Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Ettien »

MANIAKOS έγραψε:Σιγουρα θα υπαρχει τετοιο φορ απλα δεν μου ρχεται κανενας , κ ο Ισλανδός καλα τα παει στη Μακάμπι
Καλύτερα γιατι αμα τον έχουμε πάρει ειδήση εμείς θα τον έχουν πάρει είδηση και άλλες ομάδες. :mrgreen:

Αρα ή εμπειρους και καταξιώμενους που είναι κοντά στα τελειώματά τους ή κανά δανεικό από μεγάλο πρωταθλημα.
Ή στο τέλος περιπτωσεις λαχεία. Ισως μια τετοια να είναι ο Christian Gytkjaer. Προσφάτως χρήσθηκε διεθνής με την εθνική Δανίας. Πρωτος σκορερ με την Ροζενμποργκ και με παραγωγικές χρονιές όλα αυτά τα χρόνια στην Νορβηγια. Σχετικά εφικτή περίπτωση. Απο τεχνική δεν ξερω αν σκαμπάζει αλλά απο τα βιντεάκια φαίνεται δυνατός παίκτης περιοχής και κυριως καλός στο ψηλό παιχνίδι.

http://www.transfermarkt.com/christian- ... eler/76274
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Ettien έγραψε:Απορω με ορισμένους που φαντάζεστε γραμμές αντιβιερίνια (!). Αυτες οι ταμπέλες να μην υπήρχαν...Ουτε υπάρχει κάποιος που δεν τον θέλει. Ασφαλώς και θα είναι μια καλή μεταγραφή. Υπάρχουν όμως ευλογοι προβληματισμοί και μην περιμένετε να συμφωνούν όλοι με όλους.
Ενας απο αυτούς τους προβληματισμούς είναι ότι έχεις αυτή τη στιγμή ένα Χ μπατζετ να δαπανήσεις και η πρωτη προτεραιότητα είναι ο επιθετικός. Μεγαλες υπερβάσεις λιγο δυσκολο αφου υπάρχει και το ffp. Για πείτε λοιπόν πως θα γίνει η χρυσή τομή. Αυτό μόνο.
Αδερφε μου σχημα λογου ειναι η..γραμμη αντιβιερινια μη κολλας σε αυτο.Οταν σου ερχονται καθημερινα ΠΑΟΚτσηδες (και δεν αναφερομαι στο φορουμ) και σου λενε οτι δεν γουσταρουν την επιστροφη του(κατα γραμμα ενας συγκεκριμενος μου ειπε "δεν το γουσταρω το παλιοαρχ...") ή οταν βλεπεις συνοπαδους να προσπαθουν να βγαλουν παππου εναν 31χρονο παιχτη ή οταν τελος βλεπεις να σου προβαλουν ως επιχειρημα το αλμυρο συμβολαιο του λες και εκτελουν χρεη λογιστη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,ε τοτε ως θεωρητικα νοημων ψαχνεις να βρεις την πηγη της αρνητικοτητας,ποσω μαλλον οταν προκειται για εναν παιχτη που εχει τιμησει την φανελα στο επακρο.Εγω κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα.Μπορει να κανω και λαθος.Αλλα αλλη εξηγηση δεν βρισκω.Την περιπτωση να μας χαλαει ενας 31χρονος,τον οποιο εχουμε δει να αγωνιζεται σε μακρα διαρκεια και που εχει ευρωπαικες παραστασεις,με αγνα ποδοσφαιρικα επιχειρηματα,προσωπικα την απορριπτω
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

seaman έγραψε:ΥΓ. Το μέλος που "χαιρέτησε" περισσότερο για γραμματικά ελεγχόμενο, πληγωμένο από την ΟΜΑΔΑ και ηλικιακά νέο μου κάνει, παρά για προβοκάτορα

