Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από ron-swanson »

Σημερινες δηλωσεις Σταφυλιδη
«Υπήρξε τις τελευταίες εβδομάδες κρούση από τον ΠΑΟΚ για τον Γενάρη, αλλά θα συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Δεν είναι η ώρα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Αν κάποια στιγμή γυρίσω, έχω πει ότι θα είναι για τον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα μου. Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.
Αρα ενα σιγουρο που καταλαβαινω ειναι οτι θελουμε να δωσουμε καλα λεφτα για μεταγραφες.
Ιβαν αφου δεν θελει ο Σταφυ φερε το αλλο ΠΑΟΚτσακι που θελει και βγαινει και το λεει και στα ραδιοφωνα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

painkiller4 έγραψε:Ρε σεις λετε γι αυτον τον 30χρονο Ισπανο και μας ξυνιζει μετα ο Βιερινια?????
Ημαρτον και ξανα ημαρτον 8-)
Εκτιμώ ότι στην περίπτωση Βιερίνια καλώς ή κυρίως κακώς είναι άλλες οι απαιτήσεις σε περίπτωση επιστροφής και αυτό πιθανότατα τρομάζει πολλούς εκτιμώ από εμάς. Και μόνο η επιστροφή που σε συνδέει με το παρελθόν και η καριέρα και οι επιτυχίες μετά, είναι πραγματικότητες που απαιτούν αυξημένες ικανότητες διαχειριστικής αντιμετώπισης της κίνησης.

Για τον κάθε, πολλά υποσχόμενο, άγνωστο 30χρονο που πιθανό να μην πιάσει είναι πολύ εύκολη η διαχείριση της αποτυχίας. Στην άλλη περίπτωση δεν.......

ΥΓ. Το μέλος που "χαιρέτησε" περισσότερο για γραμματικά ελεγχόμενο, πληγωμένο από την ΟΜΑΔΑ και ηλικιακά νέο μου κάνει, παρά για προβοκάτορα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παίζει πάντως δυνατά να αναζητουμε αριστερό μπακ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μάλλον θα σπρώξουν τον λεοβατς για να κάνουν πρόταση στον σταφυλιδη.Παντως ποιο πολύ για πωλήσεις ακουγόμαστε παρα για αγορές
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

του σταφ ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση.
βαση αξιολογησης σε σχετικο σαιτ, ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ της μπουντεσλιγκα.

Σταφ 7.29
Αλάμπα 7.28
και ακολουθουν οι υπολοιποι.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Για να εγινε κρούση στον σταφυ τωρα σημαινει ψάχνουμε παικτη εκεί.... μάλλον ο λεοβατς χαιρετάει... αν μας δώσουν 1,5 οι Κροάτες δώρο θεού ειναι...αριστερά Μπακ υπάρχουν πολλά... αντε να δούμε... το πουλεν ο Ιρακινός δεν παίζει φέτος Ουντινέζε,,, κανε κανα θαύμα ρε μιχελ ...και ο avelar καλη περίπτωση με θητεία στην Ουκρανία...
http://www.transfermarkt.com/danilo-ave ... ler/140748
https://m.youtube.com/watch?v=2ndo4P-luVo
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
sic-4 έγραψε:
PAOKstr έγραψε:να χαμε να λεγαμε κ να χαμε να πουμε μαγες...πιο πιθανο ειναι να χασουμε παικτες παρα να φερει ο μπροενδρος σοβαρο παικτη...το ξερουμε το παραμυθι ελευθεροι πολυτραυματιες 30 φεβρουαριου...ξερετε αναβει πρασινο φως το σβηνει κτλπ
και ποιος ειναι αυτος ρε μαγιτη με τις 17 δημοσιευσεις; για πες μας κι εμας να ξερουμε γιατι δεν σε πιανω...
και αν εννοεις τον ανθρωπο που εχει κανει τις ακριβοτερες μεταγραφες στην ιστορια του ΠΑΟΚ και εχει βαλει εκατομμυρια μεχρι στιγμης για την αγαπημενη μου ομαδα τοτε σαλτα και ταμ τιριριμ που θα μιλησεις ετσι γι αυτον και πες μας και τι εχεις κανει εσυ για τον ΠΑΟΚ που νομιζεις οτι σου δινει το δικαιωμα να μιλας ετσι γι αυτον τον ανθρωπο...

