Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Disharmonic
Δημοσιεύσεις: 335
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 00:04

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Disharmonic »

Mattias_g4 έγραψε:Χριστουγεννιατικό δώρο θέλω αυτόν τον παιχταρά που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι!
Enzo Crivelli
http://www.transfermarkt.com/enzo-crive ... ler/291110

Κώδικας: Επιλογή όλων

<iframe width="600" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/qfxGnzeBdBI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Δεν υπάρχει πιο προσιτός φορ αυτή την στιγμή για τον ΠΑΟΚ πουθενά και θα κάνει παπάδες!
Ο δανεισμός του λήγει το καλοκαίρι, το συμβόλαιο με τη Μπορντό είναι μέχρι το 19. Απίθανο να έρθει με ποσό κοντά στο mv του.
Άβαταρ μέλους
Gospi
Δημοσιεύσεις: 12422
Εγγραφή: Δευ 15 Δεκ 2008, 23:10

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Gospi »

Για το θεμα Βιειρινια η αποψη μου ειναι να μην ερθει. Ειναι απο τους λιγους αν οχι ο μονος π περασε απο την ομαδα, αγαπηθηκε και αγαπιεται ακομη. Αν ερθει και δεν αποδωσει τα αναμενομενα θα ειναι ενας ακομη που θα απομυθοποιηθει και θα στοχοποιηθει. Ας μεινει και καποιος ψηλα! Εξαλλου αν ειναι να ερθει και να κοστισει 6-8 μυρια (αγορα +συμβολαιο) συνολικα δεν αξιζει. Η ομαδα εχει αναγκη απο 2-3 καλους παιχτες. Με αγορα βιειρινια κατευθειαν περιοριζεται τραγικα το μπατζετ. Τι να το κανω να παιζω με βιειρινια και να εχω φορ τον Ανσαριφαντ? ( για να μην βαλω ονομα φορ απο το υπαρχον ροστερ και παρεξηγηθω). Εκτος αν εχετε την ψευδαισθηση οτι ο Ιβαν θα σπρωξει 10-15 μυρια για μεταγραφες Ιανουαριου! Ας κανουμε επιτελους μεταγραφες ουσιας και οχι εντυπωσιασμου!


Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100628
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βιειρινιάδα, Σταφυλιάδα και Παπαδοπουλιάδα!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Ας μην έρθουν! Και μόνο που παίζεται σε ΜΜΕ κάποιοι χάνουν τον ύπνο τους!
kos
Δημοσιεύσεις: 5112
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από kos »

χρονια πολλα σε ολους.

http://www.transfermarkt.co.uk/ignacio- ... eler/51088
απο τους καλυτερους match winnign players που εχουν περασει απο την ελλαδα, ποιοτικα δυο επιπεδα πανω απο μπισεζβαρ. μιλαω για οταν επαιζε ελλαδα γιατι τον εχω χασει. εναν τετοιο θελεις να κανεις μια τριαδα φωτια πισω απο τον φορ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100628
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κ. Βασιλόπουλος - sdna

Στην τελική ευθεία μπήκε ο μεταγραφικός προγραμματισμός του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το πράσινο φως σε Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ιβιτς να προχωρήσουν τις διαδικασίες ενίσχυσης της ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συμφώνησε με τις εισηγήσεις του προπονητή και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, για την απόκτηση δυο παικτών.

Με δεδομένη την επιστροφή του Κάτσε και την ενεργοποίηση του Χατζηισαία, ο ΠΑΟΚ αναζητά στην –δύσκολη- περίοδο του Ιανουαρίου, έναν επιθετικό και ένα χαφ. Σε μια προσπάθεια να προσεγγίσω το προφίλ των παικτών που αναζητά ο ΠΑΟΚ, θα αναφέρω ότι στην ασπρόμαυρη λίστα, υπάρχουν επιθετικοί που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης αλλά και παίκτες με ρόλο περιφερειακού και έφεση στο σκοράρισμα. Αναφορικά με τον παίκτη που αναζητείται για την μεσαία γραμμή, τα στοιχεία που εξετάζονται είναι η επαφή του με τα δίχτυα και η δημιουργικότητα στο παιχνίδι του.

