Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017ν
anekfrastos έγραψε:Καλα προφανώς "δεν είναι απαραίτητο να ναι ολοι στην 11αδα", ποιος είπε κάτι τέτοιο;MANIAKOS έγραψε:Δεν ειναι κακο που τους ξεπέρασε η ομαδα .. η οτι σταμάτησαν να βελτιώνονται κλπ
Για μενα η ακαδημεια ειναι για να βγάζει παικτες που δεν ειναι απαραίτητο να ναι ολοι στην 11αδα , 18αδα κπς θα πουλήσεις , κπ ανταλλάγματα για να παρεις αλλους
Αλλά 10 χρόνια επί 60-70 ποδοσφαιριστές κάθε χρόνο στις Κ-15, Κ-18, K20 με τόσες ακαδημίες (του ΠΑΟΚ και συνεργαζόμενες) σε όλη την Ελλάδα με χιλιάδες παιδιά να έχουν περάσει από εκεί και τις καλύτερες υποδομές στην Ελλάδα, το αποτέλεσμα να είναι 3-4 παίκτες "πρωτοκλασάτοι" (για Ελλάδα) είναι νομίζω θέμα.
Εγω νομιζω καλα τα παμε παλι...
Εχουμε βγάλει αρκετούς παικτες , καμια αλλη ελληνική δεν εχει τόσους απο τις ακαδημειες με ενεργό ρολο
Μη ξεχνάμε περσι ευροπα αυτοι μας βάλανε
Πρωτο κλαασσατοι όπως σταφ οντως δεν εχουμε πολλούς
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Από sport-fm.gr: Ψηλά στη λίστα της Ντιναμό Κιέβου παραμένει ο Μαρίν Λέοβατς, με τον οποίο εκτιμούν πως θα ενισχυθούν αισθητά στα μετόπισθεν.
Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μαρίν Λέοβατς αναμένεται να καταθέσει η Ντιναμό Κιέβου, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κροατία.
Ο κροατικός σύλλογος ενδιαφέρεται εδώ και αρκετό καιρό για τον 27χρονο αριστερό μπακ, τον οποίο θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.
Μάλιστα, τα τοπικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Ντιναμό θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα για να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ, ο οποίος για να πειστεί θα πρέπει να ακούσει ένα ποσό που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.
Αν οι Κροάτες τα χρήματα που πρέπει για τον Λέοβατς, τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει τη συγκατάθεσή του.
Οι ψαγμενοι... ρεπορταζ του λωκου κλασσικα. Ουτε τις ομαδες ξερουν.
Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μαρίν Λέοβατς αναμένεται να καταθέσει η Ντιναμό Κιέβου, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κροατία.
Ο κροατικός σύλλογος ενδιαφέρεται εδώ και αρκετό καιρό για τον 27χρονο αριστερό μπακ, τον οποίο θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.
Μάλιστα, τα τοπικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Ντιναμό θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα για να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ, ο οποίος για να πειστεί θα πρέπει να ακούσει ένα ποσό που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.
Αν οι Κροάτες τα χρήματα που πρέπει για τον Λέοβατς, τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει τη συγκατάθεσή του.
Οι ψαγμενοι... ρεπορταζ του λωκου κλασσικα. Ουτε τις ομαδες ξερουν.
"Ψηλά στη λίστα της Ντιναμό Κιέβου."
"Ο κροατικός σύλλογος..."
Eιναι γνωστο αλλωστε οτι το Κιεβο ειναι πρωτευουσα της Κροατιας.
"Ο κροατικός σύλλογος..."
Eιναι γνωστο αλλωστε οτι το Κιεβο ειναι πρωτευουσα της Κροατιας.
Χρόνια τώρα...
Όπως άλλωστε και η Ουκρανία είναι μεσογειακή χώρα, πράγμα που διαβάσαμε προ καιρού!!!!!!!!!!!!!

Όπως άλλωστε και η Ουκρανία είναι μεσογειακή χώρα, πράγμα που διαβάσαμε προ καιρού!!!!!!!!!!!!!

