Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από obanebane »

Γιατί ρε Τουπακ;
Παραγκωνισμενος παίχτης είναι,σιγά το όνομα που δε μπορεί ο ΠΑΟΚ να τον φέρει,ποιες ηταν οι ομάδες του μέχρι τώρα για να ακούγεται ως ανέκδοτο η έλευση του στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

obanebane έγραψε:Γιατί ρε Τουπακ;
Παραγκωνισμενος παίχτης είναι,σιγά το όνομα που δε μπορεί ο ΠΑΟΚ να τον φέρει,ποιες ηταν οι ομάδες του μέχρι τώρα για να ακούγεται ως ανέκδοτο η έλευση του στον ΠΑΟΚ;

Άμα εννοείς να τον φέρεις δανικό όπως τον Νατχο και να φύγει σε 6 μήνες , ναι οκ υπάρχει μία πιθανότητα . Αλλά παίκτη που δαπάνησε η ομάδα 18 εκατ πόσα ακριβώς νομίζεις ότι θα σου ζητήσουν για να βάλεις οψιόν αγοράς ????
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Το θεμα ειναι οτι οι Ουαλοι εδωσαν φετος 18 εκατομμυρια οποτε δεν νομιζω οτι εχει νοημα να μπλεχτουμε. Και να ερθει θα εχει ρητρα 15 εκατομμυρια.

Παντως διαβαζω οτι τον θελει η Βαλενθια αλλα η Swansea θα τον κρατησει τον Γεναρη.
http://www.walesonline.co.uk/sport/foot ... n-12335000
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ειπαμε να γράψουν κανένα παπά να περάσουμε την ώρα μας αλλά αυτοί τοπαραχεσαν
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αυτό προσπαθώ να σου πω,παίχτης που τον έχεις βιδώσει στον πάγκο και γενικά δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα,μέχρι και στο 1/3 τον αγοράζεις.
Διαφωνείς;
Η Μήπως δεν μπορεί να δώσει ο Ιβάν 6-7 μύρια για αγορά παίχτη που παίζει στην πιο ακριβή θέση στο άθλημα έτσι;
Σημαντική παράμετρος που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
Εγώ άλλο θέλω να μου πείτε,είναι καλός ο παιχτης;
Ξαναλέω πολύ απότομη άνοδος της χρηματιστηριακής του αξίας, πολλές φορές αυτοί οι παίχτες είναι φούσκες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Περιμένω τον ισπανογνωστη τον simba για ασφαλή συμπεράσματα. 8-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

desperando έγραψε:Ειπαμε να γράψουν κανένα παπά να περάσουμε την ώρα μας αλλά αυτοί τοπαραχεσαν
Αυτό νομίζω κι εγώ. Πιθανόν να ενδιαφερθήκαμε όντως για τον παίκτη, αλλά η υψηλή ρήτρα που ζήτησαν οι Άγγλοι μας προσγείωσαν κανονικά.
Άβαταρ μέλους
Hermes
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Hermes »

Tupac έγραψε:

Άμα εννοείς να τον φέρεις δανικό όπως τον Νατχο και να φύγει σε 6 μήνες , ναι οκ υπάρχει μία πιθανότητα . Αλλά παίκτη που δαπάνησε η ομάδα 18 εκατ πόσα ακριβώς νομίζεις ότι θα σου ζητήσουν για να βάλεις οψιόν αγοράς ????
Γιατί να ΜΗΝ μπορεί να έρθει στην ΟΜΑΔΑ μας ρε φίλε; ΔΕΝ καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Αν τον πάρουμε δανεικό με νορμαλ option που πιστεύω θα κυμένεται (αν ισχυει) στα 5-6χαρτιά και ας έδωσαν 18χαρτιά, αφου δεν παίζει και τον δίνουν.

