελβετίας δουλειά ή προς τα Κ.ΑΠ.Η. της πόλης...!
Μετά το αλκοτέστ πριν λίγο στην Πειραιώς αυτό εδώ είναι ό,τι καλύτερο...

επειδη ειλικρινα δε γνωριζω.ποιος ειναι αυτος ο πορκυ κ τον ρωτανε αν εχει ονοματα κλπ?
οποιος γνωριζει ειλικρινα ας μου δωσει μια απαντηση.
- The_Stalker
barlow, ντρέψου ρε!
Ο Πόρκυ είναι Αυτός που ξέρει τα πάντα. Ξέρει τις μεταγραφές πριν τις αποφασίσει ο Μίχελ. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν έχει πέσει ποτέ μέχρι τώρα μέσα, αλλά αυτό οφείλεται σε συμπαντική συνωμοσία. Εξάλλου τα λέει ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ο μπαγάσας, που τον λατρεύουμε, έστω κι αν δεν πετύχει ποτέ μεταγραφή..
Ο Πόρκυ είναι Αυτός που ξέρει τα πάντα. Ξέρει τις μεταγραφές πριν τις αποφασίσει ο Μίχελ. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν έχει πέσει ποτέ μέχρι τώρα μέσα, αλλά αυτό οφείλεται σε συμπαντική συνωμοσία. Εξάλλου τα λέει ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ο μπαγάσας, που τον λατρεύουμε, έστω κι αν δεν πετύχει ποτέ μεταγραφή..
- Chuck Norris
Είμαι αρκετά σίγουρος πως το λογαριασμό του ΠΟΡΚΥ τον διαχειρίζεται ο εκάστοτε τεχνικός διευθυντής.!!! Πέρσι αρνεσεν φέτος ο Μιχελ κλπ. Δεν γίνεται αλλιώς να έχει τόσες insider πληροφορίες
- ramolimendo
τρολιά παπατζής ν΄ασχολούμαστε μέχρι να έχουμε πραγματικά νέα..barlow4 έγραψε:επειδη ειλικρινα δε γνωριζω.ποιος ειναι αυτος ο πορκυ κ τον ρωτανε αν εχει ονοματα κλπ?
νομίζω ότι κούρασε το θέμα
- painkiller4
Πορκυ λιγα ΛΌΓΙΑ για τον πρώην τερματοφύλακα τού γαβρου ,γιατί είναι ο γκουρού τού ποδοσφαίρου στην Θεσσαλονίκη ,μαζί με καμορα Ραπτόπουλο και τις γνώσεις του τίς έχεις αποδείξει σαν προπονητής τής Αγίας Τριάδας