- Vasilis pap
Πραγματικά κάτι τέτοιο δεν ντρέπονται να τα γράφουν?Τους βλέπει και κόσμος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- shikabala81
[url]http://m.contra.gr/Soccer/France/Ligue1/paraxena/paei-to-malli-toy-danou-felaini.4431660.html][/url]
Αυτόν μας έστελνε ο πορκυ το καλοκαίρι. Μηπως κουρεύτηκε κομάντο να μας φέρει πρόκριση στους 16;
Αυτόν μας έστελνε ο πορκυ το καλοκαίρι. Μηπως κουρεύτηκε κομάντο να μας φέρει πρόκριση στους 16;
Τι νεκρά ειναι αυτή..? Ρε μιχελ τάισε κανα παπά σε κανα αρδ να πάρουμε κ εμεις την δόση μας...
- Kostomanolis
Αυτη η εκφραση ειναι απο το καινουργιο καρτουν Sing;kataramenos5 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Τιτλο με τον ΠΑΟΚ.![]()
![]()
Καλα.
It ain't over till the fat pig sings
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Θα φύγει ο Leovac; Και ποιος θα παίξει αριστερό μπακ με Schalke; Ο Δεληγιαννίδης;
Δεν νομιζω οτι θα φύγει κάποιος τωρα εκτος κ αν ερθει προταση μεγάλη... πχ 2 εκ για λεοβατς και 5 για τσιμιροτ....
- Hermes
- Επικοινωνία:
Κατα την γνώμη μου και προσωπική μου άποψη φίλε Αποστόλη, ο Leovac παίζει δεν παίζει το ίδιο είναι. Όσο αφορά αρ.μπακ με την Schalke θα αντικατασταθεί οι μεταγραφές λήγουν μέχρι το 31 Ιαν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα φύγει ο Leovac; Και ποιος θα παίξει αριστερό μπακ με Schalke; Ο Δεληγιαννίδης;
Με τον Ajax ήταν αυτός που χάσαμε την πρόκριση και την τσαπατσουλία του Αθανασιάδη, αν το είδες το παιχνίδι. Κάνει επαναλαμβανόμενα λάθη εκεί μακάρι να έρθει πρόταση που διαβάζω από το πρωί 1,5χαρτί να φύγει.
*Εκεί θέλουμε ένα Μάτος που από ότι φάνηκε στις μεταραφές φίλε μου όλες βγήκαν από Μίχελ. (Ποιος Leovac τωρα)
Ο Γιαννούλης είναι backup του βασικού αρ.μπακ ο Δελληγιανίδης είναι στην κ20 στον Γκαρσία στο κύπελλο έπαιξε μόνο μελλοντικά μπορεί να ανέβει περισσότερο.

- zarathustra79
To 'κροατικη ομάδα' ειναι σωστο. το λάθος ειναι στην πολη καθως απο οσα τουλαχιστον διαβασα σε ρεπορταζ αλλης σελιδας η ομαδα που ενδιαφερεται ειναι η dinamo zagreb κ οχι η kiev...
- Hermes
- Επικοινωνία:
Τ'ωρα όσο αφορά τον Cimirot άν έρθει πρόταση 5χαρτιά γιατί να μην φύγει έτσι ειναι οι μεγάλες ομάδες (ΠΑΟΚ είσαι.)
Όπως είπε και ο Μίχελ "όλοι πωλιούνται(με την κατάλληλη πρόταση).
Εγώ είμαι "σύμφωνος" με την πώληση του Leovac(πάνω από 1 χαρτί) κai Cimirot(4-5χαρτιά) πρόταση. Αναπληρώνονται και με το παραπάνω. Επανέφεραν και τον Κace που είμαι υπέρ όπως και τον Χατζηισαία 23 με καλά στοιχεία στην θέση του Τζαβέλλα.
Άλλωστε ο Ίβιτς είπε για 2-3 μεταγραφές δλδ οι παίχτες που ψάχνουμε είναι στην θέση "9" και "8αρο10" δλδ σαν Cimirot θέση-Χαρίση.
Όπως είπε και ο Μίχελ "όλοι πωλιούνται(με την κατάλληλη πρόταση).
Εγώ είμαι "σύμφωνος" με την πώληση του Leovac(πάνω από 1 χαρτί) κai Cimirot(4-5χαρτιά) πρόταση. Αναπληρώνονται και με το παραπάνω. Επανέφεραν και τον Κace που είμαι υπέρ όπως και τον Χατζηισαία 23 με καλά στοιχεία στην θέση του Τζαβέλλα.
Άλλωστε ο Ίβιτς είπε για 2-3 μεταγραφές δλδ οι παίχτες που ψάχνουμε είναι στην θέση "9" και "8αρο10" δλδ σαν Cimirot θέση-Χαρίση.