Δηλαδή σε ποιές ομάδες έπαιζε και να μην μπορεις να τον φέρεις δλδ να έχει κ ο παίχτης φιλοδοξίες και φυσικα στην ΟΜΑΔΑ μας που κάθε χρόνο παίχζει στιν Ευρώπη και από οτι ξέρψ δεν έχει τρελό συμβόλαιο. Τεσπα!
:pano:
1. Οι Άγγλοι γενικά ότι μεταγραφή παίρνουν είναι πάνω απ' 10 χαρτια και κοστίζει ο παίχτης 2-3χαρτιά.
2. Ο Ideye του gay τον πήραν 6χαρτιά απ την West Bromwich που τα 6 είναι εικονικά που γράφαν για τον gay η οποια West Bromwich τον πήρε από την Dinamo Kiev 15-16χαρτιά.

Επίσης για τον Μαζουάκου του gay λέγαν οι φυλλάδες ότι τον πήρε 8χαρτιά ενώ εφημερίδες Αγγλικές έλεγε οτι το deal εκλεισε στα 4,4 χαρτιά.
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Μακάρι να ερχόταν ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Boρja Βastion...Για όσους τον έχουυμε δεί ούτε φούσκα ούτε τίποτα τέτοιο.. Ειδικά ο συγεκριμένος όποτε τον έβλεπα να παίζει σκεφτόμουν ότι τέτοιο φόρ θέλω στον ΠΑΟΚ μου...Ύψος, γρήγορος, κοντρολαρισμέωος με συνδυαστικό ποσόσφαιρο και γκολτζής...Βέβαια δίνω 2% πιθανότητες... Θέλω να εκφράσω και μία απογοήτευση.. Μπορεί να γράφω σπάνια αλλα διαβάζω συνέχεια το γραφόμενα του Φόρουμ...Δεν μπορώ να πιστέψω λοτι σε μια μεταγραφική περίοδο που οι άλλοι πασχίζουν να την βγάλουν με κάτι Ανσαριφάντ (τον θέλω μόνο ως 3ο φόρ μου) κάτι Κουρμπέληδες κάτι Αβραάμ ακούγονται που γελάει ο κόσμος ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ (15% δίνω να γίνει αλλά δεν είανι αυτό το θέμα)....Ήμαρτον για αυτό μας κάνει πλάκα ο χειρότερος gay όλων των εποχών αν γραφόταν για αυτούς θα κλαίγανε και θα προσευχόταν στην Μεγαλόχαρη να έχει καλα τον προεδρο... Όλα μας πειράζουν που θα πάει ο Κάμπος (όλοι τον βρίζαν πριν 10 μέρες)... Ξέχασε λεεί αν ντριμπλάρει λεσ κια είναι το ίδιο να κάνει ντρίμπλα σε ημιτελικά EURO στα 3 ανεβάσματα που έκαναν τα μπάκ της Πορτογαλίας και ίδιο να ντριμπλάρει τον Μύγα , τον Χούλτ και τον Ντιντάκ με τον Βιάνα... Αυτά και ευχαριστώ για τον χρόνο σας..
:nairepaok: :pano: :opaokara: :nairepaok:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

οι φελλοι της μετρο που γραφουν για μουκαντζο και οτι τα 2εκ ειναι παρα πολλα κτλ κτλ..ειναι περιπτωση ρουφιε?????/ που το 1 θελαμε να το κανουμε 200.000...??να τους πω απλα οτι ο παικτης ως αρχηγος του καμερουν θα παει κοπα αφρικα... αρα 1 μηνα καπουτ...
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

vs40 έγραψε:Το αριστερό μπακ της εθνικής Κροατίας παίρνετε. Σκάστε 1,5 χαρτί και δε θα το μετανιώσετε. Είναι και στην πιιο παραγωγική ηλικία, ενώ είναι σίουρο ότι στην πατρίδα του θα αποδώσει καλύτερα. Εμείς εδώ θα στεναχωρηθούμε που θα τον χάσουμε, αλλά δεν πειράζει..

