Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- ace79grpaok
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
τι μαλακιες γράφουν θεε μου.Μαλλον κανας μικου θα κλείσει και καλα θα κάνετε να το χώνεψετε.
Και ο Κρεσπο με τον Κανιας εχουν παιξει στην Αγγλια,με την ιδια αποτυχια με τη μεχρι τωρα πορεια του συμπατριωτη τους.
Οκ ειναι μικρος ειναι φορ και αγοραστηκε για πολλα,δε νομιζω ομως οτι ειναι κατι απλησιαστο,θα δειξει το μελλον.
Οκ ειναι μικρος ειναι φορ και αγοραστηκε για πολλα,δε νομιζω ομως οτι ειναι κατι απλησιαστο,θα δειξει το μελλον.
Εδω να εισαι οταν παρουμε παιχτη.ace79grpaok έγραψε:τι μαλακιες γράφουν θεε μου.Μαλλον κανας μικου θα κλείσει και καλα θα κάνετε να το χώνεψετε.
Θα σας πω εγώ για το Baston.Αν ο Κλάους στα καλά του έπαιζε στην πριμέρα και έκανε 10 γκολ τόσα θα δίναν οι χουβαρδάδες οι Άγγλοι...Ίδιο στυλ,παρόμοιο σωματότυπο,πιο γεροδεμένος και με καλύτερο σουτ από μακρινή απόσταση.Όχι ντρίπλα,όχι ατομική ενέργεια,πολύ one touch goal cf κι αυτός.Για μένα υπερεκτιμημένος...δεν θα στεριώσει στην πρέμιερ...
- ace79grpaok
Θα πάρουμε αλλα επιπέδου μικουnothu έγραψε:Εδω να εισαι οταν παρουμε παιχτη.ace79grpaok έγραψε:τι μαλακιες γράφουν θεε μου.Μαλλον κανας μικου θα κλείσει και καλα θα κάνετε να το χώνεψετε.
Να ξερεις οτι ο Μικου μπορει και να ειναι καλυτερος απο αυτον τον Μπαστον.
Δεν ξερω πως ακουγετε αυτο,απλα το βιογραφικο του παιχτη δεν δικαιολογει το να γινει τρελος ντορος εδω μεσα που εχουν γραφτει χιλια οσα κατα καιρους.
Δεν ξερω πως ακουγετε αυτο,απλα το βιογραφικο του παιχτη δεν δικαιολογει το να γινει τρελος ντορος εδω μεσα που εχουν γραφτει χιλια οσα κατα καιρους.
Βρε ace γιατι τοσο αρνητισμο σε καθε μεταγραφικη περιοδο και στην συγκεκριμενη περιπτωση, πριν καν αυτη αρχισει;
Ας περιμενουμε λιγο.
Ας περιμενουμε λιγο.
-
Αυτον φερτε για σεντερ φορ.Καλη ηλικια και αδερφος απο Παρτιζαν.http://www.transfermarkt.de/uros-djurdj ... ler/190804
- ace79grpaok
Αν εσύ κρίνεις ότι είναι αρνητισμός το να μην πετάω στα σύννεφα αποψη σου.Δεν είναι κακάο να είναι κάποιος ρεαλιστής.Εσυ πίστευε ότι θα έρθει ο μέσσι με τον σουαρεζ πακέτο.
Δεν θα σου πω τι να πιστευεις προφανως. Νομιζω απλα οτι αυτο που πιστευεις μπορεις να εξωτερικευσεις με λιγοτερο αρνητισμο.
Δεν το συνεχιζω γιατι σε βρισκω λιγο αποτομο και μαλλον δεν καταλαβες οτι το υφος μου δεν ηταν επικριτικο.
Δεν το συνεχιζω γιατι σε βρισκω λιγο αποτομο και μαλλον δεν καταλαβες οτι το υφος μου δεν ηταν επικριτικο.
Μου φενεται ότι τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο κεφάλι σου. Ο παίκτης είναι μόλις 5-6 μήνες στην ομάδα και δώσανε 18 χαρτιά να τον αγοράσουν και περιμένεις εσύ να τον πάρεις τώρα με 5-6 εκατομμύρια. Για πόσο μ@λ@κες τους έχεις ???? Βάλτε το μυαλό σας λίγο να σκεφτεί και μην πιστεύεται ότι βλακεία σας πουλάνε οι ΑρδHermes έγραψε:Γιατί να ΜΗΝ μπορεί να έρθει στην ΟΜΑΔΑ μας ρε φίλε; ΔΕΝ καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.Tupac έγραψε:obanebane έγραψε:Γιατί ρε Τουπακ;
Παραγκωνισμενος παίχτης είναι,σιγά το όνομα που δε μπορεί ο ΠΑΟΚ να τον φέρει,ποιες ηταν οι ομάδες του μέχρι τώρα για να ακούγεται ως ανέκδοτο η έλευση του στον ΠΑΟΚ;
Άμα εννοείς να τον φέρεις δανικό όπως τον Νατχο και να φύγει σε 6 μήνες , ναι οκ υπάρχει μία πιθανότητα . Αλλά παίκτη που δαπάνησε η ομάδα 18 εκατ πόσα ακριβώς νομίζεις ότι θα σου ζητήσουν για να βάλεις οψιόν αγοράς ????