Είναι επιτακτική ανάγκη για τον ΠΑΟΚ να προσθέτει στο ρόστερ του παίκτες αξίας, να ανεβαίνει επίπεδο και όχι απλά να προσθέτει παίκτες για έξι μήνες ή για ένα χρόνο.

Αυτό που επίσης πρέπει να επισημανθεί είναι ότι στον ΠΑΟΚ έχουν συγκεντρώσει την προσοχή τους σε παίκτες που είχαν αγωνιστική δράση μέχρι πρόσφατα. Αυτό σημαίνει ότι αναζητούν παίκτες για αγορά και όχι ελεύθερους που είναι λογικό ότι θα χρειαστούν χρόνο για να αποκτήσουν ρυθμό και να προστεθούν στην αγωνιστική μηχανή του Δικεφάλου. Ωστόσο το ζητούμενο για μένα προσωπικά, δεν είναι τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Το ζητούμενο είναι η ποιότητα και η προσωπικότητα τους. Ο Δικέφαλος δεν χρειάζεται μεταγραφές για τα τις… μεταγραφές. Αυτή η νοοτροπία δεν συνάδει πλέον με το ύφος της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες παικτών, που θα ανεβάσουν το επίπεδο του. Η δημιουργία εντυπώσεων μέσω των μεταγραφών, δεν είναι τακτική που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Όπως επίσης δεν ταιριάζουν και πειράματα, τύπου Τιάμ. Αυτό που χρειάζεται ο Δικέφαλος είναι παίκτες που η προσωπικότητα και η αξία τους δεν θα μπορούν να αμφισβητηθούν. Είναι επιτακτική ανάγκη για τον ΠΑΟΚ, αρχής γεννώμενης από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, να προσθέτει παίκτες αξίας στο ρόστερ του. Να ανεβαίνει επίπεδο και όχι απλά να προσθέτει παίκτες για έξι μήνες ή για ένα χρόνο.

Ο Δικέφαλος χρειάζεται παίκτες που να «καίνε», κάνοντας με την απόδοση τους, αισθητή την παρουσία τους στο εσωτερικό της ομάδας αλλά και στους αντιπάλους. Αυτό που επίσης απαιτείται να διορθώσει ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ, είναι οι συνθήκες προσαρμογής που δημιουργούνται για τους παίκτες που αποκτά η ομάδα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο παρελθόν παικτών που αποκτήθηκαν και δεν «έδεσαν» με την υπόλοιπη ομάδα. Όχι γιατί δεν ήθελαν αλλά γιατί δεν δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες. Νάτχο, Νομπόα, Μπερμπάτοφ, πέρασαν από την Τούμπα χωρίς να αφήσουν το στίγμα τους.

Οι ευθύνες για παίκτες αξίας που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πληρώθηκαν ακριβά (πολύ ακριβά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους) και δεν είχαν την αναμενόμενη προσφορά, βαραίνουν τα πρόσωπα που ήταν επιφορτισμένα με το συγκεκριμένο έργο και όχι τους παίκτες. Συνοψίζοντας λοιπόν, ο ΠΑΟΚ πρέπει να εστιάσει στην απόκτηση παικτών που θα κάνουν την διαφορά, φροντίζοντας παράλληλα για την ομαλή προσαρμογή τους στο μηχανισμό του. Χρόνια με πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Οι επιθυμίες όλων μας να πραγματοποιηθούν τις Άγιες τούτες μέρες. Καλά Χριστούγεννα!
Άβαταρ μέλους
nothu
Δημοσιεύσεις: 5041
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από nothu »

Ε ναι καιρο ειχε να αναψει αυτο το πρασινο το φως. Τα ιδια και τα ιδια γραφουν συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79
Δημοσιεύσεις: 1926
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 20:54

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Αυτα τα αοριστα αρθρα δεν τα μπορω καθολου! Εχεις ανθρωπε μου καποια πληροφορια για ονομα; Γραψτην αν εισαι σιγουρος οτι ειναι πραγματικη. Δεν εχεις; Ε περιμενε μεχρι να προκυψει καποια!!! Δεν εχουν βαρεθει ολοι αυτοι να διαψευδονται;;; Δεν τους ενδιαφερει καθολου για την φημη τους και την αξιοπιστια τους;;; Δηλαδη γραφει καμια δυο τρεις χιλιαδες λεξεις στο αρθρο για να μηγραψει τιποτα που να μην το ξεραμε ηδη;;;
Άβαταρ μέλους
nothu
Δημοσιεύσεις: 5041
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από nothu »

Ο Λουίζ Αντριάνο βαρέθηκε τον πάγκο της Μίλαν και ετοιμάζει βαλίτσες για Μόσχα, όπου τον περιμένει η Σπαρτάκ!