και κυριοι mods.... εγκρινατε αυτο το post που λεει ο μπροενδρος και το παραμυθι και σιγα μη φερει σοβαρο παικτη; γιατι;
Σορρυ Sic.Εχεις απολυτο δικιο.Ανθρωπινο λαθος.Μολις μας χαιρετησε ο PAOKstr
Μα με το μπροεδρος τον ΠΑΟΚ ήθελε να ξεφτυλισει όχι τον πρόεδρο το μ το έχουν ψωμοτυρι γιά μας οι χαμουτζηδες και ας πάει με μπαναθα και μπειραια
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

ace79grpaok έγραψε:Μάλλον θα σπρώξουν τον λεοβατς για να κάνουν πρόταση στον σταφυλιδη.Παντως ποιο πολύ για πωλήσεις ακουγόμαστε παρα για αγορές
Ο Μιχελ θα κάνει το χτύπημα της κομπρασ, θα κλείσει τους παίκτες γρήγορα αθόρυβα και αποτελεσματικά! Όπως το καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sic-4 έγραψε:ευχαριστω Κωστα...

Δεν μου αρεσε ποτε (οπως και σε ολους μας νομιζω) το μοντελο του γαυρου που παντα εκθειαζαν τον χοσαδα προεδρο, προβατοποιημενοι... Ομως οχι και να αδικουμε τον προεδρο μας προκειμενου να μην μας "στιγματισει" το παραπανω μοντελο. Ο κυριος λογος ειναι πως υπαρχει μια τεραστια διαφορα. Ο προεδρος μας μεχρι στιγμης ειναι ΚΥΡΙΟΣ!!! Με τα ολα του μαγκες. Πλερωσε τα χρεη, εβαλε λεφτα στην ομαδα, πολλα λεφτα, προσπαθει να συμμαζεψει τα διοικητικα και τα αγωνιστικα με τα οποια λαθη του, αλλα το κυριοτερο απ' ολα και αυτο που κανει τη διαφορα και εναρμονιζεται απολυτα με τον χαρακτηρα του ΠΑΟΚ, ειναι πως οτι κανει, θελει να το κανει τιμια και δικαια. Δεν ξερω αν στο μελλον μας βγει κατασκοπος, λαμογιο, ρουφιανος ή οτιδηποτε. Αν γινει αυτο να πεσουμε να τον φαμε κι εγω πρωτος. Ομως ΔΕΝ εχει γινει κατι τετοιο μεχρι τωρα. Ο ανθρωπος ειναι δικαιος, θελει να κανει καθαρες κινησεις και αυτο εμενα προσωπικα με εχει κερδισει παρα τα οποια ελαττωματα του. Οποτε λοιπον, στο εξης, αποφασιζω να την πεφτω αγριως σε οποιον λοιδωρει αυτον τον ανθρωπο που εχει προσφερει τοσα στην ομαδα μου, που ουτε στον υπνο μου τα φανταζομουν. Και με ΚΑΘΑΡΟ, ΤΙΜΙΟ προφιλ!