Μακάρι να έρθει προσφορά. Τώρα πέρα απο την πλάκα, μια χαρά παίκτης είναι και διεθνής. Στο δικό μας παιχνίδι δεν ταιριάζει τόσο. Είναι ευκαιρία να χτυπήσουμε ένα νέο Λίνο από εκεί. Πάντως με Βιεϊρίνια Αριστερο μπακ, δεν μας πιάνει κανείς στα όβερλαπς. Στα ανεβάσματα και οι 2 παίκτες αριστερά έχουν ανάποδο πόδι, με τον αντελίνο να σεντράρει καλά και με το αριστερό. Σε κάθε φάση 1 από τους δύο θα συγκλίνει για σουτ ενώ ο άλλος θα είναι στη γραμμή. Αυτό το κάνουμε και τώρα, αλλά ο Λέοβατς έχει αστείο σουτ, μετριοάσχημα κοντρόλ και κακή τρίπλα, ενώ ο Αντελίνο φαρμάκι σουτ, τεχνική και έχει το 1v1. Καθώς κάνει ατομική προσπάθεια ο Βιεϊρίνια, έχει την ευκαιρία ο Γκάρυ να κινηθεί στον ελεύθερο χώρο, να σπάσει τεχνικό οφσάιτ και γενικά να είναι σε θέση να απειλήσει άμεσα. Οταν ο Γκάρυ κανει την ατομική ενέργεια, θα έχει τον Αντελίνο στο χώρο να απειλεί ότι θα τους κάνει γιογιό και γενικά τις αντίπαλες άμυνες να τον τρέμουν. Σήμερα είμαστε πιο προβλέψιμοι στις ατομικές ενέργειες του Γκάρυ, γιατί δε φοβούνται τόσο το Λέοβατς. Στη γραμή δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τρίπλα, οπότε ξέρουν όλοι ότι στην καλύτερη θα σεντράρει. Συνήθως κλείνεται και τη γυρίζει πίσω (βοήθειες από τα χαφ) και η απειλή εξανεμίζεται.

Πραγματικά με αυτή τη στρατηγική δε βλέπω ομάδα να έχει τη δυνατότητα να μας σταματήσει στην πλευρά. Αν βάλουν 4 παίκτες να βοηθάνε την άμυνα στην αριστερή πλευρά, θα είναι λιγότερο αμαρκάριστο το φορ μας και το far post. Αυτό το είδα να γίνεται ήδη σε κάποια ματς, αλλά φορ δεν έχουμε που να ξεμαρκάρεται. Αν αποκτηθεί ο φορ που όλοι ζητάμε, ο συνδυασμός που περιγράφω στα αριστερά δε σταματιέται. Στακάρει απίστετα, και σε κάθε κατεβασιά τατιάνια θα τους κάνουμε.
Πολυ καλη αναλυση και λογικη. Ασχετα με αντελινο.

+ οσα θες
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Ο Baston είναι ο Κολοπλιάνκα του Γενάρη...καμία ουσία ασχολίας,δεν έρχεται και να ρθει δεν θα τον αποκτήσεις δικό σου...Όσο για φυγή Λέοβατς κρατιέμαι δεν θέλω να μιλήσω θα πω άσχημα πράματα και δεν θέλω..Απλά περιμένω να δω την εξέλιξη...ίσως ο pilotos μόνο να συμβαδίζει με την σκέψη μου...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Demir έγραψε:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μπόρχα Μπαστόν, ο κορυφαίος (αγγλικός) στόχος του ΠΑΟΚ! (vid)
Η μάχη του Δικεφάλου για τον 24χρονο Ισπανό επιθετικό της Σουόνσι – Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έχει το ρεπορτάζ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ | December 22, 2016 19:56 | no comments
FacebookTwitterPinterestGoogle+TumblrEmail
bastondio
Και το όνομα αυτού, Μπόρχα Μπαστόν! Ο 24χρονος επιθετικός της Σουόνσι αποτελεί – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» – τον κορυφαίο – αγγλικό- στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής!

Οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει πρόταση δανεισμού στην αγγλική ομάδα για τον Ισπανό στράικερ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι πουλήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ αποτελώντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Σουόνσι.