Αποκτήθηκε από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ως ο άνθρωπος που θα έλυνε το πρόβλημα στο γκολ για την Μίλαν. Ωστόσο, ο Λουίζ Αντριάνο ουδέποτε έπιασε στους «ροσονέρι», μένοντας στα περισσότερα ματς μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φαίνεται ότι βαρέθηκε τον πάγκο στην Ιταλία και επιστρέφει στα… κρύα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας sport-express, ο Λουίζ Αντριάνο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι Μοσχοβίτες θα δώσουν στην Μίλαν 4 εκατομμύρια ευρώ (τα μισά από όσα είχαν δώσει οι Ιταλοί στην Σαχτάρ), ενώ ο Βραζιλιάνος φορ θα γίνει πλουσιότερος τα προσεχή τρία χρόνια κατά 4,5 εκατομμύρια ευρώ.


Παει η μια η καψουρα.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: Τρί 17 Φεβ 2015, 17:59

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.
Λοιπόν, όποιος δεν συμφωνεί ότι φέτος ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα, είναι ποδοσφαιρικά βαθιά νυχτωμένος!
Τι χρειάζεται οπότε αυτή η ομάδα προκειμένου να μας χαρίσει αυτό που περιμένουμε για 32 ( ! ) ολόκληρα χρόνια? Πρώτον και κυριότερο την αλλαγή του καθεστώτος της αμαρτωλής ΕΠΟ, κάτι το οποίο φαίνεται να βαίνει καλώς στα τέλη της άνοιξης του νέου έτους. Δεύτερον για να ισχυροποιηθεί, χρειάζεται τώρα τον Γενάρη οφθαλμοφανέστατα δύο παιχταράδες: α) έναν γρήγορο και τεχνίτη φορ και β) έναν εγκεφαλικό χαφ που να δημιουργεί φάσεις εκ του μη έχοντος και να μοιράζει ασίστ. Ο ένας ακόμη στόπερ, ο εξτρέμ κι ο αριστερός μπακ μπορούν να περιμένουν για το καλοκαίρι. Τρίτον, να κλείσουμε τα αυτιά μας στους διάφορους κόλακες (κυρίως για τους Α.Ρ.Δ. της πόλης μας αναφέρομαι), οι οποίοι βλέποντας ότι 'γύρισε ο τροχός', προσπαθούν τώρα να πλασάρουν ονόματα (πχ Χατσερίντι, Εντουάρντο κλπ) για να αρχίσουμε (δυστυχώς κλασικά) την γκρίνια όταν δεν θα ικανοποιηθούν τα 'θέλω' που δημιουργούν στους οπαδούς για να βγει η ομάδα απ' τις ράγες στις οποίες πλέον αυξάνει ταχύτητα. Προσέξτε! Δεν μίλησα για δύο ακριβούς παιχταράδες, αλλά για ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Γι' αυτό αφήστε τον Οργανισμό ΠΑΟΚ να δουλέψει απερίσκεπτος, χωρίς πίεση και μην τους ακούτε, μην τους διαβάζετε! ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...! Οι 'θαμώνες των αθλητικών εκπομπών', οι 'άτριχοι', οι 'μυστακοφόροι' και οι 'και καλά γκολκίπερς' ας βρουν στον συνοικισμό της Νέας Ελβετίας δουλειά ή προς τα Κ.ΑΠ.Η. της πόλης...!
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από desperando »

Άσε μας ρε λουκουμά Βασιλοπουλε
Δημοσιογράφοι του κ@Λου που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει ρεπορτάζ.
Το μόνο που ξέρουν να γράφουν είναι την γνώμη τους,λες και μας ενδιαφέρει αυτη
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Δημοσιεύσεις: 8582
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:48
Επικοινωνία:

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από nikolasf »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.
Λοιπόν, όποιος δεν συμφωνεί ότι φέτος ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα, είναι ποδοσφαιρικά βαθιά νυχτωμένος!
Τι χρειάζεται οπότε αυτή η ομάδα προκειμένου να μας χαρίσει αυτό που περιμένουμε για 32 ( ! ) ολόκληρα χρόνια? Πρώτον και κυριότερο την αλλαγή του καθεστώτος της αμαρτωλής ΕΠΟ, κάτι το οποίο φαίνεται να βαίνει καλώς στα τέλη της άνοιξης του νέου έτους. Δεύτερον για να ισχυροποιηθεί, χρειάζεται τώρα τον Γενάρη οφθαλμοφανέστατα δύο παιχταράδες: α) έναν γρήγορο και τεχνίτη φορ και β) έναν εγκεφαλικό χαφ που να δημιουργεί φάσεις εκ του μη έχοντος και να μοιράζει ασίστ. Ο ένας ακόμη στόπερ, ο εξτρέμ κι ο αριστερός μπακ μπορούν να περιμένουν για το καλοκαίρι. Τρίτον, να κλείσουμε τα αυτιά μας στους διάφορους κόλακες (κυρίως για τους Α.Ρ.Δ. της πόλης μας αναφέρομαι), οι οποίοι βλέποντας ότι 'γύρισε ο τροχός', προσπαθούν τώρα να πλασάρουν ονόματα (πχ Χατσερίντι, Εντουάρντο κλπ) για να αρχίσουμε (δυστυχώς κλασικά) την γκρίνια όταν δεν θα ικανοποιηθούν τα 'θέλω' που δημιουργούν στους οπαδούς για να βγει η ομάδα απ' τις ράγες στις οποίες πλέον αυξάνει ταχύτητα. Προσέξτε! Δεν μίλησα για δύο ακριβούς παιχταράδες, αλλά για ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Γι' αυτό αφήστε τον Οργανισμό ΠΑΟΚ να δουλέψει απερίσκεπτος, χωρίς πίεση και μην τους ακούτε, μην τους διαβάζετε! ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...! Οι 'θαμώνες των αθλητικών εκπομπών', οι 'άτριχοι', οι 'μυστακοφόροι' και οι 'και καλά γκολκίπερς' ας βρουν στον συνοικισμό της Νέας Ελβετίας δουλειά ή προς τα Κ.ΑΠ.Η. της πόλης...!
Καλά Χριστούγεννα και σε εσένα αδελφέ!!! Πολύ ορθά ομιλείς!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από goran 64 »

Πες τα ρε ΠΟΡΚΑΡΕ ΑΡΧΗΓΕ...τα δύο ονόματα των παιχταράδων... :opaokara: :opaokara: :nairepaok:

Χρόνια σου πολλά!!!! :pano:
Dimg4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.
Λοιπόν, όποιος δεν συμφωνεί ότι φέτος ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα, είναι ποδοσφαιρικά βαθιά νυχτωμένος!
Τι χρειάζεται οπότε αυτή η ομάδα προκειμένου να μας χαρίσει αυτό που περιμένουμε για 32 ( ! ) ολόκληρα χρόνια? Πρώτον και κυριότερο την αλλαγή του καθεστώτος της αμαρτωλής ΕΠΟ, κάτι το οποίο φαίνεται να βαίνει καλώς στα τέλη της άνοιξης του νέου έτους. Δεύτερον για να ισχυροποιηθεί, χρειάζεται τώρα τον Γενάρη οφθαλμοφανέστατα δύο παιχταράδες: α) έναν γρήγορο και τεχνίτη φορ και β) έναν εγκεφαλικό χαφ που να δημιουργεί φάσεις εκ του μη έχοντος και να μοιράζει ασίστ. Ο ένας ακόμη στόπερ, ο εξτρέμ κι ο αριστερός μπακ μπορούν να περιμένουν για το καλοκαίρι. Τρίτον, να κλείσουμε τα αυτιά μας στους διάφορους κόλακες (κυρίως για τους Α.Ρ.Δ. της πόλης μας αναφέρομαι), οι οποίοι βλέποντας ότι 'γύρισε ο τροχός', προσπαθούν τώρα να πλασάρουν ονόματα (πχ Χατσερίντι, Εντουάρντο κλπ) για να αρχίσουμε (δυστυχώς κλασικά) την γκρίνια όταν δεν θα ικανοποιηθούν τα 'θέλω' που δημιουργούν στους οπαδούς για να βγει η ομάδα απ' τις ράγες στις οποίες πλέον αυξάνει ταχύτητα. Προσέξτε! Δεν μίλησα για δύο ακριβούς παιχταράδες, αλλά για ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Γι' αυτό αφήστε τον Οργανισμό ΠΑΟΚ να δουλέψει απερίσκεπτος, χωρίς πίεση και μην τους ακούτε, μην τους διαβάζετε! ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...! Οι 'θαμώνες των αθλητικών εκπομπών', οι 'άτριχοι', οι 'μυστακοφόροι' και οι 'και καλά γκολκίπερς' ας βρουν στον συνοικισμό της Νέας Ελβετίας δουλειά ή προς τα Κ.ΑΠ.Η. της πόλης...!
Δε μου αρεσεις οταν μιλας ορθα. Καλα ησουν με τα μπαμ μπουμ και τις ωρες αφιξης παικτων
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok
Δημοσιεύσεις: 4428
Εγγραφή: Σάβ 13 Αύγ 2011, 10:17
Τοποθεσία: βεροια