ΥΓ: αν υπαρχουν αντιρρησεις στα παραπανω, ευχαριστως να τις ακουσω, μηπως διακρινω κατι που δεν βλεπω σωστα
Μα έτσι είναι κάνε την αυστηρότερη κριτική, αλλά όχι υβριστικά απαξιωτικά σχόλια ,οι προθέσεις του μέχρι τώρα δείχνουν ότι θέλει να προσφέρει καί τό κάνει μέ λάθη αλλά το κάνει
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Sic 4

++++++++
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:
agios έγραψε:
efthimis_paok έγραψε: -Well, fak, the things are simply: you play bastardextremefakesecondstrikerwho plays all around in the box. Okay?
-Eeeehhhh......
-Nice.Lets go,go,go.
:lol: :lol: :lol: Να είσαστε καλά ρε μάγκες έχω δακρύσει :lol: :lol:
:opaokara: ''Και φύγαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου κάνε μια μεταγραφή''..
Τι να φάμε από τεχνικούς διευθυντές,προπονητές,σκάουτερ...Κανείς δεν ξέρει τις θέσεις που θέλουμε καλύτερα από εμάς.. :opaokara:
Αγιε μου εισαι πουλεν.Η τρελα που δυστυχως χανεται.Προσκυνω.
efthimis_paok μας πεθανες. :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ Αν κανατε τον Πορκαρο να σωπασει θα σας μπαναρω ΟΛΟΥΣ.Μ αφησε οδηγιες ο Ρομαν για τετοιες ειδικες περιπτωσεις.
+ 1..."Αγιοπαρμένος"...Πολλούς μήνες τώρα... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

για αντι λεοβατς θα ηθελα τον Juan Manuel Vargas (εχει παιξει αντιπαλος μας και εχει σκοραρει μαλιστα, αρα εγκρινεται :lol: )
αλλα δεν εχει ομαδα απο το καλοκαιρι, τελευταιο ματς τον μαιο.

ειχε 2 τραυματισμους το 2015, οπου εχασε 48 και 67 μερες αντιστοιχα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nasos66 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:
sic-4 έγραψε:
και ποιος ειναι αυτος ρε μαγκιτη με τις 17 δημοσιευσεις; για πες μας κι εμας να ξερουμε γιατι δεν σε πιανω...
και αν εννοεις τον ανθρωπο που εχει κανει τις ακριβοτερες μεταγραφες στην ιστορια του ΠΑΟΚ και εχει βαλει εκατομμυρια μεχρι στιγμης για την αγαπημενη μου ομαδα τοτε σαλτα και ταμ τιριριμ που θα μιλησεις ετσι γι αυτον και πες μας και τι εχεις κανει εσυ για τον ΠΑΟΚ που νομιζεις οτι σου δινει το δικαιωμα να μιλας ετσι γι αυτον τον ανθρωπο...

και κυριοι mods.... εγκρινατε αυτο το post που λεει ο μπροενδρος και το παραμυθι και σιγα μη φερει σοβαρο παικτη; γιατι;
Σορρυ Sic.Εχεις απολυτο δικιο.Ανθρωπινο λαθος.Μολις μας χαιρετησε ο PAOKstr
Μπραβο και στους 2,και χρονια πολλα σε ολους.
+ 1...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Λάθος αν πάρει αρ Μπακ.Πολλες αλλαγές για γεναρη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για μενα ο λεοβατς μετριοκαλουτσικος παίκτης κ αν εχεις ευκαιρία για πωληση ενός μυρριου τον δινεις πιστευω , αναπληρώνεται το κενό με Τζαβέλα :mrgreen:

Οτι οτι ρωτήσαμε για σταφι , παπά δε νομιζω να πουλάει σημαινει οτι μαλλον κατι παιζει για αρ Μπακ , συν οτι ο γιαννουλης θα φυγει δανεικός κ ιςως κ ο κοροβεςης

Αλί αντναν εγγυημένος παικτουρα μεγαλη απο Ουντινέζε, κ εν παρουμε κ καναν Ιρανό μπροστα θα μαστε εκρηκτική ομαδα

Βεβαια το σημαντικο ειναι ο φορ , το οκταρι κ αν αποχωρήσει ο τιαμ κ εξτρεμ θελω αν ειναι επιπεδου βιερι η στοχ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”