Την τρέχουσα σεζόν ωστόσο κινείται στην…σκιά του συμπατριώτη του Φερνάντο Γιορέντε στην Σουόνσι με αποτέλεσμα να μην είναι βασικός και να΄χει ολιγόλεπτες συμμετοχές ( 11 παιχνίδια – 1 γκολ).

Το συμβόλαιό του με την Σουόνσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 κι όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση την οποία όμως παλεύει ο ΠΑΟΚ και δείχνει αποφασισμένος να παίξει τα…ρέστα του!

Σημειωτέων πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ολοκληρωμένο report για τον Ισπανό επιθετικό απ΄την περίοδο όπου αγωνιζόταν ως δανεικός στην Έιμπαρ την σεζόν 2015-16.
Ε αυτό δεν είναι παπάς...Είναι ο παπά-Πάπας himself !! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τον ξερεις τον παιχτη goran;
Αφου το θεωρεις παπατζιλικι λογικα τον ξερεις,για πες μας δυο λογια σε παρακαλω,εγω δε τον εχω δει ουτε σε ενα ματς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Hermes έγραψε:
Tupac έγραψε:

:redcard:
Γιατί να ΜΗΝ μπορεί να έρθει στην ΟΜΑΔΑ μας ρε φίλες; ΔΕΝ καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Αν τον πάρουμε δανεικό με νορμαλ option που πιστεύω θα κυμένεται (αν ισχυει) στα 5-6χαρτιά και ας έδωσαν 18χαρτιά, αφου δεν παίζει και τον δίνουν.

Δηλαδή σε ποιές ομάδες έπαιζε και να μην μπορεις να τον φέρεις δλδ να έχει κ ο παίχτης φιλοδοξίες και φυσικα στην ΟΜΑΔΑ μας που κάθε χρόνο παίχζει στιν Ευρώπη και από οτι ξέρψ δεν έχει τρελό συμβόλαιο. Τεσπα!
:pano:
1. Οι Άγγλοι γενικά ότι μεταγραφή παίρνουν είναι πάνω απ' 10 χαρτια και κοστίζει ο παίχτης 2-3χαρτιά.
2. Ο Ideye του gay τον πήραν 6χαρτιά απ την West Bromwich που τα 6 είναι εικονικά που γράφαν για τον gay η οποια West Bromwich τον πήρε από την Dinamo Kiev 15-16χαρτιά.

Επίσης για τον Μαζουάκου του gay λέγαν οι φυλλάδες ότι τον πήρε 8χαρτιά ενώ εφημερίδες Αγγλικές έλεγε οτι το deal εκλεισε στα 4,4 χαρτιά.
Έχεις δει ποτέ αγγλική ομάδα να αγοράζει παίχτη 18 μύρια και να τον πουλάει σε έναν χρόνο 5-6-7, εκτός κι αν έχει τουλάχιστον "τρακάρει με νταλίκα" παλικάρι μου??? :? Για ανάφερε μας έστω ΜΙΑ, μιας και δείχνεις να ξέρεις πολλά "μυστικά" για την Premier League σε παρακαλώ πολύ!!!! :roll:

Υ.Γ. Αν και σε καλωσορίζω στην ασπρόμαυρη παρέα μας στο forum, οφείλω να σου επισημάνω ότι δεν ξεκινάς καθόλου καλά μοιράζοντας κόκκινες κάρτες σε άτομα με αντίθετες απ τις δικές σου απόψεις...Φιλικά... ;)

Υ.Γ. 2...Μπάνε...Όχι δεν τον έχω ξανακούσει καν τον παίχτη!!!! Το marketing των αγγλικών ομάδων όμως τo ξέρω πολλά χρόνια τώρα και πολύ καλά, οπότε από εκεί και μόνο βγάζω το συμπέρασμα, όπως ήδη απάντησα στον νέο μας φίλο... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 22 Δεκ 2016, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”