Ελα ρε συ seaman... δηλαδη με την χολη που εσταζε το post, το μπροενδρος σου φανηκε για ...ορθογραφικο; Ελεος.. πολυ επιεικη σε βρισκω (ισως λογω των ημερων). Εγω παλι, φανταζομαι οτι ενα σκουληκι πχ, που μεσα στην απελπισια της ανυπαρξιας του, εχει κανει account στο paokmania για να μας την λεει, κατι τετοιο ακριβως θα εγραφε, με αυτον ακριβως τον τροπο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Άσε που και το "str" μετά το Π.Α.Ο.Κ., σχεδόν εμφανέστατα παρέπεμπε στο "papanastasiou street team"... :P :P
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Ettien με αυτα και με αυτα ξεχασα να σχολιασω περι ffp.Σαφεστατα ειναι ενα δεδομενο που μπορει να εμποδισει επικειμενη κινηση της παε.Ομως για να ξεκαθαρισω τη θεση μου,αναφερθηκα στο κολλημα που εφαγαν ορισμενοι οπαδοι προκειμενου να μη ερθει ο βιερινια και οχι στο εαν ειναι υλοποιησιμη η μεταγραφη για την ΠΑΕ ή οχι.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μας παγωσες
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σκεπάσου τότε και καλές γιορτές... :)
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Για Βιερίνια ούτε συζήτηση να έρθει. Για Στοχ δεν ξέρω. Πιστεύω οτι ο Λέοβατς θα μείνει άχετα αν πάρουμε κι άλλον στην θέση του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ron-swanson έγραψε:Σημερινες δηλωσεις Σταφυλιδη
«Υπήρξε τις τελευταίες εβδομάδες κρούση από τον ΠΑΟΚ για τον Γενάρη, αλλά θα συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Δεν είναι η ώρα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Αν κάποια στιγμή γυρίσω, έχω πει ότι θα είναι για τον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα μου. Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.
Αρα ενα σιγουρο που καταλαβαινω ειναι οτι θελουμε να δωσουμε καλα λεφτα για μεταγραφες.
Ιβαν αφου δεν θελει ο Σταφυ φερε το αλλο ΠΑΟΚτσακι που θελει και βγαινει και το λεει και στα ραδιοφωνα. :mrgreen:
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Στά 35 λοιπόν και τό παοκτσακι ο σταφύ.... Αντρέ καί σταφυ μέχρι τά 30 ναι μετά όχι βέβαια
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Και φέρνουμε που λέτε Αντελίνο ..πουλάμε Λέοβατς και παίζουμε μετά με αρ. μπακ μάτος και δεξί μπακ Βιειρίνια και τρελαίνουμε κόσμο! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κι εσυ τι εισαι που μιλας ετσι; ακομα πιο μαγκας;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Άσχετα με τον σταφυ και τον βιερινια και τον κουλή κτλ, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολυ μεγάλη ομάδα για να περιμένει τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να αποφασίσει να παίξει στην ομάδα μας. Δεν είμαστε τριπολη για να αποφασίζει ο Χ παίκτης ότι θα παίξει σε μας όταν μεγαλώσει.

Δηλώσεις του στυλ "πιο μετά θα παίξω στον ΠΑΟΚ" δεν ειναι κολακευτικές για το μέγεθος του συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ναι ρε να έρθει στα 35 για το εφάπαξ,αφού ο ΠΑΟΚ είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.Αν δεν έρθει και τώρα ο βιερινια ,χωρίς να παίζει και την ομάδα του να λέει ότι πωληται να μην έρθει ποτε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

aoratos έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Στά 35 λοιπόν και τό παοκτσακι ο σταφύ.... Αντρέ καί σταφυ μέχρι τά 30 ναι μετά όχι βέβαια
Εισαι πολυ λιγος για να ειρωνευεσαι το ποσο ΠΑΟΚτσης ειναι ο Σταφυλιδης και ακομα πιο λιγος για να κανεις υποδειξεις ποτε θα ξαναφορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ. Και δεν σου αξιζει κιολας μιζερακο να βλεπεις μαγκες σαν τον Κωστα και τον Αντρε, γιατι πρωτα απο ολα δεν τους ΣΕΒΕΣΑΙ!

Κλασικος χυμα, αφιλτρος κουραδολογος απο user του paokmania. Καμια εκπληξη πλεον οσο κιαν ανακατευομαι.
Καλά σοβαρά μιλάς ? Δεν τούς θέλω για τα τελευταία ένσημα γιατί δεν θα προσφέρουν .... Παοκτσακια είναι και τα δύο, χρόνια πολλά φίλε και βάλε τον ΠΑΟΚ πανω απο κάθε παοκτσακι παίκτη.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”