Αν τον πάρουμε δανεικό με νορμαλ option που πιστεύω θα κυμένεται (αν ισχυει) στα 5-6χαρτιά και ας έδωσαν 18χαρτιά, αφου δεν παίζει και τον δίνουν.
Δηλαδή σε ποιές ομάδες έπαιζε και να μην μπορεις να τον φέρεις δλδ να έχει κ ο παίχτης φιλοδοξίες και φυσικα στην ΟΜΑΔΑ μας που κάθε χρόνο παίχζει στιν Ευρώπη και από οτι ξέρψ δεν έχει τρελό συμβόλαιο. Τεσπα!
![]()
1. Οι Άγγλοι γενικά ότι μεταγραφή παίρνουν είναι πάνω απ' 10 χαρτια και κοστίζει ο παίχτης 2-3χαρτιά.
2. Ο Ideye του gay τον πήραν 6χαρτιά απ την West Bromwich που τα 6 είναι εικονικά που γράφαν για τον gay η οποια West Bromwich τον πήρε από την Dinamo Kiev 15-16χαρτιά.
Επίσης για τον Μαζουάκου του gay λέγαν οι φυλλάδες ότι τον πήρε 8χαρτιά ενώ εφημερίδες Αγγλικές έλεγε οτι το deal εκλεισε στα 4,4 χαρτιά.
savvastheod έγραψε:Μακάρι να ερχόταν ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Boρja Βastion...Για όσους τον έχουυμε δεί ούτε φούσκα ούτε τίποτα τέτοιο.. Ειδικά ο συγεκριμένος όποτε τον έβλεπα να παίζει σκεφτόμουν ότι τέτοιο φόρ θέλω στον ΠΑΟΚ μου...Ύψος, γρήγορος, κοντρολαρισμέωος με συνδυαστικό ποσόσφαιρο και γκολτζής...Βέβαια δίνω 2% πιθανότητες... Θέλω να εκφράσω και μία απογοήτευση.. Μπορεί να γράφω σπάνια αλλα διαβάζω συνέχεια το γραφόμενα του Φόρουμ...Δεν μπορώ να πιστέψω λοτι σε μια μεταγραφική περίοδο που οι άλλοι πασχίζουν να την βγάλουν με κάτι Ανσαριφάντ (τον θέλω μόνο ως 3ο φόρ μου) κάτι Κουρμπέληδες κάτι Αβραάμ ακούγονται που γελάει ο κόσμος ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ (15% δίνω να γίνει αλλά δεν είανι αυτό το θέμα)....Ήμαρτον για αυτό μας κάνει πλάκα ο χειρότερος gay όλων των εποχών αν γραφόταν για αυτούς θα κλαίγανε και θα προσευχόταν στην Μεγαλόχαρη να έχει καλα τον προεδρο... Όλα μας πειράζουν που θα πάει ο Κάμπος (όλοι τον βρίζαν πριν 10 μέρες)... Ξέχασε λεεί αν ντριμπλάρει λεσ κια είναι το ίδιο να κάνει ντρίμπλα σε ημιτελικά EURO στα 3 ανεβάσματα που έκαναν τα μπάκ της Πορτογαλίας και ίδιο να ντριμπλάρει τον Μύγα , τον Χούλτ και τον Ντιντάκ με τον Βιάνα... Αυτά και ευχαριστώ για τον χρόνο σας..
![]()
![]()
![]()
Εύγε φίλε,
Πολλά ++++++++++
κλειδώσετε το φόρουμ για δέκα μερες
ζούμε μεγάλες στιγμές
ο γκοραν τη λεει σε νεο μέλος για τη χρήση εμοτικον
κάτσε να βάλω μια ολα τα εμοτικον

ζούμε μεγάλες στιγμές
ο γκοραν τη λεει σε νεο μέλος για τη χρήση εμοτικον
κάτσε να βάλω μια ολα τα εμοτικον

- anekfrastos
One touch χωρις ατομική ενέργεια ήταν και ο κοβασεβιτς και έκανε πλάκα εδώ. Για να μην πω και ο ιντζαγκι. Δεν τον ξέρω τον μπαστος αλλά δεν είναι όλοι οι one touch το ίδιο δηλαδή.agios έγραψε:Θα σας πω εγώ για το Baston.Αν ο Κλάους στα καλά του έπαιζε στην πριμέρα και έκανε 10 γκολ τόσα θα δίναν οι χουβαρδάδες οι Άγγλοι...Ίδιο στυλ,παρόμοιο σωματότυπο,πιο γεροδεμένος και με καλύτερο σουτ από μακρινή απόσταση.Όχι ντρίπλα,όχι ατομική ενέργεια,πολύ one touch goal cf κι αυτός.Για μένα υπερεκτιμημένος...δεν θα στεριώσει στην πρέμιερ...