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Καλα αυτός ο Βασιλόπουλος θα πάρει λεφτά για αυτήν την μπαρούφα?
Άβαταρ μέλους
shikabala81
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: Τετ 05 Αύγ 2015, 20:41

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από shikabala81 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.
Λοιπόν, όποιος δεν συμφωνεί ότι φέτος ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα, είναι ποδοσφαιρικά βαθιά νυχτωμένος!
Τι χρειάζεται οπότε αυτή η ομάδα προκειμένου να μας χαρίσει αυτό που περιμένουμε για 32 ( ! ) ολόκληρα χρόνια? Πρώτον και κυριότερο την αλλαγή του καθεστώτος της αμαρτωλής ΕΠΟ, κάτι το οποίο φαίνεται να βαίνει καλώς στα τέλη της άνοιξης του νέου έτους. Δεύτερον για να ισχυροποιηθεί, χρειάζεται τώρα τον Γενάρη οφθαλμοφανέστατα δύο παιχταράδες: α) έναν γρήγορο και τεχνίτη φορ και β) έναν εγκεφαλικό χαφ που να δημιουργεί φάσεις εκ του μη έχοντος και να μοιράζει ασίστ. Ο ένας ακόμη στόπερ, ο εξτρέμ κι ο αριστερός μπακ μπορούν να περιμένουν για το καλοκαίρι. Τρίτον, να κλείσουμε τα αυτιά μας στους διάφορους κόλακες (κυρίως για τους Α.Ρ.Δ. της πόλης μας αναφέρομαι), οι οποίοι βλέποντας ότι 'γύρισε ο τροχός', προσπαθούν τώρα να πλασάρουν ονόματα (πχ Χατσερίντι, Εντουάρντο κλπ) για να αρχίσουμε (δυστυχώς κλασικά) την γκρίνια όταν δεν θα ικανοποιηθούν τα 'θέλω' που δημιουργούν στους οπαδούς για να βγει η ομάδα απ' τις ράγες στις οποίες πλέον αυξάνει ταχύτητα. Προσέξτε! Δεν μίλησα για δύο ακριβούς παιχταράδες, αλλά για ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Γι' αυτό αφήστε τον Οργανισμό ΠΑΟΚ να δουλέψει απερίσκεπτος, χωρίς πίεση και μην τους ακούτε, μην τους διαβάζετε! ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...! Οι 'θαμώνες των αθλητικών εκπομπών', οι 'άτριχοι', οι 'μυστακοφόροι' και οι 'και καλά γκολκίπερς' ας βρουν στον συνοικισμό της Νέας Ελβετίας δουλειά ή προς τα Κ.ΑΠ.Η. της πόλης...!
Πορκυ έχεις καμιά πληροφορία για ονόματα. Τελευταία φορά πάντως με τον μπρεθγουέιτ έπεσες έξω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”